amigdas.com

Coop de mini-pui cu mâinile proprii: fabricarea și informațiile necesare

Cooperii cu mâinile lorCea mai sigură modalitate de a vă oferi familiei gustoase și de calitate, precum și ouă sănătoase și carne de pui reprezintă o creștere independentă a păsărilor. Desigur, puiul poate fi folosit doar ca un "furnizor" de ouă în cazul în care nu există dorința de a extrage carne din acestea. În acest scop, va fi suficient să avem 5 găini.

Dar trebuie să înțelegem imediat acest lucru puii trebuie hrăniți zilnic, ci pentru că ar trebui să înțelegem că niște bani vor intra în acest lucru. Pentru hrănire va fi necesar să se utilizeze cereale bune, dar chiar și rămășițele de mâncare din masă vor face. Și că puii au avut un loc unde să poată locui, poți să faci o casă mică, dar confortabilă și de înaltă calitate, care va găzdui cinci găini.

În acest scop, poți să faci o coș de pui cu mâinile tale, va fi o versiune mini, nu o pășune plină de păsări. Pentru a afla ce materiale sunt necesare, precum și ce altceva este necesar pentru construcție, trebuie doar să studiezi acest articol.

Dispune de câte un mini-pui pentru 5 găini

Cum și de la ce să construiască un coș de mini-puiPentru a face o casă pentru puii la dacha sau într-o casă privată cu mâinile tale, nu va mai fi nevoie de mult timp și efort. Pentru a găzdui câteva găini, este necesar să se facă o cameră foarte mică, care în timpul iernii va păstra suficientă căldură. În sezonul cald, puii vor dormi doar în el și, de asemenea, vor purta ouă. Tot timpul rămas vor fi cheltuite pe stradă într-o zonă special închisă.

Zona ideală pentru padoc este de cel puțin două ori mai mare decât cea a coopului de pui. O opțiune foarte bună și economică poate fi un loc pe care proprietarul prudent îl poate face chiar sub casă.

Să-ți faci propriul coș de pui Nu va necesita numai materiale și timp, este de asemenea necesar să alegeți locul potrivit. Pe acest site nu ar trebui să existe proiecte și umbre, dar trebuie să aveți grijă ca casa să nu primească lumina directă a soarelui. Situl trebuie să fie uscat, în caz contrar întreaga cameră va fi umedă și putrezită în curând, iar găinile vor fi foarte inconfortabile pentru a fi acolo, ca urmare a faptului că se pot îmbolnăvi și pot muri.

Nu puteți acorda atenție faptului că site-ul va fi o părtinire minoră. Acest lucru va contribui chiar și la faptul că precipitațiile nu se vor acumula la suprafață, ci se vor scurge din casă. Pentru a determina mărimea coopului, pot fi studiate normele veterinare, conform cărora pot fi plasate 3 straturi pe metru pătrat de coop de pui.

Aceasta înseamnă că o coopă mini-pui pentru 5 găini trebuie să aibă o dimensiune minimă în 2 metri pătrați, dimensiunile mai mici sunt inadmisibile, deoarece puii vor fi inconfortabili, vor interfera unul cu altul, iar acest lucru va afecta aplicarea ouălor. Dacă zona coopului este prea mică, păsările însele își vor semnala nemulțumirea, vor deveni mai agresive și, de asemenea, vor opri purtarea ouălor.

Ce trebuie să știți despre construirea unui coop de unul singur

Mini-pui coopEste necesar să înțelegeți că construirea unei găinări bune de către sine nu va funcționa dacă ați fi bazat pe utilizarea doar a materialelor improvizate. Este necesar să se aibă grijă de asta în cocoașă ar trebui să fie foarte o bună izolare. Acest lucru este foarte important pentru puii, altfel se vor îngheța pur și simplu în timpul iernii, iar acest lucru va reduce mai întâi numărul de ouă aduse și apoi va cauza moartea lor.

De asemenea, este necesar să se înțeleagă că, dacă puiul îngheață, vor avea nevoie de mai multă mâncare și vor lovi portofelul. De aceea, incalzirea trebuie abordata in serios.

