amigdas.com

Pui de rasa: descriere, descriere

Caracteristica rasei de puiPăsările domestice sunt considerate zona cea mai productivă în agricultură. Fermierii și industriașii privați au un cont special pentru puii cu randament ridicat. Acestea includ găinile australiene, capabile să renunțe la până la 310 de ouă pe an. Aceasta este o rată destul de ridicată, comparativ cu alte rase de ouă. În plus, primesc carne de calitate.

O rasă similară a fost obținută prin traversare Rasa engleza Orpington, cu Langshans si Leggorns. În Rusia, australologii au apărut în anii `50.

Rasa de pui Australia: specii

Crescătorii australieni, fără utilizarea tehnologiei moderne, au realizat obiectivul principal - ouarea înaltă a găinilor, cu o greutate corporală mare. Puii Australop sunt subdivizați în culoare: plini și negri.

Pui de rasa australian negru

Pui activ, dar cu calm calm. Corpul său este bine hrănit, mare, acoperit cu o pată neagră și groasă. Pe capul mic se află un pieptene în formă de frunze cu cinci fețe. Ciocul unei păsări are și o culoare rășină. Caracteristica structurală a corpului este un piept larg și un spate alungit. Picioarele sunt scurte, coada este mică și îndoită peste linia din spate cu 45 de grade.

Puii mici Australoplovyh negru sunt extrem de mobile, sănătate puternică și dezvoltare rapidă. Pe penajul lor puteți vedea pete roșiatice: pe abdomen și sub aripi. La patru luni după apariție, pot câștiga până la 4 kg greutate în viu. Rasa de pui Australorp negru se referă la maturarea timpurie, începe să înoate productiv din a 135-a zi de viață. În primul an aduce până la 200 de ouă.

Australian și negru

Cum să cresc găinileCând se deduce, bazat pe negru australian. Principala sarcină a fost reducerea vârstei productive, cu o creștere a masei ouălor. Particularitatea este că această pasăre are o imunitate persistentă la boală cu puloroză.

În penaj, culoarea neagră cu impregnări albe predomină. Prin urmare, are un alt nume - pui de marmură. În comparație cu roca originală, dimensiunile sunt mai compacte. Creșterea tânără, în a 150-a zi după apariție, atinge o greutate de 1,4 kg. Puii adulți cântăresc nu mai mult de 2,5 kg, iar masculii sunt puțin mai mari. Funcționalitatea vine după 5-6 săptămâni. Timp de un an, o găină produce aproximativ 220 de ouă, fiecare 55-60 de grame. O coajă de culoare smântână.

Australian, negru-motley, apreciat pentru carnea albă. Aceasta se datorează prezenței în organism a unei gene recesive speciale. Păsările sunt calm, ușor adiacente altor reprezentanți cu pene.

În plus față de culorile negre și pătate, există Australorp alb și albastru. Albul este inerent: o maree gălbuie în regiunea cervicală, ochi roșii și păsări albastru. În albastrul Australorpov, pene de o nuanță de albastru-albastru.

trăsătură

Conform revizuirilor producătorilor de păsări de curte, este imposibil să se atribuie acestei rase neajunsuri evidente. Puiul se roteste in mod regulat, reproduce usor, da nastere sanatoasa. Având un temperament prietenos și calm, fără probleme se descurcă în pachet. Se pot adapta condițiilor existente de conținut, se pot simți confortabil în cuști. Chiar și în timpul iernii, productivitatea lor nu scade.

Principalele caracteristici ale rasei Australopp:

 • producția de ouă - 200-220 ouă pe an;
 • greutatea oului - 50-55 g;
 • maro închis maro;
 • greutatea găinilor - 2,6-2,9 kg de cocoși - 3,5-3,9 kg;
 • rata de supraviețuire a puilor - 97%;
 • temperament echilibrat;
 • capacul penei este negru, cu o nuanță verde;
 • categorie - carne de ou.

Există semne că păsările sunt sacrificate. Astfel de defecte includ: corpul scurt, coada lunga, dintii crestini ascutiti, abaterile in culoarea penei, metatarsul usor, ochii rosii.

Îngrijirea și întreținerea puilor

În ciuda faptului că aceste găini nu sunt deosebit de fanteziste la nuanțele de conținut, există standardele de îngrijire standard. Condiția generală pentru toți este temperatura pozitivă din cameră. Să analizăm în detaliu măsurile agrotehnice, referitoare la fiecare tip.

Condiții pentru reproducerea unui costum negru

Descrierea găinilor AustralorpDeoarece regimul de temperatură este necesar de peste zero, coșul de pui este echipat cu încălzire pentru perioada de iarnă. Podeaua este acoperită cu un strat de turbă moale, care împiedică înmulțirea bacteriilor de la umezeală. Pentru a se asigura că puii nu suferă de boli infecțioase, au nevoie de băi zilnice cu cenușă și nisip.

