amigdas.com

Caracteristicile ansamblului strung pentru metal prin propriile mâini

Strung pentru metalFabricarea de produse metalice este o afacere progresivă fără concurență pe piață. Nu este o surpriză faptul că tot mai mulți oameni învață tehnologia de a crea părți de complexitate variată, dar această lucrare necesită un strung. Deși instalarea unui tip industrial este sigură, fiabilă și ușor de folosit, nu toată lumea poate să o cumpere. Prin urmare, mulți asamblă mașina singură. Aceasta necesită instrucțiuni adecvate, materiale și puțină răbdare.

Pro-urile de auto-asamblare a mașinii

În gospodărie, strungul este un lucru indispensabil. Desigur, este mai bine să cumpărați o unitate industrială care să fie fiabilă și durabilă, dar acesta este un lucru costisitor. În plus, instalarea industrială este greoaie, nu poate fi plasată într-o locuință.

asamblare mașină este o opțiune bună pentru economisirea de bani și spațiu. Nu va fi atât de funcțional, dar va fi capabil să facă față prelucrării pieselor metalice, filetarelor, suprafețelor ondulate și să creeze forma geometrică necesară.

O astfel de adaptare este capabilă să stăpânească chiar și un începător al cazului de strung. Controlul ușor vă permite să gestionați cu componente metalice fără asistență și întrebări constante. Dimensiunile minime se potrivesc unui astfel de ansamblu pe o masă mică, iar materialele din care este asamblat pot fi ușor înlocuite cu altele noi în caz de spargere.

Unelte de uz casnicAsamblarea automată extinde alegerea tipului de instalare și o face multifuncțională în ceea ce privește prelucrarea diferitelor materiale. Unele mașini sunt potrivite pentru prelucrarea lemnului, în timp ce altele sunt mai în măsură să facă față materialului metalic de o calitate diferită. În acest stadiu, este important să vă stabiliți preferințele și obiectivele pentru care va fi utilizat.

Dispozitivul și principiul funcționării

Înainte de a începe să construiți un strung auto-fabricat, ar trebui să studiați dispozitivul celei mai simple instalări. Conectarea nodurilor diferite și a mecanismului de operare va oferi o mai bună înțelegere atunci când se asamblează și în timpul funcționării. În plus, va exista ceva de odihnă în cazul deformării sau defecțiunii instalației fabricate automat.

Principalele părți ale mecanismului sunt:

 • cadru;
 • condus și centru de conducere;
 • acționare electrică;
 • două bunicii;
 • oprirea instrumentului;
 • viciu sau dispozitiv similar pentru securizarea materialului.

Agregate industriale ușor diferite în design, dar unele părți pot fi ușor înlocuite cu analogi. De exemplu, cadrul funcționează ca un loc pentru fixarea mecanismului principal. De obicei, este vorba de o carcasă metalică mare, dar în cazul autosalanării se utilizează un cadru puternic de mici dimensiuni. Păstarul se mișcă de-a lungul cadrului sau, așa cum se numește în sfera de cotitură, "fundațiile". Stivuitorul este instalat pentru a găzdui unitatea principală a echipamentului și este fixat într-o stare staționară.

La centrul de transfer trebuie acordată o atenție deosebită, deoarece acesta leagă centrul de plumb cu motorul electric. De obicei, în această parte se află principalele defalcări. Prin această parte, există un transfer de tensiune, care este necesar pentru a roti piesa de prelucrat.

asamblare a mașinii-unelte pentru metalAsamblarea echipamentelor de cotitură automată implică utilizarea materialelor de înaltă calitate și durabile. Pentru cadru, o bază metalică, colțuri și profile din oțel puternic sunt mai bune. Aceasta va fixa în siguranță centrele de instalare. Unii experți preferă un cadru din lemn, dar acest material este mai potrivit pentru dispozitive cu putere și performanță reduse. În caz contrar, lemnul se va deforma rapid și centrul fix se va schimba.

Pe strung strâns motoare putere de la 200 de wați și mai mult. Cei mai slabi sunt capabili să facă față prelucrării lemnului, dar nu mai mult. Din aceste criterii trebuie să procedăm, deoarece motorul afectează în mod direct puterea și productivitatea mașinii. Cu cât este mai puternic motorul, cu atât mai rapid și mai precis va fi capabil să prelucreze piesele. Pentru prelucrarea pieselor metalice, trebuie instalat un motor puternic și fiabil.

