amigdas.com

Instalația pentru cadă acrilică are propriile mâini

Nuanțe de instalare a unei băi pe cărămiziO persoană care îi place să ia o baie relaxantă nu o va schimba niciodată pentru un duș, chiar și pentru cel mai modern. În duș, nu există posibilitatea de a vă relaxa sută la sută, să vă aruncați într-un șanț cu apă fierbinte, saturată cu uleiuri vindecătoare. Astfel de proceduri sunt foarte plăcute, dar pentru a nu strica impresia, bolul băii ar trebui să fie stabil și, cel mai important, sigur. Cu dispozitivele de fixare, care sunt acum oferite sub formă de picior subțire, acest lucru nu poate fi atins. Instalarea unei băi pe cărămizi este cea mai fiabilă și mai eficientă metodă, pe care nu o puteți imagina mai bine.

Caracteristicile montării unor tipuri de băiAceastă metodă de instalare poate fi interconectată cu camera pentru anumite caracteristici:

  • tipul de baie. Este combinat cu o toaletă?
  • dimensiunile camerei și capacitatea însăși;
  • prezența altor aparate de uz casnic sau a instalațiilor sanitare.

Cea mai mare stabilitate va fi obținută prin instalarea castronului pe cărămizi. Acest lucru se datorează faptului că chiar și cea mai modernă cuvă pierde în cele din urmă statica, picioarele înșurubate sunt slăbite treptat și acest lucru poate provoca disconfort.

Cel mai fiabil este să instalați o baie pe fundația cărămizii, dar nu este suficient doar să puneți bolul pe bază.

Instalarea unei băi pe cărămidă: de ce avem nevoie de o astfel de abordare globală?

De ce aveți nevoie de o instalare dură a vasului cadăExistă mai multe motive pentru instalarea greșită a fontului și a tuturor ele sunt în mod necesar legate de stabilitate acest aparat. În plus, acest lucru va face posibilă prelungirea duratei de viață a anumitor tipuri de boluri. De exemplu, cuvele de oțel au fost recent fabricate cu o abatere de la norme, folosind oțel mai subțire decât este necesar. Sarcina de la apa care este pompată în ea și greutatea corporală a persoanei o deformează treptat - ca rezultat, smalțul începe să se coajă înainte de timp. Același lucru este valabil și pentru frații acrilici - de obicei, aceștia nu sunt instalați pe caramida, dar conducătorii folosesc această metodă pentru asigurarea suplimentară.

Prin urmare, când se construiește o pernă de cărămidă sub baie sau se instalează pe cărămidă, se pune longevitatea. Cu toate acestea, dacă atârnă pur și simplu castronul pe cărămidă, nu va face nimic bun. Numai pentru că instalarea completă a băii pe cărămizi permite atingerea durabilității. Avem nevoie de coloane și suporturi în partea inferioară a acestui dispozitiv acrilic pentru instalații sanitare.

Instalați automat o baie acrilică
Instalarea de baie acrilică cu mâinile propriiFixați baia acrilică pe pereteInstalarea unei băi din fontă pe cărămiziInstalarea de baie acrilică cu mâinile propriiCum să montați o cadă acrilică în mod corespunzătorFixați baia acrilică pe pereteInstalarea unei băi din fontă pe cărămiziInstalarea de baie acrilică cu mâinile propriiCum să montați o cadă acrilică în mod corespunzătorFixați baia acrilică pe pereteInstalarea unei băi din fontă pe cărămiziInstalarea de baie acrilică cu mâinile propriiFixați baia acrilică pe pereteInstalarea unei băi din fontă pe cărămiziCum să montați o cadă acrilică în mod corespunzătorFixați baia acrilică pe pereteInstalarea unei băi din fontă pe cărămiziInstalarea de baie acrilică cu mâinile propriiFixați baia acrilică pe pereteInstalarea unei băi din fontă pe cărămizi

Pregătirea pentru muncă

Secvența acțiunilor pregătitoare.

  1. Pentru început, trebuie să vă creați propriul proiect cu aspect de cuvă. Pentru a face acest lucru, trebuie să măsoriți camera luând în considerare toate echipamentele și aparatele de uz casnic.
  2. Apoi pregătim cărămida. Pentru site-ul este potrivit caramida obișnuită de construcție, care are rezistență excelentă la umiditate și este destul de puternic.
  3. Un mortar pentru zidărie este, de asemenea, necesar. Pentru aceasta, cea mai simplă versiune este potrivită: nisip, ciment și apă. Divortat în proporție de 1: 4.
  4. De asemenea, vor avea nevoie de lipici pentru placi, de fapt, ei trebuie să proceseze marginile bolului. Aceasta nu numai că va da forță suplimentară întregii structuri, ci va crea și un sigiliu suplimentar.
  5. Înainte de instalarea băii acrilice pe cărămizi, trebuie să lăsați soluția să se răcească, cea mai mică pentru o zi, astfel încât să apară o aderență bună la cărămizi. În caz contrar, baza se va depărta.

Cum este instalarea fontului pe fundația de cărămidă, uitați-vă în film.

