amigdas.com

Rațe rață mullard la domiciliu

Duck mulordRațe rasa a câștigat Mulard popularitate deosebită în rândul ptitsefermerov atât întreprinderilor private și gospodăriile populației obișnuite, datorită caracteristicilor sale de creștere în greutate rapidă, precum și de bună calitate hepatice delicatese. Aceste păsări rasa gâște au mutat de la locul său de onoare cei mai buni furnizori de carne pentru foie gras, și cel mai adesea efectuate și oferă agricultorilor care încep să continue să primească produse din carne.

Dar această specie de păsări nu poate fi găsită printre rațe domestice. Faptul este că acest hibrid era datorat doar eforturilor persistente și creșterii umane.

Cine sunt cei mai mulți?

Fluturi de rațe mulordPrincipalele surse pentru producerea unui oțel hibrid rațe de mosc, care se aflau pe teritoriul continentului american, și speciile obișnuite de mallards de tip european și asiatic. Rațe, care au fost obținute după reproducere, au dat numele dudului datorită a două părți ale principalelor denumiri ale părinților Râul muscovit și mailLARD.

În prezent, în scopul de a juca un șeptel productiv și de înaltă calitate pentru carne scopul Mulard de cultivare, crescătorii de păsări sunt rase moderne pentru carne, precum și persoane fizice simple, de mosc. În ceea ce privește părinții selectați, crucile mici de rață își primesc numele individual și diferă semnificativ de celelalte rase în culoarea lor de pene și alte calități speciale de aspect și caracter. Ca și alte persoane diferite de origine interspecifică, Mulțimile de la domiciliu nu pot produce o reproducere ulterioară.

Și, deși atât bărbații, cât și femeile își pot da reciproc anumite semne de atenție, sunt incapabili să reproducă în continuare rață. Din acest motiv, cresterea si obtinerea de descendenti ai rahiei de pui nu include conditiile de conservare a perechilor de cruci. Toți hibrizii de păsări care trăiesc la o anumită vârstă, mergeți în mod necesar pe față.

Rațele, obținute din mosc de creștere și simple rațe Peking, lasă în același timp caracteristicile a doi părinți și, trebuie remarcat, să reducă manifestarea calităților negative ale moștenirii. De exemplu, rasele de carne de rață domestice, deși au o dimensiune mai mare decât soiurile americane, dar câștigă rapid greutate, ceea ce este slab reflectat în calitatea produselor. Cu toate aceste rațe nu au calități speciale de ascultare, curățenie și, de asemenea, nu pot juca rolul unei găini.

Măștile de rață nu se dezvoltă la fel de rapid ca soiurile de carne sau indivizii din Peking. Dar, în același timp, rațele au carne, care are o cantitate mică de grăsime și este perfect gustoasă. De asemenea, aceste rațe sunt considerate a fi stăpâni în ouă de incubație, ascultători, neagresivi și destul de curați.

Ce fel de momeală se poate obține după trecerea a două specii diferite? În cele mai multe cazuri, rață hibridă are culoarea albă, alb-maro sau colorată de pene, dar, în același timp, sunt mult mai mari decât strămoșii lor.

Cum să crești murdăriile și cum să îngrijești în mod corespunzător?

  1. Că în urmași s-au combinat toate caracteristicile și caracteristicile bune ale părinților și s-au obținut și puii cei mai sănătoși și mai crescuți, ar trebui să aleagă un mosc de sex masculin și o femelă de rasă obișnuită de mallard, de preferință cu o direcție de cultivare a cărnii. În cele din urmă, după împerechere, aspect natural, care se face pentru rațe Mulard complet la domiciliu, rățuște de la astfel de părinți pot fi născut în incubator în termen de o lună.
  2. Pentru procesul de reproducere, indivizii adulți se vor potrivi perfect, care au atins semnul de 7-10 luni. Cel mai bun moment, când are loc cea mai mare fertilizare a ouălor, începe cu primăvara și durează până la începutul verii. În acest timp, fermierii grupă stocul mamă. Pentru un bărbat din cameră trebuie pregătit de la 4 la 6 femele. Cea mai bună opțiune ar fi dacă un astfel de grup ar avea la dispoziție o casă cu un paddock. Suprafața casei trebuie calculată pe baza unui metru de teritoriu pe trei pui în interiorul casei și un metru pe capul de pe plimbare.
  3. Datorită faptului că rasele de carne nu au un instinct special pentru incubarea ouălor, Ouăle rață sunt luate. Pentru a continua procesul de reproducere a embrionilor, utilizați incubatorul sau puneți ouăle eclozate în cantitate de 20 de unități sub găină, care are un instinct dezvoltat. Pentru aceasta, aceeași rață musculară este potrivită.

