amigdas.com

Casa pentru pisici cu mâinile lor: cum să faci

Cum de a construi o casă pentru pisiciÎn casele multor iubitori de animale, pisicile vii - creaturi bine-născute, îmbunătățesc starea de spirit și ajută la scăderea stresului. Atunci când plantați o pisică, este important să îi oferiți condiții de trai confortabile, de aceea este necesară o casă. Fiecare creatură vie este importantă pentru a avea un loc propriu, unde se va simți în siguranță. Aceasta este o condiție obligatorie pentru viața normală a doliuului din apartamentul tău. Să ne cunoaștem cum și de la ce poți face o casă pentru o pisică cu mâinile tale.

De ce ai nevoie de o casă pentru o pisică

Pisicile de dragoste inerente de spații închise, motiv pentru care in salbaticie, au gasit de multe ori unghere lor, iar în apartamentele preferă să se ascundă în cutii, în dulapuri, în cutii de pe balcon. Acesta este motivul pentru care animalul va fi recunoscător proprietarului, care ia dat propria sa coloană retrasă, unde vă puteți relaxa, aveți multă somn. Casa pisicii este cea mai bună realizată de dvs. pentru următoarele motive:

 • Numai materialele naturale vor fi folosite.
 • Puteți crea un design după preferințele dvs.
 • Va costa mai puțin decât opțiunea de cumpărare.
 • Puteți lua în considerare dimensiunea camerei și cererile pentru animale de companie.

Și procesul în sine va dura puțin timp și va plăcea adevărata pisică.

Soiuri de pisici pentru o pisică

Locuințe pentru sigilii diferă în varietate, cele mai frecvente tipuri sunt:

 • Tipuri de pisicicanapele;
 • cabina;
 • hamacuri;
 • cutie;
 • Construcții construite;
 • mini-canapele;
 • complexe complexe.

Îngrijorarea proprietarului fără probleme va determina ce versiune a casei pisicii este cea mai bună pentru animalul său de companie. Să facem cunoștință mai bine cu tipurile de locuințe pentru sigilii de blană.

Cel mai simplu mod de a face un hamac cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, o mică tăietură a țesăturii dense ar trebui întărită pe picioarele mobilei. Această casă nu necesită mult spațiu și este pur și simplu ideal pentru dimensiuni de apartamente mici. Pisica se va putea retrage aici, iar proprietarul nu va observa nimic.

Booth - o carcasă închisă cu pereți și un acoperiș, într-un design care amintește de un câine. În interiorul locuinței este tapițată în piele moale și are în mod necesar o zgârietură specială.

Canapeaua este de asemenea simplă în fabricarea unei case pentru o pisică, este făcută într-un coș sau cutie cu o piele moale. Potrivit pentru pisicile sociabile care nu au nevoie de intimitate. Puteți face singuri o sobă foarte originală, care va fi finalizarea designului camerei.

O cutie de carton, ușor rafinată, va fi, de asemenea, o opțiune excelentă pentru doliu. Dar este important să ne amintim că viața lor de serviciu va fi scurtă, în curând chiar și cea mai densă cutie va necesita înlocuirea.

Design Construit este foarte convenabil: Situat în interiorul dulapuri și dulapuri, ele ajuta „masca“ casa lui Cat, face parte din spațiul de proiectare, animalul va fi convenabil și confortabil în ele să se ascundă.

Cat mini-canapele arata foarte elegant, cum ar fi copiile în miniatură ale mobilierului, astfel încât acestea să devină o adevărată decorare a oricărui interior.

Complexele complexe de jocuri nu sunt doar casa în sine și un tampon de zgârieturi, ci și o întreagă serie de laze, rafturi, conform cărora pisica se va mișca. Acestea sunt construcții foarte interesante, de la care orice animal va veni să se bucure, dar ar trebui să fie amintit - ei vor avea mult spațiu în apartament.

Casa pentru o pisică cu mâinile noastre: alege materiale

Puteți folosi materiale complet diferite pentru a crea o casă pentru o pisică cu mâinile tale. Deci, de multe ori proprietarii preferă să echipeze cu acest scop o cutie de carton. În acest caz, se taie o gaură, pe partea inferioară se află o pernă potrivită, pereții putând fi lipiți cu o cârpă moale pentru a face animalul să se încălzească.

Dacă ar trebui să facă o casetă pentru o pisică, atunci veți avea nevoie de o bază, aceasta poate fi:

 • placaj;
 • particleboard;
 • MDF;
 • bord;
 • vița de vie.

De asemenea, este necesar să se pregătească în prealabil o acoperire a casei din orice material moale: pluș, kovrolina, drapa, pâslă. Pentru izolarea casei, baterea, sinteponul, cauciucul din spumă sunt perfecte. Folosiți materiale de umplere și conserve din jachete vechi și jachete în jos.

Important! Materialele folosite ar trebui să fie naturale și să nu aibă un miros specific, altfel animalul nu recunoaște o locuință nouă.

Pentru zgarieturi, dacă este prevăzută în construcție, va fi necesar un material mai durabil.

