amigdas.com

O baie mică în Hrushchevka: o reparație cu o fotografie

Baie în Hrușciov - compact și confortabilMulți locuitori ai Rusiei locuiesc în apartamente mici, deci problema alegerii unui design pentru baia acestor spații este evidentă. Acest articol vă va spune cum să faceți reparații într-o baie mică din Hrușciov, precum și să prezentați exemple interesante de propuneri de design interior prezentate în fotografie.

Baie în Hrușciov: reparații

schemă

Baia poate fi luminoasă și colorată.

Pentru a începe, bineînțeles, trebuie să elaborăm un plan de acțiune, astfel încât fiecare detaliu să fie luat în considerare și să se găsească mai departe în locul său. Acest plan poate fi formulat ca un proiect de baie. Primul lucru pe care trebuie să-l specificați este locația instalațiilor sanitare, deoarece probabil aveți nevoie de un transfer, de înlocuire, precum și de adăugarea sau scăderea ceva. Nu este mai puțin importantă alegerea materialelor care trebuie prezentate într-o anumită gamă de culori, astfel încât, în cele din urmă, să se formeze o imagine armonioasă într-o singură cheie.

Repararea bai în Hrușciov necesită adesea o creștere a spațiului util. Acesta poate fi extins în mai multe moduri:

 • Repararea în Hrușciov eliberează spațiu liber în detrimentul lui ridicând mașina de spălat pe podium. Dacă există o problemă cu amplasarea mașinii de spălat, atunci o descoperire interesantă va fi podiumul pe care se montează tehnica. Există chiar mașini speciale numite "flop", care economisesc nu numai spațiu liber, ci și apă, datorită unui singur butoi de spălare. Un astfel de podium se poate face de unul singur. Dacă tamburul mașinii se află la nivelul mâinilor, atunci mașina va fi mai convenabilă pentru încărcarea rufelor.
 • Pentru formarea de spațiu suplimentar în baie Hrușciov, trebuie să vă gândiți înlocuind o baie mare veche cu probe compacte, adică, modele de colț și, de asemenea, merită luată în considerare opțiunea unui spațiu care nu îndepărtează spațiul dușului. Dacă nu doriți să renunțați la unul și la altul, puteți combina ambele opțiuni, atunci va trebui să renunțați la alte beneficii.
 • Dacă aveți camere separate pentru o baie și o toaletă, atunci există un sens scoateți septul, eliberând astfel spațiu suplimentar, în plus, va fi posibilă reprogramarea amplasării instalațiilor sanitare.
 • Repararea în Hrușciov poate fi efectuată fără spălare. Dacă prezența chiuvetei în baie nu este critică, atunci este mai bine să o eliminați și să folosiți doar o robinet. Deplasați imediat conductele de sub robineți într-un loc convenabil pentru a vă apropia ușor.
 • O baie mică în Hrușciov este foarte posibilă utilizarea instalațiilor. Astăzi, este la modă să folosiți o instalație pentru suspendarea toaletei și bideu. Această fixare vă permite să măriți vizibil spațiul datorat spațiului eliberat pe podea. Instalațiile moderne vă permit să rezistați la o greutate de peste 200 kg, deci nu vă îndoiți de fiabilitatea designului. Pentru utilizarea confortabilă a unei indentări de 20 cm este suficientă, prindeți astfel toaleta mai aproape de perete.
 • Ascundeți conductele care trec mai jos, puteți cu ajutorul unei cutii de ghips, care devine simultan un raft pentru diverse obiecte. Această opțiune pe care o vedeți în fotografie.
Ghipsocardon pentru țevi
Cutia din baie este soluția optimă pentru țevi și comunicații.Cutia de țevi poate fi făcută din tablă de gipsȚevi de-a lungul pereților nu arata plăcut din punct de vedere estetic, este mai bine să le ascundeți.Țevile sunt ascunse sub cutie, instalarea acestora putând fi realizată independent.Aranjamentul clasic al conductelor cu apă este fierbinte și rece.Procesul de instalare a unei cutii pentru țeviO cutie de țevi poate trece nu numai pe verticală, dar și pe orizontală.Cât de bine să ascundeți țevile din baie.

