amigdas.com

Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață

Luptă roșie sau montanăÎn multe povești, principalul erou fantastic este un animal, cum ar fi un lup. De regulă, vorbim despre Lupul Gray obișnuit. Și nu toată lumea știe că există și alți lupi de o specie montană sau roșii. Este acest animal care este pe punctul de a dispărea și este listată în Cartea Roșie

.

Lupul rosu sau munte: aspectul, stilul de viata

În exterior, un lup roșu are în comun o vulpe și un șacal. Lupul roșu sau munte, spre deosebire de rudele gri, are o coadă lungă care se trage de-a lungul pământului și este ceva asemănător unei vulpe. Are o botă ascuțită și scurtă. Are urechi mari și erecte. Vârfurile de pe urechi sunt ușor rotunjite și situate înalte pe cap. Urechile lupului conțin fire de păr albe.

  1. Un prădător adult poate ajunge la aproximativ douăzeci și unu kilogram în greutate.
  2. Lungimea corpului este de aproximativ un metru. Femelele din această rasă cântăresc jumătate.
  3. Înălțimea la greabăn nu depășește cincizeci de centimetri.
  4. Femeile și bărbații au culori identice. Prin urmare, este imposibil să le distingi la o distanță mare.
  5. În timpul iernii, puteți vedea de la distanță o blană roșie a unui animal. În această perioadă, lâna are o anumită strălucire și densitate.

Vara, blana animalului devine grosieră, rară și își pierde apelul. În funcție de regiunea în care trăiește animalul, culoarea poate fi schimbată. Lupii au fost marcate în tonuri de culoare galben deschis și ruginiu maroniu. Pântecele și partea superioară a trunchiului întotdeauna arată mai ușor pe ton.

Stil de viață animal

Care sunt obiceiurile unui lup rosu?Un munte sau un lup roșu conduce un stil de viață activ. Ei vânează doar în timpul zilei. Accentul căutării pentru hrană este mirosul de pradă. Pentru a se simți mai bine, ei fac o saltare de până la trei metri în sus. Vânătoarea se desfășoară în ambalaje, în care nu mai puțin de zece persoane. Astfel, ele funcționează într-o manieră organizată. În timpul urmăririi pradă, ele formează un lanț din care este imposibil să scape. În timpul verii, lupii de munte își duc pradă în mediul rural deschis. În timpul iernii, ei încearcă să conducă prada la un lac sau la un râu. Aproape toate animalele înainte de această manevră devin neajutorate, fie că este vorba de un mistreț sau de cerb.

Imobilează o specie pe cale de dispariție Un animal pe câmpii deschise. Dar pentru a căuta mâncare, fac diferite mișcări nomade sezoniere. Pentru ei, alpinismul vertical este inerent. De îndată ce munții acoperă acoperirea de zăpadă, după prădătorii copți bifosi, aceștia trec în partea de sud a munților sau coboară spre poalele muntelui. Cercetătorii sunt conștienți de cazurile în care animalele rare au părăsit habitatul lor principal la o distanță de până la șase sute de kilometri.

O mâncare de un fel rar

Se hrănește, ca și alte animale de pradă, cu ungulate mari. Acestea includ vierii, cerbii. Dar dacă există un caz, apoi mâncarea principală este sămânța, iepurele, păsările. În cazul în care lupul a observat o oaie de pășunat, soarta animalului este inevitabilă.

În plus față de animalele biongulate, animalele mănâncă alimente vegetale, care sunt necesare pentru saturarea organismului cu vitamine. Poate fi un rhubar sălbatic.

Cum cresc lupii rosii?

Aspectul unui lup rosuLupul roșu este enumerat în Cartea Roșie și se referă la animale care sunt pe punctul de a dispărea. Reproducerea animalului este prost înțeleasă. Naturiștii observă că cel mai adesea lupii se naște în lunile de iarnă (ianuarie sau februarie).

O femeie poate produce până la nouă copii, care se nasc în cea mai mare parte orbi. Haină lor are o culoare maro închis. Aspectul călătoriei lor la cățelușii unui câine obișnuit. Cercetătorii menționează că acest tip de animal este un monogram. Nu-i trădează niciodată partenerul. Barbatul alege doar o doamna a inimii. Alte femele vor aștepta ca puii să crească și poate că cei aleși dintre ei vor fi printre ei.

Părinții au grijă de copiii lor, nu mai rău decât mama lor: când se nasc copii, părinții stau și păzesc bara,o dacă femeia decide să-și părăsească teritoriul, atunci părinții își transformă prădătorii lor feroce în niște îngrijitori. Se joacă cu copiii lor, îi mușcă pe urechi și pe coadă. Ei sunt în stare să suporte cu răbdare tot ceea ce fac puii.

