amigdas.com

Testele pediatrice la bărbați: semne, simptome, tratament și fotografii

Testiculele picante la bărbațiÎn unele cazuri, din anumite motive, la bărbații sub testicul se colectează lichid, ceea ce duce la o creștere a dimensiunii întregului scrot. Astfel, la bărbați apare o drojdie sau hidrocelare. Această boală se caracterizează prin absența oricărei dureri sau disconfort. De regulă, în practică, există picături de testicul drept. Această boală poate afecta negativ starea de sănătate a bărbaților, deoarece sub piele se pot acumula lichide limfatice, sânge și mase purulente. În general, mai mult de un litru de lichid poate fi colectat în testicul.

Hydrozel: informații generale

De regulă, picături are o natură unilaterală, Cu toate acestea, în practica clinică au existat manifestări clinice ale patologiei bilaterale. Boala nu este foarte frecventă: în adolescență, drojdia este diagnosticată la 10% dintre băieți, bărbați cu vârsta peste 40 de ani, suferă de această boală de 10 ori mai puțin.

În general, scrofula scrotului se dezvoltă doar la 2% dintre bărbații adulți, iar la persoanele de peste 50 de ani, de obicei, este diagnosticată o formă secundară de picături cronice.

Uneori, hidrocele trece independent, deși durează mai mult de un an. Însă, de regulă, hidrocefalia nu se vindecă de câțiva ani, prezentând stadiile mai severe de trecere. În timpul dezvoltării neglijate, obișnuiește-te, uneori ajunge până la 15 centimetri. Prezența în cavitatea scrotului a unei cantități semnificative de acumulare de fluide îi amenință ruptura, ceea ce va cauza complicații suplimentare.

Cauzele căderii

Această boală se poate manifesta în formă acută și patologică. Cauzele celor din urmă sunt procese de patologie de natură bacteriană sau inflamatorie, în timp ce prima formă este predeterminată de factori traumatici. Hidrocelul testiculelor o etiologie largă, de la boala venerică până la originea traumatică:

 • Cauzele posibile ale boliiDacă, din anumite motive, a început procesul inflamator al ganglionilor limfatici din pelvis sau înghintit și, în același timp, drenajul limfatic este rupt, atunci acest lucru poate duce la apariția bolii;
 • Foarte adesea cauza dezvoltării de picături este insuficiența cardiacă;
 • Adesea, hidrocelei se dezvoltă ca urmare a infecției venerice sau a infecției cu chlamydia. Adesea pentru gonoree, o hidrocelă în mod obișnuit;
 • De asemenea, de multe ori, picăturile se dezvoltă ca urmare a erorilor medicale în timpul procedurii chirurgicale;
 • Adesea, această patologie apare după tratamentul cu radioterapie;
 • Deseori cauza apariției bolii este ridicarea regulată a greutăților pentru o lungă perioadă de timp. Acest factor este cel mai adesea tipic pentru halterofilii și pacienții, a căror profesie este asociată cu efort fizic zilnic semnificativ.

Semne de hidrocel

Dropsy of testicles nu apare spontan. Acesta este un proces destul de lung de patologie, pentru care dezvoltarea caracteristică latentă este caracteristică. Efuzia se acumulează treptat, fără a crea o senzație dureroasă la un bărbat. Scara și extinderea spasmodică a scrotului, ca regulă, este caracteristică hidrocelei, care se dezvoltă ca urmare a unei intervenții chirurgicale neprofesionale sau a unui proces inflamator.

Notă: În timpul primelor semne de hidrocel nevoie urgentă pentru a vedea un specialist, deoarece procesul de boală poate trece la sistemul de reproducere, deoarece aceasta va duce la înțepenirea țesuturilor și complicații ulterioare.

În cazul în care hidrocel devine clar că omul este foarte dificil de dat încercări de trafic în severitate pronunțată scrot de pâslă, și acte sexuale dă disconfort semnificativ. Medicul în timpul palpării și examenului scrotal diagnostică prezența sigiliilor, care indică apariția hidrocelei. De regulă, în cavitatea scrotului în timpul tremurării, puteți auzi în mod clar bursturi de lichid acumulat în cochilie. Deși durerea sau alte senzații neplăcute, această boală nu creează.

