amigdas.com

Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului

Inserie acrilică în baie - un upgrade genial!Învelișurile acrilice în baie vă permit să readuceți castronul din fontă la albul și netezimea originală. Acest produs este cu adevărat indispensabil, deoarece în procesul de utilizare a straturilor de acoperire cu smalț, rezultă că suprafața devine neplăcută la atingere. Pentru a nu fi nevoie să cumpărați o nouă instalație sanitară, este suficient să puneți o linie acrilică în baie.

Caracteristicile de producție

Placile acrilice din baie au cateva straturi:

 • Polimetil metacrilat. Este alb, ferm la atingere și neted. Un astfel de strat de finisare nu se teme de substanțe chimice și este rezistent la abraziune.
 • Există multe opțiuni pentru inserțiile acrilice.ABS plastic. Este vorba despre rășina termoplastică rezistentă la impact. Facilitează procesul de turnare. Datorită prezenței unui astfel de strat, caracteristicile de performanță ale polimetilmetacrilatului sunt îmbunătățite semnificativ, iar stratul de căptușeală din baie este obținut rezistent la deteriorări mecanice și, în același timp, ductil.

Ambele straturi de mai sus sunt foarte importante. Astfel, stratul exterior asigură cea mai lungă durată de viață a unei garnituri acrilice în baie, iar al doilea ajută produsul în procesul de fabricație să ia o anumită formă.

Linia acrilică este creată după cum urmează:

 • o foaie de material de 8 mm grosime este încălzită și apoi întinsă peste matriță în condițiile unei presiuni crescute;
 • presiunea este redusă, astfel încât materialul este presat pe matriță;
 • Atunci când stratul acrilic din baie este răcit, acesta este îndepărtat cu grijă.

Inserția acrilică este instalată în baie.Există o opinie conform căreia turnarea poate fi utilizată pentru a crea inserturi pentru o baie din fontă, totuși, în acest caz produsul va primi aceeași grosime, și, prin urmare, va necesita lustruire suplimentară. În plus, produsele finite vor fi prea fragile. Pentru a rezolva această problemă, partea inversă a căptușelii este întărită după fabricare prin turnare. Acest lucru vă permite să reduceți prețul produsului finit și să obțineți o suprafață uniformă netedă.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele oricărui căptușel acrilic din baie includ:

 • prezența unei suprafețe netede;
 • rezistență la abraziune, șocuri și substanțe chimice;
 • rezistență;
 • durabilitate.

Principalul dezavantaj al inserției acrilice în baie este o grosime mai mică a stratului acrilat de polimetil, care poate determina ștergerea acestui material. Deoarece căptușelul acrilic este plastic, acesta are nevoie de o bază solidă. De exemplu, inserția poate fi pusă într-o baie robustă din fontă.

Forme standard de linie în baie

Placa acrilică vă permite să prelungiți durata de viață a băii.Mulți oameni doresc ca linerul să se potrivească perfect cu suprafața băii, dar acest lucru este dificil. În acest caz, ar fi necesar să se facă mucegai la domiciliu sau să se facă baie la producție. Ambele metode nu garantează o calitate suficientă a produsului de baie, deoarece pot apărea chiar defecte minore prin material.

Astăzi, pentru fabricarea inserțiilor acrilice se utilizează un formular special, care este preliminar este bine lustruit. Cel mai adesea folosit soi de poliester armat, prețul căruia ajunge la 100 de mii de ruble, sau forma de aluminiu. Costul acestuia din urmă este de aproximativ 170-200 de mii de ruble. Trebuie remarcat faptul că crearea unei singure forme durează aproximativ 10-30 de zile.

Datorită prețurilor ridicate menționate, crearea unei forme individuale nu este rațională, prin urmare, numai modele standard de baie sunt disponibile pentru vânzare. Datorită utilizării formularelor prețul unei inserții acrilice este redus de 50 de ori. În mod natural, această varietate standard are dezavantaje:

 • nevoia de etanșare atentă a locurilor de conectare a băii cu peretele, precum și de scurgere;
 • Pentru a conecta baia veți avea nevoie de un adeziv foarte puternic;
 • Înainte de instalarea căptușelii, trebuie să demontați debitul de scurgere.

Dificultăți în instalarea inserției în baie

Inserții din produse acrilice în avans, casa este adus deja produsul finit.Decorație de perete irațional. Ideea este că în procesul de proiectare a unei case, distanța dintre pereții toaletei și lungimea băii este aproape aceeași, produsul fiind aproape de cele trei pereți. În acest caz, oamenii plasează marginea băii cu o țiglă, ceea ce înseamnă că în procesul de dezmembrare trebuie îndepărtate mai multe rânduri de plăci, care nu pot fi restaurate. Pentru a evita această problemă, este suficient să alegeți o baie de dimensiuni mai mici sau după instalarea căptușelii pentru a ascunde secțiunile deteriorate ale peretelui cu un soclu de finisare.

 • Stare slabă a conductei. Adesea, conductele sunt situate lângă mixer, motiv pentru care interferează cu instalarea căptușelii acrilice. Durata de viață a comunicării este de 15-30 de ani, în funcție de varietate, astfel încât să instalați inițial conductele astfel încât să nu interfereze cu instalarea și demontarea băii.
 • Rugătura pe racordul de scurgere-debit filetat. În acest caz, trebuie să scoateți grătarul cu un disc de decupare, apoi să reinstalați surplusul de scurgere și să vă conectați la comunicații. Pentru a vă asigura că, după o reparație forțată, camera arăta plăcut din punct de vedere estetic, este necesar să instalați suplimentar un ecran decorativ alunecător sub baie.

Costul unei inserții și instalări acrilice

Înainte de a instala inserția în baie, trebuie să faceți pregătirea.Multe companii oferă un pachet de servicii de bază, care include livrarea de garnituri acrilice, instalarea acestora, înlocuirea scurgerilor de scurgere și, de asemenea, unele consumabile. Firește, prețul final include costul produsului. În acest caz vorbim despre prețul inserțiilor. Un astfel de produs va costa 3-6 mii de ruble. Dacă doriți, puteți comanda instalarea separat. Prețul pentru acest serviciu variază între 1,5 și 5,5 mii de ruble, în funcție de complexitatea lucrării.

Acrylic liner în baie este o modalitate foarte bună de a face upgrade sanitare, care nu necesită investiții financiare semnificative. Un astfel de produs are caracteristici excelente, datorită cărora reparația sau înlocuirea obiectelor sanitare nu este necesară în curând.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Cum se face o restaurare a unei băi din fontăCum se face o restaurare a unei băi din fontă
Ce dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuriCe dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuri
Seturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acriliceSeturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acrilice
Câte litri de apă sunt plasate în baieCâte litri de apă sunt plasate în baie
» » Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului
© 2021 amigdas.com