amigdas.com

Mai degrabă pentru a curăța băile acrilice: metode de luptă împotriva poluării

Cum să îngrijești și cum să speli o baie acrilicăPână în prezent, efectuând reparații în baie, mulți își schimbă cădiile tradiționale de fontă și oțel în produse acrilice mai moderne și mai ușoare. Pentru o baie de acril servit pentru o lungă perioadă de timp, nu și-a schimbat aspectul și plăcut ochiul, trebuie să știți niște reguli pentru îngrijirea pentru el. În piață, această instalație a apărut destul de recent, atât de mulți se întreabă - cum se poate curăța baia acrilică și ce înseamnă că nu puteți folosi.

Cum să aveți grijă în mod corespunzător pentru baie acrilică: câteva sfaturi utile

Grijă de o baie acrilicăAcrilicul este un material durabil cu efect de respingere a murdăriei și proprietăți de izolare termică ridicată. Articolele sanitare din acril au o rezistență chimică și nu sunt corodate.

Căzi de baie acrilice ușor de curățat și curățat, dar este necesar să se respecte anumite reguli pentru a nu perturba stratul exterior al materialului.

 1. Spălați produsul acrilic în mod regulat, după fiecare utilizare a băii. Este suficient să-l clătiți cu apă și să-l ștergeți.
 2. Nu este recomandat în instalarea de acrilice să se spele animalele și să se spele articole care sunt capabile să-și zgârie suprafața.
 3. Nu înmuiați pentru mult timp lenjeria de corp și utilizați agenți de înălbire pentru acest lucru.
 4. Pentru curățarea băii acrilice, puteți utiliza numai produse care nu conțin amoniac, alcool, acetonă și materiale abrazive.
 5. Cel mai bun dintre toate Folosiți detergenți speciali pentru căzi acrilice și aplicați-le cu un burete moale sau o cârpă. Utilizarea periilor dure din metal este interzisă.
 6. Curățați temeinic produsul din acrilic la fiecare zece până la paisprezece zile. Pentru a face acest lucru, detergentul cu un burete este aplicat la suprafață, este șters și spălat cu apă caldă.
 7. Dacă unele secțiuni de instalații din acrilic au început să se întunece, atunci va fi suficient doar să clătiți baia cu apă, apoi o ștergeți cu o cârpă moale uscată.

Zgârieturile minore care apar pe suprafața containerului pot fi tratate cu material de lustruire. Acest lucru poate fi obișnuit mastic, lustruit auto sau poloneză pentru mobilier.

Mai degrabă să spălăm o baie acrilică: alegem un curățitor

Ce fel de agent de curățare pentru cădițe acrilice este mai bine, greu de spus. Cei mai cunoscuți producători produc seturi speciale de curățare, care sunt destinate pentru dezinfecție, îndepărtarea depozitelor, curățarea, spălarea și lustruirea produselor din acril.

Akrilan

Metode de îndepărtare a contaminanților dintr-o baie acrilicăAceasta este o spumă foarte populară, eficientă și rapidă. Este ambalat convenabil și economic de folosit.

 1. Produsul vă va ajuta să faceți față scării de calcar, ruginei, mucegaiului și a săpunului.
 2. Pe suprafața produsului acrilic, acționează economisind.
 3. După uscare Acrilanul formează un strat protector sub forma unui film, prin urmare, după aplicarea sa, suprafața produsului strălucește plăcut.

Utilizând instrumentul, trebuie să respectați regulile de precauție și să purtați mănuși înainte de muncă.

Ravak

Principalele tipuri de contaminare a băii acriliceAceastă bine-cunoscută societate de inginerie sanitară a dezvoltat mijloace speciale pentru diferite tipuri de obiecte sanitare.

 1. Pentru băile acrilice, Ravak Turbocleaner este un instrument eficient. Este capabil să dizolve depozitele de calcar în sifoanele oricărui produs acrilic.
 2. Ravak Anticalc actualizează stratul de protecție al suprafeței.
 3. Ravak Cleaner îndepărtează eficient reziduurile de var, calcar și grăsimi.
 4. Pentru dezinfectarea băii și pentru îngrijirea sistemelor de hidromasaj, puteți alege Ravak Desinfectant.

bas

Mijloace de spalat vase sanitare acriliceAcest detergent lichid excelent poate fi folosit atât pentru căzi acrilice, cât și pentru cabine de duș.

 1. Pe o cârpă moale, aplicați o cantitate mică de lichid, care este distribuită uniform pe suprafață.
 2. După un timp produsul este îndepărtat cu un burete iar baia este clătită cu apă.
 3. Pentru a face ca suprafața să strălucească, o puteți șterge cu o cârpă umezită cu un lustruit.

