amigdas.com

Revizuirea excipienților buni pentru așternutul pisicilor

Cum sa alegi un material de umplutura pentru pisica de pisicaPisicile sunt acum foarte populare ca animale de companie, atât în ​​apartamentele urbane cât și în casele private. Cineva preferă frumusețile cu părul lung, cineva ca proprietarii de blănuri scurte, alții nu pot trăi fără aspectul lor luminos preferat. Dar indiferent de pisoi, trebuia să ofere condiții de trai confortabile.

Pisicile sunt cunoscute a fi foarte precise și foarte pretențioase pentru toaletă proprie. De aceea este nevoie de mult efort de la proprietar pentru a găsi umplutura potrivită. Luați în considerare cele mai populare tipuri de umpluturi pentru tăvi de pisici.

Despre destinație

Umplutoarea pentru pisica este o compoziție specială care absoarbe urina animalului și ajută la scăderea mirosului neplăcut. Utilizarea sa este foarte convenabilă: vasul pisicii este întotdeauna în ordine, umplutoarea absoarbe umezeala, rămânând uscată și nu provoacă disconfort. Animalul nu va fi neplacut să intre din tavă, iar mirosul neplăcut de amoniac nu se va răspândi peste locuință.

Acum, producătorii oferă mai multe tipuri de umpluturi pentru pisici, astfel încât fiecare proprietar va putea să ia cea mai potrivită opțiune. Interesant este faptul că prima dată când au fost folosite materiale speciale pentru îmbunătățirea ghivecelor de pisici au început în 1948. Apoi, proprietățile absorbante ale lutului s-au dezvăluit, ceea ce a devenit baza plinului. Dar nisipul obișnuit mai devreme a fost folosit în scopuri similare. Proprietarii moderni pot alege dintr-un număr de materiale mai bune.

Cel mai adesea Pentru producerea materialului de umplutură, se utilizează rumeguș, așchii și minerale. Utilizați această compoziție este posibilă în tăvile închise sau deschise. Pentru a alege corect produsul ideal pentru doliu, ar trebui să luați în considerare o combinație de astfel de factori:

 • principiul acțiunii;
 • compoziție;
 • dimensiunea granulelor;
 • costul.

îmbibare

O caracteristică a unui astfel de material de umplutură pentru toaleta pisicii - când este umed, nu își schimbă structura. Este nevoie de o înlocuire completă la fiecare 7-14 zile. Dacă există mai multe pisici în casă, frecvența înlocuirilor crește. umplutură este împărțită în două tipuri - lemn și minerale.

Lemn de umplutură pentru pisici

Tipuri de excipienți pentru așternut de pisiciAlegerea celor care preferă să utilizeze numai produse naturale. Pentru fabricare, se utilizează hârtie reciclată, așchii de lemn presate (preferabil pin). Excelent absoarbe mirosul și umplutura din rumeguș de cedru sau aspen. De asemenea, în compoziție se pot folosi și unele materiale neobișnuite: știuleți de porumb, coji de portocale uscate sau tărâțe de grâu. De rumeguș, atunci când au lovit pe umiditate, umfla, păstrând mirosul. Printre avantajele lemnului umplutura este prețul - aceasta este cea mai ieftină opțiune de umplere pentru pisici, dar din cauza greutății reduse, rumegușul se va răspândi repede în întregul apartament.

Înlocuirea este necesară de două ori pe săptămână, dar chipsurile sau rumegușul sunt complet sigure pentru pisici și oameni. Un astfel de produs poate fi utilizat atât pentru animalele adulte cât și pentru pisoii.

mineral

Este foarte convenabil deoarece trebuie înlocuit la fiecare 14 zile. Pentru fabricarea sa se utilizează minerale cu o structură poroasă. Datorită peletelor este posibil elimina mirosul, tava și labele animalelor vor rămâne întotdeauna uscate, dar acest tip de umplutură va fi mult praf. Compoziția utilizată nu trebuie spălată în toaletă.

crumpling

Umplutura de cork pentru pisica de pisica a fost folosita pentru prima data in anii `50 in Anglia. Principiul funcționării sale este simplu: granulele sale, atunci când sunt umede, se îmbină și se lipesc împreună, formând o bucată densă. Dacă scoateți o astfel de bucată din tavă, puteți evita înlocuirea completă a conținutului. Compoziția acestor umpluturi este diferită:

 • lut (cel mai adesea se folosesc tipuri de lumină);
 • cuarț, nisip quartz;
 • silicați de aluminiu;
 • cretă;
 • minerale;
 • bentonită.

