amigdas.com

Cartea Roșie a Crimeei: animale și plante rare

Plantele și animalele din Cartea Roșie din CrimeeaCartea Roșie din Rusia este numită un director, în care intră în plante rare și animale rare. În fiecare regiune rusă, plantele lor rare și specii pe cale de dispariție

animale. Fiecare colț al țării noastre vaste scrie Cartea Roșie (KK). Când plantele și animalele sunt aduse în KK, ele încep să fie foarte pazite. Cartea Roșie din Crimeea a fost înființată la sfârșitul anilor optzeci ai secolului trecut.

Această carte a adus reprezentanți unici ai florei și faunei peninsulei din Crimeea. În epoca noastră, această listă de animale și plante rare din Crimeea este în mod constant refăcută cu noi specii pe cale de dispariție. Crimeea este cu adevărat un loc unic, unele plante și reprezentanți ai lumii animale care se află pe teritoriul peninsulei, nu se găsesc nicăieri în Rusia.

Cum să introduceți cartea roșie

Cartea Roșie a CrimeeiOrice QC este, de fapt, un director al unor specii rare, pe cale de dispariție, ale florei și faunei locale. În funcție de regiune, acesta poate include un număr diferit de specii. În unele regiuni ale speciilor pe cale de dispariție destul de mult, în altele - mult mai puțin. În multe privințe, acest lucru depinde de nivelul de dezvoltare a progresului tehnic, de disponibilitatea marilor întreprinderi industriale din regiune și de nivelul poluării mediului. Reprezentanții companiei nativ și faună intrați în această listă dacă:

 • Planta sau animalul se referă la cele rare;
 • Un reprezentant al florei sau faunei se referă la speciile pe cale de dispariție;
 • Planta sau animalul este amenințat cu distrugerea;
 • Plantele rare și animalele au avantaje practice pentru om (de exemplu, când vine vorba de plante medicinale sau animale blană).

KK este în Crimeea. Acum că Crimeea a devenit parte a Rusiei, reprezentanții speciilor pe cale de dispariție ale florei și faunei din Crimeea sunt protejați de ONG-urile de mediu din Rusia. Distrugerea vizată a animalelor rare și a plantelor din Crimeea se pedepsește în conformitate cu legea rusă.

În KK Crimeea, ca și în alte regiuni rusești, există mai multe secțiuni. Este prezentă pe cale de dispariție și rară plante medicinale și ornamentale, insecte, mamifere, reptile și reptile. Acesta include, de asemenea, specii rare de păsări. Puteți să vă familiarizați cu KK Crimeea pe Internet, puteți lua, de asemenea, o versiune tipărită a cărții în orice bibliotecă locală.

Din punct de vedere vizual, arata ca o carte groasa, pe o acoperire rosie. În interior există descrieri ale unor specii aflate în pericol și rare ale florei și faunei din Crimeea. Fiecare descriere este după cum urmează: numele (și numele rusesc și numele științific oficial în limba latină), fotografie și ajutor scurt despre această specie. Pentru ușurința utilizării, cartea este împărțită în secțiuni și rubrici, în funcție de familii, clase, subgrupe de animale și plante.

Includerea plantelor și animalelor rare în numărul speciilor pe cale de dispariție ajută la atragerea atenției publice asupra dispariției lor rapide. KK este o modalitate foarte bună de a reaminti oamenilor că viața sălbatică a pământului lor nativ necesită tratament atent. O persoană trebuie să fie un maestru rezonabil al naturii, dar nu un tiran și nu un despot. În caz contrar, consecințele activității umane pot fi imprevizibile.

Obiective și obiective

Plante rare și animale din CrimeeaCrimean KR a fost înființat pentru prima oară cu puțin înainte de prăbușirea Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste. La acea vreme, peninsula făcea parte din Republica ucraineană. În perioada sovietică, Crimeea sa dezvoltat activ. În oraș se construiau noi întreprinderi industriale, infrastructura turistică se dezvolta rapid. Pe de o parte, acestea schimbările au afectat pozitiv privind economia regională: noi locuri de muncă au apărut în Crimeea, nivelul de trai sa îmbunătățit pe peninsulă. Dar, pe de altă parte, activitatea tehnogenă a omului, combinată cu dezvoltarea rapidă a progresului științific și tehnologic, are întotdeauna un impact negativ asupra naturii naturii.

De asemenea, dezvoltarea intensivă a turismului a contribuit la dispariția speciilor rare. Colțurile conservate ale naturii, unde piciorul uman nu mai făcuse înainte, a devenit disponibil pentru numeroși turiști. În colțurile protejate ale peninsulei, cum ar fi ciupercile după ploaie, au crescut numeroase centre de agrement. Turiștii care se odihnesc la aceste baze nu se comportau întotdeauna în mod corect în legătură cu fauna sălbatică. Pentru a remedia această situație și a fost creată Cartea Roșie a Peninsulei din Crimeea. Oamenii de stiinta botanisti si zoologi si-au stabilit urmatoarele obiective si obiective:

 • Speciile de animale și plantele pe cale de dispariție care trăiesc pe teritoriul peninsulei sunt protejate de dispariție;
 • Să promoveze o creștere a populației de specii rare de animale și plante;
 • Atragerea atenției publice asupra problemelor de mediu ale peninsulei;
 • Informați populația peninsulei despre necesitatea unui tratament atent și atent al speciilor rare.

Scopul principal al creatorilor a fost de a proteja natura locală de impactul negativ al activității umane. Botanicii și zoologii s-au confruntat în mod strălucit cu această sarcină. În ultimii douăzeci de ani, a fost republicată și completată în mod repetat.

