amigdas.com

Dragostea - cum și pentru ceea ce face de fapt albinele

Miere de albine - cum să obțineți un tratamentChihlimbar, miere transparentă, dulce - cea mai bună delicatețe pentru dintele dulce. Îl tratăm, îl aplicăm în cosmetologie, îl adăugăm la coacere și doar mâncăm o gustare cu ceai. Mierea este de fapt un produs unic care a fost creat de albine cu mii de ani în urmă. Are un gust și o aromă unică, iar compoziția conține multe substanțe utile. Dar cum ajunge la masa noastră, nu toată lumea știe. Să vorbim despre asta în detaliu.

De fapt, acesta este un proces foarte consumator, de lungă durată, dar unic. Mierea albă este cea mai importantă insectă din tot ceea ce există pe pământ. Doar datorită acestui toler, avem o ocazie unică de a gusta acest produs divin vindecător.

Se crede că albinele au fost create de Dumnezeu în mod special pentru oameni, deoarece colectează mult mai multă miere decât au nevoie să se hrănească singuri și dau o parte suplimentară unei persoane.

Albinele colectează activ polen în timpul veriiInițial, albinele extrag mierea pentru a se hrăni singuri. Locuința și fagurele pe care le creează în așa fel încât nimeni să nu-l facă nu a putut ajunge acolo. Celulele sunt construite astfel încât nici o moleculă sau un microb nu poate ajunge acolo. Mierea în faguri în formă înfundată poate fi păstrată pentru totdeauna!

O familie de albine este un nume condițional pe care o persoană a venit-o. De fapt, este o organizație mai înaltă, în care există un uter de ouă, pe care larvele au fost crescute de albine, încă ei hranesc drone, care sunt necesare pentru continuarea genului. Viața albinelor este destul de scurtă, doar o lună și depinde de aripi. În timpul verii, albinele lucrează foarte tare, iar aripile se deteriorează rapid.

Albina de lucru albină își începe activitatea de la naștere

Activitatea de lucru a albinei de la naștere până la moarte

  • În primele trei zile, ea îndepărtează celula după eliberare, ca să spunem așa, aduce ordine.
  • În următoarele două zile, un stup va zbura în jurul valorii de, hrănind larve cu polen și miere.
  • Bee fagure de miere este o structură unicăDe la 7 la 11 zile în glandele albinelor, jeleul regal începe să excretă, pe care îl hrănesc cu larvele uterului și uterului însuși.
  • De la 12 la 17 zile încep să apară glanda de ceară și o insectă mică devine un constructor de sute, paza stup, ea susține clima (valuri aripile sale), bucurându-se de nectar.
  • De la a 18-a zi pentru albine vine timpul mierei, este selectat pe stradă, unde începe să colecteze nectar.

Cum se fac fagurile de miere

Piesele de fagure de albine sunt celule hexagonale, destinate depozitării mierei. Apicul aduce nectarul în stup și apoi îl mestecă, adaugă enzime și îl sigilează în faguri. de asemenea în fagurele cresc urmași. Celulele celulare au o dimensiune diferită, în funcție de scop, albine, dronă, uterină, miere. Honeycomb construiește albine din ceară, pe care ei înșiși o produc. Bee ceara face o consistență astfel încât condiția dedurizată era maleabil, și s-ar putea da forma necesară, iar în stare întărită era fragil și rupe.

Ceara de albine este longev, nu este afectată de mediul înconjurător și de diverse microorganisme. Albinele construiesc faguri în întuneric absolut, deoarece au un miros perfect dezvoltat. Construcția a trei cadre de la zero are nevoie de aproximativ trei zile, dacă apicultorul pune cadre cu o ceară, timpul este mult mai mic.

Cum se face ceara

Cum se obține ceara de albineCeara este produsă de albina cu glande speciale, când jeleu regal încetează să iasă în evidență. Pe abdomenul unei insecte se formează o placă de ceară, care pe viitor se va topi sub influența unui secret fiziologic. Are o culoare galben deschis, care ulterior se întunecă. Ceara de albine este utilizată pe scară largă în industrie și medicină. Are un gust destul de bun.

Cum se produce mierea?

Primul lucru pe care trebuie să-l găsească o albină este o sursă de nectar, adică flori.

De unde vine nectarul:

  1. Pomi fructiferi.
  2. Culturi vegetale.
  3. Trifoi.
  4. Păpădia.
  5. Tufișuri de fructe de pădure.

Cu limba subțire, înfășurată într-un tub, albina suge nectarul din fiecare floare. Nectarul este colectat, pliat în special, sub burta unei albine, pungi de miere, care se numesc al doilea stomac al albinelor. Pentru a umple al doilea stomac, albina zboara aproximativ 1500 de flori. În scopul de a aduce miere, albina poate zbura la 8 kilometri de stup și apoi poate găsi ușor drumul spre casă.

