amigdas.com

Tipuri de cai cei mai scumpi din lume

Cele mai scumpe rase de caiCaii - cei mai cunoscuți reprezentanți ai genului de animale din familia calului și, de asemenea, unicul reprezentant al unității ungulate. Într-adevăr, unul dintre cele mai respectabile și frumoase animale din întreaga lume. Ei fascinează cu harul, grația și puterea lor. Pe aceste animale pe care doriți să le arătați pentru totdeauna. Ilustrațiile și filmele cu cai sunt magnifice. Mărirea acestor reprezentanți ai lumii animalelor nu poate fi descrisă în cuvinte.

Cel mai scump cal

Un cal frumos dragMajoritatea oamenilor celebri și influenți trebuie să întâlnească un cal bun. Acest lucru subliniază pe deplin statutul proprietarului. Întreținerea și îngrijirea unui armăsar bun sau mare necesită o cantitate suficientă de bani, de muncă, timp și nervi. Ratele de cai sunt destul de diverse: de la cei mai obișnuiți și mai ieftini până la cei mai rari reprezentanți, merită o avere. În acest articol ne vom referi la tema raselor de elită ale acestor reprezentanți finali ai lumii animalelor.

Caii frumosi, bine ingrijiti si cei mai scumpi, oricine poate vedea la absolut orice pista de curse. Curse de cai - ocupație foarte costisitoare și profitabilă. Din cele mai vechi timpuri sa crezut că aceasta este distracție pentru cei bogați. Câștigă atât sportivii, cât și cei care fac pariuri. De aici se poate înțelege acest lucru valoarea rasei de cai depinde de realizările sale atletice, de eficacitatea la concursuri. Dacă o pisică mică trenuri și trenuri de la naștere, cu vârsta are un număr de victorii încrezător, atunci poate fi vândut în sporturi profesionale pentru o mulțime de bani. Este foarte important să nu uitați de pedigreeul fiecărui cal de curse.

Curs rafinat pentru expoziții și curseRealizările sportive sunt doar o mică parte în determinarea valorii acesteia. sânge este prețuită mai presus de toate! Uneori succesul nu este important. Prețul poate fi exorbitant de mare numai datorită arborelui pedigree al oilor. Și, de asemenea, puteți da o sumă imensă de bani pentru a trece cu un cal de rasă pură. Mulți antreprenori au venit cu o afacere pentru cai de reproducție individuali, cu rase recunoscute.

Cel mai scump cal din lume

Cal negru scump (calul englezesc)Anglia este renumită pentru întreaga lume de către cei mai buni și cei mai scumpi cai. Pe parade în cinstea familiei regale, puteți observa cele mai bine îngrijite și cele mai scumpe cai de pe planetă. Acesta fascinează spiritul. Una dintre cele mai scumpe rase poate fi luata in considerare in conditii de siguranta curse de cai englezești. Și, de asemenea, se numește adesea engleza pură sau calul pur.

Bazat pe pedigree-ul coltului lui prețul poate depăși un milion de dolari. Caii sunt expuși la licitații ca turme întregi. Necondiționată, reprezentantul acestui proces nu este egal. Acest costum a fost obținut prin amestecarea raselor de cai englezi cu cei mai buni reprezentanți ai raselor orientale:

  • Arab;
  • Turcia.

Sângele din est, desigur, predomină în mod semnificativ în rasa engleză, ceea ce le-a afectat caracteristicile externe.

Cursa calului cald în curseCapacitatea de lucru a călăriei de rasă va uimi orice crescător de cai. Aceasta difuzie de gene a facut posibila descoperirea celui mai bun costum pentru antrenament si curse de cai. Prin urmare, a devenit acceptat faptul că această fuziune genetică este ideală pentru rasele rasiale de cai. Costumul celor mai scumpe cai este crescut de cele mai elevate cluburi de cai de pe glob. O înălțare specială a unui astfel de costum a apărut la mijlocul secolului al XVIII-lea.

Anglia a fost apoi una dintre cele mai influente țări militare, cu o autoritate indestructibilă. Armata avea nevoie de cât mai multe capete de cai rapizi și puternici pentru a îmbunătăți echipamentul puterii de luptă a statului. Creștrii de curse cu rasă mare au fost o completare excelentă a armamentului general al trupei britanice.

Cursa cailor

Englez cal de rasă într-un saltLa sfârșitul ostilităților, oamenii de afaceri britanici și-au dat seama imediat că astfel de cai ar ieși cei mai buni cai din lume. Deci, după război, mulți au organizat o afacere bună. De ce o astfel de rasă? Rasa englezească a avut unele caracteristici de creștere care corespundeau standardelor armatei din acea perioadă. Fondurile pentru reproducere au fost cheltuite foarte mult. Și, desigur, aceasta a justificat toate așteptările. Arborele genealogic al raselor englezești ne duce la cei trei strămoși foarte, foarte îndepărtați. Strămoșii montanților de rasă pură provin din regiunile de est ale lumii, fiind, de asemenea, cei mai scumpi cai din lume.

Specialiștii, experți și oameni de știință nu pot ajunge la un consens cu privire la care face parte din armasarii de est a fost stramosul mare, bine-cunoscut peste tot dinastia planetei. Observațiile istorice ne spun asta legendarul trei cal au avut următoarele porecle:

  • Darley;
  • Godolphin;
  • Byerly.

