amigdas.com

Recomandări pentru repararea bărcilor pvc proprii mâini

Reparatii de ambarcatiuni din PVCÎntr-o lungă campanie în compania mai multor oameni, este nevoie să depășească obstacolele apă. Pentru pescuitul în apă deschisă nu se poate face fără o navă fiabilă, confortabilă și nu foarte grea. Cel mai potrivit tip de transport pentru astfel de scopuri va fi o barcă de cauciuc gonflabilă.

Industria produce o gamă largă de bărci gonflabile cu o capacitate și o capacitate de transport diferite. În funcție de preferințele personale, puteți alege produsul potrivit pentru calitate și preț.

Mijloace de reparare de barci gonflabile

Cum să fixați o gaură într-o barcăPentru repararea barcii din PVC cu mâinile proprii, kiturile de reparații sunt în vânzare, incluzând o bandă specială de montaj, adeziv, acetonă și diverse elemente de însoțire. Este necesar să aveți la dispoziție un uscător de păr industrial, care să permită încălzirea zonei de reparat la o temperatură suficient de ridicată.

Utilizatorii experimentați sunt recomandați: clei Master, Moment Crystal, RK-2, UR-600 și "lac lichid". Calitatea adezivului este determinată nu numai de rezistența articulației, dar și de rezistența la fluctuații puternice de temperatură.

Cum să eliminați mici găuri și tăieturi

Pentru a elimina perforările și tăieturile, trebuie respectat următorul algoritm:

  • Decât să sigileze o gaură într-o barcăPentru a determina localizarea pagubelor, este necesar să pompi balonul cu aer și să îl scufundați în apă. Bulele care explodează vor arăta locația puncției. Apoi, sângeți aerul și uscați cu atenție suprafața. După aceea, degresați zona afectată cu un tampon de cârpă înmuiat în acetonă. Nu se recomandă utilizarea benzinei sau a solvenților activi în acest scop. Suprafața pregătită este stoarsă din tub într-o cantitate mică de lipici "lichid patch". Nu este necesară depistarea sau procesarea în orice alt mod. Douăzeci de minute mai târziu, polimerul va prinde și după o zi va fi posibil să opereze produsul reparate.
  • Pe o bucată de dimensiuni mici, trebuie să puneți un plasture. În kitul de reparare pentru un astfel de caz există o bandă de montare. Tăiați o bucată de astfel de lungime din rolă, astfel încât dimensiunile leziunii să se suprapună cu 2-3 cm de toate laturile. Colțurile benzii tăiate trebuie rotunjite cu foarfece pentru a evita cârligele. Aceasta asigură o conexiune fiabilă și durabilă. La fel ca în cazul precedent, este necesară tratarea suprafeței deteriorate și a plăcii înseși. Piesa de prelucrat este atașată la orificiu și circulară în jurul conturului cu un pix. Folosind o perie, aplicați un strat subțire și uniform de lipici pe ambele suprafețe lipite. Se lasă formularea să se usuce timp de 20-25 de minute. Gradul de uscare este determinat prin atingerea unui semifabricat pregătit cu un deget uscat și curat. Aderența nu ar trebui să fie.
  • Apoi, atașați plasturele de-a lungul conturului. Pentru a încălzi zona reparată la o temperatură de 60-65 de grade. Este important să se monitorizeze regimul termic. Supraîncălzirea sau încălzirea insuficientă a pieselor va conduce la o conexiune slabă. După încălzire, suprafața tratată trebuie să fie înfășurată strâns și îngrijită. Acest lucru trebuie făcut până când PVC-ul este răcit. Pentru o funcționare completă, camera va fi gata în 24 de ore.

Eliminarea pagubelor extinse

Pentru repararea navei cu tăieturi și descoperiri suficient de largi, se folosește patch-uri din interior. Acest lucru necesită anumite abilități, răbdare și îngrijire specială. Scurgerile de aer pot să apară nu numai de la deteriorarea mecanică a suprafeței cilindrului, dar și datorită trecerii aerului prin cusătura de lipici din fabrică. În ambele cazuri, procedura de reparare este aceeași:

  • Cum să repari o barcăCând treceți prin cusătura din fabrică, este necesar să tăiați cu atenție întreaga cusătura în zona de scurgere cu o marjă mică. Apoi degresați suprafața interioară a acetonului a balonului cu un tampon de cârpă. Tăiați banda din trusa de reparare, corespunzătoare lungimii zonei afectate, cu o toleranță de 2-3 cm pe fiecare parte. De asemenea, produsul trebuie să fie complet degresat. Cu un stilou cu pix, marcați limitele poziționării clapetei și trageți, de asemenea, o linie strict în mijlocul patchului. Acest lucru este necesar pentru plasarea exactă simetrică a benzii sub zona de tăiere.
  • Prin intermediul fantei tăiate, segmentul pregătit este așezat, centrat vizual în raport cu fanta de-a lungul lungimii și lățimii. Marginile deteriorate ale orificiului sunt presate strâns unele față de altele și de lacul interior. Un fenomen încălzește întreaga zonă afectată. Marginile cusăturii trebuie montate îndeaproape cu o mică spatulă. Sigilați cusătura cu mișcări perpendiculare pe plasture. O astfel de implementare va exclude formarea de valuri, rugozități și rugozitate și, ca rezultat, va asigura fiabilitatea și durabilitatea conexiunii.
  • După toate aceste proceduri, este necesară încălzirea din nou a zonei de reparat și rotirea întregii cusături cu cilindrul. Durabilitatea și respectarea succesiunii operațiilor vor asigura o înaltă calitate a reparațiilor. După răcirea PVC-ului din exterior, se atașează o bandă, care se suprapune pe cea anterioară cu 2-3 cm de fiecare margine. Colțurile benzii sunt rotunjite cu foarfece.

Cum să reparați corect o barcăTehnologia de aplicare a unui plasture în zona deteriorată din interior este redusă la tăierea camerei de cusatura din fabrică la o lățime suficientă pentru a lucra în interiorul balonului. Procesate prin deteriorarea fantă muchia perimetrului interior, taie clapeta corespunzătoare decalaj formă și mărime caracter, cu o toleranță de 2-3 cm pe toate laturile. Marcarea plăcii se face exact în același mod. După finalizarea reparației suprafeței interioare a deteriorării, este necesară restabilirea integrității și impermeabilității cusăturii din fabrică. Acest lucru se face în conformitate cu instrucțiunile de mai sus.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvcCum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvc
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Transport pvc și remorcă pentru bărciTransport pvc și remorcă pentru bărci
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Alegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inotAlegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inot
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Cum sa faci o barca din placaj cu mainile taleCum sa faci o barca din placaj cu mainile tale
Fabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lorFabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lor
Bărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâiniBărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâini
» » Recomandări pentru repararea bărcilor pvc proprii mâini
© 2021 amigdas.com