amigdas.com

Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil

Baie fără toaletă - este convenabilă și practicăAstăzi, designul interior al unei băi mici, care nu are toaletă, a creat un număr mare de materiale și fotografii, însă acest subiect rămâne relevant. După cum arată practica, în majoritatea apartamentelor de dimensiuni mici toaleta și baia sunt separate, ceea ce face ca zona lor să fie și mai mică.

În această privință, oamenii care încep reparații, dar nu au abilități de proiectare, ridică întrebarea: "cum să extinzi vizual baia datorită designului selectat în mod corespunzător?".

Creștere vizuală în spațiul unei băi fără toaletă: fotografie

Experții spun că, sub rezerva respectării tuturor recomandărilor, puteți mări vizual zona de baie, precum și posibila eliberare a spațiului existent. Acest lucru se aplică tuturor elementelor care umple camera: materiale de construcție și de finisare, obiecte sanitare, mobilier și elemente de decor. Un design de baie foarte divers este disponibil în dimensiuni mici, vezi opțiunile de mai jos.

Baia în tonuri bej arata elegant.Baia poate fi decorată în culori vii.Instalatii sanitare in baie.Baie în design roșu și alb

Există mai multe metode de expansiune vizuală a spațiului unei băi mici, cu ajutorul finisajului:

  1. După cum știți, principalul material utilizat în repararea pentru finisarea tavanului, pereților și pardoselilor din bai, este gresie. Datorită rezistenței, fiabilității și operării simple, va asigura o reparație durabilă. În plus, plăcile pentru pereți au o strălucire în oglindă, reflectând suprafața. Aceasta, într-un fel, va extinde camera mica.
  2. Trebuie să fie selectate dalele o nuanță calmă și moale, este mai bine dacă are un ton pastel blând. Acest lucru adaugă vizual spațiu volumului. În plus, nuanțele atrăgătoare și luminoase, deoarece culoarea primară reduc în mod semnificativ camera, astfel de culori, mai ales într-un spațiu mic, vor exercita presiuni asupra psihicului și vor asupri.
  3. Ar trebui selectat țiglă mijlocii. Este mai bine dacă nu este pătrat, ci dreptunghiular. Datorită acestui formular, puteți crește înălțimea băii prin plasarea plăcii pe verticală. Dacă placa este poziționată orizontal, pereții pot fi "deschise" vizual.
  4. Iluminatul ar trebui să aibă mai multe surse, dispozitivele de iluminat ar trebui să fie amplasate de-a lungul întregului perimetru - astfel încât lumina să fie distribuită uniform în spațiu, va fi strălucitoare, reflectând pe suprafețele lucioase ale plăcilor.
  5. Nu neglija oglinzile, La urma urmei, după cum știți, suprafețele de oglindă se extind perfect spațiul. Designul unei băi mici fără toaletă poate fi completată cu mai multe plăci de oglindă.

Creșteți spațiul unei încăperi mici din cauza instalațiilor sanitare și a mobilierului

Seturi de baie compacte în baieÎn prezent, un număr tot mai mare de proprietari de băi separate, cu o dimensiune modestă, înlocuiesc băile spațioase cu cabine de duș. Datorită dimensiunilor mici, ele eliberează în mod semnificativ un spațiu util într-o baie mică. În plus, Cabinele de duș sunt moderne, mobile și ușor de utilizat.

Astăzi, există o mare varietate de cabine de duș cu diverse dispozitive nou apărute: hidromasaj, radio, telefon. În cele mai multe dintre fotografiile băilor care au un design unic, stil și frumusețe, există o cabină de duș.

