amigdas.com

Clapete de sistem Damon (daemon) q

Cum se utilizează parantezeToți oamenii visează de zăpadă și chiar dinții. La urma urmei, un zâmbet frumos poate îmbunătăți stima de sine și poate oferi încredere în sine, ceea ce are un efect benefic asupra creșterii carierei și a succesului în dragoste. Cu toate acestea, nu toată lumea se poate lăuda de sănătoși și chiar dinți. Dacă la o vârstă fragedă dentiția nu a fost aliniată, atunci aceasta se poate face la maturitate. Ortodontul va veni la salvare, care va ridica bretele potrivite, de exemplu, modelul Damon Q.

Acum există multe variante ale acestui dispozitiv ortodontic:

 • metal;
 • ceramică;
 • safir;
 • din plastic.

Tehnologiile producției lor au devenit mai perfecte. Structurile grele de ligatură nu mai erau utilizate, și popularitate câștigate modele care se disting prin eleganță, eleganță și ușurință.

Damon Brackets: Informații generale

Care sunt avantajele armăturilor Damon?Parantezele Damon au câștigat popularitate largă. Acest sistem ortodontic, cu atenție și convenabil pentru utilizator, aliniază dentiția, fără a permite remiterea (dinții nu vor mai reveni la poziția inițială).

Un sistem obișnuit de paranteze trebuie purtat mult timp. Și a fost necesar să se consulte un doctor în mod regulat. Iar bretelele lui Daimon facilitează viața pacientului, efectuând repede corectarea mușcăturii și fără a strica apariția unei persoane.

Acest sistem nu utilizează benzi din benzi metalice și din cauciuc, este autoreglabilă și lichefiată și are totuși aspectul unor încuietori și cleme.

Clapeta Damon de la Ormco este un sistem ortodontic care este atașat la dinți din exterior. Aceste produse sunt create cât mai confortabil și mai estetic posibil, cu un aspect deosebit.

Diferențele dintre dispozitivele ortodontice moderne de la acestea, care au fost aplicate mai devreme, sunt:

 1. Descrierea armăturilorUn doctor pe nume Damon a devenit inventatorul aparatelor vestibulare fără ligaturi. Anterior, asemenea produse au fost, de asemenea, dar sistemul Bracket Damon afectează dinții și cu ajutorul unei tracțiuni încorporate și cu ajutorul mușchilor feței.
 2. Sistemul de prindere Daimon păstrează arcul prin încuietori SpinTek, care sunt fixate în siguranță, reduc timpul de instalare și de activare și încă distribuie cu exactitate presiunea asupra dinților.
 3. acolade Damon sunt ușor de utilizat, iar acest lucru se aplică atât metal, cât și a produselor din ceramică, care este deosebit de important în primele câteva zile, atunci când o persoană se simte presiunea si durere la nivelul maxilarului.
 4. Acum, sistemul Damon este unul dintre cele mai moderne din punct de vedere tehnologic, de aceea ortodontiștii sunt deseori sfătuiți să o aplice exact, garantând un rezultat pozitiv al tratamentului.

Despre zăvorul din această unitate

Clapele Damon sunt prevăzute cu o zăvor Spin Tek (Spin Tek), care prevede:

 • ușoară frecare a părților din structură;
 • dinții plane datorită sarcinii reduse, care nu stoarce vasele de sânge;
 • tratament fără durere și pericol pentru sănătate.

Avantajele acestui aparat ortodontologic

Suporturile Daimon au următoarele avantaje în comparație cu alte dispozitive odontologice:

 1. Instalarea bracketsComplexitatea procesului de tratament a fost redusă, deoarece trebuie să vizitați medicul 1 timp în 1,5 luni, iar arcurile sunt înlocuite în 15 minute.
 2. Dentiția este ajustată pentru o perioadă mai scurtă de timp (4-5 luni).
 3. Nu sunt necesare dispozitive suplimentare (arce pentru cer, arcuri faciale, extender).
 4. Nu este nevoie să eliminați dinții permanenți.
 5. După instalarea dispozitivului nu există nici o durere și neplăcere.
 6. Instalați acest design poate fi de la 12 ani.
 7. Este mai ușor să ai grijă de cavitatea orală, deoarece nu există ligaturi.