Dardi și Godolphin au aparținând rasei arabe, Beyrle este de origine turcă. Dar din nou, cu încredere deplină nu se poate presupune - înregistrările ar putea fi interpretate greșit.

porecle

Frumoasă engleză caldăDin cauza lipsei de cunoștințe, a lipsei de echipamente tehnologice precise, la acel moment era absolut imposibil să se determine rasa cu o sută la sută. Cainii cei mai scumpi au fost cumparati, inlocuiti de proprietari, au fost schimbati poreclele. Poreclele au primit traduceri diferite și le-au pronunțat cu un accent care ar putea duce la pronunțarea incorectă. Persoanele fizice s-ar putea mișca în jurul lumii, interbrand cu diferite tipuri de cai. Odată cu dezvoltarea științei și a efectuat o serie de studii, tot mai mulți experți spun că fondatorii trio-ul a fost un rase corcituri, iar originea lor este considerat la importul unei anumite regiuni.

Un cal-ahaltekin rulează de-a lungul nisipuluiPare absurd? Aceasta este cea mai populară teorie în prezent. Și sângele acestor cai are un amestec de multe rase orientale. Mai ales nimeni pe cruce nu a înțeles. Hippologiștii ruși ajung la concluzia că costumul de elită englez pentru majoritatea factorilor externi și interni - descendent direct al calului Akhal-Teke. Rasa legendarului cal Akhal-Teke provine din teritoriile Turkmenistanului.

Este în general acceptat că aceasta este primul costum dintr-un tip de cursa. Vârsta unei astfel de dinastii este de aproximativ 5 mii de ani. Adecvarea acestor cai de cultură este excelentă pentru un climat cald. Și, de asemenea, aclimatizarea se întâmplă cu ei bine.

Căluțele Akhal-Teke au dat naștere la o astfel de rasă Cai arabi, care mai târziu a avut o mare influență asupra reproducerii montanului de rasă pură. Rezistența costumului Akhal-Teke este la mică distanță. La începutul secolului XX, pe cai de rasă, acești cai au traversat deșertul Karakum în 72 de ore, fără a se opri pentru mâncare, odihna sau somn. Cu astfel de rădăcini și suporturi de rasă pură era dificil să stai departe și să fii ignorant.

În ciuda tuturor, a fost Darley, Godolphin și Beverly sunt considerați fondatorii rasei. Descendenții lor celebri sunt Eclipse (1764), Math (1748) Harrod (1758). Când au început să se gândească la reproducerea corectă a acestei rase, au efectuat cea mai strictă selecție de cai.

Condiții speciale

Tribul trebuia să îndeplinească condiții speciale. Și din nou, una dintre cele mai importante condiții era disponibilitatea unor sume mari de bani.

Date externe ale concursului englezescCursa exterioară engleză. În multe sondaje, aceasta nu este cea mai frumoasă rasă. Acest lucru nu a fost destinat deducerii - sarcina a fost aceea de a deduce individual maxim funcțional.

costum Thoroughbred are o înălțime la greabăn de la 160 la 175 cm. Capul unui cal de formă nobilă, lumina în aparență, uscat, cu partea extinsă a feței, și profilul de drept. La majoritatea reprezentanților rasei uneori capul are o formă grosieră. Ganachele sunt largi. Ochii sunt mari, aspectul este inteligent și destul de expresiv. Nostrilul lat, rafinat, se lărgește ușor.

Cursa calului englezesc sarpe pe o luncaSpatele capului este alungit. Gâtul este lung cu o ieșire moderată. Un gât scurt al formei lebedelor poate fi întâlnit destul de rar. Greabile sunt supraestimate, de formă lungă și sunt expresive. Spatele este acoperit maxim de mușchii corsetului, greu, adesea este posibil să se observe spatele cu țesuturi musculare moi. Mușchii din regiunea lombară pot fi, de asemenea, în exces. Crupa este lungă, ovală și, de regulă, ușor aplatizată sau dreaptă. Thoraxul este profund, lung, lat, mediu, destul de spațios. Corpul este conic.

Calul rasei englezești are picioare de formă ideală. Structura uscată a mușchilor, picioarele poziționate corect. Această rasă se distinge printr-o coaptă foarte puternică. Un fan al sportului ecvestru din întreaga lume folosește rasa engleză pură pentru a traversa cu alte rase. Se crede, în general, că britanicii sunt un exemplu de imitație. Iubește și protejează caii!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Șarpe: toate denumirile speciilor și descrierea lorȘarpe: toate denumirile speciilor și descrierea lor
Rasa de cai Akhal-Teke, descrierea raseiRasa de cai Akhal-Teke, descrierea rasei
Pinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipedePinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipede
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Rabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lumeRabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lume
Viteza, dezvoltată de un cal: medie și maximăViteza, dezvoltată de un cal: medie și maximă
Cainii cei mai frumosi si celebri din lumeCainii cei mai frumosi si celebri din lume
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Numele și descrierea cailor cu fotografiiNumele și descrierea cailor cu fotografii
Caracteristicile cailor din rasa cal ArabianCaracteristicile cailor din rasa cal Arabian
» » Tipuri de cai cei mai scumpi din lume
© 2021 amigdas.com