amigdas.com

Suporturi interne: alegere, preț

În parantezeOamenii știu despre bretele pentru o lungă perioadă de timp. A fost o vreme când au arătat urâți. Acestea au fost elemente destul de voluminoase care au înrăutățit grav aparitia unei persoane. Dar astăzi puteți să uitați despre asta din cauza faptului că fiecare dintre noi poate să cumpere brațe interne. Principalul lor avantaj este modul de instalare, ceea ce le face invizibile și permite purtătorului să nu simtă nici un disconfort în timpul utilizării lor.

El poate să zâmbească fără timiditate și să fie complet sigur că nimeni nu va ghici micul său secret.

Descrierea construcției

Suporturi interne au și numele oficial - lingual. Acestea sunt instalate din partea din spate a danturii. Nivelul de execuție a acestora este de așa natură încât acestea arată la fel ca și brațele convenționale, însă există o particularitate - încuietorile și arcurile folosite în ele au o legătură mai fină. Acest lucru permite pacientului să se adapteze rapid la bretele, fără a suferi disconfort din prima zi de purtare a acestora.

La început, oamenii care au decis să-și pună desenele în interiorul dinților, încearcă uneori să atingă limba până la arc și dacă suprafața ei nu este destul de netedă, atunci se rănesc singuri.

Dar există asemenea modele de paranteze în care În loc de încuietori, plăci, care acoperă dinții. Acestea sunt necesare aici pentru a oferi o fixare mai puternică, deoarece se știe că dinții de pe spate nu sunt foarte neted. Această caracteristică este tipică pentru mai multe modele, inclusiv pentru produsele fabricate sub marca Incognito.

demnitate

Plăcile interne au multe avantaje, datorită cărora sunt foarte populare în rândul pacienților. Unul dintre principalii dintre aceștia este acela că dau persoanei încrederea în sine. Dintre celelalte calități pozitive pe care aceste modele le posedă, se pot identifica următoarele:

 • Caracteristicile armăturilorNu provoca iritații pe suprafața interioară a buzelor;
 • nu duce la pierderea de calciu;
 • Sunt făcute ținând seama de caracteristicile individuale ale persoanei;
 • Poate fi folosit în situații dificile atunci când bretelele externe sunt ineficiente;
 • necesită un minim de timp pentru a se obișnui cu;
 • imperceptibilă pentru ceilalți;
 • eficient în utilizare.

Dezavantaje ale construcției

Înainte de a conveni să instalați bretele din interiorul dinților, ar trebui, de asemenea, să se familiarizeze cu deficiențele care sunt disponibile în aceste produse:

 • dificultăți în curățarea produsului după masă;
 • necesită purtarea pentru o lungă perioadă de timp;
 • creează probleme cu înghițirea;
 • costuri ridicate;
 • cauza unei încălcări a dictării în câteva zile;
 • au un gust neobișnuit care este păstrat numai în prima utilizare.

Indicații pentru instalarea structurilor

Tipuri de breteleStarea de bază, în care specialiștii recomandă bretele interne pentru pacienții lor, este poziția incorectă a dinților sau ocluzia. Dacă, pe baza rezultatelor sondajului, se descoperă curbură, o mușcătură incorectă, atunci numai în acest caz numai structurile metalice clasice pot ajuta la eliminarea unui astfel de defect.

Este greșit să credem că astfel de bretele pot ajuta oamenii numai în situații simple. Uneori acestea sunt prescrise pacienților care, din anumite motive, nu pot utiliza cele obișnuite. Cu toate acestea, ar trebui să se țină seama de faptul că utilizarea bretelelor interne va duce la o creștere semnificativă a duratei tratamentului. Acestea vor fi folosite de mai mulți ani și în tot acest timp pentru a fi respectați de un specialist.

Cum le pun?

Tehnologia de fabricare a bretelelor interne este diferită de cea utilizată pentru a crea bretele convenționale. Până în prezent, aceste modele sunt fabricate în companii din Germania sau din Statele Unite, iar acest lucru se aplică parantezelor tuturor mărcilor fără excepție.

În timpul primei vizite la dentist, medicul selectează regimul de tratament corespunzător. De exemplu, dacă în timpul examinării a fost descoperită o carie normală la pacient, atunci la început va trebui să fie vindecat înainte ca medicul să înceapă să instaleze bretele interne.

După examinarea preliminară, medicul pune sigiliile pe toate canalele deteriorate, apoi curăță calculii dentare și elimină alte probleme. Numai atunci când cavitatea orală este pusă în ordine, medicul începe să se pregătească pentru instalarea de bretele. Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să îndepărteze maxilarul. După aceea, aceștia sunt trimiși la laborator, unde producția de paranteze are loc în 2-3 săptămâni. După ce vor fi pregătiți, vor trebui să aștepte mai mult timp până vor fi eliberați. Și numai după aceea medicul poate începe procedura de instalare a bretelelor interne.

