amigdas.com

Braveto pentru câini și pisici: instrucțiuni de utilizare, principiul acțiunii

Tratamentul câinilor și pisicilorBlefurile și căpușele aduc foarte multă entuziasm la proprietarii de pisici și câini. La urma urmei, acești paraziți sunt, de fapt, o problemă serioasă: puricii provoacă multe inconveniente animalelor, iar acarienii chiar amenință viața unui animal de companie. Ei sunt purtători ai unei mulțimi de boli diferite, prin urmare, cu o astfel de problemă, trebuie să înceapă lupta cât mai curând posibil.

proteja proprietar de animale de companie, proprietarul trebuie să preocupă cu achiziționarea de echipamente de protecție, cum ar fi spray-uri, șampoane, gulere. Dar, deși fondurile au statistici bune cu rezultate pozitive, există anumite deficiențe care nu oferă 100% protecție. Cu toate acestea, există o cale de ieșire, folosiți bravecto pentru câini. Instrucțiunile de utilizare vor ajuta proprietarul să evite greșelile și să ofere animalului tratamentul potrivit.

Caracteristicile medicamentului

Ce este Braveto? Instrucțiunea indică faptul că preparatul este destinat eliminare purici și căpușe. Având în vedere că pe rafturile tabletelor apărea relativ recent - Bravekto provoacă o mulțime de controverse în rândul consumatorilor. Toate disputele se referă la un subiect, și anume, cât de eficient este drogul și dacă dăunează animalelor. Pentru a răspunde definitiv la această întrebare, este necesar nu numai să se facă referire la instrucțiuni, ci și să se analizeze rezultatele cercetării statistice și feedback-ul consumatorilor.

O varietate de șampoane sau spray-uri afectează numai zona de aplicare, adică sunt mijloace de protecție externă. În timp ce Bravecto pentru câini și pisici ajută la combaterea problemei din interior, se eliberează sub formă de tablete. Acțiunea internă ajută la stabilirea unei protecții uniforme în tot corpul animalului.

Funcționarea principală substanţe:

 • Insectoacaricide.
 • Fluralaner.

Medicamentul BravetectoAceste substanțe joacă un rol dominant în compoziția medicamentului. Componentele au o activitate mare împotriva puricilor și căpușelor, iar particularitatea efectului face posibilă eliminarea tuturor acestor paraziți. Primul impact al medicamentului este asupra sistemului nervos al paraziților. Apoi, după blocarea impulsurilor nervoase și, ca o consecință, a paraliziei, pastilele cauzează moartea "colegilor de cameră" rău intenționați.

În compoziția conține, de asemenea:

 • Polietilen glicol.
 • amidon de porumb.
 • Aromă.
 • Zaharoza.
 • Aspartamul.
 • Ulei de soia.
 • Glicerina.
 • Stearat de magneziu.
 • Laurii sulfat de sodiu

Tableta are o suprafață zdrobită și o culoare maro. plăcut mirosul permite hrănirea animalului fără probleme inutile, câinii percep medicamentul ca tratament. Medicamentul pătrunde foarte rapid în sânge, deoarece se dizolvă repede în stomac. Cea mai mare concentrație de substanțe active din sângele animalului este observată la o zi după utilizarea tabletei. Aproximativ patru ore după utilizarea pilulei, componentele medicinale își încep efectele, după opt ore începe moartea puricilor, după doisprezece ore - acarienii mor. Principalul avantaj al medicamentului este prevenirea re-infectării. Efectul protector durează 12 săptămâni.

Atunci când luați comprimatele, conform instrucțiunilor, medicamentul este risc scăzut, privind gradul de impact asupra corpului animalelor de companie. Conform datelor colectate după administrarea Bravecto, în dozele recomandate, nu s-au constatat efecte negative. Eficacitatea efectului terapeutic nu depinde de lungimea blănii câinelui și animalul poate fi scăldat înainte și după aplicarea tabletelor. Impactul apei nu interferează cu tratamentul.

Comprimatele Braveto sunt indicate pentru toate rasele de câini. Utilizarea medicamentului este recomandată și pentru animalele cu defecte genetice MDR-1: Wipet, Collie.

