amigdas.com

Resanta Saipa 165: descriere, specificatii tehnice

Masina de sudat Resita SAIPA-165Tehnologia de efectuare a lucrărilor de sudură a suferit modificări semnificative în ultimii ani. Dacă în trecut s-au efectuat mașini de sudură utilizate pe transformatoare, în consecință au avut dimensiuni voluminoase, s-au deosebit în complexitate în funcționare, a fost permis apariția invertoarelor semi-automate de sudură simplifica în mod semnificativ munca

cu metal, în timp ce astfel de unități compacte sunt oferite la prețuri accesibile. Populare pe piața internă sunt invertoarele semi-automate ieftine de la producătorul Resant, care combină confortul de funcționare și calitatea excelentă a sudării.

Producator de sudura companii Resanta - este bine-cunoscut pe piața rusă, compania letonă, care, în produsele sale, folosind cele mai noi tehnologii si calitate excelenta datorita invertor este capabil să concureze chiar și cu branduri de top din lume. Pentru clientii locali, dispozitivele Resanta sunt iubite pentru usurinta in utilizare, preturi atractive, usurinta in intretinere, fiabilitate si durabilitate.

Descrierea invertorului de sudare SAIPA 165

RESANTA SAIPA-165G - invertor de mașini de sudatMașina de sudura semi-automată Resanta 165 aparține clasei aparatelor monofazate de uz casnic care funcționează pe curent continuu și care asigură o conexiune de înaltă calitate a metalelor. Respa ZAIPA 165 poate fi utilizat atât cu electrozi cât și cu cablu activ, ceea ce simplifică foarte mult sudarea. În același timp, indiferent de tipul de metal care urmează a fi sudat, este asigurată o îmbinare de calitate și cusătura de sudură are o protecție suplimentară împotriva coroziunii.

Sayipov 165 este capabil să opereze cu diferite de energie electrică, care să permită atât să funcționeze simultan cu preformele groase refractare, metale, sudură din aluminiu subțire sau alt metal, pentru a lucra care necesită un minim de energie electrică.

SAPPA 165 a fost conceput inițial pentru a fi utilizat de către proprietarii obișnuiți. Asemenea aparatet este extrem de ușor de utilizat, și pentru ao activa, trebuie doar să apăsați butonul corespunzător de pe mâner, după care firul de sudură va fi alimentat automat în locul de sudură. În acest caz, este posibilă ajustarea vitezei de alimentare a sârmei, a cărui grosime poate varia semnificativ, în funcție de curentul de funcționare și piesele metalice sudate.

Caracteristicile tehnice ale dispozitivului

SAIPA 165 poate fi utilizat pentru a lucra într-un mediu de gaz și fără alimentare suplimentară cu gaz. Popularitatea acestui model de invertoare de sudare în rândul cumpărătorilor autohtoni se explică prin caracteristicile excelente de performanță ale acestui dispozitiv.

  • Mașină de sudat invertor RESANTACurentul poate varia în intervalul de 20-160 amperi.
  • Diametrul permis al firului folosit este de 0,62 milimetri.
  • Greutatea dispozitivului este de 11,5 kilograme.
  • Abaterile de tensiune admise față de valoarea nominală sunt de la minus 30% până la 10%.
  • Tensiunea nominală în rețeaua electrică este de 220 volți.

Semiautomat SAIPA 165 este proiectat pentru sudarea prin puncte, deci nu recomandăm folosirea unui astfel de echipament pentru volume mari de lucru. Dacă este sudat corespunzător, Respa SAIPA 165 va furniza durabilă și precisă, iar metalul de la joncțiune va fi perfect protejat împotriva coroziunii. Este necesar doar să se compare caracteristicile curentului de lucru cu parametrii sârmei, pentru a se alege corect grosimea și viteza de alimentare, ceea ce va garanta performanța unei îmbinări sudate de calitate.

Caracteristicile AIPI 165

Masina de sudura semi-automata RESANTA SAIPA-165Dacă vorbim despre caracteristicile acestui model al mașinii de sudură, atunci notăm designul său ergonomic. Numeroase ajustări și ajustări ale parametrilor, atât viteza de avans a firului, cât și puterea curentului, care permit alegerea modului de sudare optim, indiferent de caracteristicile elementelor metalice prelucrate.

Invertorul SAIPA 165 este fabricat într-o carcasă metalică robustă și are o protecție IP-21. Acest model este destinat în primul rând sudării în interiorul clădirii, dar este posibil să se aplice această tehnică în aer liber la umiditate ridicată nu este recomandată, deoarece utilizarea unei mașini de sudură în astfel de condiții nu va fi sigură.

