amigdas.com

Designul ușilor fără ușă

Cum să faci o ușăUsa este principala cale de a delimita spatiul intr-un apartament sau birou. Finalizarea intrării poate crea confort și atrage atenția. Pe Internet, există multe fotografii pe care designerii oferă opțiuni pentru designul elegant al unei uși fără uși.

Avantaje și dezavantaje

Care sunt avantajele și dezavantajele de a avea o ușă fără o ușă? În primul rând, asta este va reduce costurile. Indiferent de finisaj, costul său va fi în continuare mai mic decât prețul foii de ușă. Îngrijirea în viitor nu va fi foarte dificilă. Desigur, nu puteți abandona ușa la baie și toaletă, dar aici este intrarea în camera de zi poate fi decorat și non-standard.

Multe fotografii sunt pline de opțiuni pentru trecerea de la bucătărie la cameră sau de la cameră până la birou fără a instala ușile. Acest lucru nu numai că extinde vizual spațiul apartamentului, dar oferă, de asemenea, un flux liber de aer și o bună vizibilitate a camerei.

Opțiuni de deschidere a ușilor

Există mai multe finisaje usa fara usa:

 • Mai multe opțiuni de proiectare pentru deschidereinstalarea arcului;
 • decorare cu stuc;
 • finisare cu panouri din plastic;
 • utilizarea pietrelor decorative;
 • plăci de clincher;
 • utilizarea de perdele;
 • deschidere simplă fără finisare suplimentară.

Fiecare opțiune are proprii fani, o puteți face singuri. Prețul lor va depinde de materialul și complexitatea lucrării. Dacă nu puteți decide ce design să alegeți, puteți vedea fotografiile de opțiuni gata făcute și alegeți una care vă place sau combinați mai multe opțiuni într-una singură.

Turnarea poliuretanului sau a gipsului

Când utilizați modelarea, aveți nevoie acordați atenție stilului general apartament, astfel încât ușa nu pare a fi un element străin. Acest tip de peisaj vă permite să realizați orice fantezie luată din cap sau cu fotografii ale variantelor gata făcute.

În prezent, modelarea tencuielii nu este practic folosită datorită înlocuirii reușite cu poliuretan. Poliuretanul este mult mai ușor, ceea ce este adesea crucial. În plus, este perfect lipită pe orice tip de suprafață.

Inițial, stucul are o culoare albă, dar poate fi repetat fără probleme, creând un design unic al camerei.

Adesea întâlniți o fotografie cu decorarea turnărilor ușilor, care reprezintă vechile vile sau camere moderne moderne. Arată luxos și scump.

Panouri din plastic

Eliberarea unei usi fara usaDecorarea ușii cu panouri din plastic are mai multe avantaje:

 • simplitatea instalării;
 • rezistență la deteriorări externe;
 • prețuri scăzute pentru material;
 • lipsa pregătirii pentru instalare.

Panourile sunt atașate la o suprafață curată cu ajutorul lipirii cleiului sau a unghiilor lichide. De asemenea, în timpul funcționării există posibilitatea reparației parțiale a pieselor deteriorate.

Pe Internet există multe fotografii cu panouri care imită un copac natural. Acest design este aproape de clasic, dar panourile din plastic sunt ușor de curățat și nu lasă amprentele digitale.

Finisarea pietrei

Recent, proiectarea ușilor cu piatră decorativă a devenit foarte elegantă. În același timp, în ciuda absenței unei uși, acest lucru destul de scump. Stabilirea unei pietre necesită anumite abilități și experiență.

Pentru decorarea în interiorul apartamentului preferați de obicei o piatră de dimensiuni mici. În unele cazuri, mai ales în colțuri, trebuie tăiat. Pe unele fotografii puteți vedea soluții de proiectare cu muchii inegale, în acest caz trebuie să selectați și să ajustați cu atenție pietrele unul de celălalt. Orice opțiune, executată cu ușurință, arată originală și prezentabilă.

Încuietorile din piatră sunt foarte rezistente la deteriorări mecanice, durabilitate și compatibilitate bună cu alte materiale.

Procesul în sine este simplu. La început, pietrele sunt selectate în funcție de dimensiunea deschiderii. Dacă trebuie să fie tăiate, atunci se poate face cu ajutorul unui bulgar. O plasă specială este atașată peretelui, pe care se aplică adezivul. După aceea, piatra este așezată. După finalizarea lucrărilor, cusăturile sunt îndreptate și aliniate. Finalul timpul de uscare - 48 de ore.

