amigdas.com

Foto și prețurile pentru cabine de duș cu baie

Baie și duș într-o singură camerăAtunci când se repară o baie, intră în permanență întrebarea cu privire la care instalații sanitare să-l dota. Pentru majoritatea dintre noi, camerele băilor sunt foarte modeste, iar chiar și o posibilă re-planificare nu vă permite să dotați băile la o scară mare. Cea mai obișnuită întrebare este dacă să lăsați o baie sau să o înlocuiți cu o cabină de duș.

Pe de o parte, dușul poate lua mai puțin spațiu datorită dimensiunilor sale, iar spațiul de sub mașina de spălat va fi eliberat, cel puțin cu o sarcină verticală. Nu mulți oameni se plac atunci când mașina de spălat este în bucătărie și astfel încearcă să o doteze în baie. Cameră de duș mai mult potrivite pentru persoanele în vârstă, care este adesea dificil de a trece peste părțile înalte ale băii. În plus, cu vârsta, mulți au un întreg buchet de boli în care scăldatul este strict contraindicat. În aceste cazuri, bineînțeles, este mai bine să puneți cabină de duș, deoarece nu este nevoie de o baie completă.

Pe de altă parte, cea mai mare parte a teritoriului țării noastre trebuie să ia o baie caldă după o înghețare puternică afară. Da, și prezența în familie a copiilor care iubesc să înotăresc și să înoate chiar și în zilele fierbinți, mai înclinați să cumpere o baie obișnuită.

Avantajele și dezavantajele cabinelor de duș

toate farmecul și inconvenientele băilor suntem familiarizați cu copilăria, dar avantajele și dezavantajele cabinei de duș ar trebui discutate separat.

avantaje

 1. Baie cu cabină de dușPuteți lua dușuri mici. Fotografiile și prețurile pentru acestea sunt pe Internet. Cele mai mici au dimensiuni de numai 800 * 800 mm.
 2. La baie se folosește între 170 și 200 de litri de apă pentru umplerea acesteia și alte 25 până la 50 de litri pentru clătire după baie de duș. Consumul de apă pentru duș este redus de la 1/2 la 2/3.
 3. Tăvițele de duș sunt realizate din materiale antiderapante, ceea ce exclude posibilitatea rănirii în timpul procedurilor de apă.
 4. Cabinele de duș moderne sunt echipate cu o serie de funcții suplimentare plăcute. Atunci când faceți un duș, puteți să cântați împreună cu cântecele de pe radio sau să faceți o sesiune de aromoterapie cu plăcere. Cabinele de duș cu acoperiș sunt depozitate în siguranță în abur, ceea ce vă va permite să vă plimbați în atmosfera băii turcești. Unele dispozitive sunt dotate cu funcții de masaj, capabile să furnizeze sesiuni de cromoterapie sau terapie cu lumină.
 5. În orice magazin online puteți vedea ce un sortiment mare este prezentat cumpărătorilor. Acolo puteți să ridicați cabinele de duș din fotografie, să specificați dimensiunile, prețurile, să aflați caracteristicile structurilor și instalarea acestora.

deficiențe

 1. Cele mai convenabile sunt cabinele de duș de formă dreptunghiulară datorită ușilor mari, dar au cele mai mari dimensiuni.
 2. Dușurile multifuncționale necesită un cap bun de apă.
 3. În cazul în care regiunea este de apă tare, atunci pe pereții cabinei va rămâne o urmă de apă sub forma unui strat alb. Acest lucru necesită o îngrijire constantă pentru ea și frecarea zidurilor uscate după fiecare duș.
 4. Prețul unui cabină de duș bun va fi mai mult decât costul unei băi obișnuite.
 5. Incapacitatea de a se înmuia într-o apă caldă parfumată.

Funcții suplimentare ale cabinelor de duș

Care sunt funcțiile cabinei de duș?Noi modele de cabine de dus de obicei combinați mai multe funcții, permițându-vă să faceți mai plăcut procesul de spălare.

 1. Un duș de contrast, când temperatura apei se schimbă de la rece la cald și invers, în mod automat.
 2. Un duș tropical face posibil să se simtă ca un copil mic care se desfășoară gol sub ploaia caldă de vară. Este foarte calmant și se recomandă să luați un astfel de duș înainte de a merge la culcare.
 3. Baie turcească cabinele cu acoperiș sunt echipate. Temperatura poate atinge 60 de grade la 100% umiditate. Nici un fan al băii nu va rămâne indiferent.
 4. Aromaterapie. Un container special pentru uleiuri aromatice va umple cabina cu arome exotice utile pentru organism. De obicei, această funcție este echipată cu cabine de duș cu funcții de duș tropical și baie turcească.
 5. Ventilația este utilizată pentru ventilație și pentru distribuirea uniformă a aburului și aromelor în cabină.
 6. Hidromasajul vertical este mai eficient decât orizontal, utilizat în băi. Masageaza si amelioreaza tensiunea la nivelul gatului, spatelui, picioarelor.
 7. Iluminare din spate. Poate fi dificil să fie top, dar și multicolor. Vă permite să efectuați sesiuni de cromoterapie.
 8. Prezența unei oglinzi în duș este o problemă de gust. Dacă doriți, puteți cumpăra o cabină cu o oglindă care să nu se înclește atunci când faceți duș.
 9. Multe cabine sunt echipate cu unul sau mai multe dozatoare pentru săpun lichid, gel de duș sau șampon.

