amigdas.com

Cum se face un castron de băut pentru rațe și gâscă de mâini

Hrănitoare pentru rațeFiecare agricultor de păsări trebuie să știe că o dietă echilibrată în alimentatoarele bine echipate și accesul liber la apa potabilă reprezintă principala garanție pentru creșterea cu succes a păsărilor de curte. Și dacă vorbim despre specii de păsări de apă, cum ar fi rațe și gâște, atunci apa este pur și simplu de neînlocuit pentru ei.

Pentru a se asigura că animalele pot obține întotdeauna cantitatea necesară de apă potabilă curată, băuturii bine echipați ar trebui să fie plasați în casa de păsări. Trebuie să se înțeleagă că aceștia joacă un rol foarte important în ciclul de viață al păsărilor și rămân la fel de importanți ca și jgheaburile de hrană.

Vasul de băut poate fi cumpărat la magazinul de păsări de curte adecvat sau puteți să-l faceți singuri. Ultima opțiune este cea mai eficientă, deoarece nu necesită investiții mari sau abilități de tâmplărie.

Cum se face un castron de băut pentru rațe și gâscă de mâini

Este suficient să urmați instrucțiunile existente, luând în considerare cu atenție toate caracteristicile evenimentului viitoare. În acest caz, aranjarea bolurilor de băut sau a hrănirilor pentru gâște cu mâinile lor se va face cu succes.

Cerințe pentru alimentatoare și alimentatoare pentru rațe și țiglă

Ca orice alt dispozitiv din casa de păsări, inclusiv un alimentator de rață și gâscă, aparatul trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Înainte de a crea un castron de băut pentru rață, trebuie să acordați atenție următoarelor caracteristici:

 • Duck castron de băut - soluții simpleProbă adultă Bea până la 1,65 litri de apă pe zi. În plus, pasărea în mod regulat bea alimentele înghițite pentru o digestie mai rapidă. Din acest motiv, volumul recipientului nu trebuie să fie mai mic de 2 litri.
 • Comportamentul tuturor păsărilor de apă păsările sunt reprezentate de stânga și lipsa de mobilitate. Când cresc acasă, păsările sunt foarte îndrăgite de pobarahtatsya în apă, din cauza a ceea ce ei urca rapid labele lor în rezervor și înfundă-l. De asemenea, așternutul devine umed, ceea ce contribuie la dezvoltarea coloniilor de bacterii dăunătoare și microorganisme. Pentru a rezolva problema, experții recomandă folosirea băuturilor mamifere pentru rațe și dușmani. Un astfel de dispozitiv poate fi folosit atât pentru cultivarea păsărilor, cât și pentru celulă. Și toate pentru că designul pare foarte simplu și convenabil. Apropo, sistemele de băutură din mamelon au găsit aplicații la fermele mari de păsări.

Designul unui mamelon pentru a bea rațe pentru mâinile proprii

Suportul de mamelon este prezentat sub forma unui design special, care include mai multe părți separate, și anume:

 • containere pentru depozitarea și furnizarea de apă potabilă proaspătă;
 • sfarcurile (sfarcurile) si capcanele;
 • un tub de plastic de formă pătrată;
 • conectarea pieselor.

Drinkers pentru rață - rapid, simplu, ieftinPrintre principalele avantaje ale acestor structuri se numără furnizarea în timp util de apă curată și absența unor cerințe speciale pentru îngrijire și întreținere ulterioară. Este suficient ca un pui de curte novice să toarne un lichid nou în rezervor la timp.

Astăzi în vânzare puteți găsi o mulțime de sfarcuri diferite, care diferă atât în ​​funcție de caracteristicile externe, cât și funcționale. De obicei, pentru întreținerea rațelor, alegeți un mamelon cu un mamelon mai mare și o capacitate crescută. În acest caz, debitul de apă va fi de 100 ml pe minut.

Este important de reținut că rațele și gâștele nu au nevoie de o instruire suplimentară în utilizarea băuturilor. Dacă pasărea vede o picătură de apă, își presează intuitiv ciocul puternic pe mamelon, după care o porțiune necesară de lichid lovește limba.

