amigdas.com

Sperii porumbeii de pe pervaz și balcon: modalități de a

Ce să faci pentru a sperie porumbeii de pe balcon Pentru mulți rezidenți de clădiri înalte porumbeii din oțel o durere de cap reală

. În cazul în care parcurile și piețele acestor păsări Ganguritul drăguț provoca plăcere și o dorință de a comunica cu ei cât mai aproape posibil, în casa ta pentru a le vedea nu vrea unul. E vorba de gunoi pe care păsările o lasă.

Gunoiul de gunoi este capabil de a otrăvi literalmente locuitorii unui apartament din oraș. Puțini oameni știu că porumbeii sunt purtători ai unei varietăți de boli, cele mai multe fiind transmise prin intermediul unei așternuturi. „Porumbel“ boli și oameni bolnavi, cu toate acestea, boala apare într-o formă mai ușoară și, spre deosebire de păsările o șansă de a recupera și să nu moară, desigur. Ce nu puteți spune despre animalele de companie, care locuiesc alături de dvs. și forțate să "comunice" cu fecalele rudelor sălbatice.

După ce au hrănit o pereche de creaturi minunate pe balconul lor, o persoană nu se gândește la ceea ce îmbracă involuntar o pasăre. Iar data viitoare el vede nu numai preferatele sale, ci și mai mulți membri ai familiei lor sau chiar întreaga turmă deodată. Ajustarea numărului de vizitatori este imposibilă, deci va trebui să îndrăznești totul imediat. Sosirile lor devin regulate, iar speranțele că porumbeii vor ajunge doar ocazional nu sunt justificate.

Acidul uric din așternutul de porumbel afectează în mod negativ vopseaua, plasticul și metalul pe care balconul dvs. este echipat. Când numărul de păsări care sosesc zilnic pe o vizită crește, la fel și lucrurile din apropiere. Este vorba de faptul că este imposibil să depozitezi orice pe propriul teritoriu. Învelișul exterior este rupt, care este foarte dificil de a se restabili din cauza inaccesibilității.

Chiar și cu cel mai mic contact cu puieții, este posibil să se infecteze cu boli precum trichomoniaza, ornitoza și salmoneloza. Prin urmare, în timpul curățării, asigurați-vă că utilizați mănuși și agenți antibacterieni, iar după procedură spălați-vă pe mâini.

În cazul în care porumbeii nu sunt păcăliți, atunci în timp puteți vedea cum porumbeii încep să cuibăresc cuiburile. Este foarte important să scapi de vizitele lor înainte de cuibărit, altfel va exista o dilemă: să distrugi cuibul, unde, eventual, deja așezate ouăle sau tolerați până când puii cresc.

Scoateți porumbeii de pe balcon

De ce păsările v-au atras balconul:

 • Cum să sperii porumbeii din balconÎn primul rând, balcoanele orașului protejează bine păsările în ploaie și vânturi puternice. Pe balustrada balconului, pot aștepta vremea proastă.
 • Datorită pervazurilor largi ale ferestrelor, este foarte confortabil pentru ei să decoleze și să aterizeze.
 • Stânga pe balcoane pâine, pungi cu cereale, semințe și alte produse similare, pot servi ca hrană pentru porumbei. Mai ales se referă la acei proprietari care sunt mult timp absenți și nu pot controla ceea ce se face în balcoanele lor. Toate alimentele acceptate pentru păsări în timpul absenței lor sunt distruse de străinii cu pene.
 • Bufonul aglomerat - un loc favorit pentru păsările cuibăritoare. În ea, vor găsi tot ce este necesar pentru a construi un cuib.

Cu alte cuvinte, este mai greu să găsești un loc decât un balcon de oraș pentru un porumbel. Și cineva ar putea să se împace cu cartierul său și să se obișnuiască să se bată, dacă nu îndrăznește, care, din nefericire, împrăștie aceste creaturi drăguțe.

Care sunt metodele de a scăpa de ea?

Cum sa scapi de porumbei folosind frica

Cum de a proteja acoperisul balconului de porumbeiO cale sperie păsările este o frică. Sperii păsărilor de pe acoperiș și pervazul ferestrei este foarte ușor. Porumbeii sunt foarte temători și extrem de frică de tot felul de obiecte agresive, în special de cei care fac zgomot. Ca o sperietoare puteți face următoarele. Tăiați foile mari de folie în benzi și fixați-le pe un fir strâns. Acest fir este tras peste tot balconul și plecat. Invitații invitați sunt foarte nemulțumiți de folia lucioasă la soare, iar foșnetul îi dă panicii păsărilor.