Durata tratamentului cu bretele

Cum să inserați parantezePrincipala diferență între parantezele interne și cele externe este timpul, care este necesară pentru a repara defectele. Dacă este vorba de defecte complexe, atunci produsele linguale vor fi cel mai puțin preferate.

Dacă aveți nevoie pentru a rezolva problemele standard, atunci va fi suficient să instalați și bretele metalice convenționale. La urma urmei, pacientul după instalare nu va trebui să fie eliminat pentru perioada de participare la evenimente importante sau apariții publice. Cu toate acestea, tratamentul nu merge întotdeauna așa cum sa planificat. Uneori, armăturile numite pot fi neputincioase în atingerea efectului dorit, iar apoi medicul trebuie să facă anumite ajustări ale planului de tratament, ținând cont de complicațiile și alte particularități care au apărut.

Ușurința de utilizare

Persoanele care vor instala mai întâi brațe interne, adesea se întreabă, Sunt potrivite pentru purtarea pe termen lung. Dacă vă uitați la fotografiile acestor produse, puteți vedea materialul de la care au fost făcute și pentru a obține o imagine mai detaliată a structurii lor și a impactului posibil asupra cavității bucale.

La început, pacientul, care a instalat bretele interne, se confruntă cu anumite probleme. Cel mai adesea, acestea sunt asociate cu o încălcare a dictaturii, dificultăți în timpul mâncării, apariția durerii și a iritației mucoasei. Deși problemele enumerate arcușuri linguale nu pot rezolva întotdeauna, dar atunci când le poartă, este mult mai ușor de purtat.

Una dintre caracteristicile arcuțelor interne este utilizați mecanismul de autoreglementare, datorită cărora sarcina este distribuită uniform pe tot sistemul de maxilar, ceea ce face posibilă reducerea probabilității de manifestare a sindromului de durere. Datorită acestui bretele interne pot fi utilizate chiar și de către persoanele cu un prag foarte ridicat de sensibilitate a dinților. Principalul lucru este de a aborda corect alegerea modelului, care în timpul purtării nu trebuie să freacă și să rănească gingiile.

Un alt avantaj al acestor ansambluri este că acestea nu au un efect mecanic asupra cavității orale. Unele dintre modelele oferite astăzi au o acoperire specială pe bază de oxid de aur, astfel încât pot fi folosite de persoanele cu alergii la cele mai cunoscute metale.

Contraindicații

Deși mulți pacienți au văzut eficiența ridicată a brațelor interne, trebuie să știm că nu toți oamenii le pot folosi pentru a elimina defectele din dentiție. Există o serie de condiții în care specialiștii nu recomandă instalarea de bretele interne:

 • Îngrijirea gâtuluiintoleranța individuală a componentelor din care este produs produsul;
 • - maxilarul îngust;
 • tulburări în articulația temporomandibulară;
 • boli parodontale care apar cu complicații;
 • prezența coroanelor joase pe dinți.

Costul armăturilor interne

Orice persoană care are în vedere instalarea de bretele interne este cu siguranță interesată de costul acestor produse. Trebuie spus că astfel de construcții sunt destul de scumpe, dacă le comparăm cu cele convenționale. Pentru a achiziționa un astfel de produs, trebuie să plătiți nu mai puțin de 40 de tone.. Și acesta este prețul minim. Există modele care sunt mult mai scumpe. Totul depinde de nuanțele specifice. În plus față de preț, trebuie să adăugați costuri de transport, ceea ce duce adesea la o sumă destul de mare.

Clasificarea modelelor

Bretelele interne oferite astăzi sunt realizate de diverse sisteme, cu ajutorul cărora puteți restabili o mușcătură normală a dinților. Ele au multe caracteristici care diferă una de cealaltă.

De exemplu, Modelul Incognito Se face exclusiv pe baza unor aruncări ale maxilarului, luate de la pacient. Utilizarea unor astfel de structuri face posibilă reducerea la minim a riscului de demineralizare a dinților, precum și protecția împotriva cariilor dentare. Astfel de produse sunt hipoalergenice, nu dăunează limbii și mucoasei orale, necesită un minim de timp pentru adaptare și aproape că nu produc niciodată perturbări ale vorbirii.

Unul dintre modelele populare de bretele interne este designul producției italiene, fabricat sub marca STB. Se efectuează luând în considerare caracteristicile individuale ale maxilarului pacientului și utilizarea arcurilor drepte. Aceste bretele sunt destul de compacte și foarte eficiente în procesul de utilizare. Acestea necesită un minim de timp pentru adaptare. Cu toate acestea, este necesar să menționăm o trăsătură importantă: dacă unul dintre elementele structurii scade în timpul uzurii, acesta poate fi întotdeauna realizat pe șantier fără a pierde timpul așteptând partea comandată din țara producătoare.

