amigdas.com

Fotografia interioară combinată cu o toaletă a unei băi

Cum sa faci un aspect baieÎn apartamentele cu o cameră de anii trecuți, băile și toaletă erau întotdeauna proiectate pentru a fi combinate, locuințe mai spațioase au avut aceste camere în formă separată. Se presupune că o mică familie locuiește într-un apartament cu o cameră, care nu se va confrunta cu inconveniente în dimineața când efectuează proceduri de igienă. În zilele noastre, atunci când proprietarilor li se permite să redezvolte apartamentele, mulți fac un verdict în favoarea interiorului combinat al toaletei și băii pentru uzul comun al tuturor membrilor familiei.

Pentru a alege și a pune în aplicare proiectarea unei băi și a unei toalete, combinate, trebuie să treceți printr-o cale complicată alegerea stilului interior, determinați numărul de corpuri de iluminat, aranjați-le în interior și alegeți setul optim de materiale pentru finisare. Înainte de a combina toaleta și baia, trebuie să vedeți fotografiile finisajelor finisate în cataloage și să alegeți cele pe care toate gospodăriile le plătesc.

Caracteristicile versiunii combinate

Beneficiați de combinarea a două premise

Opțiuni combinateÎncă există controverse între suporteri versiune separată și combinată, pentru ca fiecare familie să rămână pe o anumită soluție este posibilă prin alegerea unui design, determinarea funcționalității dorite a camerei, a bogăției materiale și a numărului de persoane care locuiesc în apartament.

  • Primul avantaj este apariția unei zone mai mari pentru crearea unui design. Instalarea mașinii de spălat într-o versiune separată nu a fost posibilă, iar în cazul unei creșteri a zonei este posibilă amplasarea compactă a tuturor dispozitivelor necesare și stabilirea tuturor comunicațiilor pentru proiectul dumneavoastră.
  • Economisiți bani pentru finisarea băii datorită lipsei unui perete. Pentru iluminarea unei lămpi, în loc de două, trebuie să echipați singura ușă comună în cameră.
  • Există o oportunitate de a crea un design frumos al unei băi combinate cu o toaletă, mult mai mult spațiu vă va permite să împliniți interiorul conceput cu o eficiență maximă.

Ce neplăcere

  • În unele cazuri, este necesară demolarea pereților permise din cazuri arhitecturale, care uneori trebuie să aștepte mult timp. În plus față de timpul pierdut, acest lucru amenință cu anumite costuri pentru documente.
  • În cazul în care apartamentul este locuit de mai mult de trei sau patru persoane, utilizarea facilităților de igienă poate crea o coadă în fața băii dimineața și seara.

Regulile băii comune

Cum să combinați două zoneDeși spațiul din camera nouă devine din ce în ce mai mare, dar dorința de a plasa mai multe dispozitive utile pe piață crește, de asemenea. În plus, există o saturație a clădirilor cu diverse comunicații, a căror așezare trebuie, de asemenea, să ofere un anumit loc.

Indiferent de decorarea noului interior, este necesar să vă amintiți acest lucru camera trebuie să fie igienică și este mai bine să se ofere suprafețe din materiale ușor de curățat. Toate materialele utilizate pentru realizarea designului trebuie să aibă proprietăți rezistentă la umiditate.

Este necesar să se prevadă o ventilație puternică a băii combinate. Este mai bine să realizați o variantă artificială. Este adesea făcută astfel încât atunci când se aprinde lumina, ventilația începe de asemenea să funcționeze. În consecință, datorită dezavantajului arderii continue a luminii, ventilația de evacuare nu este permanentă în baie. Este mult mai eficient să se facă întrerupătoare separate pentru astfel de funcții.

Pentru a combina cu succes în proiectarea camerei mai multe piese necesare și importante de mobilier și obiecte sanitare, achiziționați cel mai mult opțiuni compacte. Un exemplu poate servi drept chiuvete speciale, destinate instalării deasupra unei mașini de spălat, versiuni în colț de chiuvete, toalete. Cabinele sunt de dorit să se instaleze cu forme rotunjite și nu dreptunghiulare, care ocupă un spațiu suplimentar.

