amigdas.com

Cum se fac tăietori pentru un motoblock și un cultivator cu mâinile tale

Cuttere pentru motor-bloc cu mâinile propriiMotoblock a devenit un asistent indispensabil în lucrul cu pământul și cultivarea solului. Extern seamănă cu partea din față a tractorului într-o dimensiune redusă: se ocupe de plug doar două roți și motorul cu ardere internă. Pe manere sunt localizate toate butoanele necesare împreună cu comutatoarele de control.

Pentru ce se taie freza

Mori pentru motor-bloc sunt utilizate în mod activ în cultivarea solului. Cu ajutorul lor este posibil:

  • distruge buruienile fără a lăsa urme ale acestora;
  • amestecați cu atenție toate straturile de sol, slăbiți-le, ceea ce vă permite să ridicați fertilitatea;
  • distribuirea rapidă și calitativă a îngrășămintelor pe amplasament;
  • Aliniați suprafața câmpurilor.

Astfel de instrumente sunt foarte productive, care permite obținerea de rezultate înalte în tratarea pământului udat, argilă și zaderevenevshih, îmbunătățirea pășunilor și pajiștilor.

Există mai multe tipuri de tăietori, dar cel mai popular:

  • "Picioarele lui Crow";
  • Cuțite cu formă de sabie.

Operațiunea motoblockAl doilea - standardul. Folosindu-le puteți rezolva o varietate de sarcini. Principalul avantaj este în forma specială a lamelor. Ele sunt realizate din oțel, construcția este pliabilă, deoarece materialul nu poate fi sudat.

"Labe de gâscă" a apărut pe piață relativ recent. Acestea permit să procesați pe deplin cel mai greu sol. Modelele sunt solide, ele nu pot fi dezasamblate, ceea ce înseamnă că au o rezistență ridicată. Principalul lor dezavantaj este că buruienile se acumulează între lame, de aceea este necesar doar să se lucreze pe zonele curățate. De asemenea, poate fi utilizat pentru tratarea preventivă a solului de la gândacul Colorado și alți dăunători.

Cum se fac tăietori pentru un motoblock cu mâinile tale

Cutterele sunt aranjate simplu. Înainte de a le colecta, merită să vă familiarizați cu detaliile deja existente și cu caracteristicile lor de design.

Desenele potrivite sunt conținute în publicațiile tematice și pe forumurile de pe Internet. După determinarea modelului, trebuie să pregătiți materialele pentru asamblare. Dacă se utilizează detalii curl, ar trebui să fie comandate de la comandant sau forjate de tine, dacă există anumite abilități și acces la echipamente speciale.

Materialele de care aveți nevoie

Înainte de asamblare, măsurați zona, pe care intenționați să le procesați și pe baza datelor obținute, începeți să colectați mecanismul. Pentru a obține designul cel mai corect, aveți nevoie de:

  1. Desen de frezat pentru blocuri motoaremașină de sudare,
  2. bulgară,
  3. detalii care vor servi drept praf de copt;
  4. un tub de metal lung cu un diametru de 42 mm.

Baza pentru ruptoare poate fi arcul automobilului, care este îndoit și înclinat la țeava principală sub un unghi.

Sfaturi pentru a face

Mai întâi de toate acordați atenție asamblării corecte. Evitați orice abateri, chiar și cele mai nesemnificative. Dacă arăți inadrentența, atunci axa este ruptă. Instalarea tăietori motoblock de casă și tăietori pentru cultivator, este important să nu se confunde direcția de rotație a dinților.

Se recomandă realizarea de elemente cu un diametru care să nu depășească 500 mm. Acest lucru înseamnă că instrumentul poate pătrunde în sol cu ​​260 mm și se poate apuca de aproximativ un metru într-o singură abordare.

Cuțitele în formă de sabie sunt mai puțin periculoase în comparație cu altele. Cu ei, riscul de vătămare gravă este minim. Aranjamentul alternativ al cuțitelor face ca intrarea lor în sol să fie consecventă, fără lovituri sau jafuri.

Pentru a prelungi până la maxim durata de viață a dispozitivelor auto-făcute, trebuie să respectați câteva reguli simple, în special, Când începeți friza trebuie să fie deasupra solului, După aceasta, se pornesc revoluțiile, lamele se coboară încet în sol, așa că începe tratamentul.

Construiți procesul

După cum am menționat deja, lucrarea începe cu măsurătorile site-ului. După ce toate calculele sunt efectuate, puteți trece direct la ansamblu. Folosind o mașină de sudură, conectați cuțitele la o conductă pre-pregătită. Înainte de aceasta, puteți ascuți marginile elementelor la unghiul dorit.

Adaptarea primită trebuie fixată pe ansamblul cârligului - iar lucrarea poate fi considerată finalizată. Pentru a vă asigura că sistemul funcționează corect, executați o încercare și ajustați.

Este ușor pentru persoanele care au experiență în lucrul cu metale să asambleze mașinile de tăiat pentru motorul Neva. Simplificarea instalării permite circuite precompilate, precum și un set de instrumente și materiale de calitate.

Pentru a asambla un astfel de mecanism ca un tăietor de frezat, poți și cu propriile tale mâini, trebuie doar să citești recomandările și să adere în mod consecvent la coerența lucrării. Apoi dispozitivul va servi timp de decenii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să plantați cartofii cu un motor-blocCum să plantați cartofii cu un motor-bloc
Cum se face un cultivator manual de tornadă la domiciliuCum se face un cultivator manual de tornadă la domiciliu
Cum se face un minitractor dintr-un bloc de motor nevaCum se face un minitractor dintr-un bloc de motor neva
Caracteristici ale tehnologiei de plantare a cartofului folosind un bloc de motorCaracteristici ale tehnologiei de plantare a cartofului folosind un bloc de motor
Instrucțiuni pentru fabricarea unui bloc cu propriile mâiniInstrucțiuni pentru fabricarea unui bloc cu propriile mâini
Mașină de recoltat cartofi pe motoblock: ce este și cum să o faceți singur?Mașină de recoltat cartofi pe motoblock: ce este și cum să o faceți singur?
Cum sa faci un chiller pentru un motoblock cu mainile taleCum sa faci un chiller pentru un motoblock cu mainile tale
Cum să faci o mașină de recoltat cartofi pentru un motoblock cu mâinile taleCum să faci o mașină de recoltat cartofi pentru un motoblock cu mâinile tale
Cum se face un mini tractor dintr-un bloc cu motorCum se face un mini tractor dintr-un bloc cu motor
Rochii de casă și accesorii pentru motobloc. Noi versiuniRochii de casă și accesorii pentru motobloc. Noi versiuni
» » Cum se fac tăietori pentru un motoblock și un cultivator cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com