Decorarea textilelor

Materiale abrazive pentru decorarea diafragmeiAdesea, reparațiile vor să termine repede, iar ușa este pur și simplu sigilată cu tapet. În timp, această opțiune plictisitoare deranjează și apoi o soluție minunată va veni la salvare - pentru a face o deschidere cu ajutorul perdelelor.

La deschiderea oricărei forme, perdelele de pânză arată bine. Principalul lucru este să luăm în serios alegerea materialului și texturii, astfel încât acestea să fie combinate cu stilul general al camerei. Modelul poate fi absolut orice: complex cu draperii și lambrequins sau restrâns.

Fanii culturii răsăritene pot gândi despre perdelele de bambus. Sunt din lemn. Există o varietate de opțiuni, combinând bastoane și margele. În acest caz, această opțiune nu va deveni o congestie și va fi liberă să lase aerul între camere.

O opțiune similară - perdele de fir. Ele reprezintă o intercalare a flagelui atașat la o panglică. Opțiunea clasică este șnururile de țesături, dar dacă vă uitați la fotografiile soluțiilor de design, puteți întâlni pachete de sticlă, scoici și pietricele.

Clădirea cu clincher

Arată în mod efectiv decorarea cu dale de clincher cu imitație de cărămidă diferite nuanțe. Deși acest decor este destinat în principal fațadelor exterioare, designerii au început să o folosească în apartamente.

În aplicație, clincherul este foarte simplu. Pentru atașare utilizați unghii lichide sau adeziv pentru plăci. În combinație cu finisarea deschiderilor ferestrelor, această soluție poate deveni punctul culminant al apartamentului.

Folosind arcuri

Cea mai populară formă de proiectare a unei uși fără uși este un arc. Magazinele oferă un număr mare de modele gata făcute. Arcurile deschise vin în diferite stiluri:

 • Decorațiuni de decoraremodern: arc sub formă de arc cu creștere;
 • clasic: suprapunerea arcului cu raza corectă;
 • dragoste: un arc central drept este rotunjit la colțurile razei exterioare;
 • elipsă: arcul este în formă de elipsă.

În funcție de imaginația dvs., idei de design, inspirată de diverse fotografii din reviste, arcul poate fi plasat sub o fereastră de deschidere sau la ușă. Puteți chiar crea un arc fals pe perete.

În funcție de materialul arcului, pot fi cărămizi, beton, lemn, ipsos sau plastic.

Este foarte convenabil să cumpărați deja set complet de lemn. Acesta include două arce, rafturi și panouri. Instalarea arcului necesită fixare cu șuruburi.

Cele mai neobișnuite opțiuni sunt arcade din gips-carton. Utilizând acest material de construcție, puteți crea o varietate de forme. De asemenea, acordați atenție opțiunilor cu fotografie. Ele arată că cartonul de gips poate fi tapetat sau vopsit, și integrează corpurile de iluminat fără probleme. Ce va deveni ușa depinde doar de zborul imaginației.

concluzie

Astfel, există un număr foarte mare de opțiuni pentru a decora o ușă fără ușă. Atunci când alegeți un proiect, puteți contacta pentru sfaturi pentru un designer profesionist, dar puteți să vă dezvoltați propria versiune. Atunci când dezvoltați propriul design din fotografie, principalul lucru este să realizați o combinație organică a tuturor elementelor camerei. Acest lucru va crea un stil unic și original în apartament.

Idei pentru proiectarea deschiderilor fără ușă
Design neobișnuit al deschideriiIdeea de a decora deschiderileSoluție modernă cu deschidereOglinzi în formă modernăDesign decorativ al deschideriiFinisare fără deschidere ușăProiect de deschidere într-un apartamentCum de a alege materialele pentru finisarea deschideriiArcul frumosInstalarea materialelor de finisare în deschidereFinisaj decorativ al diafragmeiArcul de piatră din apartamentTratarea deschiderii cu o piatrăUsa fara usiDecorarea ușiiCu ce ​​materiale să emită o ușăCum de a decora deschidereaDecorare exterioarăUsa este decorata de mainile propriiUsa cu decorCum de a decora o deschidere frumos
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Proiectarea zonei de luat masa din bucătărie - opțiuni de design și fotografiiProiectarea zonei de luat masa din bucătărie - opțiuni de design și fotografii
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Apartamente pe două nivele - idei de fotografie și de design pentru amenajăriApartamente pe două nivele - idei de fotografie și de design pentru amenajări
Decorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatrăDecorații arcade în apartament: decorațiuni de fotografie sub piatră
Care ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografieCare ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografie
» » Designul ușilor fără ușă
© 2021 amigdas.com