Designul de culori

Este imposibil să ne imaginăm repararea băilor din Hrușciov fără a finaliza pereții și podeaua cu plăci ceramice. Și acest lucru este destul de logic, acest material este longev, practic, și are un preț destul de scăzut. Dacă doriți să creați un design coerent într-un singur stil, atunci trebuie să alegeți corect culorile plăcilor. Cum de a alege culorile care se potrivesc împreună? Există mai multe moduri de a face acest lucru:

 • utilizare nodurile adiacente ale roții de culoare. De exemplu, turcoaz și verde, portocaliu și galben, verde deschis și galben, purpuriu și roz de trandafir.
 • Luați pe brațe două, trei culori suculente "tropicale". Deci, galben, verde, portocaliu va înveseli întotdeauna, aduce lucruri pozitive la viață și va face camera mai ușoară. Astfel de culori "gustoase" sunt bune pentru baie, deoarece atunci când decorați camera de zi sau dormitor, acestea vor fi necorespunzătoare.
 • Stilul marin. Acest stil implică nuanțe albastru, albastru, nisipos. Combinați culorile luminoase cu tonuri mai blânde. Pentru a elimina tranziția abruptă a culorilor saturate, separați-le cu o bandă albă sau gri deschis. Cu toate acestea, nu toată lumea va fi încântată de designul albastru, deoarece puteți transforma designul băii într-un mediu plictisitor și rece.
 • Instalatii sanitare în baie în Hrușciov ar trebui să fie compact.Desen, inserție și decorare. Dacă în magazinul de construcții găsiți inserții frumoase de dale, luați-le ca bază pentru designul de culoare. Învingeți culorile bazei achiziționând o placă de un ton cu aceleași nuanțe. Limitați două, trei culori pentru a exclude designul variat.
 • Poți combinati dale si mozaicuri. În primul rând, un mozaic este cumpărat, apoi sunt selectate plăci.
 • Un design frumos și plăcut, format din culori de ciocolată și cafea. Se dovedește repararea în stilul de "cafea cu lapte." Pe un fundal alb, nuanțele clasice de bej și maro se alternează.
 • Spre deosebire de nuanțele de ciocolată baie în tonuri de gri închis va părea mai mult. Gri este perfect combinat cu culori luminoase, de exemplu, portocaliu, turcoaz, galben, rosu.
 • Mulți au construit design de baie pe jocul contrastelor. Pentru a obține o astfel de viziune, ca și în fotografie, trebuie să luați două culori opuse: calde și reci, luminoase și întunecate. În acest caz, invarianța lor devine o condiție importantă, adică conservarea luminozității și a saturației. Această metodă este cel mai bine utilizat pentru proiectarea de băi supradimensionate, în Hrușciov această opțiune de proiectare poate să nu fie o soluție foarte reușită.

Placi de amplasare

O baie mică într-o Hrushchevka, pe lângă schema de culori, are nevoie de aranjamentul corect al plăcii, motiv pentru care modul de așezare a acestui material este un punct important. Poate fi fixat în următoarele moduri:

 • Placile pot fi contraste, sunt convenabile si atractive.Stripes cu culori alternante. În fotografie există astfel de opțiuni.
 • zone. Diferitele metode de așezare sunt folosite, de exemplu, de pătrate, romburi, un cadru, cu o deplasare, și altele. Vedeți fotografia.
 • Cu inserții luminoase din plăci de alte culori.
 • Cu benzi verticale și orizontale. Linii verticale extinde vizual camera, orizontal - se extinde.
 • C oglinzi insertii. Pentru a mări vizibil suprafața unei băi mici în Hrușciov, este suficient să folosiți suprafețele oglinzilor și lumina reflectoarelor. Din aceasta, camera va deveni mai confortabilă și mai vizibilă. Fiți atenți la fotografie.

După cum puteți vedea din fotografie, reparația băilor din Hrușciov se poate face foarte calitativ, frumos, adăugând vizual metri suplimentari în cameră datorită unui design competent. După reparații, în ciuda dimensiunilor mici ale băii, a devenit mai funcțional și confortabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Design de balcoane: fotografie de interior de camere miciDesign de balcoane: fotografie de interior de camere mici
Imagine de design bucatarie 6 mp. mImagine de design bucatarie 6 mp. m
Fotografia bucătăriei cu o sobă cu gaz în HrușciovFotografia bucătăriei cu o sobă cu gaz în Hrușciov
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Proiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografiiProiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografii
Idei și fotografii de reparare bucătărie în HrușciovIdei și fotografii de reparare bucătărie în Hrușciov
Baie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografieBaie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografie
Cum sa alegi un model de bucatarie la colt pentru fotografia lui HrușciovCum sa alegi un model de bucatarie la colt pentru fotografia lui Hrușciov
» » O baie mică în Hrushchevka: o reparație cu o fotografie
© 2021 amigdas.com