De ce să alegeți Braveto

Tabletele Bravecto au un număr de beneficii înainte de analogi. Și anume:

 • Spray-urile, șampoanele împotriva puricilor și căpușelor nu pot oferi un animal plin protecție, deoarece părăsesc zonele neprotejate. În schimb, comprimatele Braveto prin fluxul sanguin s-au răspândit în tot corpul și nu lasă "puncte slabe".
 • Tabletele Braveto încep să acționeze aproape imediat după ingestie. Primele rezultate apar în patru ore.
 • Utilizarea comprimatelor dă pe termen lung efect. Câinele va fi complet protejat de paraziți timp de patru săptămâni. În acest caz, animalul se poate scălda în siguranță, fără teama de a reduce nivelul de protecție.
 • Spre deosebire de șampoane și spray-uri, utilizarea comprimatelor Braveto nu provoacă stabilitatea căpușelor.
 • Utilizarea medicamentului exclude riscul de re-infectare cu purici, deoarece mor înainte de a reuși să depună ouă.
 • Medicamentul este sigur pentru utilizare în timpul sarcinii sau în timpul hrănirii de pui.
 • Supradozajul cu comprimate Braeveco nu cauzează condiții critice și nici unul complicații.

Principiul de funcționare

Efectul terapeutic al medicamentului se realizează prin intermediul fluralanerului - principala componentă activă. Aceasta duce la hiperstimularea neuroni paraziti prin blocarea receptorilor glutamat-dependente și GABA dependente și, în consecință, determină paralizia și moartea puricilor și căpușelor.

În sistemul circulator, componentele medicamentului încep suge după intrarea în intestin. Dacă acțiunea comprimatelor ar trebui să fie accelerată - dați medicamentul câinelui împreună cu alimentele. Țineți cont de faptul că cea mai mare concentrație de substanțe active din sângele animalului este observată în prima zi după utilizare, apoi procentajul de concentrație este redus.

Pregătirea împotriva puricilorConform instrucțiunilor de utilizare, medicamentul protejează câinii de purici și căpușe timp de aproximativ 85 de zile. Acest lucru se datorează particularității îndepărtării florentinului din corpul animalului. Componenta este excretată foarte lent împreună cu urina și fecalele. Astfel, utilizarea medicamentului protejează animalul de companie de paraziți periculoși timp de 12 săptămâni.

Cel mai adesea, animalele de companie suferă de boală pyroplasmoză și demodectică, boala poate fi provocat de apariția de căpușe sau de purici. Tabletele Bravecto permit nu numai vindecarea acestor boli periculoase, ci și prevenirea re-infestării.

Gradul de expunere a medicamentului la organismul animalului este clasa a 4-a de pericol, ceea ce îl face o substanță cu risc scăzut.

Instrucțiuni de utilizare

Braveto - un remediu pentru purici și căpușe, poate fi prescris în scopul tratamentului și prevenirii. Medicamentul este utilizat pentru a elimina dermatita de etiologie alergică și acaroză, cauzată de prezența paraziților cutanate, cel mai adesea căpușe.

Utilizarea medicamentului a fost maximizată eficient și nu a provocat stres la animal, se recomandă ca tabletele să fie administrate pe cale orală, în timpul hrănirii. De asemenea, este acceptabilă administrarea orală înainte sau după masă. Pentru a determina dozarea corectă a medicamentului, trebuie să aflați greutatea exactă a animalului. Apoi, o porțiune este determinată prin calcularea a 25-50 mg flurananera pe 1 kg de greutate corporală a animalului.

De obicei, utilizarea de comprimate nu provoacă emoții negative la câini, arome și arome fac din medicament foarte apetisant pentru animale. Dacă, din anumite motive, refuză să animale de companie utilizarea de medicatie, este necesar să se prevadă, împreună cu hrana pentru animale sau de a folosi opțiunea extremă, dar eficientă: Puneți comprimatul pe câine limba rădăcină pentru a provoca animalului să-l înghită. În timp ce utilizați metoda extremă, calmați câinele, nu jurați și apoi dați-i un tratament favorit.

Rețineți: nu rupeți niciodată comprimatele pentru a obține doza necesară. Cumpărați produsul finit necesar dozare. În caz contrar, doza va scădea, ceea ce va reduce eficacitatea tratamentului sau va duce la o supradoză - consecințele cărora animalele suferă foarte mult.

Dacă este nevoie de tratament cu medicamentul, puteți repeta după 12 săptămâni, pentru a repara rezultatul. În unele cazuri, utilizarea pilulelor Bravekto permise în legătură cu medicamentul, corticosteroizilor, gulerele insektoakaritsidnymi antihelmintice si medicamente anti-inflamatorii non-steroidiene. Cu toate acestea, un astfel de tratament nu poate fi efectuat în mod independent, animalul ar trebui să fie sub supravegherea unui specialist. Tratamentul nu poate începe decât după aprobarea acestuia.

