amigdas.com

Antigadin pentru pisici: o instrucțiune pentru a crea un spray propriu, comentarii

Pisica de toaletă în aer liberOdată cu apariția în casă a unui pui mic sau a unui catelus, apare problema de a antrena animalul de companie la oală. Nu îndrăznește singură și după o băltoace făcută în cel mai neașteptat loc și înainte ca proprietarii să ridice întrebarea cum să scapi de mirosul neplăcut și să-l antrenezi pe animalul de companie să facă față nevoii în locul alocat.

De asemenea, foarte des animalele de companie lasă urme pe teritoriul "lor", ceea ce face condițiile de viață într-un apartament departe de normal.

Motive pentru pisicile nedorite

Tava de pisici închisăÎnainte de a utiliza produsul Antigadina trebuie să analizați cu atenție motivul pentru care animalul refuză să utilizeze toaleta destinată acestuia. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive.

Pisicile sunt prin natura lor foarte curate. Pisica nu va face față nevoii unei tăvi murdare, pe care proprietarul o spăla în timp. În acest caz, animalul începe să se uite singur noul loc.

Toaletă automată pentru pisiciEste posibil ca tava să nu se potrivească cu pisica dimensiune: poate fi prea mică sau prea mare. O tavă nouă poate avea un miros specific de plastic sau detergent cu care este tratată. În acest caz, pisica începe să o evite.

Este posibil ca un animal de companie să nu se potrivească locație WC. Tava trebuie plasată într-un loc liniștit, unde nimeni nu va deranja pisica. Dacă există o sursă de probleme în acest sens, dar nici un medicament nu va putea rezolva această problemă.

Este posibil ca o pisică să nu-i placă umplutură pentru tava.

Locuri pentru toaleta pisiciiMulte pisici încep să facă față nevoilor în locurile greșite după aceea sterilizare, deoarece nu au nevoie să marcheze un anumit teritoriu. Începe să lase urme în întregul apartament.

Situația se poate agrava odată cu apariția în casă noul animalul de companie. În acest caz, gelozia și frica de a pierde controlul asupra teritoriului fac ca pisicile să marcheze întregul apartament.

Toaletă portabilă pentru pisiciFoarte des, pacienții cu boli urolitice necesită schimbarea locului pentru toaletă, deoarece ușurarea nevoii le provoacă durere.

Pentru a dezactiva pisica să meargă la toaletă în locuri greșite, a fost elaborat un preparat special - biospray Antigadin pentru pisici.

Preparatul conține componente active care sunt sigure pentru sănătatea umană și neplăcut pentru o pisică.

Pisoi în tavăAntigadina pentru pisici împiedică încercările animalelor de companie să meargă la toaletă în locul greșit și el în mod eficient elimină mirosul de urină din casă.

Biospray este produs sub formă de aerosol în sticle de plastic cu pulverizare. Se compune din enzime care sunt expuse la receptorii unei pisici. O face să se simtă dezgust la locul ales pentru toaletă.

Formula de pulverizare include ingredientele active care permit distrugerea mirosului ascuțit al urinei din apartament. Acestea sunt complet inofensive pentru animal și nu provoacă reacții alergice.

Instrucțiuni de utilizare Antigadin pentru pisici

Utilizarea instrumentului este suficient de simplă.

 • Tava de auto-curățareDupă ce animalul de companie merge la toaletă într-un loc greșit, ar trebui să spălați cu atenție "scena crimei" cu apă curată fără detergenți și dezinfectanți, ceea ce va face acțiunea lui Antigadin mult mai slabă.
 • Flacărăți pulverizatorul agitați bine și tratați suprafața cu o distanță scurtă. Suprafața trebuie să fie bine umezită, mai ales atunci când este utilizată pentru prima dată.
 • Se recomandă tratarea suprafețelor umede ale pardoselii sau covorului cu Antigadin. Apa va ajuta substanțele active să absoarbă în suprafață. Atunci când suprafața uscată este tratată, preparatul se evaporă și nu dă efectul dorit.
 • Remediul începe să funcționeze după două ore. În acest moment, trebuie să monitorizați cu atenție pisica, deci nu alege un loc nou pentru toaletă.
 • Dacă pulverizarea nu este eficientă după prima utilizare, trebuie efectuată o nouă tratare.
 • În timp ce Antigadin este pe drum, este necesar să spălați tava și să schimbați umplutura de toaletă. Unii proprietari de pisici recomandă folosirea unui scutec de unică folosință sau a unei așternuturi moi ca umplutură.

Spray antigadinDacă motivul pentru refuzul de a utiliza un loc desemnat este urolitiaza, trebuie să consultați un medic veterinar.

În structură Antigadina pentru pisici include enzime și arome diluate cu apă. Acest miros se simte doar de pisici. Atunci când se procesează un mijloc de locație în care o pisică neautorizată merge, există o șansă să-l răsuciți dintr-un obicei prost.

