amigdas.com

Baie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografie

Mini baieDacă reparația în baie nu poate fi amânată și nu vă puteți permite să cheltuiți bani în special, nu vă disperați. Este ieftin să dotați o baie, este posibil, dacă faceți totul singur, trezind fantezia. Designul camerei constă în design, ergonomie a tuturor obiectelor, funcționalitatea băii. Premisele pentru uz familial sunt completate ținând seama de dorințele tuturor membrilor, pentru o singură persoană proiectul se face numai în conformitate cu cererile sale. Deci, hai să ne dăm seama cum să reparăm mai bine o clasă economie de baie.

Etape de lucru

Pentru a determina designul, trebuie să începeți împărtășiți o sarcină comună pe probleme private, apoi efectuați toate operațiunile în etape. În acest fel, este mai ușor să monitorizați costurile dacă trebuie să ajustați costurile și să distribuiți finanțarea. Deci, ai nevoie de:

  • alegeți o placare,
  • cumpăra instalații sanitare,
  • face un plan pentru plasarea mobilei,
  • gândiți-vă asupra iluminării.

Reparația băii începe cu definirea schemei de culori și a modelului.

Paleta de culori

Alegerea culorii este etapa cea mai importantă în repararea bugetară a băii, realizată de mâini proprii, uitați-vă la fotografie. Acest proces ar trebui luat în serios, deoarece costul reparării depinde de preferințele de culoare. Dacă sunteți în pierdere cu soluția, puneți pe perete toate tonurile. Acest lucru se poate face cu bucăți de pânză sau hârtie, accidente de vopsea, un număr de plăci, focalizarea culorii. În câteva zile, veți specifica exact culoarea sau combinația exactă a nuanțelor designului de baie din clasa economică! Un pic despre caracteristica culorii:

  • Cum de a alege culoarea materialului de finisareCuloarea roz vă ajută să vă relaxați, să vă liniștiți nervii, să oferiți o dispoziție excelentă spiritului. Cu toate acestea, se crede că nuanța roz este mai aproape de percepția femeii decât bărbatul.
  • Ciocolata și nuanțele de lavandă sunt preferate de toți membrii familiei. Această combinație caldă nu are nevoie de un design suplimentar, cel mai important, să plaseze corect accentele luminoase.
  • Roșu și purpuriu este energia. Aspectul numai în tonuri purpuriu și burgundă va crea un sentiment de lux regal.
  • Întreaga paletă de culoare albastră dă sensibilitate, senzualitate, profunzime. O combinație de succes oferă nuanțe de aceeași culoare. Acestea pot fi folosite în zonarea ascuțită a încăperii și, de asemenea, tranzițiile netede arată bine, care sunt deosebit de relevante pentru plasarea unui formular nestandard.

Rețineți! nuanță de roz cu gri, var, ton turcoaz - este un „complex“ combinație, o schemă de culoare ar trebui să se aplice numai în zonele de aspect global la fotografii.

Trebuie să știi asta accente de culoare strălucitoare pot adăuga atât spațiu, cât și "lua". Dacă prioritatea este nuanțe luminoase, atunci un accesoriu color luminos, bogat, va completa stilul, distragând atenția de la un finisaj modest, priviți fotografia. Renovarea în baie ieftină oferă o gamă largă de imaginație. Nu pierdeți interesul pentru designul mozaic al pereților și podelelor, acordați atenție fotografiei de mai jos. Mozaicul rămășițelor colecției, care este vândut cu un marcaj de 70%, nu va fi dificil de constatat.

Pe lângă soluția de culoare, trebuie să vă concentrați asupra alegerii texturii designului. Astăzi, producătorii oferă opțiuni extinse și variate pentru țigle, panouri de perete, imagini de fundal, alege produsul cel mai profitabil pentru forțe chiar și cel mai economic cumpărător.

Rețineți! Chiar dacă în planul de reparații pictura obișnuită a zidurilor, ipsos texturate puteți transforma un panou convențional într-un desen interesant. Pentru a termina, șabloane, modele de utilizare buclat, printuri, și artefacte din materialele la îndemână - chiar și în cazul în care cauza tuturor imaginației sale fără margini, aceasta fotografie arată. Apropo, șabloanele sunt ușor de fabricat cu propriile mâini - atunci devin ieftine și practice, clipurile video cu o clasă de master pot fi găsite pe Internet.