Umplutură pentru toaletă pentru pisiciAproximativ 60% din produsele fabricate din lume aparțin grupului de umpluturi aglomerate pentru pisici. Datorită compoziției lor naturale, aceste materiale de umplutură sunt ecologice, absorb foarte mult umiditatea și mirosul.

Important! Dacă alegeți acest tip, atunci trebuie să vă amintiți - la fiecare două până la trei săptămâni conținutul tăvii ar trebui înlocuit complet, vasul însuși trebuie clătit bine.

Proprietarii de pisici ar trebui să-și monitorizeze îndeaproape animalele de companie: miezurile pot înghiți umplutura care va fi foarte dăunătoare pentru ei. De asemenea, avertizează experții - spălați materialul folosit în toaletă nu poate. Grosimea aproximativă a stratului de granule pentru o protecție fiabilă împotriva mirosului și a umidității nu este mai mică de 8 cm.

Astfel de materiale de umplutură sunt recomandate proprietarilor unui singur animal, în caz contrar va fi necesar să se îndepărteze foarte des bucățile.

Gel de silice

Acest material de umplutură este un silicat de sodiu granular, care are o absorbție ridicată, ameliorează foarte bine umezeala și neutralizează mirosul neplăcut. Dimensiunea medie a unei singure granule este de la 0,5 mm la 3,5 mm. Pentru producție se utilizează acizi polisilicici, care fac posibilă obținerea granulelor mici cu impregnări colorate. Atunci când utilizați un astfel de material de umplere, îndepărtați deșeurile solide din tavă și distribuiți granulele astfel încât umezeala să se răspândească uniform.

Avantajele includ un termen lung utilizare - conținutul tăvii nu poate fi schimbat în decurs de o lună (dacă pisica este una). Dacă apare un miros caracteristic de amoniac și cristalele de gel devin mai întunecate, umplutura trebuie schimbată. Produsul este printre cele mai economice opțiuni, în ciuda faptului că pachetul costă aproximativ 180-200 de ruble, va dura mult timp.

Acest tip de compoziție este recomandat proprietarilor mai multor pisici.

Branduri japoneze

Pentru producerea acestor compuși se utilizează componente naturale naturale, în timp ce consumul lor este foarte nesemnificativ, prin urmare aceste produse sunt foarte economice. Se poate ieși singur mai multe variante de astfel de materiale de umplutură:

 • din amidon și din hârtie, este interesant deoarece schimbă culoarea când este udă;
 • din celuloză cu impregnări de cărbune, coacere;
 • tofu - din fibre de soia comprimate.

Oricare dintre compușii japonezi poate fi spălat în canalizare.

Alegerea celei mai bune opțiuni

Atunci când alegeți un material de umplutură, trebuie să luați în considerare și dimensiunea animalului. Granulele sunt împărțite în trei tipuri:

 • mare;
 • mediu;
 • mici.

Cu cat pisica este mai mare, cu atat mai mari vor fi granulele. Deci, pentru pisoii sunt achiziționate doar opțiuni mici. Și pentru cani mari ar trebui să fie selectată umplutura cu granule mai mari, în caz contrar bucăți mici vor fi blocate în animalul dintre degete, provocând disconfort.

Este foarte important să se țină seama, că pisicile au un puternic simț al mirosului, astfel încât compoziția cu aromă pronunțată de citrice pentru pisici nu este potrivită, dar cu un miros blând de lavandă va fi mai plăcută pentru ei.

