amigdas.com

`Listerine` - agent de clătire pentru cavitatea bucală, instrucțiune

Majoritatea persoanelor care își perie dinții dimineața și seara, cred că le pasă de cavitatea bucală cu o sută la sută. Cu toate acestea, stomatologii cred altfel: periajul dinților nu este chiar jumătate din ceea ce ar trebui să facă fiecare persoană pentru igiena dentară. Sănătatea dinților depinde, de asemenea, de limbă, obraji și gingii. Dacă nu le acordați atenția cuvenită, va exista o multiplicare de bacterii, care va duce la o varietate de boli ale dinților și ale cavității bucale.

Caracteristicile generale ale agentului de clătire și compoziția acestuia

Pentru a nu se ridica inflamator procese, respirație urât mirositoare, precum și alte probleme, este necesar să se aibă grijă de cavitatea orală într-o manieră complexă. Îngrijirea complexă este pe deplin capabilă să ofere brandul de spălare "Listerine", recomandat pentru utilizarea de către dentiști și utilizatori satisfăcuți. Piața "Listerine" are o vechime de aproximativ o sută de ani, acțiunea acesteia fiind dovedită clinic. Numeroase comentarii pozitive despre acest produs pot fi găsite pe Internet.

Numele instrumentului a fost datorat creatorului său Joseph Lister. Datorită combinației unice a componentelor care sunt conținute în structura agentului de clătire, eficiența sa este la un nivel destul de ridicat. Principalele substanțe din structură rinser "Listerine" sunt:

 • eucaliptol - o componentă antibacteriană care elimină edemul gingival;
 • mentol - anestezic, care are efect antiinflamator și elimină mirosul neplăcut;
 • fluorit - o componentă care întărește smalțul;
 • metil salicilat - o substanță care ameliorează durerea și ameliorează bacteriile;
 • Thymolul este un antiseptic activ pentru bolile fungice.

În spălarea liniei de experți, alcoolul este de asemenea conținut, dar este o componentă inactivă. După cum se poate observa din compoziția de agent de clătire, acesta este produs din ingrediente naturale, care împiedică bacteria să devină rezistentă la substanțele sale. De asemenea, este absolut inofensiv pentru oameni, dacă îl folosiți strict în conformitate cu instrucțiunile.

Acțiune și indicații de utilizare

Aplicarea agentului de limpezire "Listerine" va menține gura curată. Utilizarea lui dă astfel avantaje:

 1. un miros neplăcut din gură dispare;
 2. cavitatea orală scapă de diferiți microbi și bacterii;
 3. reproducerea noilor microorganisme este suspendată;
 4. microorganismele dispar;
 5. scurful este spălat.

Din cele de mai sus este clar și clar că apa de gură "Listerine" este un instrument eficient pentru igiena orală adecvată.

mărturie la cerere:

 • Miros neplăcut din gurămiros neplăcut;
 • îngrijire orală;
 • placă;
 • tartru;
 • inflamația gingiilor.

Deoarece apa de gura pentru Listerine poate fi utilizata pentru prevenirea si tratamentul, aceasta se face in doua forme: de baza si de experti.

Formularul expert conține următoarele clătitoare:

 1. "Albitatea dinților". Îndepărtează bacteriile care formează placa. Îmbunătățește smalțul și împiedică apariția tartrului;
 2. Protecția gingiilor. Împiedică edemul gingiilor și, de asemenea, le oprește angiostaxis. Pentru o zi pentru a proteja împotriva formării plăcilor și a elimina toate microorganismele patogene;
 3. "Protecția împotriva cariilor". Protejează cavitatea bucală din bacterii, întărește smalțul, elimină placa, ajută la evitarea apariției cariilor. Este mai rațional să aplicați un agent de clătire după periajul dinților.

Toate lichidele "Listerin" de formă expert au îngrijire complexă a cavității orale, împiedică mirosul rău și elimină bacteriile.

Experimentarea cu Listerine Expert este recomandată pentru utilizare la adulți și copii cu vârsta peste 12 ani. Include alcoolul este substanță.

Forma de bază este destinată prevenirii bolilor orale și include următoarele mijloace:

 1. "Protecție completă 6 in 1". Se luptă cu bacterii, elimină placa, asigură un efect moale asupra gingiilor, protejează împotriva cariilor, albă smalțul și dă respirație proaspătă;
 2. "Gume sănătoase." Dentiții puternici. Acest remediu protejează împotriva apariției tartrului, plăcii, inflamației și cariilor. În compoziția sa are fluor.

Mijloacele de igienă a acestei forme sunt recomandate pentru adulți și copii de la 6 ani.

Tipuri de clătire Listerine

"Ceai verde". Această clătire este utilizată pentru a elimina inflamația parodontală. Compoziția include extract de ceai, care ajută la combaterea microbilor și la un impact moale asupra gingiilor. Împrospătează respirația și îndepărtează plăcile. Recomandat pentru utilizare timp de cel puțin două săptămâni.