Avantajele și dezavantajele căzilor de baie

avantaje

 • Posibilitatea de a te culca și de a te înmuia în apă caldă, parfumată.
 • Este de neînlocuit în prezența copiilor în familie timp de până la un an.
 • Vă permite să luați băi medicinale și cosmetice cu ierburi, sare de mare și altele.
 • Cu o contaminare specială a corpului, vă permite să "acoperiți" murdăria și să spălați mai ușor.

deficiențe

 • Dimensiuni mai mari.
 • Consum mare de apă.

Îmbrățișează vasta

Cum de a alege o baie și o cabină de dușCum să fii atunci când familia este mare și are atât copii sub acel an, cât și pe cei care preferă să se spele sub duș? Recent, mai des puteți vedea oferte de cumpărare baie cu cabina de dus diferite dimensiuni și la prețuri destul de rezonabile.

La prima vedere, aceasta este o cabină de duș obișnuită cu o cadă în loc de un palet mic. Într-adevăr, cele mai ieftine modele cu dimensiuni standard sunt o baie cu perdele de sticlă.

Dar achiziționarea acestui tip de echipament pentru baie, desigur, vreau să combin toate laturile pozitive ale duș cabină și baie.

Modelele recente au prezentat bine-cunoscute producatori oferă nu numai o cabină de duș și baie într-una, dotata cu jacuzzi, baie turcească, iluminat și un duș cu efect de ploaie, dar, de asemenea, produse cu ușă specială care vă permite să intre în cabina persoanelor în vârstă și imunocompromise, nu pas cu pas de-a lungul laturilor mari baie. Prețurile pentru ei, desigur, sunt destul de mari, dar siguranța celor dragi este cea mai scumpă.

Modele de cabine de duș cu o baie, dimensiunile, fotografiile și prețurile sunt reprezentate pe scară largă în toate locațiile magazinelor de construcții. Acolo puteți să vă familiarizați cu principalele caracteristici, dimensiuni și cerințe pentru presiunea apei și conectarea comunicațiilor.

Cea mai înaltă cabină de acest tip, care include o hidromasaj de două tipuri, un duș tropical, o saună, un sistem de iluminat și chiar un radio, va costa între 25.000 și 30.000 de ruble. Cel mai adesea, aceste cabine de duș sunt echipate cu căzi de acrilice de diferite dimensiuni.

Prețurile, așa cum se poate vedea din fotografia cabinelor de duș, depind de mărimea și echipamentul echipamentului.

Aceste produse au de asemenea pozitive și negative.

demnitate

 • Ce baie bună cu cabină de dușCabine mai spațioase. În comparație cu cabina standard de 800 * 800 mm, există mai multe posibilități de mișcare liberă.
 • Posibilitatea de a lua o baie completă și dacă doriți să treceți printr-un ciclu complet, care include o baie, hidromasaj și aromoterapie.
 • Fiabilitatea construcției. Cea mai mică probabilitate de a cădea de apă pe de altă parte din baie, care este asigurată de înălțimea cabinelor pentru paleti si usi, precum si cele mai grave de proiectare dus la muntele castron de baie.

deficiențe

 • Prețul ridicat

Astfel, nu există alte dezavantaje speciale pentru cabinele de duș combinate.

Recent, mulți încearcă să facă singuri toate lucrările de reparații. Instalarea unei băi, combinată cu o cabină de duș, nu este un caz în care poți să-ți asumi riscuri. Instalarea și reglarea acestor echipamente necesită cunoștințe și aptitudini speciale. Prin urmare, este necesar să invitați cu ușurință firme specializate, dar, ori de câte ori este posibil, să profitați de recomandările cunoscătorilor care au deja experiență în instalarea și funcționarea cu succes a dușurilor cu baie.

Dacă sunteți proprietarul baie spațioasă, este mai bine să vă permiteți să puneți o baie separată și un duș cu numărul maxim de funcții. Dacă dimensiunile băii sunt destul de modeste, nu trebuie să vă refuzați plăcerea de a lua o baie completă seara și răsfățați-vă cu un duș de contrast. După instalarea unei cabine de duș cu o cadă, puteți rezolva toate solicitările familiei deodată.

Baie cu cabină de duș
Funcția de dușDus și baie micăCum de a alege cabina de dus dreaptaBaie plus dușAvantajele cabinei de dușDezavantajele cabinei de dușTipuri de cabine de dușBaie și dușCum de a alege o cabină de dușProiectarea cabinei de dus și a unei băi
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
O baie bună sau un duș - ce să alegi?O baie bună sau un duș - ce să alegi?
Masina de spalat cu blat de sub chiuvetaMasina de spalat cu blat de sub chiuveta
Băi moderne de înălțime: dimensiune și prețBăi moderne de înălțime: dimensiune și preț
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Proiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografiiProiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografii
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Cabine de duș: fotografie, dimensiuni, prețCabine de duș: fotografie, dimensiuni, preț
» » Foto și prețurile pentru cabine de duș cu baie
© 2021 amigdas.com