Muntele de lupi montani

Animalul ruinat de culoare roșie trăiește în principal în pădure sau în munți. Cele mai multe dintre speciile rare se găsesc în sudul, în partea centrală a Asiei. De asemenea, pot fi găsite în munții Altai și în insulele Java și Sumatra. Predatorii se găsesc și în țara noastră. Ele pot fi văzute în Orientul Îndepărtat. Majoritatea persoanelor se află pe teritoriul Mongoliei și Chinei.

Anterior, prădătorul era răspândit în țările din Tadjikistan, Kârgâzstan și Kazahstan. O puteți vedea și în partea de vest și sud a orașului Primorye. În Buryatia, unde era un reprezentant permanent al pădurilor, a dispărut complet. Din cauza exterminării unor specii rare de animale, văile râului Selenga și epuizarea resurselor pentru ungulate. Și, de asemenea, se știe că lupii din această rasă nu trăiesc mai mult în zonele și munții mici din Transbaikalia.

Concurenții și dușmanii animalului

Pentru concurenții unei rase roșii a lupului este necesar să se transporte toți reprezentanții felinei. Acestea sunt leoparzi, cougari, leoparzi, tigri, lynxuri și lupi gri. Deoarece toate felinele mănâncă aceeași mâncare, atunci concurența dintre ele crește de mai multe ori. Destul de des în acest mediu există situații de conflict. Un lup roșu nu este valabil lupta cu atât de mulți rivali. Prin urmare, rock-ul până în prezent pe prag de supraviețuire.

În plus, pericolul este pentru un om rar de animale. Indiferent de habitatul animalului, oamenii vânează animalele, le privează de hrană și, de asemenea, ca plăcere să le vâneze. Pe lângă faptul că dispariția unei specii rare contribuie la diferite boli, ele ar trebui atribuite rabiei și ciumei.

Comportamentul social al prădătorilor în pachet

Comportamentul social al lupului roșuUn lup roșu este un animal social care trăiește într-un pachet. O turmă se poate număra de la doisprezece până la treizeci de indivizi. Acest turm este destul de periculos. În turmă, lupii pot elimina concurenți și, de asemenea, să conducă prada într-un colț orb. Multe animale merg în căutare de obiect de vânătoare, determinând urmă de lupul muntelui se tem. Cercetătorii au remarcat în mod repetat cazuri când o turmă de lupi roșii a ucis un tigru.

Un grup de animale periculoase, de regulă, își continuă pradă de mult timp, epuizând-o fizic, după care atacă din spate. Modul de atac al animalului are o claritate incredibilă, ajustarea mișcărilor. Vânătoarea de vânători ajută la obținerea de animale mari în lupi.

Dar organizarea înaltă și precisă a prădătorului montan se manifestă nu numai în vânătoare. În efectiv, animalele prezintă o formă prietenoasă de comportament. Ei joacă, vorbesc și cum câinii își cresc copiii. Lupii principali urmează ordinea în comunitatea lor. Din păcate, nu există cazuri în care era posibil să se observe comportamentul unui animal pentru o lungă perioadă de timp. Lupii trăiesc înalți în munți, așa că ajungerea la ele este destul de dificilă.

Cercetătorii evidențiază natura neîncrezătoare a animalului. Nu există cazuri în care un lup roșu ia permis unui om să vină la el. Prin urmare, această specie de lupi nu se găsește în grădina zoologică. Și, de asemenea, este demn de remarcat faptul că este imposibil să urmăriți sau să vă apropiați de animal.

  • Are o audiere excelentă. La o distanță de zece metri el va putea să audă ruginirea hârtiei.
  • Are un nas excelent. Poate mirosi mirosul unui om de sute de metri.
  • Se ascunde în crăpăturile munților și peșterilor, unde este dificil să ajungi la o persoană.

Până în prezent, este imposibil să întâlnim un lup roșu sau un munte în țara noastră. Animalul este listat în Cartea Roșie a Lumii și în Rusia. Lupul roșu are statutul de specie de dispariție. Datorită faptului că animalele din această specie devin inaccesibile oamenilor, date exacte privind numărul lor sunt încă absente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Plante și animale care sunt bogate în natura rece a tundreiPlante și animale care sunt bogate în natura rece a tundrei
Pradă minunată și uimitoare - vulpe tibetanăPradă minunată și uimitoare - vulpe tibetană
Animale rare din cartea roșie a RusieiAnimale rare din cartea roșie a Rusiei
Giants din lume canine - câini din rasa Irlandez WolfhoundGiants din lume canine - câini din rasa Irlandez Wolfhound
Descrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografiiDescrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografii
Câini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuriCâini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuri
Armeană lupul gambru este o rasă de câini mari și puterniciArmeană lupul gambru este o rasă de câini mari și puternici
Ce animale trăiesc în America de Nord?Ce animale trăiesc în America de Nord?
Peste de mare câine gustosPeste de mare câine gustos
Marsupial Wolf: Istoria și descrierea tigrului tasmanianMarsupial Wolf: Istoria și descrierea tigrului tasmanian
» » Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață
© 2021 amigdas.com