amigdas.com

Râul și castorul european. Caracteristicile Beaver

Caracteristicile BeaverToți oamenii au o opinie entuziastă despre castor, pentru că acesta este un animal uimitor care trăiește în apă, foarte harnic. Foarte des, cu castorul fidelitatea și ordinea sunt asociate

. Acest animal este un erou pozitiv în babe și basme, care spun despre valorile neschimbate din viață. Mulți oameni confundă conceptele de castor și castor. Un castor este un animal și un castor îi este numit pielea.

Ce caracteristici are castorul și unde trăiește?

Râul și caracteristicile europene ale beaver-beaverCastorul aparține diviziunii rozătoarelor - este un mamifer râu. Are dimensiuni mari, greutatea depășește 35 kg. Portbagajul este alungit, îngrădit, lungimea castorului este mai mare de 1,6 m. Înălțimea acestuia este de până la 35 cm.cu membrele scurte, care se încheie cu cinci degete. Între degete se află membranele. La un animal, picioarele posterioare sunt mult mai dezvoltate decât cele anterioare.

Beaverul râului are gheare plat, răsucite și foarte puternice. Cel de-al doilea deget are o gheară furcată, care este în exterior similară cu un pieptene. Acest gheare este folosit de un beaver pentru a-si pieptii blana. Animalul are un substrat dens, stratul său are păr grosolos. Astfel, animalul are o protecție împotriva hipotermiei. Blana acestei structuri protejează castorul în apă și practic nu se udă.

În perioada rece, castorul salvează un strat de grăsime subcutanată, ajută la menținerea căldurii interne. Beaver culori începe de la cenușă-castan până la maro închis. Sunt aproape boboci negri. Are o blană valoroasă, așa că fiara a fost aproape distrusă, ca o specie. Acum se află în Cartea Roșie. Coada animalului este ca un vâsc, dimensiunea sa este de 35 cm, iar lățimea sa este de 14-15 cm. Coada este acoperită cu peri și cântare mari. Există două tipuri de boboci:

 1. European, într-un alt mod se numește "castor obișnuit".
 2. Castor canadian sau american.

Lângă coada animalului există glande grase și o pereche de glande, care dau un miros specific. Mirosul se numește "ciocănitoare de bere". Conține material care arată vârsta și sexul castorului, cu ajutorul unui flux, castorul identifică teritoriul ocupat de acesta. Beaver spray are un miros individual. Este similar cu amprentele oamenilor. Și, de asemenea, această substanță este utilizată în parfumerie.

Pe cap sunt urechi mici. În ciuda dimensiunilor mici, animalul are o ureche ascuțită. Când castorul râului se află sub apă, nările și urechile sale sunt acoperite, ochii au o a treia pleoapă, care protejează elevi când sunt scufundați în apă. Membrana clipitoare dă posibilitatea de a vedea animalul în apă murdară. Buzele animalului sunt aranjate astfel încât apa să nu intre în gură atunci când arde un copac. Volumul plămânilor are o rezervă mare, care vă permite să înotați castorul la 800 m, în timp ce animalele nu apar pe suprafață. Călătoria în timp durează 20 de minute. Castorul aparține fiarei semiacvatice, prin urmare, astfel de cifre sunt înregistrate.

Unde trăiesc bobocii:

 1. Castorul european (Castor) se referă la rozătoareCorpurile de apă proaspătă intensă sunt locuite de animale. Animale ca râurile cu un curent liniștit.
 2. De regulă, animalele locuiesc rezervoarele forestiere, malurile rezervorului și iazurile.
 3. Beavers iubesc când pe țărm există o mulțime de vegetație de roci de plastic, tufișuri și ierburi.
 4. Dacă mediul pentru animal nu este potrivit, atunci lucrează la schimbarea acestuia. Castorul se comportă ca un constructor.

Anterior, bevele trăiau în Asia și Europa, în Kamchatka și Sakhalin. Populația persoanelor de-a lungul coastei și Braconajul a dus la dispariția lui multe specii de animale. Acum se desfășoară activități active pentru a restabili numărul de boboci râuri, sunt plantați în corpuri de apă cu condiții adecvate de locuit.

Beaver stil de viață și caracter

Animalele aparțin animalelor semi-acvatice, se simt perfect în apă, se scufundă cu îndemânare și înoată. Pe teren, castorul arată ca un animal ciudat. Beaver stil de viață:

 1. Râul și castorul europeanUn mod activ de viață vine pe timp de noapte. Vara, bobocii lucrează timp de 12 ore.
 2. În înghețuri severe animalele nu părăsesc adăpostul.
 3. Beaverii trăiesc în colibe. Acesta este numele locuinței lor.