Folosind acest secret, mulți fermieri ating un procent ridicat de reproducere reușită a puiilor sănătoși. Dar în acest caz ar trebui să acordați o atenție deosebită găinilor. Va fi important pentru ea să aibă o băutură și un amestec de hrană în acces liber, precum și posibilitatea de a înota în apă rece. Penele ude, combinate cu căldura provenind din corpul unei rațe, vor crea pentru ouă cele mai bune condiții pentru dezvoltare și formare. Din acest motiv, într-un incubator cu rațe în interiorul ouălor, aplicați apă specială la temperatura camerei.

Cum să crești o rață la un crescător de păsări de curte la domiciliu?

Pui MulardPuii nou-născuți sunt de obicei destul de puternici și se adaptează rapid la mediul înconjurător. Procesul de cultivare ulterior nu are nicio deosebire deosebită de cultivarea altor păsări. mai ales trebuie să formeze cu atenție o dietă echilibrată și echilibrată, care va ajuta rață să crească rapid și să obțină o anumită greutate corporală.

Majoritatea fermierilor de păsări de curte consideră că rațele de rață pot crește rapid și pe deplin pe orice pupa. Astfel, rățuște mici au o perioadă de o lună, unele păsări de curte eliberată în condiții de siguranță pentru gama de liber și uite mici la dieta lor, gândindu-se că indivizii mici și curioși se vor găsi propria lor hrană.

O astfel de creștere a puilor, desigur, poate atenua preocupările fermierului. Dar pasărea, lăsată în sine, nu poate arăta astfel de rezultate, care i-au fost date prin natura ei. Și, deși până la vârsta de trei luni, ratusca va mai mare decât părinții lor, dar din cauza lipsei de componente de proteine ​​in dieta, o cantitate mare de umiditate, ceea ce contribuie la încheierea rapidă a nutrienților din sistemul tinerei digestiv, precum și costurile ridicate de energie pentru intreaga zi calitatea lor Mulard dezvăluie încă nu pot.

De la prima zi de naștere Rațe ar trebui să fie hrănite cu o dietă specială, cu un număr mare de furaje mixte specializate sau diferite suplimente nutritive, create pe baza produselor din cereale.

Dulă de dudă internăDin dieta corectă și îngrijirea de îngrijire depinde foarte mult, de exemplu, cât de mult poate câștiga pasărea cu 7-9 săptămâni din viața sa și, de asemenea, în momentul în care pasărea va trebui trimisă la sacrificare. Pentru ca mlaștrii să devină mai repede, încearcă să limiteze mobilitatea și activitatea.

Datorită prezenței de gene de la rață mosc - abilitatea de a construi rapid carnea cu un pic de grăsime - rațe domestice pot rasa Mulard pe o alimentație și nici plimbări lungi pentru a rămâne în formă bună. Din acest motiv, va fi bine ca rața să poată merge oricând într-o plimbare convenabilă pentru ea. Alcoolii și alimentatoarele ar trebui amplasate în acele locuri în care se află în apropiere o mulțime de rațe.

Ductiile de dudi care cresc pot fi comparate cu grija pentru puii broiler. Alimentele și verdele multicomponente pot fi date separat și pot fi combinate cu mesquee. Apa poate fi în picături speciale de tip picurare. Când mâncăm mure, trebuie să ne gândim la propensiunea lor de a sparge, motiv pentru care merită adăugat la dieta păsărilor sulf și furaje care conțin un număr mare de elemente de calciu. Nu uitați de asemenea produse importante pentru păsări de curte, cum ar fi carnea și oasele și făina de pește, suplimentele minerale și drojdia. Rațele lor trebuie utilizate numai după ce au ajuns la o lună după naștere.

La întreprinderile și fabricile industriale, măcelarea măcelării trebuie efectuată la vârsta de 7-10 săptămâni. Din rațe puteți obține o carne bună și, de la bărbați, obțineți un ficat delicat și delicios, care mai târziu merge pe prepararea de mâncăruri gourmet - foie gras.

Atunci când se folosește metoda de hrănire forțată a rațelor de dude, până la sfârșitul a patru luni, fermierii pot obține un ficat de calitate cu o masă de 500 de grame. În același timp, greutatea păsării poate ajunge până la 4 kilograme și chiar mai mult.

Vizionarea videoclipului privind îngrijirea și întreținerea rațelor de mule este utilă pentru mulți fermieri. Cu o cultivare corectă, o dietă echilibrată și o igienă de întreținere la locul unde trăiesc păsările, această rață neobișnuită și interesantă îi va plăcea proprietarului, cu o creștere rapidă și o calitate bună a cărnii.

