amigdas.com

Câți urși vii, speranța de viață

Câți urși vii trăiesc în naturăUrsii sunt un fel de mamifer din ordinul prădătorilor. Ele au apărut pe planeta noastră cu aproximativ 4-6 milioane de ani în urmă pe teritoriul Franței de astăzi. Cel mai mic urs este un urs polar. Toți știau întotdeauna că ursul este cel mai mare pradator din întreaga lume. În natură, nu-i poți lua dușmani. Viteza sa de funcționare după extracție poate fi de aproximativ cincizeci km / h, iar după o cină densă se pot bucura de fructe de pădure dulci. Dar nu întotdeauna ursul reușește să mănânce suficient, așa că se sprijină de la extreme la extreme.

Scurtă descriere a ursului

Lungimea medie a animalului este de aproximativ 2,5 metri, greutatea, în funcție de specie, este de aproximativ 700-800 kg. habitat - America de Nord, Asia, Europa de Nord și Groenlanda. Până în prezent, știm despre existența a peste 70 de specii de urși. Dar principalele specii sunt după cum urmează:

 • Ursul urs (Grizzly, Kodiak, Tibetan, Berman, Gobi, European ...)
 • urs negru american
 • Ursul alb (Giant Misha)
 • Ursul cu ursul alb (Misha Himalaie)
 • Peștera ursului
 • Etruscan Bear
 • Ursuleț mic peșteră
 • Ursuleț negru

Din modul în care animalul conduce, factorii externi și habitatul său, depinde în mod direct de longevitatea sa. Luați în considerare câți ani trăiesc fiecare specie.

Ce vârstă trăiesc urșii

Un fel de ursAni de viață în mediul naturalAnii vieții în captivitate
Ursul albtrăiește între douăzeci și treizeci de aniPoate trăi până la patruzeci de ani
Ursul ursDouăzeci de ani în medieTrăiește liniștit până la cincizeci de ani
Ursuleț negruSperanța medie de viață este de cincisprezece aniPot trăi până la treizeci de ani
Ursul MalayLocuiește până la vârsta de cincisprezece aniPot trăi până la douăzeci de ani

Factorii care afectează speranța de viață a unui urs

 • productivitate
 • Vânătoare pentru urși
 • Mediul habitat
 • Lupta împotriva inamicului
 • Boli ale animalului

Hibernarea de iarnă a urșilor

Urșii în natură - un mod de viațăUn animal poate trăi în pădure și în captivitate, de exemplu într-o grădină zoologică. Pentru iarnă, ursul trebuie să aibă grijă de bârlogul ei, să-l găsească și să-l aranjeze, totuși trebuie să câștige cât mai multă greutate de care are nevoie, de aproximativ 50-60 kg. În timpul hibernării, această grăsime îl va ajuta să supraviețuiască iernii.

Dar există cazuri în care animalul nu obține cantitatea necesară de grăsime, iar apoi trebuie să se trezească și căutați mâncare nu în cea mai bună dispoziție. El devine un adevărat prădător. În popor se numește o tijă de urs. Dacă fiara este aproape de zonele populate, atunci ea atacă animalele, au existat cazuri de atacuri asupra oamenilor. Deci, pentru a-și salva ferma, oamenii vânau urși.

Un bărbat poate marca un teritoriu de câteva mii de kilometri pătrați. El poate să meargă în zonele populate, pe pășuni și să se simtă ca un adevărat maestru.

Perioada după iarnă

După ce ursul se trezește, trebuie să trăiască din greu, dieta sa include furnici și fructe de pădure, care au rămas din toamna trecută. Imediat ce începe prima înflorire, ursul poate mânca frunze, proaspete și verde. Vara îi atrage tot felul de boabe, fructe. Dar nu exclude din dieta de carne. El vânează mistreți sau cerbi. La sfârșitul verii, păsărele de pește se iau din iazuri. Datorită alimentelor crude, animalul se poate îmbolnăvi, ceea ce îi afectează populația.

Ursul urs - reproducerea și modul de viațăCu toții ne amintim un urs vesel și amabil de la desene animate și basme. De obicei, acest personaj trece prin pădure, mănâncă zmeură și este prieten cu șapte locuitori de pădure. Dar totul nu este la fel de roz ca noi. Dacă acest animal, din anumite motive, are o schimbare de habitat, este forțat intrați într-un alt cartier, atunci devine incredibil de agresiv și periculos, arătând astfel propriul său caracter. În această stare poate fi o perioadă diferită de timp. De la timpul minim până la sfârșitul zilelor sale. Un astfel de urs este capabil să provoace rău ireparabil omului.

Există mai multe modalități de a o îndepărta. Dacă animalul a ieșit într-o așezare unde există mulți oameni, oamenii devin într-o grămadă și formează o masă imensă, sau fiara sperie focul. Mishka vede adversarul mai mult decât el însuși și pleacă.

Un astfel de animal are foarte puțini rivali, dar totuși ei sunt. De exemplu, tigrul Ussuri. În mod obișnuit, conflictul dintre animale se desfășoară în timpul recoltării pradă, când există foarte puțină hrană. În ciuda tuturor măreția unui urs, el încearcă să evite întâlnirile cu inamicul. La o întâlnire, el poate să urce un copac și să aștepte până când prădătorul dispare. Dar, de asemenea, se întâmplă ca ursulețul fără lacrimi să urce în luptă cu tigrul. Astfel de lupte nu duc la nimic bun și, de obicei, unul dintre animale moare, iar al doilea rămâne cu răni complicate. Aceasta, la rândul său, afectează și numărul de ani de viață.

Dar, indiferent ce spui, cel mai periculos inamic pentru un urs este o persoană. Din cartoful "Mowgli" îți poți aminti ce și care ți-au fost frică de animale. Era un om cu foc. Din păcate, Crimele apar în fiecare zi. Braconerii nu-și dau seama că pielea descompusă pe podea costă întreaga viață a animalului. Astfel de trofee ca un cap, o sperietoare sau o piele decorează casele vânătorilor, făcându-i să fie adevărați ucigași.

Ursul în sine este un animal versatil, poate înota, prinde pește, primește miere, urcă copaci și poate prinde aromă la o distanță de 20 km. Este o parte integrantă a naturii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ursuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrăneșteUrsuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrănește
Ce mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarnaCe mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarna
Cum arată gândacul obișnuit?Cum arată gândacul obișnuit?
Ursul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuieșteUrsul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuiește
Ursul brun siberian - o descriere a unui animal puternicUrsul brun siberian - o descriere a unui animal puternic
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
Cine este mai puternic: un tigru, un urs sau un leu?Cine este mai puternic: un tigru, un urs sau un leu?
Care este viteza maximă pe care o urs poate să o dezvolte în timp ce rulează?Care este viteza maximă pe care o urs poate să o dezvolte în timp ce rulează?
» » Câți urși vii, speranța de viață
© 2021 amigdas.com