amigdas.com

Baie de podea și faianță, foto

Alegeți ce dulap să alegețiToate pentru o lungă perioadă de timp deja știu, că materialele optime pentru înregistrarea băilor sunt o faianță. Oferă suprafețele acestei încăperi cu o protecție de înaltă calitate și fiabilă împotriva efectelor negative ale umidității, scăderii temperaturii constante și substanțelor chimice. Materialul este durabil, confortabil și durabil. Și dacă există o idee de design interesantă, datorită plăcii, baia poate deveni o adevărată operă de artă în interiorul dvs.

În acest articol vă va învăța câteva sfaturi cu privire la alegerea și montarea gresiei date de experți și designeri pot obține idei proaspete, precum și cu fotografii ale familiarizării dale disponibile pe piață a materialelor de construcții acum.

Sfaturi pentru finisarea băii cu gresie, fotografie

Placi ca material de finisare cunoscută oamenilor din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este evidențiat de descoperirile arheologilor, care au fost exploatate în Egiptul antic. Desigur, în prezent, sunt produse plăci care nu seamănă cu produsele vechilor egipteni. Cu toate acestea, nu și-a schimbat destinul.

Ce trebuie să știți atunci când alegeți țiglă în baie

Astăzi, țiglele sunt folosite aproape pretutindeni ca material de finisare. Ea se descurcă perfect cu designul suprafețelor de podea în case, magazine și birouri, plăcile de tavan au fost de mult timp la vârful popularității, iar pereții cu interspersoane neobișnuite de plăci interesante vor străluci cu culori noi.

Cu toate acestea, tigla a fost și rămâne primul material de finisare pentru băi și dușuri. Cu ajutorul lor, puteți crea cu adevărat imagine unică și unică pentru interior, prelungi durata de viață a reparațiilor timp de mai mulți ani și, de asemenea, să poți menține constant curățenia și ordinea. Placile pot fi spalate si curatate, iar acest lucru este suficient de important pentru o camera cu umiditate ridicata.

Dacă studiați majoritatea revistelor de design și a proiectelor cu o fotografie cu privire la reamenajarea băilor, puteți să vă asigurați că piesa ocupă un rol dominant acolo. Vă permite să creați dintr-o cameră standard o adevărată insulă într-un apartament de oraș, diferită în stil, idee și gust.

Pentru a alege țigla potrivită în baie, este important nu numai să găsiți în catalog opțiunea potrivită cu o fotografie, este necesar să țineți cont de caracteristicile caracteristice ale camerei dvs. Nu folosiți fiecare țiglă într-o încăpere umedă. În cazul în care se confruntă cu o cameră cu umiditate ridicată, este necesar să se utilizeze numai materiale rezistente la umiditate.

În acest scop, este importantă o caracteristică a plăcii ca porozitatea. Rata de absorbție a apei în material depinde în mod direct de valoarea acestui indicator. Cu cât este mai mare pentru o versiune specială de țiglă, cu atât mai repede apa va fi absorbită de țiglă. În acest caz, materialul va avea cea mai mică rezistență și, prin urmare, o perioadă mai scurtă de funcționare. Indiferent cat de atractiva este fotografia din catalog, nu te grabi cu alegerea.

Dacă aveți de gând să decora în mod independent baie cu placi, tu trebuie să știți câteva reguli:

 • Finisarea băiipentru pereți și pereți selectați separat plăcile;
 • este de dorit ca placa să nu aibă o acoperire alunecoasă și să nu fie prea densă;
 • Pentru pereți, puteți alege o țiglă mai subțire, utilizați o plăcuță mai strânsă pentru podea;
 • atunci când alegeți și decorați baie, este important să combinați corect culorile și dimensiunile materialului;
 • astfel încât interiorul băii este mai diversificat, puteți amplasa în pereți oglinzi și decorațiuni;
 • pentru a reîmprospăta camera, utilizați o țiglă de tonuri ușoare, dacă doriți să faceți camera originală - mai luminos și mai saturată;
 • in avans pentru a vedea baia dvs., decorate cu placile alese este posibil in fotografie, datorita modelarii 3D.

Recent, cele mai populare dale, imita materialele naturale. Este interesant să te uiți la plăci care au forme și dimensiuni "neregulate". Fotografii de gresie, potrivite pentru băi, puteți vedea în acest articol.

Planificarea aspectului plăcilor

Acoperiri de podeaDecorarea lor baie, mulți proprietari de apartamente și cabane urbane alegeți țiglă. Astăzi, piața materialelor de construcție și de finisare prezintă o varietate de modificări și mărci de plăci. Sortimentul este atât de mare încât chiar și cei mai pretențioși cumpărători vor găsi o opțiune de gust și buzunar.

Configurația plăcii este simplă și simplă. predominant există două tipuri de plăci:

 • pătrat;
 • dreptunghiular.

În ceea ce privește paleta de culori, textura și modelul de gresie (și poate fi colorată sau au un relief), precum și calibru de elemente, situația este mai complicată, deoarece există o mulțime de ele.

Un antreprenor începător nu ar trebui să aleagă o mică țiglă sau un mozaic de dale, o schemă înțeleaptă și o modalitate de așezare, deoarece vor necesita plăci multiple și o muncă scrupuloasă pe termen lung. Optimal pentru a începe cu ceva mai ușor. Crede-mă, printre o gamă largă de plăci de baie mari există opțiuni foarte frumoase, originale și neobișnuite.

