amigdas.com

Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii

Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiÎn lumea câinilor un număr considerabil de rase. Există uriașe, miniatură. Sunt cu părul lung și chiar cheli. Conversația noastră se va întâmpla cu rase de caini cu parul ras

. Ramele de câini cu părul înalt sunt convenabile în întreținere: îngrijirea pentru blana scurtă durează mai puțin. Dar ele nu sunt mai puțin molot decât rasele cu păr lung, iar firele mici sunt mai greu de îndepărtat de pe suprafață.

Câinii cu păr cântat se simt grozav într-un apartament oraș.

Câini cu păr cântar: caracteristici ale rocilor și descriere

Marele Danez

Acest câine imens are o varietate de culori. Există o culoare mixtă (marmură) și brindă. Are un caracter minunat. Marele Danez este un mare paznic și bodyguard. Un fel de câine uriaș, puternic și puternic, poate dezactiva complet inamicul. Acesta este un animal foarte sociabil, loial și vesel. Marele Dane este foarte bun cu copiii și alte animale de companie. Marele Danez perfect instruiți. Are nevoie de exerciții zilnice. Câinele german este câine puternic sănătos și puternic. Există doar un punct slab în sănătate: datorită creșterii și masivității ridicate, mastifii pot suferi boli de inimă. Este necesar să se monitorizeze cu atenție starea de sănătate a animalului de companie.

boxer

Dog BoxerUn boxer este o fiară energică și veselă. Nu foarte înalt, dar foarte în mișcare. Strămoșii boxerilor erau câini de vânătoare. Aceste animale de companie au un sistem nervos puternic. Ei sunt buni și devotați. Bineți-vă împreună cu copii și animale mici. Pentru a scoate un boxer este necesar în severitate. Este necesar să-i arătăm "cine este în casă", astfel încât autoritatea proprietarului este incontestabilă. Apoi animalul de companie va fi un asistent credincios stăpânului său.

Mastino Neapolitano

Cineva îl numește "mastino Napolitano": ambele sunt corecte. Acesta este un câine uriaș. Extrem de formidabil, în suflet - foarte sensibil și bun.

Câine Mastino neapolitanoPovestea lui Mastino este bogată. Se crede că această rasă este descendentă a câinilor de luptă romani antice. Potrivit unei alte versiuni, ei cred că sunt descendenți ai câinilor tibetani.

Mastinos vin în culori negre, albe, argintii, gri, maro și brindle. Pot exista pete pe piept și labe. Acesta este un animal uimitor de supus și devotat. Se referă la copii personal. Utilizați mastino pentru paza și escortarea.

Rottweiler

Femei cu părul brunCâine de serviciu german. Un zare mare, puternic, independent. Aceasta necesită o abordare specială și un maxim de răbdare. Rottweiler trebuie să fie învățat să asculte și să antreneze echipele potrivite. Această rasă are caracter greu, ci un spirit puternic. Sunt greu, uneori pot fi agresivi. Foarte loiali comandanților lor și pot fi marii bodyguarzi.

Dalmația Mare Dane (Dalmatian)

dolmatinetsAcest câine este de înălțime medie, configurație normală. Ele au o culoare incomparabilă - albă, cu pete negre sau maronii mici. Acest câine a fost scos în Croația. A fost destinat să însoțească vagoane și vagoane. Personajul este frumos, îi iubește pe copii și pe plimbări active. În conținutul dalmțianului trebuie să țineți cont de temperamentul său rapid și activ. Prin urmare, are nevoie de plimbări lungi activi. Cane Corso.

Acești câini sunt cunoscuți din zilele Greciei antice. Au fost aduși în Italia, unde și-au primit numele. Traducere din italiană "curte de câine". Un câine de luptă, puternic și de încredere, gata să vină la salvare la prima chemare a proprietarului. Cane - Corso trebuie să fie educat corespunzător de la o vârstă fragedă. Kane-corso este neîncrezător în tot ce este străin. Nu le place foarte mult alte animale, prin urmare, catelusii din copilărie sunt predate societății, socializarea lor are loc pe plimbări. Cumpărați Kane-corso, încercați să-l obișnuiți imediat la locul dvs. Este un câine mare și, mai bine, lăsați-l să fie crescut și ascultător.