Absența specific mirosul face ca instrumentul să fie ușor de folosit. Proprietarii care suferă de o alergie o pot aplica.

Antigadina pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Antigadin pentru pisiciÎnainte de a utiliza programul Anti- cu grijă spălați podeaua fără a utiliza detergenți. Substanțele active pot reacționa cu clorul sau fenolul, iar mirosul de parfumuri afectează mirosul de enzime, iar utilizarea produsului nu va aduce rezultatul dorit.

După ce podeaua a fost spălată, antigadina trebuie pulverizată umed podele sau covoare. Înainte de utilizare, ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile, deoarece Antigadin și remedii similare pot lăsa pete pe mobilier.

Pisica nu recunoaște tavaAcțiunea medicamentului începe în două ore. Pentru a repara efect Antigadina trebuie utilizată o dată pe zi.

Dacă pisica continuă să facă față nevoii în locul greșit, continuați procesarea până când nu se oprește.

Dacă rezultatul pozitiv este obținut după primul tratament, este recomandat să procesați camera de 1-2 ori mai mult pentru a fixa efectul.

Biospray Antigadin: analogi

Antigadina pentru câiniBiospray Antigadin este foarte popular printre proprietarii de pisici și câini datorită eficienței și siguranței complete pentru oameni și animale de companie.

Astăzi în magazinele de animale de companie puteți găsi mai multe preparate de producători autohtoni și străini cu ca acțiune:

 • spray Crap? Nu! pentru câini și pisici;
 • Mr.Fresh spray - învățând la rahat;
 • Beaphar Stop-it - spray repellent;
 • Puppy Trainer - pentru a antrena pisoii la toaletă;
 • spray de loțiune BioVax. Locul meu? Da! "

Cum să faceți antigadină pentru pisici de către propriile mâini

Toaletă închisă pentru pisiciBineînțeles, repetați complet compoziția Antigadinului în acasă condițiile nu vor funcționa, deoarece componentele necesare nu sunt disponibile pentru vânzare.

Dar puteți folosi remedii folk care pot distruge în mod eficient mirosul de animale de companie în apartament.

Pentru a face acest lucru, puteți utiliza următoarele fonduri:

Pisoi alb pe tavăDezinfectanți, care includ Cu conținut de clor componentă. Efectiv distruge mirosurile neplăcute, totuși, ar trebui să fie folosit foarte atent, deoarece multe pisici percep mirosul de înălbitor ca semnal pentru a folosi locul ales pentru toaletă și dincolo.

Poate fi folosit pentru spălarea podelei oțet. După ce podeaua a fost spălată, puteți stropi suprafața umedă cu câteva picături de oțet. În mod similar, mulți oameni folosesc amoniac sau un miros puternic de miros. Dezavantajul acestor medicamente este că pot provoca alergii la animal.

Suc de lămâie, adăugat în apă pentru spălarea podelei;

balsam "Gold Star", care este locul procesat: mirosul său ascuțit de mentol sperie pisica.

Antigadina pentru câini: recenzii ale proprietarilor

Înainte și dupăDupă ce ajunul Anului Nou, înspăimântat de salut, retriberul nostru refuză categoric să meargă la plimbare. Fiecare propunere de mers pe jos este însoțită de tremurul nervos și de whimpering. Pentru toaletă, câinele a luat o fantezie la colțul balconului.

Câinele este destul de fericit și nu intenționează să schimbe nimic. În magazinul de animale de companie li sa oferit să cumpere un medicament antigadin special. Totul se face strict conform instrucțiunilor. Medicamentul a ajutat după a doua cerere. Vă recomand să folosiți cu atât mai mult că prețul banilor este destul de acceptabil.

Tipuri de gunoi de pisiciRidicat pe stradă cu o laba spartă. Câinele a fost vindecat. Dar a existat o problemă: câinele refuză categoric să meargă la toaletă în tavă. Au fost folosite diferite mijloace: spalarea podelei cu Domestos, stropirea de colonia, convingerea si certarea - nimic nu ajuta.

La recomandarea unui prieten a cumparat Antigadin pentru câini. Am folosit-o exact conform instrucțiunilor. Nu mă așteptam la un astfel de efect. Destul de o aplicație. Frumusețea noastră a început să meargă la toaletă. Mulțumesc.

Înainte de a utiliza drogul, ea a sugerat ca câinele să o înghită. Câinele clătină din cap în nemulțumire și plecă. Am procesat locul conform instrucțiunilor. Nu știu ce a influențat câinele, dar Antigadin nu funcționează. Feedback pozitiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cât durează pisica pentru pisică și cum este determinată?Cât durează pisica pentru pisică și cum este determinată?
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Nasul fierbinte și uscat într-o pisică: motiveNasul fierbinte și uscat într-o pisică: motive
» » Antigadin pentru pisici: o instrucțiune pentru a crea un spray propriu, comentarii
© 2021 amigdas.com