Studiul său este inclus în programul oficial al cursului de biologie școlară în școlile secundare regionale. De asemenea, școlile locale dețin în mod regulat "lecții de natură" speciale. În timpul acestor lecții, studenții de vârstă școlară și de juniori se cunosc cu KK din Crimeea și învață să aibă grijă de natura pământului lor nativ.

Se află Peninsula Crimeei pe coasta Mării Negre, prin urmare, nu numai animalele, păsările și plantele sunt incluse oficial în cartea locală, ci și peștii, animalele marine și algele rare, care sunt utilizate în mod activ pentru tratarea diferitelor boli. Tot în această carte sunt diferiți rozătoare care trăiesc exclusiv pe teritoriul Crimeei.

Animale rare din Crimeea

Animale și plante din Cartea Roșie din CrimeeaÎn Crimeea există multe animale rare. Sunt animale de diferite specii. În cartea locală puteți găsi reprezentanți ai faunei locale, cum ar fi:

 • reptile;
 • amfibieni;
 • reptile:
 • Mamiferele.

Printre animale, din diferite motive incluse în KK din Crimeea - diverse specii rare de broaște și rozătoare, precum și speciile de reptile pe cale de dispariție, de exemplu, adder și tulpină galbenă. Varepul vipera este folosit ca un medicament, iar distrugerea în masă a viperelor a dus la mai puțin și mai puțin din acești șerpi. Poate că atragerea atenției asupra acestei situații va contribui la corectarea acestei probleme.

De asemenea, în cartea locală include un număr mare de păsări rare, de exemplu, o macara. Extincția și dispariția multor specii de păsări se datorează în mare parte dezvoltării masive a vânătorii ca modalitate de recreare activă.

Animalele de diferite specii, de regulă, sunt oficial recunoscute ca fiind rare sau pe cale de dispariție datoritădar drepturi de activitate intenționate, destinate distrugerii acestor specii (vânătoare, pescuit, fabricarea medicamentelor provenite din otravă eliberată de animale). De asemenea, unele specii de plante și animale mor din cauza faptului că habitatul lor se schimbă treptat (de exemplu, are loc construirea de centre de recreere pentru turiști în locurile izolate anterior).

plante

Animale enumerate în Cartea Roșie a CrimeeiÎn KK din Crimeea, multe specii de plante rare sunt înregistrate. Se pot distinge următoarele tipuri de plante:

 • medicament;
 • otrăvitoare;
 • Plante decorative (flori și ierburi);
 • Plante care sunt folosite în mod activ ca hrană pentru animale.

Plantele toxice (de exemplu, Belladonna), de regulă, dispar, pentru că oamenii le distrug în mod deliberat. Plantele medicinale dispar datorită faptului că acestea sunt produse în serie ca materie primă medicinală plantații locali. Plantele decorative sunt deseori distruse de turiști. Plantele care hrănesc animale sălbatice și domestice dispăreau rapid, mai ales dacă efectivele de animale care se hrănesc cu această plantă cresc în mod activ.

Plantele rare dispăreau, în principal datorită faptului că habitatul lor obișnuit se schimbă treptat și dispare. Pentru a preveni dispariția completă a speciilor rare de plante din Crimeea, soluția optimă ar fi crearea de sere speciale și grădini de iarnă. Principalul lucru este de a crea condiții adecvate pentru plantele care sunt aproape de cele naturale. De asemenea, este necesar să informăm în mod regulat turiștii despre necesitatea unui comportament adecvat în natură. Turistii stau la centrul de recreere, sau de a face excursii la părțile rezervate ale peninsulei Crimeea, trebuie să cunoască bine: Camping este strict interzis pentru a alege flori și rupe copaci și campfires numai în zonele desemnate.

Unde altceva puteți afla despre plantele și animalele rare din Crimeea

Plante din Cartea Roșie din CrimeeaGuvernul regional al Peninsulei Crimeea, cu sprijinul organizațiilor locale nonprofit de mediu și cu sprijinul Guvernului Federației Ruse, promovează în mod activ o atitudine îngrijorătoare față de natura pământului nativ. Pentru copii și adulți, sunt organizate evenimente tematice regulate, orientate spre cunoașterea naturii naturii și studierea florei și faunei locale.

Aflați despre speciile sălbatice pe cale de dispariție ale Peninsulei Crimeea, nu numai din Cartea Roșie. Aceste informații pot fi obținute și din literatura de specialitate privind botanica și zoologia. propagandă protecția naturii native desfășurat activ în mass-media din Crimeea. Organizațiile locale de mediu lucrează în mod activ cu tinerii, având ca scop conservarea și multiplicarea resurselor naturale ale pământului lor nativ.

Cartea Roșie a Crimeii este un ghid unic pentru botanică și zoologie. Din aceasta puteți nu numai să învățați despre specii rare de animale și păsări locale, ci și să aflați ce efect are activitatea umană asupra stării naturii regiunii. Studierea cărții este o activitate interesantă. Informațiile vor face pe oameni să se gândească la economisire flora și fauna unice Crimeea, precum și neutralizarea influenței distrugătoare a omului asupra naturii vii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce animale trăiesc în taigaCe animale trăiesc în taiga
Animale rare din cartea roșie a RusieiAnimale rare din cartea roșie a Rusiei
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Plantele amenințate și pe cale de disparițiePlantele amenințate și pe cale de dispariție
Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viațăRed Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Ce animale trăiesc în America de Nord?Ce animale trăiesc în America de Nord?
Plantele care sunt enumerate în cartea roșie a RusieiPlantele care sunt enumerate în cartea roșie a Rusiei
Care animale sunt erbivore?Care animale sunt erbivore?
Maimuta este un nosiac. Viața unei maimuțe cu un nas mareMaimuta este un nosiac. Viața unei maimuțe cu un nas mare
» » Cartea Roșie a Crimeei: animale și plante rare
© 2021 amigdas.com