În loc de folie, puteți folosi CD-uri inutile. Dintre ei nu mai repede eficace. Culoarea strălucitoare a discurilor strălucind în soare acționează ca un factor de descurajare și, dacă sunt strânse corespunzător, datorită zgomotului efectul se va intensifica. Puneți repellerul pe acoperișul balconului, astfel încât efectul să fie palpabil.

În mod similar, utilizați banda din casete video. Este înfășurat pe o linie de pescuit sau pur și simplu lăsat cu incurcaturi pufoase. Principalul lucru este că resturile benzii trebuie să fie cât mai lungi posibil. Banda va decola sub influența vântului și va sperie porumbeii.

O modalitate distractivă și eficientă de a scăpa de porumbei pe balcon este baloanele. Pe bile trage fețe groaznice și legat de balustrada balconului. Se pare surprinzător, dar porumbeii sunt foarte nebuni de baloane.

Din păcate, această metodă are un efect pe termen scurt. De-a lungul timpului, păsările cu pene se obișnuiesc cu ea și nu se mai tem.

Există recomandări pentru a avea un prădător intern - o pisică. Pasărea mustachioed face bine pentru a salva balconul de la păsări. Puteți pune un loc proeminent pentru porumbei plini de ciori.

Foarte bine sperie muzica porumbeilor din boxe, plasate pe balcon, precum și ultrasunete. Pe scurt, păsărilor nu le place niște stimuli nenaturați.

Cum să sperii porumbeii de pe balcon cu ajutorul unei bariere

Cum sa scapi de porumbei pe balconO altă metodă este cum să eviți porumbeii de pe balcon. Principiul acestei metode este acela că porumbeii creează condiții în care este imposibil să se așeze pe balustrada balconului. Unii folosesc un panou cu unghii pentru acest scop. Fixat pe o placă de lemn Unghiile ascuțite sunt îndreptate în așa fel încât să se dovedească a fi capete ascuțite spre exterior. Placa este legată de balustradă și porumbei, zboară în sus și încearcă să stea, călcate de unghii.

Există o modalitate mai umană de a construi o barieră. Acest lucru va necesita o linie de pescuit. Se trage la o distanță de aproximativ patru centimetri de-a lungul mâinii și se fixează. Porumbeii devin inconfortabili, stând pe balustradă, și în cele din urmă se iau din balcon.

Alimentatoare cu reziduuri alimentele sunt foarte atractive. Dacă vecinii au instalat un alimentator pe balconul vecin, atunci este asigurată vizita oaspeților neinvitați. Luptați porumbeii cu vecinii.

Cum sa scapi de porumbei pe pervazul ferestrei?

Este important să ne amintim că porumbeii sunt în primul rând interesați de balustradă, unde puteți sta, iar alimentele reprezintă un bonus plăcut pentru odihnă. Prin crearea condițiilor pentru porumbei de a face imposibilă șederea pe balustradă, le puteți evita cu ușurință. Poate fi o placă opțională cu unghii sau linie de pescuit. Puteți trage o bandă adezivă sau orice dispozitiv adeziv și alunecare. Ca lubrifiant pentru pervazul ferestrei cel mai adesea folosiți jeleu de petrol. Picioarele de porumbei de la aterizare vor trebui să alunece și ele înșiși nu le place să stea pe balcon.

afumătoare

Multe păsări sunt extrem de iritate de mirosurile de condimente. Cei mai nemulțumiți dintre ei sunt: ​​scorțișoară, cuișoare și piper dulce. Prăjiți câteva pachete de mirodenii în locurile în care porumbeii ar dori să se așeze și rezultatul nu vă va face să așteptați. Un astfel de repeller este considerat uman în legătură cu păsările.

apă

Pentru această metodă, ar trebui să cumpărați un pistol de apă, ușor de găsit în orice magazin de jucării. În plus, deoarece nu este greu de ghicit, tu doar trage la porumbei cu apă. Uneori e suficient două zile de luptă pentru a dovedi rascalului că sosirea pe balcon este inutilă.

Un alt dispozitiv care poate fi achiziționat de la un magazin de jucării este un sac de plastic. Ele sunt întinse de-a lungul șinelor, creând astfel dificultăți în plantare.

