amigdas.com

Mașină pentru producția de blocuri cu mâinile lor

Cum se face o mașină pentru a face blocuriConstrucția de case de țară este foarte populară. Ca materiale de construcție, oamenii folosesc tot mai mult produse din piatră. Ele creează o alternativă la un copac scump și mai puțin durabil. Astăzi puteți utiliza nu numai o cărămidă pentru a construi o casă privată, ci și diverse blocuri care sunt mai ieftine.

În timpul construcției, puteți economisi bani pentru achiziționarea de blocuri gata făcute, dacă le faceți singuri. În plus, după construirea casei vor rămâne toate echipamentele necesare pentru producție, care pot fi utilizate pentru afaceri private mici.

Echipamente simple pentru producerea de blocuri

Achiziționarea unei mașini pentru producția de blocuri în construcția unei case de vacanță poate fi un lux inacceptabil. În acest caz, este posibil să se producă blocuri pe stradă în timpul sezonului primăvară-vară, cu stabilirea unei temperaturi pozitive. Utilizați pentru astfel de producții structuri demontabile fără un mecanism vibrator.

Pentru pereții de construcție de casă, se utilizează foi de lemn sau de metal. Designul se face ținând cont de dimensiunea celulelor pentru blocuri, care, conform standardului, sunt de 40-20-20 cm. Pentru fabricarea produselor semi-goale, utilizați sticle de șampanie sau cilindri metalici. Cilindrii sunt fabricați cu un diametru de cel puțin 8 cm.

Secvența de fabricație

Procesul de fabricare a blocurilor pe astfel de echipamente este următorul:

 1. Există o construcție gata de pereți.
 2. În interiorul fiecărui compartiment sunt instalate cilindri sau sticle.
 3. Toate părțile laterale ale structurii împreună cu cilindrii sunt tratate cu ulei.
 4. Se prepară o soluție moale și se toarnă în forme.
 5. După mai multe ore, formularul este dezasamblat.
 6. Blocurile sunt lăsate în aer liber pentru a se usca.

Cum se face o mașină pentru a face blocuriUn model mai complex al mecanismului de blocare a zgurii cu un dispozitiv vibrator poate fi realizat independent dacă există toate componentele din fermă.

Aparatul de uz casnic vă permite să setați numărul necesar de formulare pentru producerea blocurilor. Atunci când faceți mucegaiuri, adăugați aproximativ 5 cm înălțime, astfel încât în ​​procesul de producție cu vibrații, obțineți un produs de calitate.

Pentru a face mucegaiuri, luați tablă de metal cu o grosime de cel puțin 3 milimetri. Congelați matrița pe exterior astfel încât, în timpul producției blocurilor, produsele să aibă o formă și un aspect obișnuit.

Cilindrii internați pentru producerea blocurilor goale sunt fabricați din același metal ca și matrița însăși, cu un diametru de 8 cm. Înainte de fiecare umplere a soluției, trebuie să fie lubrifiate cu ulei pentru a evita lipirea soluției pe pereți.

Pentru a elimina bulele de aer din blocuri în timpul procesului de fabricație și pentru a distribui soluția în mod uniform, mașina este prevăzută cu un mecanism vibrator. Motorul electric de la o veche mașină de spălat cu o putere de 150 de wați va face față acestei sarcini. Acest lucru necesită o bară cu un centru de greutate deplasat atașat la arborele de lucru. Vibrația trebuie efectuată la un nivel mediu. Reglarea vibrațiilor ar trebui efectuată manual, astfel încât blocurile de bună calitate s-au dovedit.

La forma pentru blocuri atașați mecanismul de ridicare. Puteți suda mânerele de metale obișnuite de pe ambele părți ale matriței, astfel încât să nu pierdeți timp pentru a face un design complex. Mecanismul de ridicare este necesar pentru a elibera corect blocurile din matrice și pentru a păstra forma originală.

Soiuri de mașini

Care sunt tipurile de mașini-unelte pentru realizarea blocurilorÎn stadiul inițial de producție, va fi nevoie de mult efort pentru a găsi materii prime și echipamente accesibile. Echipamentele pentru producția internă vor consta într-o mașină și un mixer de beton. Betoniera poate fi achiziționată la un magazin de construcții, să închirieze sau să achiziționeze bunuri care erau în uz. Fără ea, este foarte dificil să se facă o consistență uniformă a cimentului, ceea ce va afecta calitatea produselor finite.

Mașina pentru fabricarea blocurilor poate fi achiziționată la magazin sau făcută cu mâinile tale. Detaliile pentru fabricarea sa, în ansamblu, vor fi găsite în fiecare casă. Vibrostanki pentru fabricarea blocurilor de ciment poate fi împărțită în mai multe categorii:

 • Manual vibropress.
 • Vibropress semi-mecanic.
 • Vibrația de creștere a puterii.
 • Automat.

Cum se face o mașină pentru a face blocuriÎn stadiul inițial de producție și pentru producția privată mică, nu va fi necesar un model automat.

Printre vibropresses de mână, puteți găsi o varietate de modele. Cele mai simple și accesibile pentru majoritatea oamenilor din modelul cost sunt concepute pentru a produce o unitate. Dimensiunile mici ale mașinii vă permit să lucrați cu el pe zona minimă a site-ului. Puterea motorului nu depășește 200 W, dar în decurs de o oră se poate realiza aproximativ 25 de unități de produse.

O greutate mică - nu mai mult de 20 kg - vă permite să mutați cu ușurință dispozitivul prin teritoriu.