Ultimul lucru pe care ar trebui să-l acordăm este modul de rotație. În mașinile-unelte fabricate automat, utilizați o construcție cu lanț sau curea. Ultima opțiune este utilizată mai des datorită fiabilității și ușurinței de înlocuire a centurii uzate. În plus, cuplul atunci când se utilizează curele este mai bun și mai uniform decât atunci când se utilizează lanțuri.

Există model și fără partea de transfer. În mod obișnuit, o astfel de structură este dispusă astfel încât centrul de antrenare să fie atașat direct la arborele motorului electric. Diferite scheme, asamblarea imaginilor metalice vor ajuta în această afacere dificilă.

Caracteristici de asamblare a mașinilor unelte

Una dintre caracteristicile ansamblului instalației este de a suprima vibrația, care este cauzată de funcționarea motorului. Pentru a o absorbi, setați centrul de comandă și cel slave, însă mecanismul poate fi schimbat. Punctul este de a utiliza un centru de conducere, dar, în plus, a pus un cam sau mandrină.

Caracteristicile ansamblului strung pentru metal cu mâinile proprii Cu motorul electricCu motor electric de asemenea, nu este atât de simplu. Practica pe termen lung arată că este mai bine să renunțăm la alegerea tipului de colector de motor electric. Motivul este simplu. Motorul funcționează astfel încât cuplul în absența sarcinii crește chiar și fără comanda dispozitivului de strunjire. La un anumit moment, mecanismul și designul mașinii pur și simplu nu rezistă încărcăturii, iar piesele, piesa de prelucrat se îndepărtează în direcții diferite.

O astfel de "bombardare" a pieselor metalice va deteriora foarte mult situația din apartament sau din casă, fără a menționa leziunile care pot fi cauzate unei persoane în timpul muncii. Dacă se intenționează instalarea tipului de motor cu colector, este necesar să aveți grijă de o unelte specială în avans, ceea ce va împiedica accelerarea necontrolată.

Opțiunea optimă între unitățile electrice este tip asincron. Avantajul acestui sistem este că este rezistent la sarcini și nu schimbă viteza de rotație fără control. Acest lucru reduce semnificativ riscul de deformare a mașinii. În plus, puterea sa este suficientă pentru manipularea pieselor cu o lățime de aproximativ 70 cm și până la 10 cm în lungime. Pentru unele materiale, această putere va fi superfluă, prin urmare motorul electric este selectat exclusiv pentru material și dimensiunile pieselor care vor fi prelucrate. Cu cât sunt mai complexe cifrele, decupajele și firele, cu atât va fi mai rapid efectul rotativ.

Centrul condus, după cum sa menționat deja, ar trebui să fie staționar, dar există cazuri când acesta este rotit. Nu va da rezultate mai bune, dar va trebui înlocuit în mod regulat. De obicei, dacă vorbim despre mașini asamblate de mâinile noastre, centrul de acționare este realizat dintr-un șurub metalic, în care secțiunea filetată este ascuțită sub con. Apoi, piesa pregătită este instalată în firul, tăiat anterior pe coadă. Cursa este egală cu 2-3 cm. Această setare permite apăsarea piesei de prelucrat între două centre ale strungului.

Alegerea echipamentului energetic

Echipamentul de strunjireEchipamente electrice - aceasta este una dintre părțile principale ale mașinii, care, în principiu, pornește procesul de lucru. Prelucrarea pieselor depinde de puterea motorului electric. Există două categorii de motoare electrice care pot fi instalate pe mașină:

 • pentru lucrul cu piese mici cu o putere cuprinsă între 500 și 1000 wați;
 • pentru lucrul cu semifabricate mari cu o capacitate de 1500 până la 2000 de wați.

Firește, acestea sunt simboluri convenționale, și nu numai dimensiunea billetului joacă un rol, ci și marca sa. Produsele tip "carbid" necesită o putere de impact mare pentru a produce produsul final.

Un strung auto-fabricat nu trebuie să aibă un puternic motor electric, deoarece mulți oameni prelucrează lemn sau preiau o mașină de rectificat simplă. În acest caz, chiar mașina de cusut este potrivită. Unitatea este pur și simplu montată pe unitate și apoi sunt conectate un arbore tubular și o curea sau o transmisie cu lanț. Cu roata, fixată pe chei, arborele este conectat. Este necesară tamburul, deoarece va fi instalat pe un martor pentru prelucrare ulterioară.

Pentru lucrul pe lemnArborele permite ca mașina să fie multifuncțională datorită diferitelor tranziții. Cu ajutorul unora, este instalată o roată de șlefuire, altele sunt potrivite pentru exerciții. Totul este ușor de înlocuit în funcție de scopul prelucrării discurilor.