Demnă de atenție și Bratari Ovation L și Win. Designul primei utilizează o zăvor interactiv, iar produsul în sine este recomandat pentru a elimina defectele complexe. Cel de-al doilea model are o mare precizie de execuție, deoarece este fabricat ținând cont de caracteristicile individuale ale maxilarului clientului. O caracteristică distinctivă a tuturor parantezelor Win este că acestea sunt cele mai plate dintre toate produsele similare până în prezent.

Opțiunea bugetară

Cât costă instalarea de breteleDe asemenea, în vânzare este un model, care nu poate fi ignorat. Este despre sistemul 2D. Suporturile produse sub această marcă au o grosime nesemnificativă care nu depășește 1,65 mm. Printre caracteristicile lor ar trebui să fie evidențiată utilizarea unui mecanism de autoreglare, precum și faptul că dega lui intră în canelură de la ocluzal, după care este fixat de un clip. Pentru a deschide sau a închide brațul, aveți nevoie de un instrument special.

Din meritele acestui sistem ar trebui să i se aloce un cost mai mic comparativ cu modelele convenționale. Până în prezent, parantezele interne 2D sunt cele mai accesibile din punct de vedere al prețului printre produsele propuse pentru eliminarea unei mușcături incorecte a dinților.

Ce spun pacienții?

Pentru a obține cea mai completă imagine a capabilităților și eficienței armăturilor interne, este util să ne cunoaștem opiniile oamenilor, care au purtat modele similare. Situația de astăzi este amestecată. Nu toți vorbesc pozitiv despre aceste produse.

Unii oameni nu le plac legăturile interne care provoacă aceleași probleme pe care le întâmpină atunci când folosesc produse convenționale. Cel mai adesea, pacienții au dificultăți de a mânca și de a lovi. În ansamblu, cu toate acestea, sunt mulțumiți de rezultatul obținut prin aceste modele, deși la început au îndoieli serioase în legătură cu acest lucru. Mulți ar putea într-un timp destul de scurt să-și alinieze dinții și să le pună în ordine.

Despre dictatură se poate spune că acest defect este cauzat de toate armăturile fără excepție, dar cu utilizarea modelelor interne rămâne doar în primele câteva zile și apoi totul revine la normal. Există pacienți care îi plac legăturile interne că le permit să continue, fără dificultăți serioase, să efectueze măsurile obișnuite de igienă orală. În acest sens ele sunt radical diferite de structurile metalice, cu care au adesea mari dificultăți.

Nu uitați că bretelele interne au nu numai avantaje, ci și o serie de deficiențe. În primul rând, pacienții acordă atenție costurilor ridicate ale structurilor, deși mai târziu sunt convinși că acestea sunt pe deplin justificate.

De asemenea, au și alte dezavantaje, Cu toate acestea, datorită unui design special, astfel de sisteme le pot compensa cu ușurință și pot ajuta o persoană să privească în exterior atractivă. Și acest moment este cel mai important pentru majoritatea oamenilor, în special pentru cei care trebuie să lucreze cu oamenii pe baza muncii lor.

concluzie

Care sunt bretelele pe dinți?O mușcătură incorectă este o problemă destul de frecventă pe care oamenii încearcă să o rezolve în moduri diferite. Una dintre cele mai populare soluții este utilizarea de bretele, care sunt ușor de utilizat. Aceste produse sunt invizibile pentru alții, astfel încât o persoană le poate folosi fără să simtă vreun disconfort.

Cu toate acestea, trebuie să se înțeleagă că desenele și modelele interne au propriile lor caracteristici, nu numai avantaje, ci și dezavantaje, care trebuie să fie cunoscute înainte de a fi instalate. În plus, trebuie să urmați recomandările unui specialist după instalarea acestora. În caz contrar, bretelele vor trebui purtate mai mult decât de obicei. Și este posibil ca, în timp, va fi necesar să le schimbăm pentru alții, dacă acest lucru devine necesar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege bretele de ligatură?Cum de a alege bretele de ligatură?
Ortodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodontOrtodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodont
Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?
Câte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dințilorCâte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dinților
Avantajele instalării armăturilor ceramiceAvantajele instalării armăturilor ceramice
Clapete de sistem Damon (daemon) qClapete de sistem Damon (daemon) q
Cum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturiCum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturi
Sistemul de suport lingual: instalarea de paranteze lingualeSistemul de suport lingual: instalarea de paranteze linguale
Caracteristici și indicații pentru purtarea de bretele invizibileCaracteristici și indicații pentru purtarea de bretele invizibile
Non-ligand braces - o descoperire sau o mișcare de marketing?Non-ligand braces - o descoperire sau o mișcare de marketing?
» » Suporturi interne: alegere, preț
© 2021 amigdas.com