amigdas.com

Cum sa faci o casa pentru un hamster cu mainile tale

A face o casă pentru un hamsterPrintre multe animale de companie, hamsterii sunt considerați printre cele mai populare. Aceste animale mici drăguțe se obișnuiesc perfect cu casa, nu au nevoie de îngrijire complicată și sunt foarte prietenoase.

Cu toate acestea, nu le recomandăm să le dați afară, dar mai ales fără supraveghere. Animalul se poate pierde cu ușurință și nu se poate întoarce acasă. Sau va începe să răstoarne mobilier, cărți și alte lucruri personale.

De asemenea, nu puteți lăsa un hamster singur în cazul în care există alte animale în apartament, de exemplu pisici. Prin urmare, dacă aveți nevoie să construiți o casă pentru un hamster, luați acest eveniment cu toată responsabilitatea.

Casa pentru o hamster proprie mâini

Desigur, puteți merge la un magazin de animale de companie și puteți cumpăra un produs finit, dar este puțin probabil ca acesta să vă satisfacă gustul și va fi confortabil pentru un hamster. Ca rezultat, mulți se întreabă cum să facă o casă de hamster cu propriile mâini, astfel încât să rămână convenabil să opereze și frumoase. Este important să țineți cont de caracteristicile stilului interior și ale preferințelor personale de design.

În majoritatea cazurilor, la fabricarea unei astfel de structuri, se folosesc trei materiale de bază:

 • din plastic;
 • copac;
 • sticlă.

Fiecare dintre ele se distinge prin propriile sale merite și dezavantaje. Fiecare are propriile sale caracteristici și proprietăți constructive. Prin urmare, înainte de a alege opțiunea potrivită, ar trebui să studiați cu atenție structura și toate nuanțele însoțitoare.

Dacă aveți de gând să recreeze orice casa de hamster futurist, soluția perfectă va fi din material plastic de înaltă calitate. Astăzi, acest material are o durată lungă de viață, durabilitate și fiabilitate. Cu ajutorul ei, fiecare dintre noi poate recrea cele mai interesante idei și idei. În scopuri universale, este posibil să se utilizeze lemn, de preferință de înaltă calitate. De asemenea, cineva foloseste sticla pentru a construi o casa, dar pentru a da un astfel de material, forma si designul necesar sunt destul de dificile.

Înainte de a decide asupra materialului, asigurați-vă că luați în considerare toate detaliile, inclusiv costul, performanța și compatibilitatea cu stilul interiorului. Acest lucru vă va permite să evitați toate dificultățile în viitor și să faceți un design cu adevărat elegant.

Casa pentru un hamster de nucă de cocos

Nucă de cocos pentru a face o casăDeci, pentru a face o casa frumoasa de hamsteri cu mainile tale, poti folosi o nuca de cocos obisnuita. Această opțiune este foarte solicitată și completează perfect interiorul unei camere moderne. Este suficient să luați o nuc coapte și să scurgeți tot lichidul din el. Apoi trebuie să-l instalați pe masă și să aplicați marcajul. Este important să ne amintim că cel mai slab punct al nucilor de cocos este la o distanță de 1/3 de jos. De asemenea, nuciul este vulnerabil în locația celor trei "ochi".

Pentru a da nuca de cocos forma dorita, este suficient sa luati un cutit ascutit sau o bucata de bucatarie si sa loviti din greu pe piulita. După asta, trebuie să existe o fisură. Pentru a îndepărta nuca de cocos lichid, se află în congelator timp de 12 ore. În stadiul final se taie o gaură cu un diametru de 5 centimetri, care va fi folosită ca o "ușă" pentru un animal de companie cu blană. Intrarea în casă trebuie șlefuită cu șmirghel.

Cum sa faci o casa de hamster cu mainile tale din plastic

Dacă sunteți interesat în crearea unui produs din plastic de calitate, atunci instrucțiunile de mai jos vă vor fi de ajutor. Cu aceasta, puteți crea un produs creativ care va fi un cadou original pentru un copil interesat de tema spațiului și călătoriilor intergalactice, precum și o reședință confortabilă pentru păsărică. Pentru a-ți realiza ideea, trebuie să iei următoarele articole și materiale:

 1. Trei sau cinci cutii de plastic de cinci litri.
 2. Un cuțit ascuțit sau un fișier mic de unghii.
 3. Bandă largă de scotch.
 4. Sticle de 4-5 litri.

Procesul de fabricare în sine constă într-un set de activități, printre care:

 • redactarea unui desen;
 • pregătirea detaliilor;
 • asamblare.

Principalele dificultăți în crearea unei case apar în prima etapă, când trebuie să pregătiți desenul potrivit. Este important să vă eliberați imaginația. Dar nu puteți ignora câteva recomandări importante:

 • Nu uitați că casa de hamster este un sistem modular complex. Chiar și în stadiul de creare a unui desen, ia în considerare amplasarea convenabilă a tuturor elementelor structurale, pentru a preveni posibilele complicații în viitor.
 • Aveți grijă de prezența mai multor niveluri. Este important ca unele să fie mari, în timp ce altele sunt lungi. Acest pas va reduce utilizarea nerezonabilă a spațiului disponibil și va extinde caracteristicile de bază ale designului mini-clădirii.
 • Asigurați-vă că adăugați la casă toate elementele suplimentare, și anume: roată, zonă separată de dormit, loc pentru a mânca alimente și apă. Hamsterul ar trebui să se simtă în siguranță și sigur, așa că în casa lui trebuie să restaurați ordinea.

În etapa următoare, puteți trece la tăierea semifabricatelor. Aici trebuie să studiați cu atenție instrucțiunile și să respectați caracteristicile desenelor.