Mecanismul de alimentare a conductorului de sudură este un design fiabil și simplu, astfel încât pregătirea corectă a mașinii să funcționeze, fiecare proprietar obișnuit va face față. Ajustarea vitezei de sârmă de alimentare utilizat controlat cu comutatorul corespunzător, și în instrucțiunile pentru invertor, puteți găsi toate informațiile necesare în ceea ce privește intensitatea curentului, diametrul firului și rata de curgere la piscina de sudură.

Pe panoul frontal al invertorului sunt terminale speciale de conectare, care se fixează ferm și rapid sârmă de sudură, excluzând pierderea de curent, respectiv, este asigurată prin sudură de înaltă calitate a produselor din metal. Acest aparat este fabricat din tehnologie IGBT, care presupune un control complet electronic și automatizare de sudură, astfel încât de lucru cu acest aparat poate fi la fel de sudori profesioniști și proprietarii de case obișnuite, folosind invertoare la nevoile exploatației și de uz casnic.

La fel ca majoritatea invertoarelor moderne de sudură, acest model a primit numeroase automatizări, care controlează procesul de sudare și previne, de asemenea, defectarea aparatului datorită supratensiunii și supraîncălzirii. De exemplu, există o protecție eficientă a avertizării de supraîncălzire, de aceea, de îndată ce temperatura din incintă depășește valorile maxime admise, sistemul de protecție va opri invertorul până când acesta este răcit complet.

Reglarea directă a curentului de sudură, Viteza de alimentare a sârmei iar alegerea grosimii sale nu prezintă nici o complexitate. Prin urmare, pentru a lucra cu acest dispozitiv nu necesită o pregătire îndelungată, și pentru a înțelege toate complicațiile și caracteristicile utilizării invertorului pot fi în doar 5 minute.

Configurația de bază a invertorului

Dispozitivul Resident SAIPA-165Configurația de bază a acestui model al invertorului generează anumite cenzuri. Echipat cu un aparat de sudura Resita SAIPA 165 minim de dispozitive suplimentare, în timp ce are un cost ridicat pentru indicatorii de performanță. De exemplu, producătorul nu echipează acest semi-automat cu consumabile sau un caz special pentru depozitarea acestuia. Setul complet include doar un fir de greutate, invertorul, o lanternă cu cablu, precum și documentația tehnică. Până în prezent, acest model al invertorului de sudură este oferit cumpărătorilor la un preț de 18-19 mii de ruble.

Echipamente suplimentare ale Residentului SAIPA 165

Masina de sudat invertor RESANTAÎn magazinele specializate, puteți găsi diverse echipamente suplimentare care fac procesul de sudare chiar mai simplu și mai eficient. Mai întâi de toate veți avea nevoie cumpărați sârma utilizată, iar producătorul recomandă utilizarea unui astfel de fir cu o grosime de 0,6-0,9 milimetri. Vă putem recomanda să achiziționați următoarele instrumente și extensii suplimentare:

  • Butelii de gaz.
  • Reductore.
  • Unghiuri magnetice.
  • Perii pentru stripare.

Costul acestor dispozitive și extensii suplimentare nu este prea mare, iar utilizarea lor în operare face mult mai ușor să se efectueze operații de sudură.

Semiautomat invertor de sudare Resanta SAIPA 165 are anumite avantaje și dezavantaje. Avantajele acestui model includ simplificarea semnificativă a sudării și calitatea excelentă a muncii efectuate. În același timp, este necesar să se țină seama de costul ridicat al dispozitivului, precum și de echipamentele de bază care nu sunt prea bogate, care, în cazul ulterior, necesită dispozitive suplimentare pentru a simplifica lucrările de sudură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un aparat de sudura tip invertor pentru casaCum de a alege un aparat de sudura tip invertor pentru casa
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Sfaturi pentru alegerea unui sudor pentru casa și vila dvs.Sfaturi pentru alegerea unui sudor pentru casa și vila dvs.
Sugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de suduraSugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de sudura
Resanta Sai 160: Invertor ieftin de intrare invertor ieftinResanta Sai 160: Invertor ieftin de intrare invertor ieftin
Electrozi care ar trebui să fie aleși pentru sudarea prin invertorElectrozi care ar trebui să fie aleși pentru sudarea prin invertor
Semiautomat sudare cu mâinile proprii: schemeSemiautomat sudare cu mâinile proprii: scheme
Repararea mașinilor de sudură de propriile mâiniRepararea mașinilor de sudură de propriile mâini
Caracteristicile electrozilor monolitici pcCaracteristicile electrozilor monolitici pc
Aparate de inventar pentru sudare resanta sai 190Aparate de inventar pentru sudare resanta sai 190
» » Resanta Saipa 165: descriere, specificatii tehnice
© 2021 amigdas.com