Atunci când creați un castron de băut pentru rațe, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru alegerea numărului de sfârcuri și pentru a le instala corect pe o țeavă pătrată. Potrivit statisticilor, 1 mamelon poate cădea pe 10 capete de rațe sau 8 capete de gâște. Pentru o înțelegere mai simplă: într-o casă cu 35 de rațe, trebuie să instalați cel puțin 4 sfârcuri.

Cum se face un castron pentru o pasăre dintr-o sticlă de plasticO caracteristică importantă: gusonok mică sau de rață ar trebui să fie capabil să se scufunde în sticla de apa deasupra capului, astfel încât la o astfel de procedură permite curățarea orificiilor nazale de la contaminare, și de a reduce efectele temperaturilor ridicate în sezonul cald ... Din acest motiv, creșterea animalelor tinere implică folosirea unor boluri suplimentare de băut cu o adâncime decentă, dar o formă îngustă pentru a preveni moartea păsărilor.

Facem un bețivor pentru băuturi și gâște cu mâinile noastre. Walkthrough

Pentru a asigura aranjarea independentă a unui sistem de băut de mamelon, este important să folosiți următoarele materiale:

 1. sfarcurile. Pentru creșterea animalelor tinere este mai bine să se utilizeze nipluri de clasa 1800, care sunt deschise prin presare verticală pe mamelon. O rață mică și o omidă sunt potrivite pentru un niplu de 3600, care poate direcționa fluxul de apă în orice direcție.
 2. Țeavă din PVC formă pătrată. Este important să acordați atenție lungimii acestui design. Ar trebui să rămână optimă, încât cel puțin 30-35 de centimetri din tub să reprezinte cel puțin un mamelon. Grosimea pereților este de 3 milimetri.
 3. capacitate pentru depozitarea și furnizarea de lichide proaspete.
 4. Colectoare de picături pentru sistemul mamelonului.
 5. Micro-castron boluri de băut pentru mameloane.
 6. paranteze, stubs și alte elemente asociate.
 7. Furtun de alimentare de la rezervoare la tubul pătrat.

De asemenea, în timpul fabricării bolurilor de băut pentru rațe și gâște, ar trebui să folosiți aceste unelte:

 • Baie de băut de casă - idei utileșurubelniță sau burghiu;
 • foraj cu 8 milimetri;
 • ruleta;
 • marker sau marker.

Pregătirea unui băiat, ca în cazul unui alimentator, este un proces responsabil, dar este destul de fezabil. Dacă țineți cont de subtilitățile de bază, atunci se poate finaliza fără prea mult efort. Singura etapă, cea mai dificilă, constă în găurirea găurilor sub mamelon. Toate restul nu este mult diferit de asamblarea designerului pentru copii.

Procedura de creare a bolurilor de băut pentru mâinile proprii

 • În prima etapă, trebuie să stabiliți lungimea structurii și numărul de nipluri care vor fi instalate pe ea.
 • Apoi, cu ajutorul unui marcator pe conductă, sunt indicate locurile unde vor fi fixate niplurile în viitor. Distanța optimă dintre găuri este de 35-45 centimetri, în funcție de vârsta și dimensiunea păsărilor.
 • Mai mult, este necesar să găuriți găurile, fixând tubul pătrat într-o poziție staționară.
 • Instalarea sfarcurilor este cel mai simplu pas. Este suficient să introduceți mamelonul în găurile pregătite. Pentru a preveni eventualele scurgeri de apă, acestea trebuie tratate cu material de etanșare siliconică sau cu altă substanță specială.
 • Pe de o parte, este instalat un adaptor pentru a conecta furtunul de alimentare cu apă, iar pe de altă parte, un dop special.
 • Cum se face un castron de băut pentru rațe și rațe adultePe fiecare mamelon trebuie să fixați o tava de scurgere sau o microcip (tipul de produs este determinat de tipul de mamelon). Pentru a face acest lucru, utilizați paranteze.
 • Aproape gata de băut trebuie să fie conectat cu un furtun și un rezervor de apă. Pentru a rezolva această problemă, folosiți un adaptor și două cleme.
 • Instalarea bolurilor de băut și conectarea la sistemele de băut sunt efectuate după o selecție preliminară a înălțimii optime.