Instalarea unei băi de oțel pe cărămizi cu mâinile lor

Instalarea corectă a băii pe cărămizi cu propriile mâiniCuveta din oțel are o greutate mică, ceea ce face posibilă instalarea acesteia pe picioare. Cu toate acestea, deformările periodice din greutatea apei turnate și greutatea corpului unei persoane vor conduce foarte repede la deteriorare. Pentru a preveni acest lucru, majoritatea maeștrilor instalează băi pe o fundație de cărămidă. Adică, paharul este așezat pe picioare, dar este ridicat puțin peste nivelul dorit, iar sub partea inferioară se realizează o pereche de suporturi de cărămidă, care coboară vasul cu șuruburi de reglare.

Această metodă rezolvă problema într-o oarecare măsură, însă în ea lipsește ceva și acesta este suportul laturilor cuvei. De-a lungul marginilor cadă faceți două suporturi suplimentare sub formă de dane joase, care rezolvă complet problema cu o instalare rigidă.

Există o altă metodă de instalare cu mâinile: cupa este tăiată în perete, în timp ce marginile băii nu sunt susținute de o cărămidă, ci pe o țiglă și un strat de adeziv în două centimetri. Mai întâi puneți câteva rânduri de plăci și, după ce se usucă, setați fontul. Ca și în primul caz, mai întâi instalarea se face pe picioare, apoi sub fundul unei perne de cărămidă. Mai mult, pentru a asigura o instalare mai rigidă, perna aruncați spuma de montaj și, până când este uscat, baia este coborâtă pe cărămizi și umplută cu apă pentru a preveni subminarea forței spumei umflate.

Versiunile de instalarea dispozitivului pe cărămizi a început destul de mult, ci una generală pentru toate - câteva puncte de sprijin: în conformitate cu partea de jos (dintr-o bucată sau două mici) și pe părțile laterale ale fontului sub forma a patru coloane sau piloni. Numai cu o abordare serioasă a instalării nu vă puteți îndoi de succes.

Mai multe nuanțe de instalare a unei băi din fontă pe cărămizi

Instalarea unei băi din fontă pe cărămiziCastronul din fontă are o greutate mai mare comparativ cu oțelul. Acest lucru face posibilă reducerea numărului de suporturi la instalarea acestuia. Datorită acestui fapt, precum și rigiditatea acestuia, Nu poți să susții extrem sub formă de coloane. Cu toate acestea, refuzându-le, trebuie să înțelegeți importanța pernei de cărămidă inferioară, pe care se află toată greutatea castronului.

Baia din fontă ar trebui să stea în siguranță și, cel mai important, să nu leagăn. Prin urmare, principiul de instalare a suporturilor pentru palet. De obicei, aceste suporturi reprezintă o cavitate în care se află partea de jos a bolului. Cum de a construi o astfel de construcție, a se vedea video. Se pare că așezarea cărămizilor în acest fel, nu oricui poate, atunci puteți face instalarea unui castron de fontă similar metalului. O pernă dreaptă din cărămidă sub fund și două dale sau patru bare de-a lungul marginilor va rezolva problema instalării unei cadă de nu mai rău. Dar există un dezavantaj - aceasta este greutatea băii, care va transforma procesul de instalare în cărămizi într-o procedură foarte dificilă și complicată.

Instalarea băii acrilice pe cărămizi

Nu presupuneți că dacă baia acrilică are o greutate redusă, atunci cerințele pentru suporturile de cărămidă sunt diferite. Trebuie să ne amintim că greutatea lichidului care se atrage în el și masa organismului uman nu scade complet, în funcție de materialul din care este făcut baie. Greutatea mică a bolului este numai simplifică semnificativ procesul de instalare, dar structura suportului nu simplifică - aveți nevoie de o pernă de cărămidă plată sub fund și susțineți pe marginea băii acrilice.

Există o altă metodă de instalare a unei căzi acrilice pe cărămidă - încorporată. Această metodă de instalare presupune crearea unui suport pentru baia acrilică sub formă de închis pe perimetrul digului, pe care este așezată. Sub baie, ca în toate celelalte cazuri, se așază o pernă plată din cărămidă. Uneori, spațiul din interiorul suportului circular este turnat cu nisip, dar atunci va trebui să vă confruntați cu unele probleme de acces la sifonul de scurgere, deoarece fără un dispozitiv special va fi imposibil să ajungeți la el.

Baia pe cărămizi poate fi instalată în orice mod convenabil, dacă ar fi fost complet. Este necesar să vă imaginați vizual punctele slabe ale băii achiziționate și să o fixați astfel încât aceste locuri să fie întărite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Căzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalareCăzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalare
Cum sa faci o instalatie de cuptor intr-o baie cu mainile taleCum sa faci o instalatie de cuptor intr-o baie cu mainile tale
Instalarea pas cu pas a unei băi acrilice cu mâinile taleInstalarea pas cu pas a unei băi acrilice cu mâinile tale
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Instalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție videoInstalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție video
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Țeviți în cada cu propriile mâiniȚeviți în cada cu propriile mâini
Caracteristici de planificare și de ridicare a băii cu mâinile lorCaracteristici de planificare și de ridicare a băii cu mâinile lor
» » Instalația pentru cadă acrilică are propriile mâini
© 2021 amigdas.com