În general, totuși, imaginea clinică generală a hidrocelei Testiculul arată astfel:

 • Hidrocelul testiculelorSub influența acumulării de lichid seros, scrotul crește în mărime în timp, până la un volum gigantic;
 • Aspect de tumefiere a testiculului;
 • Un bărbat devine foarte greu să se miște din cauza volumului crescut al scrotului;
 • Țesuturile scrotului, în timpul palpării, diferă în densitate considerabilă, iar în timpul agitării ele produc sunete de stropire;
 • Cu o concentrație semnificativă de lichid seros în scrot, se simte o greutate destul de mare;
 • În timpul neglijării procesului de patologie, probabil o manifestare a unor senzații dureroase minore;
 • Apariția clusterelor provoacă adesea ciupirea organelor vecine, ceea ce implică apariția unor încălcări ale procesului de urinare;
 • Testiculele își schimbă conturul datorită acumulării excesive a efuzelor.

Dacă ignorați patologia și neglijezi simptomele, acumularea de lichide în cavitatea scrotului începe să se supună supurării, în acest caz, starea de sănătate a pacientului se deteriorează foarte mult, omul are o hipertermie pronunțată locală și generală. Explicația tranziției spre masele purulente de efuziuni inofensive este factorul pe care aceste clustere îl creează toate condițiile favorabile pentru reproducerea și dezvoltarea ulterioară a microorganismelor patogene. Dacă nu se iau măsuri, procesul de inflamație se poate răspândi în organele sau zonele vecine, iar simptomele dureroase vor începe să apară în zona inflamației și vor crește treptat activitatea.

Posibile complicații și consecințe

Complicații ale picăturilorDăunarea bolii poate fi începutul apariției multor procese mai periculoase de patologie. Deseori în lichid începe să se dezvolte rapid microorganisme patogene, care provoacă una dintre principalele complicații ale hidrocelecelei. Această boală, care se caracterizează prin transformarea cavității cu efuziune într-un abces cu un fluid purulent. Această condiție se referă la cele mai grave complicații ale hidrocel, care este însoțită de bărbați indispoziție, hipertermie, și implicarea în procesele inflamatorii și supurative ale sistemului genito-urinar, apariția simptomelor de durere pronunțate. A vindeca această condiție poate numai orhiectomie.

Dacă volumul de lichid acumulat continuă să crească constant, atunci acest lucru duce la compresia vaselor de sânge, care hrănesc testiculul, care, în absența tratamentului în timp util, este plină de atrofie tisulară și de disfuncție reproductivă.

Dacă drojdia are un caracter traumatic, atunci există un risc foarte mare de cădere, care este însoțită de sângerări interne, în timp ce este complet imposibil de controlat. În acest caz, țesutul scrotal într-un timp foarte scurt a obține o dimensiune incredibil de mare, cu un sânge pliere în interiorul scrot duce la o perturbare a funcționalității și apariția inflamației testicular.

Dacă lichidul continuă să se acumuleze, atunci carcasa nu-l poate ține și se rupe. Un țesut de scrot întins, împreună cu o revărsare, poate duce la apariția proceselor herniale sau chistice. În timpul hidrocelei lansate există o mare probabilitate de strângere a testiculelor, ceea ce duce la infertilitate și procese de spermatogeneză afectate. În plus, există un risc foarte mare de disfuncție erectilă, până la dezvoltarea impotenței.

Tratamentul picăturilor

Deși la început sa spus despre tratamentul independent al picăturilor, aceste măsuri sunt caracteristice numai situațiilor excepționale, prin urmare hidrozolul are nevoie de tratament obligatoriu prin intervenție medicală. În general, totuși, tratamentul este operațional, deoarece este pur și simplu imposibil să forțați epuizarea să se dizolve cu pastile și unguente. Deși uneori este posibil să se vindece boala și metodele non-chirurgicale cum ar fi:

 • Tratamentul picăturilorPunturile - se presupune că pompele se izolează prin aspirarea printr-un ac special introdus. Eficacitatea acestei metode, din nefericire, este scurtă, o jumătate de an mai târziu, efuziunea poate ajunge la aceeași dimensiune. Cu toate acestea, puncția este foarte importantă pentru diagnosticarea bolii, deoarece permite investigarea tipului de lichid. De regulă, puncția se efectuează numai pentru bărbații vârstnici, dacă există contraindicații pentru o operație chirurgicală;
 • Scleroterapia - în acest caz, lichidul acumulat este drenat din scrot și după o cavitate pierdută este injectat un agent de scleroză. Această metodă poate fi folosită și numai la bărbați de vârstă, deoarece există un risc ridicat de deteriorare a peretelui testicular prin medicamente pentru scleroză.