Deci, luați două cutii separate și tăiați gâtul în cea mai largă parte. În al treilea canistru este necesar să se taie fundul și gâtul. În mijlocul celui de-al treilea container am tăiat o deschidere largă de formă dreptunghiulară, în care o mână umană va pătrunde cu ușurință. Când se plasează modulele într-una din funduri, trebuie tăiată o gaură relativ mică, prin care hamsterul poate urca în siguranță. Modulul următor este produs în mod similar.

La stabilirea unui sistem modular delimitat, este obligatorie crearea unei scări. Poate fi făcut din resturi de canistre. Toate piesele însoțitoare sunt tăiate din sticle de plastic. Dimensiunile patului și locurile pentru hrănire pot fi relativ mari (lățimea recomandată este de 15-25 centimetri). Crearea roții necesită utilizarea a două benzi de plastic.

Pentru a face o casă de calitate și confortabilă pentru un hamster, ar trebui să utilizați bandă scotch sau superglue. Ca rezultat, produsul final se va dovedi a fi foarte frumos și de încredere.

Cum sa faci o casa pentru un hamster din sticla

Casa pentru un hamster din sticlăCasele de sticlă pentru un animal de companie din blană de companie se remarcă cu un design futurist, forma interesanta si usurinta de utilizare. Într-un astfel de spațiu hamsterul va putea vedea tot ce se întâmplă în jurul lui și veți fi întotdeauna conștienți de starea animalului dvs. de companie. Dar procesul de a face o casă cu propriile tale mâini când folosești destul de mult un pahar minuțios și complex.

Aceasta necesită eforturi mari și respectarea unor reguli de bază. Cineva doar folosește profile de aluminiu sau o pneu pentru automobile. Și cineva a învățat să creeze case universale pentru un hamster pe baza unui acvariu regulat. Ca urmare, prețul final rămâne aproape același.

Pentru a transforma un acvariu pentru pești într-o casă de hamster, urmați cu atenție instrucțiunile:

 1. Curățați geamul de pe acoperire folosind un detergent pentru ferestre cu alcool.
 2. Puneți paie sau altă pudră pe fundul structurii de sticlă.
 3. Montați roata de rulare în acvariu.
 4. Instalați și echipați alimentatorul.

O versiune similara a casei de hamsteri este destul de usor de facut de catre sine, iar costul ei este relativ scazut. Mulți sunt siguri că construcția de sticlă este mai convenabilă în funcționare și mai frumoasă decât un produs similar din bastoane. Această opțiune poate fi suplimentată cu scări speciale și niveluri de plăci din lemn sau placaj.

Cum sa faci o casa pentru un hamster cu mainile tale din lemn

Cum sa faci o casa de hamsteri din lemnLemnul a fost întotdeauna considerat un material universal pentru crearea oricăror modele. Până în prezent, este folosit în mod activ în diferite sfere ale activității umane. Din această cauză, casele de lemn pentru hamsteri sunt vândute masiv în magazinele de animale de companie și sunt în mare cerere.

Dar ce să plătim în plus pentru marjele de magazine dacă un astfel de produs este suficient de simplu pentru a crea independent. Este important doar să găsim desene potrivite și să fie gata să-și petreacă o parte din timpul și efortul lor la locul de muncă. Dacă doriți să faceți o casă confortabilă și frumoasă pentru un hamster, dar nu aveți dorința sau abilitățile, doar studiați o astfel de instrucțiune simplă.

Ia o foaie de placaj si retezate in cinci piese plate și pentru a crea o cutie plată, fără partea de sus, cu o înălțime de 20 cm. Pentru a extinde posibilitățile de construcție, puteți adăuga încă 20 de centimetri în înălțime și a instala scări și rafturi.

Pentru a implementa un design mai complex, trebuie să pregătiți desenul corect. În primul rând, decideți cu privire la stilul casei. Astăzi în vânzare puteți găsi produse în stil romanic, gotic, țară, greacă sau egiptean. De asemenea, este important să selectați cu atenție elementele interne ale construcției viitoare, având în vedere dimensiunile și caracteristicile de proiectare. Luați în considerare toate opțiunile pentru decorarea casei.

Modalități simple de a face o casă pentru un hamsterAstăzi, case foarte impresionante, făcute în stilul gardului, în spatele căreia există o vilă plină de fuzzy. Dacă aveți dorința și timpul, un hamster poate să facă un adevărat palat cu camerele și mobilierul. Lemnul este convenabil în faptul că este pot fi procesate fără instrumente electrice complexe și abilități profesionale. Totul este foarte simplu și convenabil. Dacă urmați instrucțiunile, atunci oricine poate face o casă pentru un hamster.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cadouri pentru o fată de 5 ani: idei pentru un cadouCadouri pentru o fată de 5 ani: idei pentru un cadou
Cum de a apela un hamster un băiat și o fatăCum de a apela un hamster un băiat și o fată
Cum arată câmpul hamsteri, habitatul lorCum arată câmpul hamsteri, habitatul lor
Cum se determină sexul hamsterului DzhungarCum se determină sexul hamsterului Dzhungar
Angor hamster: descrierea rasei, sfaturi privind îngrijireaAngor hamster: descrierea rasei, sfaturi privind îngrijirea
Dzhungar hamster: îngrijire și conținutDzhungar hamster: îngrijire și conținut
Ball pentru un hamster: cum să alegi într-un magazin și să îl foloseștiBall pentru un hamster: cum să alegi într-un magazin și să îl folosești
Cum se face roata pentru un hamsterCum se face roata pentru un hamster
Jucarii pentru pisici propriiJucarii pentru pisici proprii
Magazin de ferestre pentru chinchillaMagazin de ferestre pentru chinchilla
» » Cum sa faci o casa pentru un hamster cu mainile tale
© 2021 amigdas.com