Intrarea în casa animalelor este sub apă. Lungimea nurcii acoperă zona de coastă. Urzicile bobilor seamănă cu un labirint. Animalele garantează siguranța prin ieșirile auxiliare. Beavers în locuința lor au o cameră viu, în mărimea ei este mai mult de un metru, înălțimea ei este de 60 cm. Camera este situată deasupra nivelului apei.

Animalele construiesc un baldachin special peste râu, unde se află norul lor - aceasta vă permite să protejați adăpostul de înghețurile de iarnă. Beavers sunt foarte departe de vedere, ele sunt similare cu designeri profesioniști. Construcția de locuințe este realizată de animale pe teren sau în zonele joase ale țărmului. Cabana are forma unui con, înălțimea sa ajunge la 3 m, este construită din ramuri, argilă și nămol.

Locuințele animalelor din interior sunt spațioase, diametrul lor este de până la 10 m. Pe tavanul colibei există o deschidere pentru penetrarea oxigenului, în partea de jos există o intrare pentru imersiune în rezervor. În interiorul unei astfel de locuințe în timpul iernii, se păstrează căldura, nu apare gheață. Prin urmare, animalele au acces la râu. Dacă un cuplu poate fi văzut într-o casă într-o zi înghețată, înseamnă că înăuntru există și bobi. Construcția cabanei:

 1. Beaver stil de viață și caracterPentru a menține nivelul necesar de apă și siguranța casei, animalele construiesc baraje care constau din arbori, noroi și pene.
 2. Pentru a întări construcția, bevarii folosesc pietre cu greutatea de până la 20 kg.
 3. Ca cadru, este folosit un copac căzut, este acoperit cu materiale pentru construcție.
 4. Rama are o lungime de până la 40 de metri, înălțimea sa este de până la 3 metri, lățimea sa este de 7 metri.
 5. O astfel de structură poate rezista cu ușurință greutății unei persoane.

Timpul de construcție a locuinței durează 3-4 săptămâni. În continuarea vieții lor, urmează bestii siguranța casei lor. Dacă se rupe ceva în cabană, atunci repară defecțiunea. Toți membrii familiei iau parte la construcția locuinței, responsabilitățile pentru fiecare sunt distribuite uniform.

Beavers se îndreaptă în 5 minute cu copaci de până la 9 cm în diametru. Animalele se mușcă la baza trunchiului de copac. În cazul în care copacul este gros, diametrul este mai mare de 40 cm, apoi castorul face față cu acesta timp de 12 ore. Mai mult, un copac căzut cu boboci este împărțit în părți, se referă la o locuință. Activitatea ciobăneștilor este continuă și organizată. Beavers sunt animale curate. Locuințele și canalele lor nu conțin excremente și rămășițe de hrană.

Habitatele lor: case, căi și terenuri de construcție sunt curățate și interconectate. Animalele își creează propriul peisaj, numit castor. Fiarele comunică între ele folosind etichete mirositoare, sunete neobișnuite care sunt ca fluierele și robinetele cu coada. Pe măsură ce castorii semnale de alarmă:

 1. Dacă animalul își lăsă coada cu apă, atunci acesta este un mesaj de alarmă. Animalele se ascund sub apă.
 2. Bobitorii se tem de vulpi și lupi, urși bruni. Cele mai mari daune animalelor sunt cauzate de un om.

În timpul vieții animalul lucrează foarte tare. În timpul liber, el cu piepteni cu grijă blana sa, pielea este umezită cu secreții din glandele sebacee. Astfel, blana animalului este protejată de umiditate.

Power Beaver

Caracteristicile BeaverCastorul european este hrănit cu alimente de plante, care constă din lăstari de copaci, scoarță, plante erbacee. În timpul zilei, animalul mănâncă alimente, ceea ce reprezintă 1/5 din greutatea sa. Beaver consumă furaje de lemn. Cu astfel de mâncare ajutați să facă față dinților puternici. Răsăritul râului este foarte apreciat de mesteacăn, salcie și aspen. Ratia animalului este mugurii de plante, ghindă, frunziș și coajă.

În toamnă, betivii își recoltează hrana pentru iarnă. Locul de depozitare a provizioanelor se află sub băncile în relief. Stocurile de boboci sunt îngropate. Acest lucru permite animalelor, în timpul iernii, să găsească sub apă apă sub trunchiuri de copaci nefavorabile de mesteacan, aspen sau salcie. Beavers recoltează rezerve mari de alimente, o familie de castori produce până la 75 de metri cubi. m. de hrană. În stomacul castorului există bacterii speciale care ajută la procesarea celulozei. Animalele au incisivi foarte puternici, cresc pe tot parcursul vieții.