Ca o regulă, pentru a scăpa de dropsy metode chirurgicale de intervenție:

 • Metoda Bergman - în acest caz, cochilia este complet tăiată și îndepărtată;
 • Metoda Domnului - în timpul acestei operații, cochilia este tăiată, pliată și cusută cu cusături speciale;
 • Metoda lui Winckelmann - în acest caz cochilul în care a fost acumulat lichidul, a fost disecat, apoi sa întors și cusut din nou.

Aceste intervenții chirurgicale sunt efectuate prin intermediul scrotal incizie, După ce testiculele își continuă activitatea fără complicații. În timpul operației, se efectuează hemostază și drenaj detaliat, ceea ce face posibilă prevenirea complicațiilor cum ar fi sângerarea, inflamația, formarea edemelor sau hematomul.

Intervenția chirurgicală este contraindicată în timpul prezenței bolilor concomitente severe ale vaselor de sânge, plămânilor sau inimii. De regulă, acest lucru este tipic pentru bărbații mai în vârstă. În cazul în care numirea medicului a fost în timp util, atunci prognosticul tratamentului de picături este pozitiv. Mai mult, la tinerii relativ tineri orice întârziere în accesarea unui specialist este plină de apariția hipotrofiei testiculare, cu o încălcare suplimentară a formării spermei.

Prevenirea picăturilor

Cum să tratați picăturile la bărbațiOamenii au nevoie în orice mod posibil protejați scrotul de rănire, să efectueze tratamentul diferitelor inflamații ale sistemului genito-urinar, să prevină bolile infecțioase care sunt transmise sexual. Cu atat mai periculoasa este chlamydia, cauza a 60% din cazuri de epididimita acuta, procese inflamatorii acute in epididimul tinerei generatii de barbati. Mai multe boli parazitare în timpul odihnei în țările din Asia sau Africa pot provoca dezvoltarea hidrocelei.

Fotografie a hidrocelei înainte și după operație

Din punct de vedere estetic, atunci când examinăm o fotografie a picăturilor la bărbați, devine clar că acest lucru nu o anomalie foarte plăcută. Creșterea dimensiunii scrotului poate să nu fie foarte mare sau să ajungă la dimensiuni colosale, când va fi dificil chiar să se miște.

Volumul de lichid seros acumulat poate fi de asemenea complet diferit. În unele situații, nu depășește 2-3 mililitri, iar în unele cazuri poate ajunge până la 2 litri sau mai mult. După operație, o cicatrice practic imperceptibilă rămâne pe secțiunea inciziei, care poate fi văzută în fotografia picăturii după operație.

O picătură sau o hidrocelă a testiculului este un motiv foarte serios de a căuta ajutor la androlog și urolog. Determinarea în timp util a cauzelor puffiness și de examinare este foarte importantă, deoarece motivele pentru dezvoltarea sa pot fi foarte diferite. Și, după cum se știe, poate fi tratată chiar o boală atât de gravă ca și cancerul, dar într-un stadiu incipient de dezvoltare. Prin urmare, atunci când au existat primele semne de testicule cu picătură, este necesară o examinare serioasă de către un medic.

Edemul bolii testiculului
Manifestarea bolii cu picăturiTratamentul testiculelorCare sunt simptomele de inflamație?Este posibil să tratați picăturile cu metode populareBolile bolnavilorTratamentul testiculelor
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Torsiune toriculară la un copil și la adulți, simptome, tratamentTorsiune toriculară la un copil și la adulți, simptome, tratament
Durerea în testicule la bărbați: cauze și tratamentDurerea în testicule la bărbați: cauze și tratament
Varicocelul la bărbați: semne, simptome și tratamentVaricocelul la bărbați: semne, simptome și tratament
Durere in zona inghinala din dreapta la barbati: cauze de disconfort in zona inghinalaDurere in zona inghinala din dreapta la barbati: cauze de disconfort in zona inghinala
Dropsy of testicles la băieții nou-născuțiDropsy of testicles la băieții nou-născuți
Testiculele picante: ce amenințare este apariția fluidului în scrotTesticulele picante: ce amenințare este apariția fluidului în scrot
Varicocelă la nivelul feței: simptome, semne și tratamentVaricocelă la nivelul feței: simptome, semne și tratament
Problema picăturii de testicule la nou-născuțiProblema picăturii de testicule la nou-născuți
Varicocele la bărbați: tipuri de operațiiVaricocele la bărbați: tipuri de operații
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
» » Testele pediatrice la bărbați: semne, simptome, tratament și fotografii
© 2021 amigdas.com