Alternativă pentru consumatorii de tip buret

Dacă nu există oportunitatea de a cumpăra sfârcuri și alte elemente ale băuturilor mamelonale pentru rață și gosling, acordați atenție soluțiilor alternative. Cele mai simple dintre ele sunt prezentate mai jos:

 • Baie de băut din conducta de canalizare. Pentru a realiza un astfel de dispozitiv este necesar să se ia o țeavă standard din PVC cu grosimea de 110 sau 200 de milimetri și componente suplimentare - pentru un băut are două ramificații de 90 sau 34 de grade. Cu ajutorul unui fierăstrău și a unui burghiu, țevile sunt forate în anumite locuri, creând găuri de formă arbitrară. În partea laterală, sunt instalate coturi, de-a lungul cărora se va revărsa apa. Vasul de băut este fixat pe perete folosind console speciale.
 • Duck castron de băut pe baza unei sticle de plastic de cinci litri. Oricine poate face o astfel de opțiune, fără a avea abilități sau experiență de masterat. Este suficient să aplicați un rezervor de 5 litri cu un capac și să găuriți o gaură mică în două-trei centimetri de jos. În sticlă se colectează apă (în timpul procesului de formare a lichidului, deschiderea trebuie acoperită cu un deget) și închideți bine capacul. Apoi, băutorul este așezat în centrul vasului. Dacă apa umple flaconul la nivelul găurii, acesta nu mai curge în recipientul de băut.
 • Cel care bea elementar pentru rațe mici și goslings pot fi făcute după cum urmează: să ia un borcan de două litri și unele placă. Borcanul trebuie umplut cu apă și acoperit cu o farfurie. Apoi, ținând-o, este necesar să întoarceți structura cu capul în jos brusc. După aceea, așezați ușor un mic băț între farfurie și borcan. Ca rezultat, apa se va revărsa încet pe farfurie. Asta e tot, o versiune simplă a unui băutură automată este gata.

Ce ar trebui să fie un bol de băut pentru păsările adulte?

Ce materiale sunt necesare pentru un băut de casăDacă vorbim despre crearea unui bol pentru mai mulți adulți, opțiunea de vid este ineficientă. În plus, păsările în creștere devin din ce în ce mai active, astfel încât, cu mișcările lor ciudate, ele pot transforma cu ușurință capacitatea, se toarnă apă sau se umezește penajul, ceea ce va avea consecințe negative. Din acest motiv, fermierii trebuie să facă cel mai confortabil container care nu numai că va fi folosit pentru alimentarea cu apă, ci și ca o bună spălare unde rațele își pot spăla ciocurile.

Crearea de alimentatoare și de băuturi este un proces important și necesar. Dacă urmăriți subtilitățile de bază ale procedurii viitoare și luați în considerare toate instrucțiunile, veți putea construi un castron eficient de băut într-un timp rapid și fără dificultăți speciale. Principalul lucru nu este să vă fie frică să arătați imaginația și puțină îndemânare. În acest caz, condițiile echilibrate pentru viața păsărilor vor fi furnizate în cel mai bun mod posibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?
Cum sa faci un castron de baut pentru prepeliile cu mainile taleCum sa faci un castron de baut pentru prepeliile cu mainile tale
Cum sa faci alcoolii pentru puii de manaCum sa faci alcoolii pentru puii de mana
Un bol de băut pentru rațe de mâinile lor: o varietate de desene sau modeleUn bol de băut pentru rațe de mâinile lor: o varietate de desene sau modele
Rațe rață mullard la domiciliuRațe rață mullard la domiciliu
Baykox pentru păsări de curte. Instrucțiuni de utilizareBaykox pentru păsări de curte. Instrucțiuni de utilizare
Hrănire interioară în interiorHrănire interioară în interior
Poți să hrănești rațe și rațePoți să hrănești rațe și rațe
Îngăduirea gâselor linda acasăÎngăduirea gâselor linda acasă
Poți să hrănești rațe domestice sau sălbaticePoți să hrănești rațe domestice sau sălbatice
» » Cum se face un castron de băut pentru rațe și gâscă de mâini
© 2021 amigdas.com