Principalele calități pozitive ale acestei rase

  1. Deși prețul pentru animalele tinere, care poate fi ușor distins de puii de la alte rase, este mult mai scump decât alte rațe, dar un număr mare de proprietari de păsări de curte visează să cumpere astfel de animale valoroase. Și nu este atât de simplu, deoarece aceste rațe neobișnuite au multe caracteristici pozitive. Acestea ar trebui să includă un set rapid de greutăți - la vârsta de trei luni masa de pasăre este de 4 kilograme. Dacă urmați regulile de hrănire a păsărilor în mod corect, puteți obține o rață cu o masă de 7 kilograme pentru a crește.
  2. Cu aceste trăsături, atît femela, cît și masculul au aproximativ aceeași masă. Păsările nu au straturi excesive de grăsimi, care sunt atât de caracteristice pentru rațele Peking. Sunt lăudați pentru produsele din carne de înaltă calitate, care era în favoarea unui număr mare de maeștri de artă culinară. De asemenea, rasa este cunoscută pentru ficatul său excelent, de unde se dovedește un fel de mâncare de origine franceză - foie gras. Acest tip de rață are o imunitate puternică și bine formată la diferite boli, deci dacă respectați toate regulile, puteți mânca carne excelentă după 60 de zile.

Caracteristici externe:

Duck mulord cu rațăParametrii externi ai rațului pot fi apropriați direct la două rase: la rațele musculare și rațe Peking. În același timp, greutatea puilor este mai mare decât cea a fiecăruia dintre părinți. În plus, la cea mai exprimată caracteristică a apariției martorilor este:

  1. Tors mai lung și mai puternic.
  2. Picioare de culoare galbenă.
  3. Un gât lung.

Culoarea penei într-o rață poate fi fie întunecată, fie ușoară. În cele mai multe cazuri, mullahii au pene albe și un mic capac negru în zona capului.

Natura rațelor de mule

Fiecare crescător de păsări consideră că acest hibrid de rațe este complet normal și nu are dificultăți în creștere. În ciuda faptului că mullardii sunt capabili să zboare, să-și taie aripile ca rasele de mosc, nu merită. Greutatea acestei păsări este destul de mare și, prin urmare, este imposibil să treci peste un gard înalt în orice caz.

Întreținerea păsărilor se întâmplă de obicei pe un podea. În teritoriile agricole, aceste rațe nu sunt lăsate pentru iarnă. Deci, rațele nu sunt în măsură să aducă un nou șeptel, iar păstrarea și hrănirea rațelor pentru mai mult de trei luni este neprofitabilă și nu are sens.

Ce boli pot avea rațe?

Floare de rață mulordImunitatea puternică și puternică este ceea ce distinge această rasă de păsări. Recenzile despre această rață sunt ridicate, inclusiv pentru că pot rezista la orice sursă de infecție. În această privință, de obicei, păstorii nu au probleme pentru proprietar. Chiar și înghețurile și o schimbare rapidă a climatului, sunt capabile să supraviețuiască bine și să nu se infecteze.

Este foarte rar, dar totuși se întâmplă ca rațele să se îmbolnăvească cu cloacitis sau aspergiloză. În cazul unui cloacid, trebuie utilizat un unguent de iod și zinc, iar aspergiloza trebuie tratată luând în interior sulfat de cupru.

constatări

După cum puteți vedea, creșterea rațelor de mule la domiciliu nu este un proces foarte complicat și costisitor. O rață este de fapt capabilă să aducă o cantitate mare de carne și ficat gustoasă și de calitate. Desigur, costul acestor tineri va fi destul de mare, dar multe vor fi primite de la creșterea lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Condițiile rață franceză 53Condițiile rață franceză 53
Cum să hrănești rață acasăCum să hrănești rață acasă
Indoti: reproducere, întreținere, îngrijire la domiciliuIndoti: reproducere, întreținere, îngrijire la domiciliu
Duck Indian Runner: Beneficiile reproducerii în gospodărieDuck Indian Runner: Beneficiile reproducerii în gospodărie
Hrănire interioară în interiorHrănire interioară în interior
Poți să hrănești rațe și rațePoți să hrănești rațe și rațe
Poți să hrănești rațe domestice sau sălbaticePoți să hrănești rațe domestice sau sălbatice
Descrierea rațelor rasei Agidel și a caracteristicilor acestoraDescrierea rațelor rasei Agidel și a caracteristicilor acestora
» » Rațe rață mullard la domiciliu
© 2021 amigdas.com