Tipuri de bretele de acest brand

Există mai multe soiuri ale acestui aparat odontologic:

 1. Tipuri de breteleDaimon 2. Este un model clasic. Este foarte ieftin.
 2. Daimon 3. Acest model este metalic și ceramic. Ceramica este folosită pentru dinți care se pot vedea când o persoană zâmbește. Locks au o nuanță se potrivească cu culoarea dinților înșiși. Este scump, dar este confortabil și neostentativ în uz, nu leza mucoasa gurii și reduce timpul de vizitare ortodont (1 timp de 2 luni).
 3. Sistemul 3 MX are o dimensiune mică și o bază de plastic. Este folosit cu o mușcătură și o curbură incorectă. Se fixează fiabil și se folosește dacă este pornit cazul și nu este necesar să eliminați dinții sănătoși când instalați dispozitivul. Acest produs este foarte durabil și durabil.
 4. Damon Q este un design special conceput pentru gură, care are gume mici și mucoasă foarte sensibilă. Blocurile acestui produs sunt de dimensiuni mici și nu pot fi văzute atunci când o persoană vorbește.
 5. Damon Clear acolade oferă posibilitatea de a alege exact dimensiunea încuietorile și rapid de instalat de proiectare. Acestea sunt produse fără utilizarea de metal, ci numai de alumină policristaline, având în transparență, chiar să acopere și canelura, astfel încât acestea sunt vizual insesizabil (foarte aprecia persoanele timide și adolescenți). Acest design nu se freacă de mișcarea dinților. Nu există pete pe acesta și arcele sunt înlocuite foarte ușor. Cu toate acestea, un astfel de model este foarte fragil. Aceste acolade sunt puse pe dinti din fata, iar pentru restul dinților utilizate Damon Q 3 sau blochează.

Trebuie reamintit faptul că numai un doctor poate alege corect alegerea ortodontică, luând în considerare caracteristicile individuale ale pacientului.

Damon Q spargere

Parapetele Dimon Q sunt fabricate din oțel medical, care nu rust. Acestea sunt considerate cele mai bune dintre toate modelele din metal.

Sistemul Damon Q oferă următoarele avantaje:

 • designul este fiabil, iar capacul nu se rupe, este ușor de deschis;
 • Fixarea arcurilor este ușoară datorită formei înclinate a intrării canelurilor;
 • Are caneluri duale care ajută la aplicarea de piese noi și la actualizarea metodelor de aliniere a dinților;
 • în kit există toate opțiunile pe care medicul are nevoie.

Damon Q este conceput pentru persoanele care au nevoie de o corecție eficientă, iar designul modelului nu contează.

Clamele Damon Q au un aspect mic și aspect estetic în comparație cu alte modele realizate din metal, astfel încât acestea sunt mai puțin vizibile. Cu toate acestea, ele sunt vizibile cu un zâmbet, dar din acest motiv apariția pacientului nu se înrăutățește.

Cum să aveți grijă în mod corespunzător pentru parantezele Damon

În timpul consultării, medicul va da recomandări privind îngrijirea armăturilor.

Chiar dacă nu este folosit Damon Q, dar un alt model, caracteristicile îngrijirii orale sunt după cum urmează:

 • Brand brățări Damondinții trebuie curățați după fiecare masă;
 • Folosiți produse greu, lipicioase și lipicioase (gumă, caramelă) nu, fructele și legumele ar trebui tăiate în bucăți mici;
 • ar trebui să ridice o perie;
 • trebuie să utilizați un atașat care ar trebui curățat cu un arc și apoi spațiile dintre dinți;
 • este necesar să se curețe suprafața brațelor;
 • la sfârșitul procedurii, utilizați o periuță de dinți convențională;
 • de multe ori este necesar să se utilizeze o clătire cu gură, care conține triclosan (previne reproducerea bacteriilor).

opinii

Cei mai mulți utilizatori sunt atenți la utilizarea lui Damon. Acestea notează confortul utilizării acestui produs, precum și obținerea de dinți și un zâmbet frumos într-un timp scurt după începerea tratamentului. Cu toate acestea, aproape toți pacienții consideră cel mai mare dezavantaj dispozitive ortodontice cu costul lor ridicat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un antrenor pentru dinți: caracteristici, purtare și îngrijireCe este un antrenor pentru dinți: caracteristici, purtare și îngrijire
Cum de a alege bretele de ligatură?Cum de a alege bretele de ligatură?
Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?
Cum de a alege o punte dentară: tipurile de poduri pe dinți, prețurile lorCum de a alege o punte dentară: tipurile de poduri pe dinți, prețurile lor
Proteze detașabile parțiale, structuri dentareProteze detașabile parțiale, structuri dentare
Câte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dințilorCâte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dinților
Avantajele instalării armăturilor ceramiceAvantajele instalării armăturilor ceramice
Corectarea unei malocluzii la copiiCorectarea unei malocluzii la copii
Irigator de la compania waterpik (oralpeak) pentru cavitatea bucalăIrigator de la compania waterpik (oralpeak) pentru cavitatea bucală
Non-ligand braces - o descoperire sau o mișcare de marketing?Non-ligand braces - o descoperire sau o mișcare de marketing?
» » Clapete de sistem Damon (daemon) q
© 2021 amigdas.com