Calitatea pozitivă a acestui coș de pui va fi faptul că acesta va servi ca un element decorativ excelent al designului peisajistic al sitului, desigur, dacă toate acestea vor fi bătute competent.

Pentru a începe, trebuie explorați diferitele opțiuni pentru pui de găină, care pot fi găsite pe Internet în imagini sau videoclipuri. După ce se formează idei în capul tău, poți continua să construiești propriul coș de pui.

După cum am înțeles mai devreme, coșul de pui nu ocupă mult spațiu, prin urmare construcția acestuia pe site nu va dura mult timp din cauza dimensiunilor sale mici. Puteți crea propriul coș de mini-pui, care va arăta ca o cușcă spațioasă. Această opțiune are multe avantaje, dintre care cea mai importantă este mobilitatea dispozitivului, adică construcția poate fi trasă oricând în orice parte a teritoriului. Dimensiunea celulei va fi destul de mică și, prin urmare, poate fi transportată foarte ușor. Dacă doriți, puteți atașa chiar și câteva roți în partea de jos, atunci mișcarea nu va fi deloc dificilă.

Designul casei va fi foarte simplu. Și calitatea pozitivă este că un astfel de mini coop nu va deranja peisajul teritoriului, Pentru că nu este nevoie să umpleți fundația cu ea. Zona care se află sub cusca poate fi plantată cu iarbă sau presărată cu pietriș.

Instrumente și materiale necesare

Batoane decorative de pui cu mâinile lorMai întâi trebuie să compilați lista necesară de materiale. Ceva poate fi deja pe teritoriu, așa că nu intrați imediat în magazin, trebuie să mergeți bine pe teritoriul dvs. și să găsiți tot ce aveți nevoie pentru a utiliza și puteți cumpăra deja materialele rămase. De exemplu, un fascicul de lemn, care va fi folosit pentru a construi o coop de pui, ar putea fi deja pe site după alte lucrări de construcție.

Iată o listă de materiale care vor fi necesare:

 • o cherestea de 50 pe 50 mm;
 • Rack de lemn 2 cm 3 cm;
 • foaie de placaj;
 • Net-compensare;
 • țevi sau fitinguri din metal;
 • orice ardezie și țiglă;
 • polistiren spumă;
 • lana sau orice altă izolație;
 • balamale pentru usi;
 • șuruburi, precum și unghii.

Instrumente necesare:

 • a văzut;
 • foraj;
 • șurubelniță sau șurubelniță;
 • ciocan.

