amigdas.com

Pisica pentru pisici

Sfaturi pentru a face un pat cu propriile mâiniMulți oameni consideră că pisicile sunt membri cu drepturi depline ai familiei. Dacă locuiești într-un apartament sau într-o casă, animalul ar trebui să aibă propriul loc de dormit. Acest lucru va face viața mai plăcută și confortabilă.

Puteți face acest lucru cu propriile mâini și nu este nimic dificil în acest sens. Puteți folosi diverse materiale la îndemână sau chiar lucruri vechi pe care doriți să le aruncați.

Să analizăm în detaliu cum să facem un pat pentru o pisică cu propriile mâini.

Ce trebuie să știți despre șezlong

Deși se pare că un leagăn pentru un animal este un design simplu, dar ar trebui să fie fabricat ținând cont de anumite cerințe. Ele sunt după cum urmează:

 • gunoi ar trebui să fie confortabil;
 • purta ușor și fără probleme;
 • să fie în siguranță pentru animalele de companie;
 • țesătura nu ar trebui să acumuleze praf;
 • Lounger ar trebui să se potrivească mai mult sau mai puțin stilul de interior al apartamentului.

Nu este atât de ușor să țineți cont de toate aceste cerințe atunci când faceți o structură. Dar daca incerci sa o faci, pisica ta iubita va fi foarte multumita.

Diverse opțiuni pentru șezlonguri

Poate că cea mai simplă și în același timp atractivă opțiune este fabricarea unei perne cu utilizarea de cauciuc spumant sau alt material de umplutură. Acest design este destul de simplu, care poate fi cusut manual. În acest caz, poate chiar nu este necesar un model.

O altă opțiune ideală - O bancă cu o mică depresiune în mijloc. Ca un astfel de cuib, puteți folosi o pernă obișnuită, deoarece centrul său sub greutatea pisicii va cădea, formând un fel de șezlong cu marginile. Puteți face o frecare suplimentară în jurul perimetrului. Datorită acestei abordări, sunt create condiții mai confortabile pentru a dormi și a odihni animalele de companie, deoarece acestea pot lua orice poziție convenabilă. Cusute pe perimetrul laturilor fac atmosfera mai confortabila.

Somn pentru o pisică dintr-o valizăDestul de neobișnuit Un pat de pisică este făcut dintr-o valiză veche. Este important să se păstreze pe deplin și să aibă un aspect prezentabil. Pentru o astfel de canapea, puteți atașa picioarele și arăta că va fi foarte neobișnuit. Pentru a crea mai mult confort, pisica poate pune ceva moale, de exemplu, o perna.

Un pat pentru o pisică poate fi combinat cu o anumită asemănare cu o casă. În acest caz, utilizați diferite piese de mobilier, pe care intenționează să le arunce. Pot fi scaune, o noptieră veche, etc.

Arată foarte original Împingeți capacul bateriei. În acest caz, pisica se odihnește și în același timp se încălzește, deoarece o astfel de așternut suspendat contactează direct cu bateria. O astfel de variantă agățată este destul de relevantă în perioada toamnă-iarnă, făcând viața animalului de companie mai confortabilă. O altă opțiune interesantă - un hamac. Dar acest sobă nu poate fi plăcut de fiecare animal.

În cazul în care locul permite, puteți face mai multe paturi pentru pisici și le aranja unul câte unul. Materialele folosite sunt diferite. Paturile pot fi:

 • croșetat;
 • răchită din viță;
 • dintr-o cutie de carton;
 • de la un pulover sau blugi.

În plus, există opțiuni interesante pentru șezlongurile de pe pervaz. Cele mai multe pisici le place să petreacă mult timp pe fereastră. Prin urmare, este foarte posibil să faceți o așternută pe pervazul pervazului.

Masterclass pe fabricarea de șezlonguri

Apoi, oferim câteva exemple de cele mai interesante variante de șezlonguri pentru o pisică cu propriile mâini.

Canapea moale

Pentru a coase un animal o canapea canapea, veți avea nevoie de o cârpă și o umplutură (spumă sau cauciuc spumă). Procesul de cusut este destul de simplu:

 • Țesătura trebuie tăiată pe măsură ce se va căuta ulterior canapeaua viitoare;
 • dacă se folosește spumă, atunci jumătățile orizontale și verticale ale materialului de umplutură sunt cusute, iar dacă spuma este, acestea sunt lipite împreună;
 • apoi coaseți capacul și trageți-l pe bază.

În plus, se poate utiliza un substrat moale.

Șezlong cu arcuri

Pentru a face o astfel de "saltea" cu fețe joase, va fi necesar material textil și o pernă inutilă. Puteți folosi, de asemenea, o saltea pentru copii mici. Perna sau saltea trebuie tăiate astfel încât să se obțină fundul pentru orice formă. Tăiați benzi înguste, destinate fabricării șinelor.