Ce albine colectează de la flori, de faptPrima etapă a producției de miere are loc în cavitatea insectelor. Așa cum o mestecă, adăugând la ea necesare pentru depozitare și enzimele de îngroșare. Albina mănâncă pur și simplu polen, de care are nevoie pentru operarea glandelor faringiene. Polenul contine un numar mare de vitamine si aminoacizi, hraneste si uterul pentru un pui bun.

Pe picioarele din spate ale albinelor au avut caneluri cu fire speciale pentru a purta polenul în timpul zborului, a fost mai convenabil. Există, de asemenea, răzuitoare și perii speciale pe a treia pereche de picioare, cu ajutorul cărora curăță pulberea de polen care rămâne pe abdomen.

Zahărul, care conține nectar, are o mulțime de apă. Datorită ventilației și căldurii din stup, apa se evaporă și se produce un sirop dulce. Pentru a obține miere, insectele transferă nectar dintr-o celulă în alta, în timp ce ei aripile lor aripi, astfel ventilând în mod activ priza. Evaporarea umezelii din nectar este accelerată atunci când este transferată din celulă în celulă, fiecare albină îmbogățindu-l cu enzime diferite.

Stupul respectă cele mai stricte sanitări, nu pot obține obiecte străine, albinele sunt foarte curate, deoarece dacă este în miere va primi exces de umezeală, se poate rătăci rapid. Amestecul rezultat al albinelor este transferat chiar în partea superioară a cuibului și ambalat dens în faguri de miere pentru o depozitare mai îndelungată. În total, producția de miere de la și de la albine durează de la una la două săptămâni.

De ce albinele fac miere

Cum albinele fac miere - ceea ce nu vedemDe fapt, aceste insecte inteligente colectează nu numai nectarul, ci și polenul florilor, care este o sursă de proteine ​​pentru albine. Polenul este colectat în bulgări, pliate în faguri de miere, topit cu miere și sigilat. Aceasta se numește perga. Pentru producția de miere de calitate au nevoie de condiții meteorologice favorabile, în cazul în care ceva nu merge de vară uscat și nu suficient de umiditate pentru a colecta nectar, albinele colectează eliberarea dulce a altor insecte, din care fac, de asemenea, miere de albine. Dar această miere nu este potrivită pentru iernare, conține multe săruri care afectează negativ sănătatea albinelor.

Există o altă sursă de materii prime pentru prepararea de miere - substanțe zaharoase care sunt conținute în plante și roua de miere. Copacii înfloriți dau albine materii prime pentru fabricarea mierei. o astfel de mierea este delicioasă pentru o persoană, dar nu este utilă. Omul, cu toate acestea, el ia o mulțime de miere de albine, astfel încât iarna este să-i hrănească un sirop de zahăr gros pentru albine nu au murit de foame.

Unii oameni cred că sunt alergici la miere. Această opinie este parțial eronată, deoarece alergii pot provoca numai slabă miere de calitate din cauza conținutului de impurități diferite. Mierea este la fel de înaltă calitate și puteți mânca chiar și cele mai complexe alergii.

În concluzie, aș dori să rezum. De ce albine de miere? Ei fac pentru sprijinul vieții, cu alte cuvinte, să mănânce și să hrănească urmașii. Se crede că albinele sunt unul dintre primele insecte ale planetei noastre și de milioane de ani au învățat să ofere mâncăruri delicioase și sănătoase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a testa miere pentru naturalitate: modalități de a verifica calitatea achizițieiCum de a testa miere pentru naturalitate: modalități de a verifica calitatea achiziției
Cum să verificați și să determinați calitatea mierei la domiciliuCum să verificați și să determinați calitatea mierei la domiciliu
Poate mierea să fie dată femeilor însărcinate? Efectul produsului asupra fătuluiPoate mierea să fie dată femeilor însărcinate? Efectul produsului asupra fătului
Apicultura si apiculturaApicultura si apicultura
Caracteristicile vieții unei albine negre (albastre)Caracteristicile vieții unei albine negre (albastre)
Cum fac albinele de miere miere?Cum fac albinele de miere miere?
Rase de albine: descriere și fotografii ale celor mai populare rase de albineRase de albine: descriere și fotografii ale celor mai populare rase de albine
Vor fi cărțile de vis răspunsul la întrebarea despre ceea ce oamenii visează despre albine?Vor fi cărțile de vis răspunsul la întrebarea despre ceea ce oamenii visează despre albine?
Carne de albine: caracteristicile rasei și caracteristicile albinelorCarne de albine: caracteristicile rasei și caracteristicile albinelor
Secretele viselor. Aflați ce să visezi despre miere într-un visSecretele viselor. Aflați ce să visezi despre miere într-un vis
» » Dragostea - cum și pentru ceea ce face de fapt albinele
© 2021 amigdas.com