Pentru a stoca orice produse de igienă și de curățare, aranjați cutii înguste de mobilă în locuri unde există spațiu liber. Astfel de locuri care au apărut după instalarea instrumentelor, pot exista multe, de exemplu, între toaletă și bideu, chiuvetă și toaletă, cabină și mașină de spălat. În acest caz, în centrul băii va exista o mulțime de spațiu liber pentru mișcare.

Spațiul sub baie este de asemenea utilizat pentru depozitare prin aranjarea flip-flops sau panouri complet detașabile pe laturi.

Proiectarea unei băi combinate

Plasarea de mobilier și obiecte de igienă

Design combinat cu o baie de toaletăPrintre amenajările sanitare necesare și mobilier pentru instalarea în baie, puteți evidențiați principalul, care sunt plasate permanent de către orice proprietar. Acestea includ WC complet cu rezervor (fixe sau cu balamale), duș sau baie, dulapuri și rafturi pentru igiena depozitare, chiuveta cu piedestal sau fără mașină de spălat.

Toate aceste elemente sunt aproape fără probleme plasate chiar și într-o zonă foarte limitată de băi moderne, dar încercând să faceți designul mai rațional, puteți alege un aranjament convenabil.

Pentru a nu putea transfera și a nu modifica pentru a economisi bani canalizare și rețele de alimentare cu apă, Merită să puneți toate dispozitivele sanitare în apropierea locurilor vechi care existau înainte de reamenajare. Este mai ușor să instalați o baie în fața ușii și să așezați restul obiectelor pe părțile laterale ale camerei.

Pentru a oferi un astfel de loc pentru o mașină de spălat, înlocuiți baia de ședere lungă cu un stand compact de duș. dimensiunea cea mai recomandată și cea mai comună a standului 90x90 cm. dușurile mai mici irosite din cauza lipsei de spațiu interior și o mai mare ocupă mult spațiu prețios în interiorul baie.

În cazul în care proprietarii de apartament absolut nu vreau să renunț la baie, apoi o mașină de spălat mic este instalată sub o chiuvetă plată sau sub o cameră normală, numai ea este ridicată la înălțimea necesară. Pentru persoanele înnebunite și copii în acest caz, utilizați un suport mic sau un pas de materiale antiderapante.

Pentru a găzdui cel mai mare număr de articole din baie, ele folosesc boluri de toaletă și chiuvete articulate, care sunt conectate la țevi care ies din perete. Astfel de adaptări vă salvează până la 30 cm în fața dvs. și, pentru confort, nu diferă de cele obișnuite.

Zonarea spațiilor

Cum se conectează două zoneSe aplică zonarea internă pentru separarea vizuală design pe zonele funcționale ale băii și toaletei. Astfel de partiții joacă rolul de protecție împotriva stropirilor de apă și protejează obiectele și îmbrăcămintea împotriva pătrunderii umidității.

  • Pereții și ecranele sunt realizate din metal în combinație cu sticlă simplă sau armată, uneori rolul de umplere joacă plastic sau policarbonat. Puteți cumpăra în magazin astfel de divizoare, realizate dintr-o singură grosime de sticlă de cel puțin 10 mm. Pentru a economisi spațiu, sunt produse partiții pliabile.
  • Uneori, partițiile vizuale în proiectarea băii și a toaletei sunt așezate bucăți de mobilier, care în acest caz îndeplinesc un rol dublu. Este, de asemenea, posibilă utilizarea zonei de zonare a băii cu diferite culori de plăci ceramice.
  • Pentru multe femei, baia este o cameră în care își aduc aspectul în ordine, prin urmare, trebuie să aranjați o zonă de oglindă cu o masă convenabilă pentru cosmetice și aparate electrice. Este necesar să aveți iluminare suplimentară în acest loc de pe ambele părți ale oglinzii.