Merită să acordați atenție unei singure nuanțe. mereu Cumpărați materiale pentru 10-15% mai mult, decât spațiul calculat. După cum arată practica, din cauza lipsei de experiență sau a ignorării cumpărătorului, materialul (acest lucru se aplică atât plăcilor, cât și adezivului) poate pur și simplu să nu fie suficient. Este mai bine să cumpărați pentru utilizare ulterioară și să economisiți exces pentru un eveniment neprevăzut.

Sfaturi și idei pentru designul băii, fotografie

Pardoseli și pardoseliDatorită incredibilei varietăți de mărci și opțiuni pentru dale, astăzi există multe idei pentru proiectarea băilor și dușurilor. O astfel de varietate stabilește cumpărătorul creativității și originalității - din ce în ce mai noi sunt inventate combinație și combinație de plăci, din acest material se formează picturi mari de pereți și podele.

În prezent, producătorii se angajează să furnizeze magazinelor de construcții o serie întreagă de produse, unele combinând deja combinația perfectă de dale de diferite culori și modele, cumpărătorul poate pune corect dalele.

Este de remarcat faptul că dacă ați conceput un design non-standard al spațiilor dvs., presupunând culori și calibre diferite, opriți-vă la materialul unui singur furnizor. Deci, scapi de selecția lungă de culori și nuanțe și potriviți materialul pentru a se potrivi.

Ediția clasică designul oferă o combinație între partea superioară a luminii și fundul întunecat. De regulă, acestea sunt separate în mijloc de placi de bordură. Cu toate acestea, această schemă este îngrijorată de majoritatea localnicilor, iar astăzi mulți oameni se îndepărtează de la clasic atunci când își proiectează spațiile de spălare. În plus, designerii nu sunt sfătuiți să doteze băi mici în această ordine, deoarece astfel veți reduce vizibil suprafața deja mică, chiar dacă placa este așezată orizontal.

O baie mică nu ar trebui să fie saturată cu elemente decorative, deoarece există și o colecție mare de articole de uz casnic într-o zonă mică - instalații sanitare, dispozitive speciale, rafturi, echipamente de uz casnic și așa mai departe. Încercați să realizați un spațiu mic cât mai laconic posibil, eliberându-l de elementele inutile, în culori luminoase sau pastelate.

Alegerea culorii pentru faianță, mai bine opriți pe nuanțele dvs. preferate, gândiți-vă ce veți fi plăcut și ușor. Criteriul principal aici este propriile sentimente și sentimente. Cu toate acestea, nu uitați de sensul de proporție, deoarece un spațiu închis, decorat în tonuri de țipăt, va exercita o presiune asupra psihicului. Într-o astfel de cameră nu veți putea să vă relaxați, indiferent cât de mult vă place această culoare.

Amenajarea plăcii începe din pereți. Cel mai bine este să porniți din lateral care intră maxim în câmpul vizual. Centrarea este folosită destul de rar, numai dacă există un accent în centrul peretelui.

Proiectare baieCând planificați un design de cameră, nu uitați că, dacă poziționați corect accentele în cameră, veți corecta vizual geometria sa. Pentru a crește vizibil baia, utilizați elemente mici de nuanță albastru, gri-turcoaz sau argintiu. Placi este cel mai bine pus orizontal, și pe podea - într-o ordine diagonală. Este mai bine să alegeți un ornament încrucișat verificat și benzi abstracte.

Creșteți camera vizibil probabil datorită frizelor, așezate în locul aderării pereților cu podeaua și tavanul. Sau faceți bordură dintr-o țiglă de o nuanță de contrast.

În cazul în care trebuie să măriți vizibil distanța de la podea la tavan, utilizați aceste reguli:

 1. Așezați placa verticală.
 2. Pentru decorul utilizați dungi verticale strălucitoare și frize.
 3. Nu așezați elemente de decor sub nivelul ochilor.
 4. Pentru a mări spațiul vizual, instalați o oglindă verticală alungită sau acoperiți ușa folosind o sticlă mată.
Exemple de plăci în interiorul băii
Cum să pună o pardoseală pe podeaPlaci ceramiceAvantajele plăcilor de pe podeaPlacile de pe podeaCum de a alege o țiglă pe podea și pe perețiAvantajele podelei în faianțăGresie pentru baiePodele în dale de baieSelectarea plăcilor pentru finisarea podeleiPodele în baieGresie pentru a alege de laSfaturi pentru profesioniștiVedere contemporană în baiePlăci pe podea și pe pereții cadăDecât să terminați pereții și o podea într-o baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Albume alb-negru: fotografii și secrete de designAlbume alb-negru: fotografii și secrete de design
Gresie faianta - arta de gresie ca decor de sobaGresie faianta - arta de gresie ca decor de soba
Caracteristicile finisajului interior al băii și ale opțiunilor de fotografieCaracteristicile finisajului interior al băii și ale opțiunilor de fotografie
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Decoratiuni interioare in baie, decoratiuni interioare ale camerelorDecoratiuni interioare in baie, decoratiuni interioare ale camerelor
Designul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografiiDesignul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografii
Variante de proiectare și modalități de așezare a dalelor în toaletăVariante de proiectare și modalități de așezare a dalelor în toaletă
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Fotografie de tavane întinse în baieFotografie de tavane întinse în baie
Idei de design baie cu dale ceramice. fotografieIdei de design baie cu dale ceramice. fotografie
» » Baie de podea și faianță, foto
© 2021 amigdas.com