Domnul Chister, Tim-pro și Cif

Compoziția produsului include un polimer special care va curăța produsul acrilic din depunerile de calcar, rugina și grăsime. Domnule Chister vine într-un pachet cu un pulverizator, care este foarte convenabil de utilizat. Are proprietăți antibacteriene și efecte antifungice.

Tim-pro - un produs ecologic poate fi utilizat pentru băi cu sistem de hidromasaj. Nu va deteriora piesele responsabile de vârtej.

Reguli pentru îngrijirea băii acrilice

Tim-pro va elimina orice murdărie și va îndepărta mirosurile diferite. Produsul va conferi suprafeței o strălucire în oglindă și va crea un film special împotriva murdăriei.

Poate fi folosit pentru produsele sanitare fabricate din cele mai diverse materiale.

Având în vedere prețul său destul de scăzut instrument universal Cif este foarte popular.

 • Pot spăla orice produs sanitar, inclusiv o baie acrilică.
 • Produsele de curățare excelente incluse în compoziția sa vor spăla orice murdărie.
 • Cif produsă sub formă de spray sau cremă.

Principalele tipuri de poluare și modalități de eliminare

Orice baie, inclusiv acrilică, este expusă la o varietate de tipuri de poluare.

Lichiditate, rugina si depuneri calcaroase

Cu astfel de probleme puteți face față fără produse de curățare speciale. Va fi suficient să folosiți o rețetă națională simplă.

 1. Mai degrabă pentru a curăța o baie acrilică: moduri moderne și naționale.Se toarnă o jumătate de pachet de acid citric într-un pahar de apă și se amestecă până când toate bucățele se dizolvă. În caz contrar, acrilul poate fi zgâriat.
 2. Folosind un burete aplicați cu grijă soluția pe suprafața băii și pleacă timp de cinci până la zece minute.
 3. După aceea, buretele este din nou umezit în soluție și începe curățarea băii cu mișcări circulare simple, curățarea scalei de calcar și a ruginei.
 4. Pentru a face produsul să devină absolut perfect curat, un burete înmuiat într-o soluție de acid citric, ar trebui să meargă de mai multe ori.
 5. Aluminiu sanitar acrilic rămâne o săptămână.

Cu această soluție puteți curăța robinetele, robinetele, aragazurile și diverse aparate de uz casnic. Acidul citric este capabil să limpezească și grăsimea veche.

Dezinfectare de bai din acril

Produsele din acril nu trebuie spălate și curățate în mod regulat, ci și dezinfectate. Trebuie să faceți acest lucru o dată pe an.

 1. Mai bine să cureți baia acrilică?Containerul acrilic este umplut cu apă, a cărui temperatură aproximativă ar trebui să fie de aproximativ douăzeci de grade.
 2. În baie se adaugă un detergent cu dezinfectant.
 3. Totul este bine amestecat și lăsat timp de zece minute.
 4. După această perioadă, apa este drenată și suprafața este spălată de duș.

După procedură, camera trebuie ventilată.

Mai multe remedii populare pentru curățarea căzilor acrilice

Locurile contaminate pot fi spălate cu sifon amestecat cu săpun. Acest amestec se aplică timp de douăzeci de minute și se clătește cu apă curentă. De regulă, după aceea suprafața devine curată.

Unele pete pot fi șterse cu pastă de dinți.

Rug și calcar sunt îndepărtate cu ușurință de peroxidul de hidrogen și de amoniac în aceeași proporție. O soluție a acestor unelte umezește buretele, iar locurile contaminate sunt șterse.

Pentru curățarea băii acrilice puteți utiliza unelte universaleUn amestec pietros de sifon poate fi spălat cu rugină proaspătă.

Petele de rugină vechi sunt îndepărtate de sare de masă. Se aplică pe o pată și se șterge cu un burete umezit în terebentină.

Pentru suprafețele acrilice foarte contaminate, se recomandă utilizarea oțetului. Într-un recipient plin cu apă fierbinte, se toarnă un litru de oțet și totul este lăsat peste noapte. Dimineața, apa este drenată și baia este spălată ca de obicei. Dacă nu există oțet, atunci acesta poate fi înlocuit cu trei pachete de acid citric.

Bineinteles, o baie acrilica necesita o atentie deosebita, dar cu grija corespunzatoare, va pastra pentru mult timp albul ei de zapada si stralucirea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Mijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilicăMijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilică
Căzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalareCăzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalare
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsuluiInserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului
Ce dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuriCe dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuri
» » Mai degrabă pentru a curăța băile acrilice: metode de luptă împotriva poluării
© 2021 amigdas.com