amigdas.com

Alegerea unui uscător de păr de montare: producători renumiți

Caracteristicile alegerii unui uscător de păr de montareUscătorul de păr din clădire va deveni asistentul tău credincios atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în muncă, deoarece acest instrument este destul de multifuncțional. Acest dispozitiv are multe alte nume: un termo-arma, un termofan, un uscător de păr de producție sau de instalare, un pistol cu ​​aer cald.

În exterior, uscătorul de păr al clădirii și al coaforului are o asemănare, dar este doar în exterior. Această unitate nu este destinată uscării rapide a părului, deși acest lucru poate fi încercat prin reglarea corectă a puterii și a gradelor de alimentare cu aer. Dar e mai bine să faci fără experimente.

Proiectarea sculelor

Descrierea fenei de montare a dispozitivuluiTermofanul constă dintr-un motor electric, o carcasă termoizolantă și un întrerupător.

În interiorul carcasei din material plastic rezistent este un motor electric care conduce aerul de la bobina de încălzire la duză.

Termofan funcțional. Cu ajutorul unui uscător de păr de construcție, puteți efectua multe sarcini de uz casnic:

 • uscați și uscați suprafața nou vopsită;
 • sudură, sudură conducte de plastic;
 • îndepărtați vopseaua sau vopseaua veche;
 • Aliniați sau îndoiți partea din plastic;
 • lipi sau lipi piesele radio;
 • încălziți conductele de apă înghețate;
 • Aliniați loviturile mici pe mașină;
 • restaurarea pieselor din plastic;
 • lipiți și deblocați autovinilul.

În general, un uscător de păr va fi capabil să deschidă și să împartă tot ce a lipit de mult împreună și lipit împreună. Pe baza listei de competențe a unui uscător de păr pentru construcții, vedem: principalul lucru pe care el știe să-l facă este căldură, uscat și lipici diverse materiale.

Acum despre cele importante. Cum de a alege un uscător de păr clădire și ce caracteristici să acorde o atenție?

Mai întâi trebuie să decideți ce aveți nevoie și unde îl veți folosi. Există mai multe opțiuni simple cu abilități limitate și există abilități de înaltă tehnologie bine ambalate. Despre ei un pic mai târziu, și acum despre putere și performanță.

Pentru majoritatea termofinelor, limita permisă de temperatură variază de la 600 la 650 de grade, iar productivitatea variază de la 200 la 650 litri / min. Este clar că inventat și modele mai puternice, dar ele sunt doar monștri în ceea ce privește consumul de energie electrică, cum ar fi Steinel H. G. 5000.

Putere și performanță

Puterea și performanța uscătoarelor de păr pentru clădiriVorbind despre putere, înțelegem că cu cât limita maximă a temperaturii este mai ridicată, cu atât este mai mare capacitatea de încălzire și cu cât este mai mare încălzirea, cu atât este mai mare variația de utilizare. Astfel, facem prima concluzie: puterea este cel mai important indicator în alegerea acestui dispozitiv.

Dar nu uitați de consumul de energie electrică. Productivitatea este determinată de volumul de aer prin uscătorul de păr din construcții - de la 200 la 650 litri / min, așa cum am menționat mai devreme.

Trecem mai departe. Un punct important îl atribuim acelorași competențe - controlul temperaturii. Există două opțiuni pentru construirea uscătoarelor de păr cu control al temperaturii: cu un control al temperaturii netede și cu reglajul obișnuit pas cu pas. Dacă vă gândiți încă să cumpărați, faceți o alegere în favoarea unui uscător de păr pentru construcții cu o ajustare netedă, deoarece în viitor vă va ajuta să vă pierdeți timpul și nervii.

Uscătoarele de păr cu trei sau două moduri normale (maxim, mediu, minim) sunt potrivite pentru anumite lucrări cu materiale specifice. Dar dacă activitatea dvs. este versatilă, vă asigurați-vă înainte de eșecuri.

Următoarele abilități - menținând o anumită temperatură și funcția de protecție împotriva supraîncălzirii, acestea vă vor proteja dispozitivul de uzură prematură sau de supraîncălzire. Dacă funcția de susținere a unei anumite temperaturi există, atunci cel mai probabil există și o memorie care stochează setările. Dar costul acestor modele este ridicat, acestea nu sunt folosite pentru amatori.

Un moment interesant - display digital. Oriunde există, de ce nu se instalează termofanul. Desigur, acest lucru face operațiunea un pic mai ușoară, dar această funcție este complet inutilă. Și, desigur, modelele cu afișaje sunt oarecum mai scumpe.

Funcție excelentă - rece suflare. Dacă dispozitivul dvs. va putea răci ceea ce tocmai a încălzit, va scurta foarte mult timpul de funcționare. Asigurați-vă că acordați atenție lungimii cablului. Ar trebui să fie de cel puțin trei metri, altfel pot apărea inconveniente atunci când lucrați în plină creștere.

Caracteristici individuale

Caracteristicile individuale ale uscătorilor de păr pentru clădiriAlegerea formei instrumentului depinde direct de munca pe care o va efectua. Aici, alegeți unul cu care va fi mai ușor să lucrați.

Modul de stocare se aplică și în momentele individuale. Unele modele au ochelari, unele au standuri.

Aici includem și noi set complet de duze, Deoarece diferă în diferite modele. Dar nu vă faceți griji, absența unei anumite duze nu este o problemă, în orice moment poate fi cumpărată.

Evaluarea celor mai buni producători de uscătoare de păr de asamblare

 1. Bosch este cel mai bun producător. Sa dovedit cel mai bun producator ca fiind Evaluarea celor mai buni producători de uscătoare de păr de asamblareamatori și modele profesionale.
 2. Makita. Compania japoneză, producătoare de motoare electrice și transformatoare.
 3. DeWalt - se ocupă cu fabricarea aparatelor electrice de înaltă tehnologie.
 4. AEG - germani = calitate. Ei se specializează în domeniul energiei electrice și al echipamentelor electrice profesionale.
 5. Metabo - produce o gamă imensă de echipamente pneumatice și electrice

Din listă este clar că aceste companii pot avea încredere în fabricarea de termo-combustibili. Desigur, există și alți producători buni, cum ar fi Kress, Steinel și alții, dar alegerea este a ta. Plăcut și util pentru cumpărături.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să usuce rapid și cu exactitate adidașii după spălareCum să usuce rapid și cu exactitate adidașii după spălare
Echipamente pentru productia de pelete la domiciliuEchipamente pentru productia de pelete la domiciliu
Uscatoare pentru vase într-un dulap de 60 cm: tipuri de structuriUscatoare pentru vase într-un dulap de 60 cm: tipuri de structuri
Uscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabilUscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabil
Facem stația de lipit cu mâinile noastreFacem stația de lipit cu mâinile noastre
Descriere și fotografii de uscătoare de haine pe balconDescriere și fotografii de uscătoare de haine pe balcon
Ce fel de uscare de haine pot pune pe balcon: fotografieCe fel de uscare de haine pot pune pe balcon: fotografie
Montarea unei șine de prosop încălzită în baieMontarea unei șine de prosop încălzită în baie
Caracteristici de a face un blowtorch cu propriile mâiniCaracteristici de a face un blowtorch cu propriile mâini
Uscatoare pentru uscarea hainei pe balconUscatoare pentru uscarea hainei pe balcon
» » Alegerea unui uscător de păr de montare: producători renumiți
© 2021 amigdas.com