Dimensiunea casei pentru o pisică

 • Înălțimea medie nu trebuie să fie mai mică de 40 cm.
 • Diametrul intrării este de aproximativ 20 cm.
 • Lungime și lățime - nu mai puțin de 40-50 cm.

Dar aceasta este o linie comună de dimensiuni, atunci când proiectați o casă, este important să țineți cont de creșterea unui anumit animal de companie.

Casa de pisici cu mâinile lor pas cu pas

Vom afla cum să facem o casă de pisică din carton. Mai întâi trebuie să selectați materialele:

 • Cutia însăși
 • Ruler și creion
 • Foarfece sau cuțit
 • Tempoupistol sau adeziv.

Procesul este simplu:

 • Varianta casei de pisiciMai întâi, pe cutie, trageți toate elementele desenului viitoarei case și apoi le tăiați. De obicei, designul include pereți, podea, acoperiș, podea pentru al doilea nivel.
 • În continuare, trageți și tăiați orificii pentru ferestre și uși.
 • Toate elementele structurale sunt asamblate și lipite împreună. Veți avea nevoie de un adeziv puternic sau de un arzător termic.
 • Apoi, ar trebui să începeți să lucrați la etajul al doilea: în acoperișul primului nivel, faceți un pasaj spre al doilea.
 • Combinați cele două etaje într-o singură structură.
 • Casa este gata. Rămâne să o decorezi.

Puteți utiliza un design elementar: alegeți o cutie potrivită după mărime, tăiați prin ușă și ferestre, acoperiți cu o cârpă în interior. Se dovedește a fi o locuință ușor de fabricat și confortabilă pentru doliu.

La fel de simplu de făcut cu mâinile lor o casă pentru o pisică din lemn sau placaj, într-o formă care amintește de o cabină.

 • Mai intai se face un desen, apoi fiecare element este transferat pe un copac sau placaj, decupat.
 • Cu ajutorul elementelor de fixare, fiecare element este conectat la celălalt. Dar nu atasati acoperisul inca.
 • Structura finisată este acoperită din interior cu o cârpă moale, izolată cu sintepon.
 • Apoi, atașează acoperișul și decorează locuința.

Procesul nu este complicat și un novice se poate descurca. Dar este important să ne amintim că structura construită ar trebui să fie puternică, stabilă, plasată pe o înălțime confortabilă pentru animalul de companie.

Pisica lui Cat cu propriile mâini

Casa de materialeCea mai ușoară versiune a canapelei pentru pisică - cu părțile laterale și o pernă detașabilă. Ar trebui să alegeți țesătura dorită și umplutura, să faceți un model care să compună două părți - partea de jos și muchia. Fundul inferior poate fi oval, rotund sau dreptunghiular. Pentru a umple perna, partea inferioară este potrivită pentru bataj, sintepon, cauciuc spongios și materialul trebuie selectat strâns.

Foarte confortabil este o canapea făcută dintr-un pulover vechi, care poate fi ușor cusut. Este necesar să luați un pulover, să-l puneți pe masă, să coaseți o decupare cu un plasture pe interior. Acum este necesar să coaseți mânecile pe partea principală a hainei de-a lungul întregii lungimi pentru a face o ovală. Apoi, manșoanele sunt etanșate cu baton sau sintepon, iar "partea de jos" este izolată. Apoi, mânecile sunt cusute împreună pentru a închide ovalul. A fost o sobă excelentă, caldă și confortabilă, fără a necesita mult timp și materiale.

Idei neobișnuite

Casa cu propriile mâiniPentru a face o casă pentru o pisică cu propriile mâini, poți, arătând imaginația, folosind materiale improvizate. Deci, o canapea neobișnuită și interesantă va veni dintr-o valiză veche, curățată din interior cu o izolație moale.

Cum sa faci o casa pentru o pisica din polistiren? Mai întâi de toate, trebuie să alegeți o placă de spumă groasă sau o cutie cu mărimea necesară. Dacă există plăci, atunci, lipiți-le cu material dens, veți obține un pat excelent pentru un animal, iar în cutie poți face o locuință închisă.

O opțiune interesantă și un hamac în cutie - într-o cutie de carton densă, cu ajutorul unor corpuri de iluminat speciale, este așezat un hamac fabricat din material dens. Pisica va fi incantata!

Desigur, pisica casa, puteți cumpăra în magazin, dar este un standard, nu ia în considerare gusturile animalului de companie, și, în plus, pot fi realizate din materiale non-naturale, iar animalul pur și simplu abandoneze o casă nouă. Și producătorii independent ajută la evitarea acestor probleme - prin prezentarea imaginației, puteți face o versiune interesantă literalmente de la mijloace improvizate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Există pisici cu trei culori sau doar pisici?Există pisici cu trei culori sau doar pisici?
Pisica de toaletă: alegere, tipuri, umpluturi, tavă închisăPisica de toaletă: alegere, tipuri, umpluturi, tavă închisă
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
» » Casa pentru pisici cu mâinile lor: cum să faci
© 2021 amigdas.com