  1. Dacă nu există destui bani pentru duș, dar trebuie să faceți loc într-o baie apropiată, putețiSchimbați cabina în tava de duș. Puteți să-l construiți singur decorând cu țiglă sau mozaic în tonul interiorului, sau îl puteți cumpăra gata. Și pentru ca apa să nu străpungă peste tot în spațiu, în kit la palet, să cumpere o cortină confortabilă, combinând culoarea și ideea de design.
  2. Chiuveta suspendată de asemenea, posibilitatea de a elibera spațiu maxim și spațiu pe podea, pentru a face camera mai aerisită și spațioasă. O bună alternativă la o chiuvetă suspendată este o chiuvetă mică, combinată cu o noptieră pentru depozitare.
  3. Ventilatoarele de lux în bule de spumă nu ar trebui să disperați. Este posibilă plasarea unui castron spațios într-o baie modestă. În această situație, un excelent unghiulare, înscris în design. Sistemele sanitare de colț sunt formate astfel încât elementul de alunecare - o perdea de plastic sau de sticlă, care nu permite împrăștierea în cameră - nu trece de-a lungul perimetrului, de-a lungul marginii, dar în mijloc. Din acest motiv, construcția unghiulară ocupă mult spațiu în cameră și eliberează spațiu util.

Mobilier compact pentru baie

Tumba - o soluție convenabilă pentru decorarea băii.

În ceea ce privește restul umplerii băii, care nu are toaletă, totul este absolut individual. Mobilierul, obiectele de uz casnic și obiectele de design trebuie să îndeplinească cu strictețe cerințele proprietarilor spațiilor. Dar, în acest caz, puteți economisi spațiu folosind mici trucuri.

necesar Dulapurile și dulapurile de depozitare trebuie să fie mobile, fără a ocupa o suprafață mare în baie - este mai bine să aibă roți, astfel încât, dacă este necesar, să poată fi rulat cu ușurință. În plus, acestea trebuie să se încadreze în designul ales și să fie compacte, cu toate acestea, destul de mari, având nișe de depozitare diferite, rafturi, cutii și așa mai departe.

Indiferent de modul în care doriți să vă umpleți baia cu diverse decorațiuni și elemente decorative, opriți-vă. Atunci când decorați bai mici există o regulă importantă: mai puțină mobilier și alte lucruri sunt disponibile în cameră, cu atât este mai mare și mai spațioasă. Va fi mai ușor să respirați într-o cameră liberă. Dacă o zonă mică este plină de lucruri, ea va apăsa pe persoana - într-o astfel de cameră nu veți ajunge cu greu să vă relaxați și să obțineți plăcere.

Alegerea stilului pentru baie, fotografie

Baia poate fi făcută în diferite stiluri.Gândindu-vă la proiectarea unei mici băi, merită să aveți grijă de stilul ales. De obicei, pentru camerele mici sunt selectate mai multe stiluri, bazate pe un singur principiu: mai puțin mobilier - mai mult spațiu.

Primul astfel de stil este hi-tech. Stilul poate fi determinat de prezența unor caracteristici precum liniile laconice, puritatea nuanțelor, utilizarea celor mai moderne tehnici și cele mai recente materiale de finisare. Acest design este caracterizat printr-o cabină de duș sau o baie de colț, cu o perete transparent de sticlă. Rafturi, mobilier și instalații sanitare ca și cum ar fi îmbinate cu peretele, datorită designului acelorași materiale.

Stilul scandinav în baie - este spațiu deschis și culori deschise.Formalizat baie în stil scandinav, veți obține un design destul de neobișnuit, care amintește de camere vechi din țările nordice, combinate în mod surprinzător cu liniile moderne. Stilul este de a folosi materiale tradiționale care nu au o mulțime de culori și accesorii suplimentare, lipsa de lux și prezența simplității și funcționalității. Designul va fi capabil să sublinieze detaliile simple ale decorului - sticle cosmetice vintage, ramuri de lavandă, un candelabru vechi cu pandantive.

Stilul de Est sublinia originalitatea proprietarilor de locuințe. Într-o astfel de baie puteți să vă relaxați cu adevărat și să vă imaginați, simțindu-vă în plimbări îndepărtate. Designul oriental poate fi subliniat cu dale, fitinguri aurite și elemente decorative adecvate. Textura de mobilier din lemn va completa stilul ales.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Albume alb-negru: fotografii și secrete de designAlbume alb-negru: fotografii și secrete de design
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Repararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartamentRepararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartament
Finisare baie și toaletă: opțiuni și fotografiiFinisare baie și toaletă: opțiuni și fotografii
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
O baie mică în Hrushchevka: o reparație cu o fotografieO baie mică în Hrushchevka: o reparație cu o fotografie
» » Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
© 2021 amigdas.com