Finisarea suprafeței

pereți

Deoarece în baie există o umiditate ridicată, materialele de perete nu ar trebui să lase apa să intre și să o absoarbă.

Este considerată finisarea tradițională gresie. Acesta îndeplinește toate cerințele construcției moderne. Varietatea de forme și culori permite utilizarea în orice tip de interior ales. Suprafața este ușor de curățat și nu necesită spălare constantă. Singurul dezavantaj este costul ridicat al materialului. În plus, este necesară abilitatea de a fi construită, ceea ce nu permite proprietarilor lipsiți de experiență să facă singuri instalarea.

Panourile din plastic se referă în mod corect la cea mai solicitată metodă de finisare a suprafețelor băii, ceea ce vă permite să combinați aspectul frumos și îmbrăcămintea ieftină pentru pereți. Referindu-se la neajunsuri, se poate sublinia faptul că cadrul rafturilor lor durează centimetri din cameră, acest lucru este irațional în băi și toalete combinate mici.

Aplicarea aglomeratelor oarecum nerostită din cauza prețului ridicat al stratului de acoperire. Deși caracteristicile acestui material artificial nu sunt inferioare plăcilor ceramice, chiar le depășesc în rezistență.

Finisarea pereților din baie pentru nivelare cu gips-carton rezistent la umiditate este deseori și corect justificată. Cu tehnologia corectă de chit și colorare, acest finisaj va servi de mulți ani.

O piatră naturală este folosită în camerele de elită pentru a combina luxul excepțional și bogăția finisajelor.

Plafonul în baie

Cum și cum să terminați baieÎn interiorul unei băi moderne este adesea folosit instalarea plafoanelor întinse, care fac posibilă crearea unui înveliș rezistent la apă. Când este inundat de vecini de sus, acest design de tavan va păstra toate articolele în baie uscate. Pe fotografia din cataloagele companiilor implicate într-o astfel de decorare există o mare varietate de culori și modele pentru o astfel de acoperire în proiectarea băii.

Se utilizează în designul tavanului și în plasticul standard, care nu va dispărea niciodată din interiorul căzielor și toaletelor, deoarece este foarte funcțional pentru acest tip de încăperi.

Pictura plafonului cu compuși rezistenți la umiditate este, de asemenea, folosită destul de des. Pentru a egaliza diferențele dintre plăcile de pe tavan, puteți aplica plăci de gips sau le puteți face cu tencuieli umede care funcționează bine în camerele umede ale băilor.

Plafoanele cu oglinda Numai în designul camerelor mari și spațioase. Dacă baia este pătrată și mică, oglinda ridică vizual tavanul și dă un sentiment de bine, îngust și înalt. Nu arată rău și se comportă într-o cameră umedă și plăci din polistiren, dar necesită, de asemenea, o egalizare a suprafeței plafonului.

Alegerea interiorului camerei se poate face independent cu ajutorul fotografiilor din cataloage. Sau, experți cu experiență în proiectare pot veni la salvare, care vor arăta fotografii gata făcute din diverse interioare.

Baie combinată interior
Proiectul Baie CombinatăCum să fuzionați corect două zoneOpțiunea de potrivire pentru baieBaie și baie aspectReguli pentru combinarea zonelorBaie mare și cazareAccesorii pentru baieProiectare baieDesign baie și baieCum se conectează două zoneCombinat interiorExemplu de combinare a unei băiToaletă și baie finisajeBaie cu baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Cum să alegeți un scaun confortabil pentru scaunul de toaletăCum să alegeți un scaun confortabil pentru scaunul de toaletă
Caracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletăCaracteristicile tehnice ale confort vas compact de toaletă
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Variante de proiectare și modalități de așezare a dalelor în toaletăVariante de proiectare și modalități de așezare a dalelor în toaletă
Repararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartamentRepararea toaletei prin mâinile proprii - design foto în apartament
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
» » Fotografia interioară combinată cu o toaletă a unei băi
© 2021 amigdas.com