Total îngrijire. Nu există alcool în compoziția acestui remediu. Agentul de clătire promovează recuperarea rapidă a gingiilor după inflamație. Aplicarea zilnică asigură îndepărtarea învelișului și albirea smalțului. Are aroma mentolului, oferă respirație proaspătă și luptă activ microbii. Revitalizează complet cavitatea orală.

Listerine Advanced. Îndepărtează tartrul și placa, ajută la gingivită, distruge bacteriile. Are un gust ascuțit, astfel încât aplicația poate începe cu 10 secunde.

Fluorul. Acest remediu se luptă activ cu miros și carii proaste. În compoziția acestei soluții o cantitate mare de fluorură de sodiu, care vă permite să eliminați cariile și să întăriți smalțul.

Expert albire. Într-o perioadă scurtă de timp, emailul se va înroși. Aplicarea regulată timp de două săptămâni va asigura clarificarea smalțului cu două tonuri. Compoziția include fluorură, care este capabilă să consolideze smalțul.

"Listerine" - instrucțiuni de utilizare

Se recomandă clătirea după periajul dinților de două ori pe zi: dimineața și seara. Pentru o clătire, sunt suficiente 20 ml sau 4 lingurițe de droguri. Timp de 30 de secunde, clătiți bine gura și scuipați soluția. Diluarea "Listerine" nu este strict recomandată.

Clătiți guraDacă gustul de clătire Listerine a fost ascuțit, ar trebui să vă apropiați treptat de marcajul de 30 de secunde. Este mai rațional să începeți cu 10 secunde și din a cincea zi să încercați să clătiți complet 30 de secunde. Pentru un efect mai mare, se recomandă utilizarea agentului cu irigatorul.

Dacă compoziția este alcool, nu se recomandă utilizarea unui astfel de balsam pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani. Dacă alcoolul nu este prezent, nu se recomandă utilizarea acestuia pentru copii sub 6 ani. Clătirea copiilor trebuie supravegheată cu atenție, deoarece acestea pot înghiți remedia.

Înghițiți gura clătiți categoric "Listerine" este interzis. În caz de înghițire a substanței, este necesar să mergeți imediat la instituția medicală, luând un prospect cu compoziția produsului.

Spălarea cu Listerin poate fi utilizată pentru femeile însărcinate și femeile în timpul alăptării. Cu toate acestea, înainte de aceasta trebuie să vă consultați cu un specialist.

Dacă utilizați limpezitorul strict conform instrucțiunilor, puteți obține maximum eficiența din mijloace și, de asemenea, pentru a evita vătămarea sănătății.

Forma emiterii

Listerina este disponibilă ca soluție în sticle de plastic cu un volum de 250 ml. Forma sticlei este foarte convenabilă pentru utilizare și transport, deoarece nu se va rupe. Pentru a înțelege seria potrivită pentru utilizare, este necesar să consultați un specialist.

Clătiți bine gura, filtrând prin dinți. Timp de o jumătate de oră după clătire, se recomandă să nu se bea și să se mănânce.

Forma expertului ameliorează piatra, sângerarea, inflamația și întunecarea smalțului. Forma de bază vă va ajuta împiedica apariția acestor boli. Spălarea cu Listerine este potrivită pentru persoanele care doresc să aibă grijă de sănătatea lor și să ofere dinți mulți ani fără boală.

Sanatate dentara - sfaturiPrețurile pentru Listerine variază, în funcție de tipul și locul de cumpărare - de la 100 la 250 de ruble. Produsele de bază sunt mult mai ieftine. Eficacitatea medicamentului este demonstrată nu numai de revizuiri, ci și de existența sa lungă pe piață.

După 2-3 săptămâni, consumatorii iau notă de rezultatul medicamentului. Remediul se luptă perfect cu eliminarea mirosului de tutun, ceapă, usturoi. Mulți se plâng de gustul ascuțit al soluției liniei de experți, deci este permisă reducerea dozei.

Efectul medicamentului confirmat și studiile clinice. Potrivit cercetărilor, s-a dovedit că Listerine a fost mai eficace decât toți rinichii. În plus, medicamentul nu provoacă reacții alergice, deci este mai bine să nu găsiți mijloacele de igienă orală.

În farmacii poate oferi o sticlă de clătire și o periuță de dinți cu o anumită rigiditate. Pe lângă farmacii, produsul poate fi găsit și în departamente specializate ale supermarketului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?
Când începeți să vă spălați dinții copiluluiCând începeți să vă spălați dinții copilului
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum sa prevenim cariile dentare la un copil?Cum sa prevenim cariile dentare la un copil?
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Spălarea gurii: alegerea pe care să o utilizațiSpălarea gurii: alegerea pe care să o utilizați
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
Cum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturiCum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturi
» » `Listerine` - agent de clătire pentru cavitatea bucală, instrucțiune
© 2021 amigdas.com