Mecanisme de putere ușor de conectat la instalare, dar dacă nu există abilități și experiență necesare, este mai bine să invitați un specialist. Acest lucru oferă fiabilitate și siguranță electrică, deoarece electricitatea va curge la unitate, constând din metal. Când lucrați cu el, chiar și o ușoară eroare la instalarea motorului electric poate duce la electrocutare.

Construiți procesul

Cel mai simplu strung, ușor de făcut cu mâinile tale, este un arici lung. Este adecvat pentru prelucrarea blanurilor metalice cu rezistență redusă. Adică, ascuțirea produselor, transformarea structurii. Foarte populare sunt ascuțirea cuțitelor, realizarea cheilor și crearea de piese pentru mașini.

Pentru asamblare unitatea va necesita:

 • sudare (dacă este necesar);
 • material din lemn sau metal;
 • unitatea electrică;
 • grinzi.

La începutul lucrului este necesară pregătirea a două rafturi simple din lemn, la care se vor fixa șuruburile. Patul mașinii este atașat la șuruburi. Rama este adesea confecționată din lemn, dar un material mai fiabil este un canal de metal sau oțel de înaltă calitate. Construcția metalică este durabilă și menține mecanismul în siguranță, fără a îl deplasa în timpul funcționării.

Schema mașinii-unelte pentru metalUrmătorul pas - Aceasta este fabricarea podului, care este responsabil pentru stabilitatea tăietorului atunci când lucrează cu produse din metal. Este ușor să faci asta. Tot ce aveți nevoie este să lipiți două scânduri în unghi drept și să conectați structura rezultată cu șuruburi. În partea inferioară a suportului, este instalată o placă metalică subțire, care va împiedica o schimbare a formei sculei de lucru în timpul rotirii. În funcție de frecvența de lucru a mașinii, placa metalică va trebui schimbată atunci când aceasta este deformată. Placa, care se situează pe orizontală, este necesară pentru a controla mișcările podului. Un slot este făcut în el.

Nu trebuie să apară întrebări legate de fabricarea spătarului și a capului din față. Acestea sunt simple în detaliile structurii, pe care chiar și un începător le poate face. În orice caz, pe internet există un număr mare de tot felul de videoclipuri și instrucțiuni care arată în mod clar modul în care sunt făcuți bebelușii și ce material este cel mai bun pentru alegerea lor. Cartușele pentru pasteri sunt fabricate din cilindri gata făcuți în secțiunea transversală la proiectarea mașinii. Uneori cartușele sunt realizate independent prin sudarea mai multor foi de fier.

Nu este dificilă asamblarea mini-mașinii strung pentru metal în mod independent. În general, ar trebui să aveți răbdare și să învățați videoclipul și literatura, care detaliază caracteristicile asamblării unei mașini de uz casnic. În această lucrare, principalul lucru nu este să se grăbească, să se aleagă materiale de lungă durată și să se respecte tehnicile de siguranță. În momentele în care nu există cunoștințe suficiente și mai ales în ceea ce privește instalarea dispozitivului electric, este mai bine să vă adresați specialiștilor. Cu tot restul ansamblului strungului este ușor de manevrat, chiar dacă nu există nici o experiență în această chestiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Șurub de strângere: elemente, aplicații, avantajeȘurub de strângere: elemente, aplicații, avantaje
Bench strung: tipuri, caracteristici și beneficiiBench strung: tipuri, caracteristici și beneficii
Strunguri pentru mașină: principalele tipuri și domeniul de aplicareStrunguri pentru mașină: principalele tipuri și domeniul de aplicare
Cum sa faci o masina pentru a-ti forta mainileCum sa faci o masina pentru a-ti forta mainile
Cum se face o circulară staționară sau manuală cu mâinile taleCum se face o circulară staționară sau manuală cu mâinile tale
Efectuați o mașină de frezat pe un copac cu propriile mâiniEfectuați o mașină de frezat pe un copac cu propriile mâini
Detector de metale piratate cu mâinile: instrucțiuni detaliateDetector de metale piratate cu mâinile: instrucțiuni detaliate
Fereastra de uz casnic pe discFereastra de uz casnic pe disc
Întoarcere: capacități tehnice, tipuri, produse metaliceÎntoarcere: capacități tehnice, tipuri, produse metalice
Crearea unui strung pe un copac cu mâinile taleCrearea unui strung pe un copac cu mâinile tale
» » Caracteristicile ansamblului strung pentru metal prin propriile mâini
© 2021 amigdas.com