Pentru a nu trebui să lupte cu invitații neinvitați din timp, clarificați unele reguli de comunicare cu păsările:

 • Cum de a proteja un balcon de porumbeiÎncearcă să eliberezi maxim balconul de gunoi inutile. Nu creați porumbei pentru condițiile de cuibărit.
 • Dacă a apărut cuibul, atunci, în acest caz, există o dilemă: distrugeți-o sau lăsați-o și așteptați cu răbdare pentru ca puii să zboare.
 • Dacă vă decideți să scăpați de cuib cu ouă, apoi înlocuiți oul cu o cretă. porumbei nu așteptați pui brood și ei înșiși vor zbura.
 • Nu lasati niciodata apa si mancarea pe care pasarile le pot manca. Dacă, desigur, nu îi hrăniți în mod special. Porumbeii și alte păsări se vor întoarce din nou și din nou pentru mâncare.

În prezent, în magazinele specializate puteți vedea deja o mulțime de dispozitive sub forma unui repeller de porumbei. Sunt vândute chiar benzi pregătite cu vârfuri, care sunt mai de încredere decât plăcile autoportante și exterior arata mai estetic. Există benzi adezive special concepute pentru balcoane. Vânzătorii pot să vă spună cum să scăpați de porumbei pe acoperișul balconului.

În cele din urmă, ascultați sfatul zoologilor și avocatului animalelor:

 • Cum sa scapi de porumbeiPe internet și în magazinele specializate, furajele sunt vândute, ceea ce este capabil să reducă numărul de porumbei într-un mod uman. Umane, desigur, este posibil să se recurgă la acestea în cazuri extreme. De exemplu, în cazul în care toate solicitările dumneavoastră, bunica locală continuă să atragă în continuare creșterea șeptelului de păsări și, în plus față de balcon, rahat devenit deja nu numai la mașinile din apropiere, dar, de asemenea, un loc de joacă. Trebuie adăugat că această otravă este aprobată de către avocații animalelor ca o modalitate umană de a reduce numărul de animale.
 • Să porumbești memorie excelentă. Nu-i prindeți și le scoateți pe distanțe lungi, ei se vor întoarce în balcon.
 • Încercați să scoateți păsările în moduri umane și nu le răniți sau le răniți. Există mai multe modalități enumerate mai sus, ceea ce îi va ajuta să scapi de ele. Păsările răpitoare, bineînțeles, nu vor mai sta pe balcon, dar astfel de metode sunt inacceptabile.
 • Nu utilizați un gel de polietilenă ca repeller. Porumbeii se vor deteriora la porumbei, iar păsările mici pot chiar să moară dureros.

Fanii porumbeilor, care sunt întotdeauna în fiecare curte abundă, vă puteți sfătui construiască un dovecote aproape. În ea, ei se pot bucura de o mulțime de comunicare cu preferatele lor. Este recomandabil să ajuți chiar și în amenajarea și construirea porumbelului. În final, acesta este interesul tuturor locuitorilor casei care au balcoane. Păsările vor fi în siguranță, iar hrănirea și îngrijirea lor este mult mai ușoară și mai confortabilă. Apropo, porumbeii sunt foarte pasionați de locuințe permanente. Este important ca ei să știe că au un adăpost permanent de ploaie și frig, iar comunicarea cu oamenii le oferă aceste păsări pașnice o adevărată plăcere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot să scap de porumbeii de pe balcon și de pervazul ferestreiCum pot să scap de porumbeii de pe balcon și de pervazul ferestrei
Cum pornesc porumbeii, cum se înmulțescCum pornesc porumbeii, cum se înmulțesc
Porumbei buni: cum trăiesc și ce mănâncăPorumbei buni: cum trăiesc și ce mănâncă
Cum cresc porumbeii: împerecherea și nașterea porumbeilorCum cresc porumbeii: împerecherea și nașterea porumbeilor
Ce porumbei mănâncă în sălbăticie și acasăCe porumbei mănâncă în sălbăticie și acasă
Porumbelul pentru îngrășăminte: cum să îl plantați și să-l utilizațiPorumbelul pentru îngrășăminte: cum să îl plantați și să-l utilizați
Ce hrănește un porumbel acasă decât să-l hrănească pe stradăCe hrănește un porumbel acasă decât să-l hrănească pe stradă
Dovecote: tipuri de cum să vă construiți propriile mâiniDovecote: tipuri de cum să vă construiți propriile mâini
Porumbei de porumbei: nume, descriere, pozePorumbei de porumbei: nume, descriere, poze
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
» » Sperii porumbeii de pe pervaz și balcon: modalități de a
© 2021 amigdas.com