Sigur sau nu: tratamentul alăptării, femelele gravide și puii

HrănitoareNu vă angajați în tratament independent fără a consulta un specialist. În tratament există multe capcane, pe care laicul nu le poate cunoaște. De exemplu, deși instrucțiunile de utilizare prevăd că medicamentul este absolut sigur pentru utilizare perioada sarcina și hrănirea căței - mulți veterinari nu sunt de acord cu acest punct și recomandă cu insistență să evitați utilizarea Bravecto în această perioadă delicată. O atenție deosebită trebuie acordată în tratarea căței.

Judecând după recenzii pe Internet, medicamentul Bravecto nu este deloc la fel de sigur ca și producătorul. Utilizarea acestuia în timpul alăptării, sarcinii sau pentru tratarea căței poate duce la otrăvire severă și boli gastro-intestinale. Prin urmare, nu credeți instrucțiunile într-un mod nesăbuit, consultați întotdeauna un specialist și citiți recenzii pe Internet.

Supradozaj: efecte secundare

Datele privind cazurile de supradoze și apariția efectelor secundare variază foarte mult între statisticile oficiale, datele din instrucțiuni și opinia consumatorilor. Să încercăm să ne dăm seama ce efecte secundare poate cauza medicamentul.

Producătorul notează astfel lateral fenomen:

 • Creșterea salivării.
 • Vărsături.
 • Letargia.
 • Apetit scăzut.
 • Slăbiciune a intestinului.

Crescătorii de câini extindeți această listă și adăugați-o:

 • Apetit scăzutBoli ale tractului gastro-intestinal.
 • Intoxicatii cu severitate variabila.

Dacă câinele dvs. a început vărsături după ce ați utilizat medicamentul, nu încercați să-l hrăniți din nou cu o pastilă. Este posibil ca aceasta să fie o reacție protectoare a corpului, iar purificarea stomacului este singura modalitate de a salva sănătatea.

Conform instrucțiunilor din pachetul de medicamente, în cazuri supradoză animalul are:

 • Lipsa apetitului.
 • Starea de spirit stăpânită.

Dacă credeți cuvintele producătorului, după un timp, simptomele vor trece de la sine.

Contraindicații

Înainte de începerea tratamentului este important să se efectueze examinarea și consultarea cu un medic veterinar. Pentru a identifica factorii care pot interfera cu tratamentul sau pot provoca probleme neprevăzute efecte. În lista contraindicațiilor:

 • Animalul cântărește mai puțin de 2,25 kg.
 • Utilizarea interzisă pentru tratamentul căței sub vârsta de opt săptămâni.
 • Intoleranță Pet pentru una sau mai multe componente ale medicamentului.
 • Este interzisă administrarea de pilule animalelor care suferă de boli gastro-intestinale. Inclusiv formă cronică.

Utilizare sigură

Atunci când lucrați cu orice medicament, este important să fiți precaut, iar comprimatele Braeveco nu fac excepție. O serie de manipulări igienice simple vă vor ajuta sigur tu și animalul tău de companie.

 • În timp ce lucrați cu un medicament, este interzis să mâncați, să beți sau să fumați.
 • Înainte și după contactul cu comprimatul trebuie spălate bine cu săpun și mâini. Mai ales după contact.
 • Spălați mâinile înainte și după utilizarea medicamentuluiDacă sunteți alergic la deschiderea tabletei, purtați mănuși medicale și nu atingeți produsul cu mâinile goale.
 • Dacă comprimatul a intrat în contact cu pielea (pentru persoanele care suferă de alergii) sau dacă medicamentul a intrat în organism în orice fel (chiar dacă nu sunteți alergic), consultați imediat asistența medicală. Atunci când contactați spitalul pentru ajutor, aveți instrucțiunile medicului împreună cu dvs.
 • Este interzisă utilizarea ambalajelor de tip Bravekto în scopuri casnice și după utilizare trebuie să fie aruncat împreună cu alte deșeuri menajere, imediat după utilizare.

Utilizarea oricărui produs medical prezintă anumite riscuri, așa că întotdeauna trebuie să aveți precauție atunci când utilizați un medicament nou. Utilizarea medicamentelor fără cunoștința unui medic poate provoca vătămări ireparabile sănătății animalului dvs., dar nu trebuie să credeți orbește medicii. Puneți întrebări, fiți interesați și citiți recenzii. Dacă nu sunteți de acord cu opinia medicului - cereți mai multe argumente și întrebați în mod rezonabil dacă să utilizați opțiunile proprii. La urma urmei, sănătatea animalelor de companie este în mâinile tale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Preparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicareaPreparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicarea
» » Braveto pentru câini și pisici: instrucțiuni de utilizare, principiul acțiunii
© 2021 amigdas.com