Jucător rus neted de jucărie

Terrier de jucărie cu păr blondAceasta este o rasă de câini decorativi. Toy Terrier este o rasă recent formată. Un caine mic, elegant, foarte mobil. Picioarele înalte, scheletul puternic, mușchii uscați sunt inerenți în trădătorii acestei rase.

Blana jucăriei cu blană scurtă este netedă, strălucitoare, nu are substrat și nu are chelie. Are culori:

 • negru
 • negru și bronz
 • albastru și bronz
 • galben pal
 • isabellovo-tan
 • roșu

Caracter coleric, activ, vesel. Sunt câini rezistenți, au o stare bună de sănătate. Ei tratează bine copiii, preferă să stea tot timpul aproape de proprietar. Ei au bună înțelegere reciprocă cu alte animale de companie. Pentru cei din afară sunt nesiguri și suspecte. Pot ataca oaspeții care ajung în casă. Că nu s-a întâmplat, aduceți asta - terrierul de la cel mai vechi puppyhood.

Labrador Retriever

Câini de câini cu părul rasAcesta este un câine care este crescut pentru a salva oamenii care se înece. La început, a fost o rasă de servicii. Acum, numirea unui Labrador este un câine decorativ. Sunt instruiți și utilizați de serviciile cinologice. Ei găsesc perfect droguri și obiecte explozive. De asemenea, ele sunt utilizate pentru desfășurarea activităților de salvare și pentru urmărirea persoanelor.

Caracteristicile serviciului Labrador:

 • sensibilitate
 • attentiveness
 • nu este distras de delfals
 • se descurcă perfect cu îndatoririle de căutare

Având în vedere toate aceste calități pozitive, se poate argumenta că Labradorul este cel mai bun câine pentru serviciul canin.

ac indicator

Poynter SmoothAceastă rasă de vânătoare a fost crescută pentru urmărirea penală pe traseul animalelor rănite și prin urmărirea animalelor în habitatul lor obișnuit. Indicatorul extern este destul de atractiv: înălțime medie, slabă, slabă. Urechile sunt atârnate, coada este creangă.

Specializarea lui Pointer este de vânătoare. El urmează perfect traseul. Chiar și fără formare, abilitățile congenitale ale pointerului permiteți-i să fie un vânător excelent. cu o pregătire specială, Pointer devine cel mai bun, în felul lui, un câine de vânătoare. Indicatorii sunt câini foarte activi și veseli. Ele nu se potrivesc rolului de gardian, deși pot avertiza despre apariția unui străin. Sunt animale de companie bune și afectuoase, care se îmbogățește cu copii de orice vârstă.

Italiană Greyhound

Lurette cu părul netedNumele oficial al rasei este Greyhound-ul italian, sau Greyhound-ul italian. Denumirea internațională este "piccolo", altfel "hare". Acești câini au venit în Europa prin Grecia, din Egiptul antic. Câinii mari au fost folosiți la vânătoare, iar câinii mici au fost însoțiți de persoane nobile. În Europa au fost vânate de iepuri și de alte animale mici - există suficiente dovezi pentru acest lucru. Acum tradiția de a vâna cu ogoarele revigorează.

Aceasta este o rasă foarte dătătoare de viață. Ea va deveni un partener minunat pentru om. Nu pot trăi fără o companie gazdă. ei place sa stea pe mainile lor, Îngenunchează și dormește cu proprietarul pe un pat comun. Leverki adoră sărutări și îmbrățișări cu proprietarul, punându-i labele grațioase pe gât. Sunt gelos. În echipa de alți câini, ei dețin poziția de lider.

Excelentă obțineți împreună cu alți câini și chiar cu pisici. Este un câine foarte confortabil și confortabil, în ceea ce privește conținutul unui apartament. Din ele nu există păr. Chiar și în timpul rănirii, părul animalului nu dă proprietarului nici o problemă specială. Există trăsături inerente în levretkas:

 • coleric
 • excitabil
 • scutura
 • uneori lasă baltă (când este foarte înspăimântată)
 • mânca pâine
 • frica de frig

Aceste obiceiuri și trăsături pot fi suprimate dacă, de la o vârstă fragedă, comunică cu o leveră. Trebuie să mergeți cu ea în locuri zgomotoase, obișnuiți să nu vă fie frică de zgomot și de o mulțime mare de oameni. Acasă, puteți construi o casă mică pentru cel mic. Acest lucru va servi ca un refugiu pentru el dacă ceva îl înspăimânta sau îl surprinde.