O dieta nutritiva a Australophores negru, nimic deosebit nu iese in evidenta. Puii din meniu sunt introduși treptat: ou îngroșat, brânză de vaci, apoi boabe zdrobite. Puii slabi sunt hrăniți cu un amestec de gălbenuș și lapte. Pe măsură ce creșteți, adăugați la produsele standard de legume și legume. În a cincea săptămână, ei încep să se hrănească cu porumb fiert. În absența unui exercițiu regulat, trebuie să picurăți uleiul de pește.

Pentru adulți, un set de produse zilnice, Următoarele:

 • Legume: cartofi, morcovi, sfecla.
 • Verzii.
 • Deșeuri de pește, dezosate.
 • Cereale.
 • Produse din lapte acru.

În timpul iernii, ca sursă de calciu, dați o coajă de ouă. Pentru a îmbunătăți funcționarea intestinului, puneți recipientele cu pietriș și cojile sfărâmate.

Conținutul soiului de marmură

Pentru Australophers de culori negre și colorate, în special creșterea periculoasă a umidității în casa de găină. Umiditatea favorizează înmulțirea agenților patogeni. Sursa poate fi o lenjerie inadecvată pe podea. Opțiunea ideală este turba. Datorită proprietăților bactericide, un astfel de material absoarbe bine excesul de umiditate. Apoi puii se simt confortabil, nu se răcește.

În ciuda adaptabilității bune la frig, Australophers se simt mai bine în căldură. Prin urmare, este necesar să se mențină temperatura peste zero. Păsările ar trebui să aibă acces liber și constant la alimente și băutori. Copiii mici sunt lipiți numai cu apă curată și caldă. Din diverse paraziți, este necesară o baie regulată în cenușă.

Pentru indicatorii funcționali stabili și o stare sănătoasă, puii au nevoie nutriție echilibrată. În vara, se dau mai multe plante medicinale, iar în toamnă se introduc legume. Nu uitați de nisipul necesar pentru digestia corectă.

reproducere

Cum a apărut rasa australian de pui?Australologii au o rată de supraviețuire de aproape 100% a animalelor tinere. Maturitatea sexuală vine repede. Familia de păsări este formată din 10-14 femele și un cocoș. În ciuda dispoziției calme a cocoșilor, ele sunt mari și prezintă activitate excesivă. Prin urmare, o familie similară are nevoie de control. Dacă fructuozitatea este scăzută, cocoșul ar trebui înlocuit. Pentru reproducere sunt permise numai persoane de origine genetică.

Progenitatea, obținută prin mijloace naturale, are o sănătate bună, că nu puteți spune despre incubatoare. Oile sunt mame foarte îngrijitoare: hrănesc copiii, îi încălzesc și îi protejează. Trebuie remarcat faptul că ei înșiși ouălează ouăle, scotând imediat cele defecte. În a cincea zi își duc puii la plimbare.

Nestlings au imunitate puternică. Puteți distinge bărbații de puii de la o vârstă fragedă: prezența cerceilor, scoici bogate roz și picioare groase.

Este important acest lucru regim de temperatură echilibrat. Dacă țineți puii într-o cameră puternic luminată, aceasta va afecta în continuare negativ puștii lor. O altă trăsătură distinctivă a rasei este sacrificarea târzie. Adesea, puii vin peste pene albe și un iris strălucitor lângă ochi. Dar în cele din urmă acest lucru revine la normal.

Unii fermieri de păsări, inspirat de abilitățile ridicate ale ouălor de pasăre, încearcă să-l traverseze. Cu toate acestea, aceasta este o mare greșeală. Hibrizi buni de la acesta nu vor funcționa. În ciuda acestui fapt, rasa este evaluată în fermele private. Ceea ce se datorează: productivității ridicate, caracterului frumos exterior și calmului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea rasei de găini australieneDescrierea rasei de găini australiene
Cele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoareCele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoare
Caracteristicile rasei de pui SussexCaracteristicile rasei de pui Sussex
Gigantul tricoului: caracteristicile rasei și fotografiileGigantul tricoului: caracteristicile rasei și fotografiile
Rase de carne de găină: nume, descriere și fotografieRase de carne de găină: nume, descriere și fotografie
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
Nesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieriNesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieri
Rasă de pui de rasă neagră: descriereRasă de pui de rasă neagră: descriere
Conținutul rasei Pavlov de puiConținutul rasei Pavlov de pui
Rasă de pui Plymouth: descriere, descriere, conținutRasă de pui Plymouth: descriere, descriere, conținut
» » Pui de rasa: descriere, descriere
© 2021 amigdas.com