asamblare

 1. Cum de a construi o coop de puiDupă cum sa menționat mai sus, pentru început, este necesar să studiați variantele posibile ale clădirilor și apoi să faceți o schiță aproximativă, după care să vă puteți orienta mai târziu. Trebuie să ne gândim imediat la ce parte va fi intrarea, precum și ferestrele. Acest lucru este necesar pentru a planifica locația bibanului, precum și a cuiburilor. Prizele trebuie instalate în cel mai îndepărtat colț al camerei. La inceput, este necesara taierea unei bucati de lemn si placaj (1 m lungime, 2 m latime, 0.7 m inaltime). Este mai bine să se respecte dimensiunile necesare, deoarece din semifabricate este necesar să se realizeze un cadru puternic, precum și pereți. Și dacă nu ajungeți imediat în dimensiune, va trebui să cumpărați din nou sau să căutați plăci de placaj. Portofelul pentru o astfel de neglijență nu va spune în mod clar mulțumesc.
 2. Se duce la cadru. Pentru a asigura o mai mare fiabilitate, este necesar să tăiați canelurile speciale, iar în ele deja să conectați piesele împreună. Ca element de fixare trebuie să utilizați șuruburi.
 3. În partea stângă a clădirii, trebuie să faceți o ușă prin care să părăsească găinile. În față va fi o ușă mai mare prin care puteți intra în interiorul persoanei, pentru curățare și dezinfectare.
 4. Din interior, cadrul este acoperit cu placaj. Trebuie instalate șuruburi.
 5. Pe pereți este necesar să se fixeze materialul izolator și apoi să se facă pielea exterioară. Cel mai bine este să pictați designul rezultat, acest lucru va proteja copacul de efectele negative ale mediului.
 6. Vom proceda la fabricarea picioarelor, a cărei înălțime este de 50 și 70 cm. 8 piese necesare pentru a face distanța dintre ele va fi de 0,5 m. De preferință, locațiile de fixare pre notat în desen, este necesar să se asigure că, în timpul de asamblare fără probleme și incurcaturile.
 7. Puteți face chei transversale pe acoperiș, apoi fixați izolația și acoperiți totul cu o placă de acoperiș. Din interior, capacul este înfundat cu placaj.
 8. Partea principală este gata, acum puteți trece la construirea padocului, care va fi amplasat direct sub casă. Dimensiunea sa ar trebui să fie de aproximativ 2 ori mai mare decât coopul de pui în sine. Paddle-ul produs este foarte simplu. Trebuie să conduci barele, să trageți o plasă metalică peste ele și să rezolvați totul. Marginile fileului ar trebui să fie bine adiacente la găină. Dacă acest lucru nu se face, puicuțele pot ieși afară și pot fugi irevocabil.
 9. În scopul de a avea grijă de puii de găină nu a creat nici o problemă suplimentară, este mai bine să faceți o ușă mică, astfel încât să puteți merge în interior și în tine. Mărimea coopului de pui portabil nu va fi prea mare și, prin urmare, nu va fi nici o problemă să o construiți în dacha sau într-o casă privată cu mâinile tale.

Decorarea unui site cu ajutorul unei găini

Tipuri de pizzerii mini-puiPentru a decora interiorul site-ului dvs. cu un coș de pui, puteți adăuga unele elemente de decor. Acoperișul, de exemplu, nu poate fi făcut plat, ci în formă de casă. Dacă site-ul dvs. a fost reparat recent și au fost păstrate părți ale plăcilor de acoperiș, puteți să-l utilizați și să-l atașați pe acoperișul mini-pui coop.

Și va fi, de asemenea, foarte amuzant dacă se pare că există un stand de câine lângă el, care este făcut în aproximativ același stil. Desigur, câinele care va locui alături trebuie să fie neagresiv și să nu incomodeze puiul. Dacă o astfel de casă este disponibilă, atunci puteți cunoaște cu ușurință noi vecini unul cu celălalt. Un astfel de coș de mini-pui va arăta ca o adevărată casă umană, care va fi o opțiune excelentă pentru decorarea site-ului. În general, este necesar doar să includeți imaginația, iar curtea va juca cu culori noi și, de asemenea, să surprindă foarte mult vecinii.

Toate norocul în puii de reproducție și construirea unui coș de pui frumos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi un coop pentru broileriiCum de a construi un coop pentru broilerii
Opțiuni pentru prepararea de pui pentru puii propriiOpțiuni pentru prepararea de pui pentru puii proprii
Nasest pentru pui: o instrucțiune pentru a-ți face propriile mâiniNasest pentru pui: o instrucțiune pentru a-ți face propriile mâini
Cum sa faci un alimentator de pui cu mainile taleCum sa faci un alimentator de pui cu mainile tale
Furaje combinate pentru puii de carne și producția proprieFuraje combinate pentru puii de carne și producția proprie
Mini-pui coop pentru 5 pui mana proprieMini-pui coop pentru 5 pui mana proprie
Cola de pui de vară în țară: construirea unui coop de mâini propriiCola de pui de vară în țară: construirea unui coop de mâini proprii
Nase pentru găini și cuib pentru straturiNase pentru găini și cuib pentru straturi
Din ce și cum să facă o cușcă pentru puii de mânăDin ce și cum să facă o cușcă pentru puii de mână
Pui broiler: hrană, îngrijire și condițiiPui broiler: hrană, îngrijire și condiții
» » Coop de mini-pui cu mâinile proprii: fabricarea și informațiile necesare
© 2021 amigdas.com