Cameră confortabilă cu o parteToate partile canapelei sunt cusute, cel mai bine cu cusături suplimentare pentru o rezistență mai mare. Plăcile și baza sunt așezate pe masă și în plus sunt acoperite cu o cârpă, care este pregătită în prealabil.

Placile laterale sunt cel mai bine cusute împreună pentru a face un fel de "perimetru". Poate fi cusut la bază sau făcut detașabil prin coaserea butoanelor pentru aceasta și tăierea buclelor. Căpitanii cu experiență pot coase un fermoar pentru a se alătura părților laterale și inferioare. Pe aceasta, canapeaua este gata cu propriile mâini și vă puteți pune animalul pe el.

Șezlongul de pe baterie

Din moment ce aproape toate pisicile le place sa stea pe baterii calde, atunci pentru comoditate pot face un leagan de soare. În acest scop, cadru din lemn. Construcția elementelor de fixare în partea superioară depinde de forma bateriei. Gunoiul de pe baterie trebuie să fie foarte bine atașat la ea, astfel încât animalul, după ce se joacă, să nu cadă de pe el.

Apoi, luați o țesătură groasă și cusați din ea o pungă dreptunghiulară, care este acoperită cu un cadru din lemn. În interior, inserați sintepon sau cauciuc spumant, după care leagănul este atașat la baterie. Dacă o astfel de așternut este prea mare, atunci din cauza aerului ei cald nu va intra cu greu în cameră. Un astfel de produs nu ar trebui să observe mai mult de 20% din suprafața încălzitorului.

Efectuarea unui șezlong cu părțile laterale ale baterieiDacă o persoană nu a lucrat niciodată cu un copac, atunci este posibil să faceți o sobă într-un mod diferit. Pentru asta trebuie să cumperi Teava din PVC cu diametrul cel mai mare. Apoi, luați vechea blană și tăiați-o astfel încât să se formeze două dreptunghiuri de dimensiuni diferite: cel mai mic va fi localizat în interiorul țevii, iar cel mai mare va fi situat în exterior.

Coaseți cele două fețe ale unui mic dreptunghi și puneți țevile PVC produse intern într-o trompetă furată. Un dreptunghi mare trebuie să fie înfășurat în jurul tevii pentru a face o gaură de blană. Liniile interioare și exterioare ale dreptunghiurilor sunt cusute manual. Pentru ca leaganul să stea în siguranță pe radiator, fixați elementele de fixare de-a lungul marginilor produsului, cu care este fixat pe baterie.

Pat "Royal"

Pentru o astfel de canapea, aveți nevoie de o masă veche, un lac, o vopsea, elemente decorative din lemn, o saltea. Vechea masă trebuie să fie atent pusă în prim plan, vopsită în culoarea cerută și aplicată la lac. Lăsați-l să se usuce. Elementele decorative ar trebui să fie atașate la picioare, iar o pernă sau o saltea ar trebui să fie plasate în interiorul. Dacă adăugați un baldachin la acest pat "regal", acesta va arăta și mai frumos.

Pentru pragurile de fereastră

Pentru a face un leagăn de pisică cu propriile mâini, măsurați lățimea pervazului ferestrei și calculați mărimea așternutului viitor, apoi selectați materialul adecvat. Pentru a face un astfel de produs să se potrivească armonios cu interiorul camerei, îl puteți folosi pentru ao face Aceeași țesătură din care sunt cusute perdelele. Este mai bine să faceți un pat pentru un prag de fereastră sub forma unei perne pătrate sau dreptunghiulare. Dacă se dorește, poate fi decorat cu margini sau înțepături.

În cazul în care pisica îi place să joace ceva pentru ea pe unul din colțurile pernei poate coase un pompon pe dantelă și să nu cadă șezlong la podea, atașat la pervazul ferestrei de bandă adezivă sale cu două fețe.

De la un pulover

O cusătură originală de haine vechi, de exemplu, un pulover inutil. Este de dorit să fie făcut din material natural. Pentru umplere se poate folosi umplutura sintetica dintr-o perna veche.

Gunoiul se face după cum urmează:

 • Un leagăn confortabil de la un pulover vechiPulover se întoarce spre partea gresită și coase bine gâtul;
 • Manșoanele din manșete sunt cusute împreună, astfel încât mai târziu să poată fi făcute din părțile originale;
 • baza și laturile sunt umplute cu umplutură și cusute;
 • dacă doriți, puneți o mică pernă rotundă în bază.

Astfel, există multe idei despre cum să creați o sobă pentru o pisică cu mâinile tale. Astfel de produse pot fi de diferite mărimi și pot fi completate cu o varietate de accesorii, de exemplu, zgarieturi. În orice caz, un animal de companie va fi foarte recunoscător pentru astfel de condiții confortabile de odihnă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Taierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisiciTaierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisici
Cum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casăCum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casă
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
» » Pisica pentru pisici
© 2021 amigdas.com