Cât de mulți ani trăiesc ciobani și cum să cresc

Rivera și castorul european și rajnozhenie lorÎn familia de ciobani, femeia domină, în dimensiune depășește masculul. Reproducerea animalelor are loc iarna: între ianuarie și februarie. Femeile inserează copii până în luna mai. De obicei, există de la 1 la 7 copii, fiecare cântărind 0,6 kg. Bobretele se nasc cu ochii deschisi si acoperiti cu lana. După 2 zile, copiii pot înota deja sub apă, sub supravegherea mamă-castor.

femele înconjoară puii lor de îngrijire, timp de 20 de zile hrănite cu lapte, apoi puii încep să-și mănânce singuri hrana. Timp de 2 ani, tinerii sunt apropiați de părinți, iar când vine pubertatea, tinerii își creează propria colonie și așezarea lor. În natură, speranța de viață a castorului este estimată la 13-18 ani. Dacă animalul este ținut în captivitate, speranța de viață crește cu un factor de 2.

Cum afectează bevele situația de mediu din natură

Beavers numaio impact pozitiv, care este după cum urmează:

 1. Aspectul bobilor din râuri afectează favorabil starea corpurilor de apă și a ariilor riverane. Aici există multe tipuri de moluște și insecte de apă. Ei atrag păsări de apă. Pe labe pentru păsări obțineți ouăle de pește. Astfel, păsările poartă ouă de pește.
 2. Pentru pești, se creează un mediu favorabil în care se află începe să se înmulțească rapid.
 3. Toată lumea știe dragostea bevelor la prăbușirea copacilor. Animalele de pădure se hrănesc cu acești copaci cu scoarță și frunze.
 4. Din copacii aprinși în primăvară se scurge sucul, pe care se hrănesc fluturi și furnici. Insectele atrag pasari. Astfel, crește numărul de păsări.

Sub protecția bobilor sunt desman, de multe ori vă puteți întâlni în colibele ciobăneștilor muskrat. Barajele create de către boboci ajuta la purificarea apei din râu, devine mai puțin tulbure. Barajul în sine îndepărtează toată silința.

Clădirile castorilor au, uneori, un impact negativ asupra clădirilor umane. Uneori se dovedește că deversările, amenajate de către bobi, inundă și estompează străzile sau căile ferate.

Înseamnă în fermă

Cât de mulți ani trăiesc ciobani și cum să crescAcum mulți ani, au început bobocii ucide din cauza blanii frumoase. În plus față de blană, animalele primesc un jet de beaver care este folosit în medicină și parfumerie. Beaver carne poate fi mâncat, dar trebuie să ia în considerare că este un transportator de salmonella.

Datorită braconajului, animalele de castor erau pe punctul de a dispărea. În secolul al XX-lea, au fost în total 1.200 de capete de beaver. Pentru a proteja animalul de valoare de la dispariție, în țările europene, au fost luate măsuri pentru a restabili numărul de bobi.

La începutul Uniunii Sovietice, a fost interzisă vânătoarea de bere, în 1930 autoritățile au început să lucreze pentru restabilirea numărului de animale de castor. Pe teritoriul Rusiei se află Rezervația Voroneț. Este cea mai mare și cea mai cunoscută.

Rezervația a efectuat multe lucrări privind studiul și protecția bobiștilor. Angajații din rezervă decontarea a fost efectuată animalelor către toate râurile din Federația Rusă. Rezultatul muncii lor a arătat că bebelușii pot trăi în toate regiunile Rusiei. Acum, există mai mult de 130.000 de boboci, ceea ce face posibilă organizarea pescuitului de boboci într-un cadru rațional.

Rezultatul

Boburile sunt animale valoroase cu blană frumoasă. Fururile sunt fabricate din blănuri și blănuri. Jetul de castor este folosit în medicină și parfumerie. Beavers trăiesc în corpuri de apă, unde construiesc cabane. Beavers sunt animale monogame care creează familii. În natură, viața animalului durează până la 18 ani. În familia de ciobani, femeia domină, de obicei aduce puși până la 6 ciobani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum trăiește monstrul și cât de mult cântăreșteCum trăiește monstrul și cât de mult cântărește
Unde trăiește râul castor și ce mănâncă, practicUnde trăiește râul castor și ce mănâncă, practic
Turturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliuTurturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliu
Lynx: unde animalul trăiește și locuieșteLynx: unde animalul trăiește și locuiește
Nurca europeană: o caracteristică a ceea ce arată un animalNurca europeană: o caracteristică a ceea ce arată un animal
Un puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o pumaUn puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o puma
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Carne de nutria: beneficii, rău, metode de pregătireCarne de nutria: beneficii, rău, metode de pregătire
Descrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografiiDescrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografii
Beaver jet: descriere, proprietăți medicinale și prețBeaver jet: descriere, proprietăți medicinale și preț
» » Râul și castorul european. Caracteristicile Beaver
© 2021 amigdas.com