Instalații sanitare

Baie mică dar funcționalăEste timpul să stea la coadă scufundat în uitare, iar astăzi puțini oameni pot prinde în linie pentru o stropitoare sau duș robinet, producătorii de astăzi oferă atât de multe modele diferite, alegerea devine foarte dificilă. Dar în cazul nostru, când vorbim despre reparații economice, trebuie să vă concentrați la prețuri accesibile, deoarece economia de proiectare a băii nu permite nici o cheltuială suplimentară!

accesorii pentru baie de lux în formă de fântâni luminoase, cascade și alte delicii să le aștepte, în domeniul nostru de vedere, modelul italian, caracterizat prin caracterul practic și funcționalitate specifică. Apropo, frumos pentru a salva pe mixer, puteți instala o chiuveta de lux, pentru că unul sau două elemente elegant, destul de „trage“ un design cameră ieftină. Acest lucru poate fi practic mobilier sau accesorii, piese de a da integritatea interioară, pentru că chiar și modeste căptușite cu o selecție de articole de succes va deveni aspectul destul de elegant și solid.

Rețineți! Reparația bugetară a băii - nu este ieftină pe tavan și pe podea. Covorașe simple din materiale naturale, bucăți de material pe pereți, precum și draperii ieftine pot transforma frumos camera, transformându-l într-o zonă de odihnă elegantă, a se vedea fotografia.

În avans, luați în considerare numărul de unități de obiecte sanitare și necesitatea instalării acestora. Deci, în designul economic al băii, nu puteți include o chiuvetă și să puneți un duș decent. Dacă scoateți toate conductele din câmpul vizual (ascundeți-le în perete), puteți obține o creștere vizuală a spațiului, în exterior, lăsați doar macaralele, robinetele și butoanele.

Aspectul luminii

Instalatii sanitare in baieNoi forme de interior în reparațiile bugetare sunt în principal compuse din iluminat. Baia cea mai democratică va avea un aspect perfect dacă sursa de lumină este gândită până la cel mai mic detaliu. Lampa modernă are două funcții - este un element de decor, și cu un aranjament competent, este capabil să limiteze economia finisajului, în timp ce zonele câștigătoare oferă un accent ușor. Razele direcționate vor furniza lămpi punctuale, sferturi de umbre, lumină împrăștiată creează candelabre - utilizează posibilitățile de lumină la maxim.

Rețineți! Reparația obișnuită a băii nu va atrage atenția dacă recurgeți la panouri din sticlă și dispozitive luminoase împrăștiate. Astfel de decorațiuni vor împrăștia strălucirea și vor da lux chiar și celor mai mici condiții ale băii, să acorde o atenție fotografiei.

Și, în cele din urmă, despre mobilier. Dacă spațiul permite, atunci baie arată bine scaun de răchită vechi, flori. Cutiile de vin, cutiile si suporturile simple de podea pot transforma baia intr-un colt confortabil. O cameră mică este complet transformată, dacă repararea economiei va include dulapuri agățate, nișe ascunse. Galeria foto de mai jos prezintă noi idei de interior, vă va ajuta să alegeți o opțiune de design ieftină care să se potrivească apartamentului dumneavoastră.

Opțiuni de baie în clasa economică
Cum sa termini baieCum să faceți un plan înainte de a vă reparaProiectarea unei băi miciClasa economică în baieTipul de baieBaie micăClasa economiei băiiCum să planificați o baieVarianta unei băi miciBucătărie din clasa economicăCamera pentru o baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Alimentarea cu apă a unei băi - o conductă de apăAlimentarea cu apă a unei băi - o conductă de apă
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Designul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografiiDesignul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografii
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Repararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartamentRepararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartament
Finisare baie și toaletă: opțiuni și fotografiiFinisare baie și toaletă: opțiuni și fotografii
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Banya-barrel: caracteristici de instalare de către mâinile propriiBanya-barrel: caracteristici de instalare de către mâinile proprii
» » Baie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografie
© 2021 amigdas.com