amigdas.com

Pe urmele unui prădător de pădure după un pachet. Wolf, culoarea și descrierea lui

LupulUn animal care se înspăimântește, surprinde cu viclenia și cruzimea. Se înfășoară aura de misticism

, și un urlet lung face ca sângele să se răcească. Din cele mai vechi timpuri, lupii sunt plini de legende și povești. După ce ați studiat unde trăiește lupul, ce se hrănește și cum trăiește, puteți să vă apropiați mai mult de a înțelege ce fel de animal este.

Unde să trăiești și să mănânci lupul? culorile sale

Potrivit unor surse, strămoșii acestor animale au trăit pe Pământ acum câteva sute de milioane de ani și au fost prădători carnivori. În prezent, genul de lupi este mic și în afară de ei înșiși include coioți și șacali, deși numai familia de lupi are până la 32 de subspecii acestor animale. Lupul este, de asemenea, un strămoș îndepărtat al unui câine domestic, care este atât de familiar și familiar pentru noi toți, deși nimeni nu crede chiar că sângele unui vânător liber curge în acest animal credincios.

Din punct de vedere istoric, aceste animale au trăit pe teritoriul Eurasiei și al Americii de Nord. Ca urmare a activității umane, populația de lupi a scăzut și a scăzut semnificativ în întreaga lume. În țări precum Olanda, Japonia, Belgia, Franța și Elveția, specia lor a fost deja complet distrusă. Conform celor mai recente date, habitatele au fost înregistrate în

  • Europa
  • Asia
  • Africa
  • America de Nord și de Sud

În Rusia există mai multe specii de prădători de pădure, dintre care comune și tundra sunt comune. Acestea sunt distribuite pe întreg teritoriul, cu excepția Insulelor Kuril și a Sahalinului. Aceste animale se adaptează foarte ușor la diferitele climate. Din acest motiv, habitatul lor acoperă multe zone naturale diferite: câmpii, terenuri stâncoase, deșerturi și semi-deșerturi, tundra și păduri.

În locurile în care lupul trăiește, de obicei, zone plate și muntoase, cu un climat temperat și o vegetație rară. Foarte des, ele se stabilesc nu departe de locurile în care trăiește o persoană, ceea ce le permite să-și găsească cu ușurință mâncarea în momente dificile. Dar, în ciuda unei afinități atât de periculoase cu un prădător sălbatic, în natură, el atacă rar o persoană.

Ce și cine hrănește lupul pădurilor

Raptorul WolfEle nu sunt pur și simplu numite "reguli de pădure", dar ce mănâncă un lup pentru a câștiga o astfel de "glorie"? "Regii pădurii" încearcă să vâneze animale epuizate sau nesănătoase. Prădătorul zilnic poate mânca până la cinci kilograme de carne și poate bea aproximativ un litru de apă.

Dieta alimentelor depinde de habitatul animalului. În general, acestea sunt ungulate: în pădure - cerb, moose, mistret - în deșerturi și stepi - antilopi - pe teritoriul tundrei - ren. În plus, animalele unice vânează, de asemenea, pradă mai mică: rozătoarele și șoarecii, păsările, veveritele și alte animale mici, pot ataca animalele sau câinii. În general, dieta este diversă și poate include:

  • amfibieni
  • stabilirea ouălor
  • ciuperci
  • fruct
  • pepeni verzi, pepeni
  • fructe de padure

Chiar dacă sunt animale foarte rezistente și pot trăi fără hrană timp de două săptămâni, de multe ori mor din cauza lipsei de alimente reduce semnificativ populația lor.

Culorile lupilorÎn unele limbi, cuvântul "lup" este în concordanță cu cuvintele care denotă un prădător: în limba ucraineană - Vovk, în limba sârbă - Vuk, în bulgară - trageți. Cuvântul rusesc însuși provine din cuvântul proto-slav, ceea ce înseamnă "tragerea", "tragerea". Această etimologie reflectă bine natura sa de pradă. Ele școlarizează animale. Fiecare turmă are de obicei între opt și cincisprezece animale de vârste diferite.

În anumite perioade, când este suficientă hrană, până la 30 de persoane se pot aduna în ambalaj. Puii stau cu părinții lor timp de până la 10-14 luni, apoi părăsesc familia. Iată cum apar emigranții singuri, care mai târziu găsesc o pereche și creează un turm nou sau continuă să trăiască și să vâneze singuri.

În pachetul de lupi

toate animalele din pachet trebuie să adere la ierarhia sa strictă. În capitolul ei - liderul, care se supune tuturor celorlalți. El conduce pachetul pentru a vâna și rezolva conflictele care apar între alte lupi. În pachet există un obicei foarte interesant de a saluta liderul. Exprimându-și loialitatea și respectul, membrii pachetului se apropie de lider și de tovarășul său cu cozile strânse și încep să se lingăie și să-și muște capul.