Italiană Greyhound place să mănânce inimă. Acestea nu ar trebui hrănite mai mult de trei ori pe zi. După hrănire, o idee bună să ia o plimbare cu animalele de companie, astfel încât el nu este culcat cu burta plină de economisire nu zhirok.V zile geroase de iarnă, trebuie să îndepărtați, IG haine speciale de iarnă. Trebuie să aveți grijă de starea de sănătate a copilului și să nu îl expuneți la vânturi și curente reci.

Jack Russell Terrier

Russell TerrierJack împrăștiat terrierii sunt foarte energici și agili. El va deveni un câine minunat dacă proprietarul duce un stil de viață activ. Iar în unele cazuri, Jack Russell Terrier va fi un partener excelent pentru plimbări sau evenimente sportive. Inițial, rasa a fost crescută pentru vânătoare obișnuită. Înălțimea mică și curiozitatea lui Jack Russell, perfect combinată cu calitatea necesară pentru vânătoarea obișnuită.

Treptat, calitățile de lucru ale terrierilor jack rassel s-au mutat într-un alt plan, și în curând, și complet uitați. Această rasă a devenit decorativă. Puternica creștere și părul scurt al acestui câine permite fără probleme să îl păstrați într-un apartament de oraș. Chiar și într-un mic pachet, Jack Russell Terrier nu va interveni și nu va crea probleme.

Din moment ce rasa este destul de activă, este nevoie de plimbări zilnice activi. Puteți merge pentru jogging, aruncând o minge, astfel încât cricul să se împrăștie în abundență. Caracterul acestui câine este coleric. El are nevoie constant de comunicare și este activ din punct de vedere fizic. Ei se inteleg bine cu copiii si devin cei mai buni prieteni si insotitori pentru jocuri.

Acești câini sunt dezvoltați intelectual. Ele pot fi instruite de echipe și le vor executa cu plăcere. Acesti caini doresc sa fie expusi la competitii de agilitate. Acest câine nu vă va lăsa plictisit și va fi întotdeauna un tovarăș fidel în orice activitate.

câine de vânătoare

Smooth BeagleAcesta este un câine eficient. Un însoțitor credincios, un excelent vânător, un angajat al serviciilor speciale. Aceasta este o sursă constantă de pozitiv, care nu îi va suporta pe proprietari și îi va plăcea societății, care ar radă dragostea și bunătatea.Istoria beaglelor se întoarce în trecutul îndepărtat. Aceasta este o rasă de vânătoare, din familia câinilor. Există o versiune pe care strămoșii de beagle au participat la pachetul de la curtea regelui Arthur, dar aceasta nu este decât o versiune neconfirmată.

Există mai multe tipuri de beagle:

 • beagle
 • micul beagle
 • beagle nordic
 • sudul beagle

Pentru dreptul de a fi numit locul de naștere al beaglelor, două țări au susținut: Franța și Anglia. A câștigat litigiul, Anglia. Deoarece Bigley a fost crescut în Marea Britanie. Caracterul beagle-ului este coleric. Un câine are nevoie de exerciții zilnice. În caz contrar, plictisit, el este capabil să strică proprietatea proprietarului. Beagle poate însoți cu bicicleta sau jogging. Beigle place să folosească în agilitate.

Acești câini sunt foarte atașați de proprietar. Cu alți membri ai familiei rămân receptiv și prietenos. Pisicile și alte animale de companie, beaglele ignoră. Dar - rozătoare și jderi nu ar trebui să fie păstrate împreună cu Beagle - așa cum se poate manifesta instinct de vânătoare și el este capabil să înăbușe sau rozătoare kunitsu.Bigli nepretențioasă în produsele alimentare. Doar încercați să respectați regimul. Unii folosesc alimente fracționare.

Oricare ar fi câinele, părul cu parul lung, cu părul lung, are nevoie de dragoste și de îngrijire. Educați-vă corect animalele de companie și vă vor plăcea întotdeauna proprietarilor cu societatea lor. Ramele de câini cu părul brun sunt nepretențioase, dar au nevoie de îngrijire și atenție corespunzătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopuluiCâine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
Cel mai mare câine din lume, îngerul păzitor pentru omCel mai mare câine din lume, îngerul păzitor pentru om
» » Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
© 2021 amigdas.com