amigdas.com

De ce pisica murch și cum o fac

Destul de cauze purringTe-ai intrebat vreodata de ce doar pisici si alti membri ai pisicii? Nici un alt animal nu poate reproduce astfel de sunete. La oricare persoană pătrunderea pisicii este percepută ca un simbol al confortului și al aranjamentului, afecțiune. La urma urmei, majoritatea pisicilor o fac lângă mintea lor iubită sau se lingă reciproc.

Cum reproduce pisica murmurul

Oamenii de știință nu au reușit cu certitudine absolută pentru a stabili care organe ajută pisica să rumă. Există mai multe versiuni în acest sens.

 • Pisica PurringÎn apariția acestor vibrații sonore au fost incluse corzile vocale false. Murmuring pisica produce intotdeauna cu o gura inchisa. Procesul de învățare este văzut aici, astfel încât vibrațiile din ligamentele ajunge pe os specială aflată sub limba, acesta este însoțit de un sunet aparte, care amintește de un huruit liniștită a unui beneficiu mehanizma.V al acestei opțiuni este faptul că o mare pisici (tigri, lei, leoparzi) pe murchanie incapabil, deoarece oasele împiedică vibrațiile cartilajului dens adiacente.
 • Este posibil ca sinusurile sinusale să participe la proces. Cand pisica este relaxat și fericit, presiunea din vasele de sange sale scade, cauzand vibratii piept care vin în rezonanță cu cavități speciale în craniu, și care este însoțit de sunete caracteristice.
 • a treia versiune vorbește despre implicarea într-un proces de reproducere a sunetelor de organe respiratorii. Cu expirație și inspirație, mușchii diafragmatici și intercostali intră în funcțiune în același timp, creând exact această amplitudine a oscilațiilor, pe care le percepem ca o mumble.

Pentru o părere comună despre motivul pentru care pisica rumă, oamenii învățați nu au venit niciodată. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu se îndoiește că, începutul acestui mecanism este întotdeauna precedată de o schimbare a fundalului emoțional.

Cauze de a provoca purrs

Pentru cine sunt pisicile ciudate? Pentru alții sau pentru voi înșivă? Atât asta, cât și alta. În unele situații, animalul ne face să înțelegem cât de bine și calm este cu noi. În altele, face acest lucru pentru un alt scop:

 • Crăpând pisicileÎn acest fel, pisica scapă de stres. Creând vibrații cu o anumită frecvență, ea pune întregul corp să lucreze într-o singură stare relaxată: tensiunea arterială se stabilizează, frecvența contracțiilor inimii scade, sistemul nervos revine la normal.
 • Există o pregătire pentru pat. Murmuring pisica joaca rolul de relaxare, toate procesele încetini, corpul este ajustat să se odihnească.
 • Pisica-mama intră astfel în contact cu pisoii ei. Mama trimite un semnal calmant, oferindu-le un sentiment de securitate. Și pisoii îl informează despre sănătatea și bunăstarea lor. Pisicul bolnav neviabil nu va avea nici măcar puterea de a muri.
 • Când copilul face aceste sunete în timpul hrănirii, cel mai probabil își exprimă recunoștința față de căldura alimentară și maternă.
 • Același lucru se întâmplă și în ceea ce privește omul. Animale de companie îi mulțumește cu un caracter caracteristic pentru mâncare, adăpost, îngrijire și afecțiune.
 • În acest fel animalul de companie poate exprima bucuria întâlnirii. Dacă nu ați fost acasă de mult timp, cel mai probabil, pe pragul apartamentului veți fi întâmpinați de croakarea unei pisici.
 • Veterinarii spun că pisica vindecă durerea de croakare. Vibrațiile acționează asupra creierului ei și corpul ca întreg este similar cu anestezia, animalul accelerează vindecarea rănilor și trece mai repede procesele inflamatorii.
 • Comunicând cu rudele, pisica mumătoare își arată locul, lipsa agresiunii și invitația de a juca.

Și există vreun beneficiu pentru o persoană?

Probabil ați auzit de mai multe ori că pisicile se presupune că pot trata o persoană? Cercetare extensivă pe acest subiect nu a fost efectuat, dar mulți cred că mumble de pisică le ajută să se recupereze în timpul bolii și are capacitatea de a lua dureri. În diverse surse, puteți găsi chiar și o gradare, care spune că pisicile de diferite culori tratează diferite boli. Se crede că:

 • De ce pisicile se încurcăCea mai puternică energie în pisicile negre. Murcha pe genunchi sau aproape de capul stăpânului său, îl pot elibera de hipertensiune arterială, artrită, osteochondroză, boli de inimă, consecințele unui accident vascular cerebral. Doctorii - terapeuti în domeniul energiei spun că aceste afecțiuni sunt specifice oamenilor cu o suprasolicitare a energiei negative în organism, iar pisicile sunt capabile să ia această energie și să o neutralizeze. În cazul pisicilor negre, în comparație cu animalele de alte culori, aceasta este dublată.
 • Pisicile roșii nu iau nimic, dar sunt capabili să împărtășească generos energia pozitivă a proprietarului. Mângâind un astfel de animal de companie, care, apăsând împotriva voastră, veți avea o sarcină de forță, vivacitate și bună dispoziție. Pisicile roșii vă vor face un mare optimist.
 • Animalele albe sunt considerate un leac pentru toate bolile. În Marea Britanie, aceste pisici sunt chiar vândute în farmacii speciale ca un antibiotic, iar terapeuții de animale spun cum să trateze în mod corespunzător o fiară mustachioed pentru a obține un efect terapeutic. În timpul bolii, pisicile albe ajută la refacerea nivelului scăzut de energie.
 • Pisicile de culoare gri combina calitatile utile de animale alb-negru. Unele dintre energiile negative dintr-o persoană pe care o iau și, în schimb, dau un lucru pozitiv. Ca urmare, organismul revine la echilibru și persoana se recuperează din cauza crângerii pisicii.

A fost stabilită oficial și confirmată în instituția medicală faptul că mângâierea mulțumită o pisica croaking pentru câteva minute conduce la normalizarea tensiunii arteriale, reduce riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral. Sesiunile unei astfel de terapii au un efect comparabil cu efectul meditațiilor. Persoana se calmează, se relaxează complet.

Este doar necesar să rețineți că nu veți obține un efect terapeutic de la o pisică, dacă o păstrați forțat. Știe cât de mult timp are nevoie de contact și după ce și-a îndeplinit misiunea, sare din genunchi și te lasă. Supraabundența energiei negative poate aduce un animal rău. Prin urmare, încrederea în intuiția sa naturală, iar apoi comunicarea cu pisica vă va aduce numai beneficii și bucurie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum va trăi ocelotul, o să facă o pisică acasă?Cum va trăi ocelotul, o să facă o pisică acasă?
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
Cum să tratați o pimetru într-o pisică și care sunt simptomele debutuluiCum să tratați o pimetru într-o pisică și care sunt simptomele debutului
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Nasul fierbinte și uscat într-o pisică: motiveNasul fierbinte și uscat într-o pisică: motive
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Există pisici cu trei culori sau doar pisici?Există pisici cu trei culori sau doar pisici?
Îndepărtarea ghearelor la pisici și pisiciÎndepărtarea ghearelor la pisici și pisici
» » De ce pisica murch și cum o fac
© 2021 amigdas.com