Vânătorii de vară sunt limbajul semnelor foarte dezvoltate, expresiile faciale și gama de voce. Există o concepție greșită că strigă la lună, dar de fapt ei sunt toți cei mai buni iubitori de "cântece corale". Ei dau mesaje importante, își raportează locul și îi înspăimânță pe străini. Vederea, mirosul și auzul la lupi se dezvoltă de sute de ori mai bine decât la oameni. Informațiile dezvoltate îi ajută să navigheze pe teren, să evite pericolul, să găsească modalități neobișnuite de a vâna. De exemplu, există cazuri în care o parte din lupii vânători se ascunde într-o ambuscadă, iar alta îi duce o victimă.

Animale domestice periculoase

Unele dintre cele curajoase se pornesc singure pădurător de pădure ca animal de companie. El dă cu ușurință instruirii, dar execută comenzi numai dacă este interesant pentru el. Spre deosebire de puii flexibili ai unui lup, un adult devine mult mai agresiv și adesea încearcă să concureze cu o persoană pentru locul principalului în pachet. Interesant este că durata de viață a unui lup în captivitate poate atinge 20 de ani, iar în natură ei trăiesc în medie între 8 și 16 ani.

Culoarea și aspectul lupului forestier

Lupul rusesc de mijlocLa apariție, toți lupii seamănă cu un câine mare, iar descrierea unui lup poate varia ușor. Mărimea și greutatea medie variază în funcție de habitat - cu atât este mai mare cu atât este mai mare animalul. Greutatea unui prădător matur poate fi de la 30 la 62 de kilograme, înălțimea la greabăn este de 60-86 centimetri, iar lungimea este de la 100 la 150 de centimetri. Cele mai mari specii sunt lupii gri și polari, iar cei mai mici reprezentanți ai lupului sunt lupul arab.

Corpul "regei forestiere" este mai muscular decât cel al câinelui. Coada este de asemenea diferită - este mai lungă și mai groasă, pentru care a fost poreclit "log" de către vânători. Botul este alungit, cu urechi ascuțite. Există 42 de dinți ascuțiți în fălcile prădătorului, care sunt destinate să rupă carnea prada și să mănânce oasele. Puii intră în lume cu ochi albaștri. Odată cu vârsta, culoarea ochilor devine portocalie sau galben auriu. Unii indivizi rămân cu ochii albaștri pentru viață.

Blana unui lup foarte densă, caldă și fiabilă, deoarece are un strat subțire dens care nu se umezește în apă. Culoarea diferitelor subspecii poate fi complet diferită și adesea corespunde mediului înconjurător. Cele mai cunoscute și răspândite în zona centrală a Rusiei sunt pădurea, au brun-brun, cu un amestec de ocru, culoarea lânii. Acest subspecies este adesea numit Orientul Mijlociu. Acești lupi trăiesc în pădurile din Rusia centrală și în tundra pădurilor din vestul Siberiei. Amestecarea diferitelor nuanțe în culoarea animalului subliniază individualitatea sa și adaugă un prădător de culoare.

Relațiile cu oamenii

Istoria dezvoltării relațiilor dintre lup și om poate fi numită foarte neplăcută și chiar mistică. Aceste animale au fost întotdeauna tratate cu mare grijă, frică și adesea cu respect pentru tărie, agilitate și neînfricare. În vremurile străvechi Vikingii au băut sângele unui lup înainte de luptă pentru a-și ridica spiritul de luptă, iar în Evul Mediu lupii au fost numiți slujitori ai diavolului și au folosit basme și legende ca personaje mistice.

Zoologii nu știu totul despre lupi, dar studiul modului de viață și al obiceiurilor continuă până astăzi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lynx: unde animalul trăiește și locuieșteLynx: unde animalul trăiește și locuiește
Un puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o pumaUn puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o puma
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Plante și animale care sunt bogate în natura rece a tundreiPlante și animale care sunt bogate în natura rece a tundrei
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Giants din lume canine - câini din rasa Irlandez WolfhoundGiants din lume canine - câini din rasa Irlandez Wolfhound
Afișarea Hyenic Wild Dog din AfricaAfișarea Hyenic Wild Dog din Africa
Animale mamifere dăunătoare: descriere și specieAnimale mamifere dăunătoare: descriere și specie
Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viațăRed Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
» » Pe urmele unui prădător de pădure după un pachet. Wolf, culoarea și descrierea lui
© 2021 amigdas.com