Puteți cumpăra o mașină nouă pentru un preț minim de circa 5500-8000 ruble. Un model cu matrice pentru producerea a trei blocuri diferite va costa un pic mai mult si va costa aproximativ 10.000 de ruble. Dacă trebuie să salvați, puteți cumpăra o mașină care a fost utilizată, dar ar trebui să țineți cont de faptul că în acest caz nu va exista nici o garanție.

Efectuați o mașină cu vibrații auto-acționate și economisiți o mulțime pe achiziționarea de echipamente nu va fi foarte dificilă. Dar, de regulă, astfel de modele sunt caracterizate de performanțe scăzute. Acest echipament este mai potrivit pentru divertisment decât pentru muncă.

Mașini semi-mecanice

Prese vibratoare semi-mecanice Ele sunt, de asemenea, utilizate în producția de case de blocuri. Pentru instalarea și utilizarea lor, este necesar un teritoriu mai mare decât în ​​primul caz, care se explică prin principiul funcționării lor:

 • Mașina este echipată cu un mecanism de pârghie și o matrice.
 • Matricea vă permite să scoateți produsele finite de la mașină, lăsându-le pe podea.
 • Mașina trebuie mutată în lateral, lăsând blocuri pe podea pentru a se usca.

Echipament de producere de blocuriPuteți cumpăra astfel de dispozitive pentru 13000-25000 ruble. Costul lor variază în funcție de numărul de matrice. În consecință, productivitatea va varia de la 30 la 60 de blocuri de zgură goală pe oră.

Vibratoare cu capacitate crescută pot fi achiziționate pentru a crește productivitatea. Principiul de funcționare este similar cu un dispozitiv semi-mecanic, dar echiparea cu o unitate electrică mai puternică face posibilă creșterea producției de produse.

Aceste mașini au un capac de presiune, care eliberează lucrătorul în procesul de producție pentru a efectua această funcție manual. Se cântărește o astfel de mașină de aproximativ 220 kg, care va necesita pentru instalarea sa o cameră specială cu o podea plată. Un ciclu de producție este destinat pentru producerea a patru blocuri.

Lucrați astfel de mașini din rețea în 380 V și stau de la 40 la 60 mii ruble, în funcție de configurație. Astfel de mașini permit producerea unor produse mai bune, în comparație cu dispozitive simple.

Semiautomat Vibropress

Dispozitivul semiautomat vă permite să produceți, în funcție de matricea instalată pe acesta:

 • Blocuri de zgură pentru construirea de case.
 • Borduri.
 • Placi pentru trotuar.
 • Compozit pentru clădiri cu care se confruntă.

Partea de prindere este o parte importantă a mașinii, care afectează performanța. Atunci când cumpărați o mașină, este mai bine să acordați atenție dispozitivelor cu o parte de strângere consolidată, ceea ce va afecta productivitatea ulterioară.

Dispozitivele automate sunt mașini staționare destinate producției. Astfel de dispozitive vor costa 400.000 de ruble. Pentru a le folosi, veți avea nevoie de o zonă separată pentru depozitarea blocurilor finite și o încăpere pentru producție.

Aceste mașini au următoarele caracteristici tehnice:

 • Cum să utilizați mașina pentru a crea blocuriInstalarea a 3 până la 7 matrice pe ciclu de producție. Un astfel de dispozitiv vă permite să reglați producția în funcție de cerere.
 • Eliberați de la 360 la 840 de produse pe oră.
 • Lucrați vibroplotnitelya cu un interval de 25 de secunde.
 • Instalarea unui motor cu o putere de 5,2 kW.
 • Greutatea mașinii este de până la 800 kg.

Cum se face un blocajCu un astfel de echipament, procesul de producție este accelerat și simplificat în același timp de buncărul în care operatorul varsă soluția finită. Din rezervor, soluția intră în matriță prin distribuitor. Controlul dispozitivului se realizează cu ajutorul unei pârghii.

Astfel de dispozitive permit produse de înaltă calitate cu caracteristici standard. În acest caz, toate erorile operatorului sunt reduse la minimum și rar afectează calitatea produselor.

O astfel de mașină poate fi utilizată pentru afaceri mici și mijlocii. Pentru a lucra simultan pe aceeași mașină, este necesar să implicați cel puțin trei persoane. Operatorul trebuie să monitorizeze constant producerea de blocuri. Lucrătorii trebuie să elimine produsele semi-finite din presă și să le scoată să se usuce.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi o fundație de blocuri de spumă pentru acasăCum de a construi o fundație de blocuri de spumă pentru acasă
Cum de a construi o baie de spumă blocuri: construcția la cheie, prețCum de a construi o baie de spumă blocuri: construcția la cheie, preț
Clădiri de zgură în casă: sfaturi și videoclipuriClădiri de zgură în casă: sfaturi și videoclipuri
Instalatii si matrite pentru fabricarea de blocuri de constructii cu mainile propriiInstalatii si matrite pentru fabricarea de blocuri de constructii cu mainile proprii
Cum de a construi o baie de blocuri cu mâinile tale?Cum de a construi o baie de blocuri cu mâinile tale?
Construirea de băi de spumă: proiecte cu fotografiiConstruirea de băi de spumă: proiecte cu fotografii
Caracteristicile și prețul blocurilor de fundație 20x20x40Caracteristicile și prețul blocurilor de fundație 20x20x40
Caracteristicile blocurilor de beton pentru fundațieCaracteristicile blocurilor de beton pentru fundație
Echipament de producere de placi de bloc de spumaEchipament de producere de placi de bloc de spuma
Casă caldă și confortabilăCasă caldă și confortabilă
» » Mașină pentru producția de blocuri cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com