Cele mai bune materiale de umplutură de pe piață: agenți de avertizare veterani

Barsik

Compoziția umpluturii de toaletă pentru pisiciProducătorul de produse timp de mulți ani nu părăsește poziția de lider, care cu siguranță vorbește despre calitatea și prevalența umpluturii. Cel mai bine este să cumpărați această opțiune pentru proprietarii de pisoi: peletele mici vor fi foarte convenabile pentru fâșii și vă vor ajuta să vă obișnuiți rapid cu oala. Produsul vă permite să păstrați apartamentul curat și ordonat: urina, obținerea pe granule, îi încurajează să se rostogolească în bucăți înguste, care vor menține în siguranță mirosul. Nu sunt purtate astfel de bucăți în casă, este suficient să le îndepărtați cu o spatulă specială și să adăugați mai mulți bani în zona eliberată.

"Barsik" nu va provoca reacții alergice la pisici, iar proprietarii vor economisi bani - aceasta este una dintre cele mai ieftine opțiuni. Singurul negativ - nu se poate spăla în toaletă.

Barsik este un produs economic realizat prin tehnologii avansate, astfel încât materialul de umplere utilizat poate fi spălat în toaletă. El nu se blochează între degetele unui animal, neutralizează rapid și eficient mirosul și umiditatea, are o aromă plăcută. Produsul este grozav pentru proprietarii de cani cu păr lung, deoarece granulele sale nu se vor încurca în lână.

Kuzma

Care este umplutura pentru toaleta pisicii?Printre avantajele produselor trebuie atribuite costurile și calitatea reduse. Ideal pentru pisici mari. Dar pentru pisoi nu este necesar să le folosiți. Acest material de umplutură poate fi spălat în toaletă, este complet sigur pentru animale și oameni, nu provoacă alergii, rapid și eficient ajută la scăderea mirosurilor neplăcute.

Produsul a fost eliberat și cu granule mari care sunt potrivite pentru un animal mare. Se distinge printr-un preț accesibil, abilitatea de a absorbi rapid mirosul și umezeala, dar nu se poate spăla în toaletă. Ambalaj - 3,5 sau 4,5 kg.

Woody de umplere Kuzya va ajuta la preda animale de companie cele mai capricios de a folosi tava. Datorită mirosului natural, devine atractiv pentru pisică, determinând-o să coboare pe vas. Această opțiune nu este efectuată în jurul apartamentului și este consumată destul de economic.

PrettyCat

Populară în Rusia, umplutură biologică din lemn, foarte bine deghizează un miros neplăcut, ajutând la menținerea apartamentului curat și confortabil. Mulți proprietari observă că pisicile folosesc umplutură cu mare plăcere. Acest produs complet natural va ajuta la răspândirea unei lumini coniferice ușoare în jurul apartamentului, absorbind perfect mirosul neplăcut de amoniac și umiditate. Datorită proprietăților antibacteriene Această opțiune este utilă pentru sănătatea animalelor de companie.

Alte opțiuni populare

 • Marca de umplutură pentru așternut de pisiciKatsan. Acesta este unul dintre cele mai comune remedii interne, umplutură absorbantă, care are la bază creta pre-tratată, nisip de cuarț și minerale. Înlocuirea este necesară aproximativ o dată pe săptămână. Prețul mediu pentru Rusia este de 270 de ruble.
 • Lamele curate. Compoziție de coagulare granulată. Costă de la 170 la 470 de ruble.
 • Pi-Pi-Bent. Plăci aglomerate interne pe bază de lut bentonit, în produse separate ale liniei se adaugă arome. În funcție de volum, acesta costă între 250 și 1100 de ruble.
 • Era curat. Această compoziție aglomerată a producției americane pe bază de lut este consumată cu ușurință, dar este destul de scumpă, ideală pentru proprietarii unui animal. Prețul mediu al pachetului este de 1200 de ruble.
 • Extreme Classic. Un produs fabricat din Canada, care controlează perfect mirosul, permițându-vă să păstrați casa curată fără probleme. Un pachet de o astfel de compoziție va costa circa 1500 de ruble.

Alegerea materialului de umplere a pisicilor este o afacere importantă și responsabilă, la care proprietarul trebuie să se apropie cu grijă și în mod rezonabil. Printre soiul existent puteți alege cele mai potrivite opțiuni care se vor potrivi atât proprietarului, cât și animalului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să ai grijă de o pisică acasăCum să ai grijă de o pisică acasă
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuriGel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri
» » Revizuirea excipienților buni pentru așternutul pisicilor
© 2021 amigdas.com