amigdas.com

Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare

Foma de OtoferonolCât de des aveți nevoie să curățați urechile unei pisici? Toți proprietarii răspund la această întrebare în moduri diferite. Cineva are curățare suficientă o dată pe săptămână, iar cineva și de 3 ori pe săptămână să nu curețe suficient. Animalele de casă au întotdeauna o scuff murdare în ureche. Această acariană sau otodectoză. O boală microbiană periculoasă care poate duce la surzenie parțială sau completă.

Până în prezent, în medicina veterinară există multe medicamente concepute pentru a lupta împotriva acarianului. Cele mai frecvent utilizate sunt otophironol Gold și Oferonol Premium, picături pentru urechi.

descriere

Otoferonol Gold și Oferironol Premium - Preparate antiinflamatorii și antimicrobiene, realizate sub formă de picături. Acestea au un efect negativ asupra acarienilor saroptoide, blocând în mod activ răspândirea organismelor dăunătoare. Are proprietăți medicinale antifungice, eliberează animalul infectat de mâncărime și iritații. În sânge aproape nu ajunge, pielea nu este absorbit, are un efect local.

În medicina veterinară se utilizează pentru a trata otodectoza și accize acarienii din organismul câinilor și pisicilor.

Compoziția de aur oferonol

Compoziția medicamentului include astfel de substanțe active, după cum urmează:

 1. Deltametrin.
 2. Tsikloferon.
 3. Propolis (extract).

În plus față de substanțele active, în compoziția Oferironol Gold include componente auxiliare:

 1. Alcool izopropilic.
 2. Polietilenoxid 400.

Substanțele active care fac parte din picături de urechi, în cel mai scurt timp posibil pentru a salva animalul din senzații neplăcute. După absorbția medicamentului sau a contactului direct, acarianul moare. Componentele auxiliare sunt responsabile de vindecarea timpurie a pieptenilor și de excreția deșeurilor de acarieni.

Compoziția Oferironol Premium

Indicații pentru utilizareCompoziția acestui medicament include substanțe active:

 1. Permetrin.
 2. Dexametazonă fosfat sare disodică.
 3. Dimexide.

excipienți, inclusă în compoziția medicamentului:

 1. Glicerina.
 2. Aromă cosmetică.
 3. Alcool izopropilic.

Substanțele active din preparat au o proprietate acaricidă, în detrimentul agenților cauzatori ai otodectozei. Excipienții regenera rapid zonele afectate ale pielii.

Este important să știți că medicamentul este netoxic pentru utilizarea externă. Nu provoacă iritații și arsuri. Dar dacă medicamentul a intrat în organism, pot să apară greață și vărsături, deoarece unele componente active sunt dăunătoare organelor interne și pot fi periculoase pentru sănătatea animalelor de companie.

Forma emiterii

Otoferonol de aur produce în sticle mici din plastic transparent, a cărui vârf este încoronat cu un vârf special. Este produsă sub formă de picături pentru urechi. Aceasta se face pentru a fi ușor de utilizat, deci nu trebuie să cumpărați unelte auxiliare, de exemplu o pipetă. Ambalat într-o cutie de carton. Termenul de valabilitate nu este mai mare de 24 de luni. Există instrucțiuni de utilizare.

Otoferonol Premium ambalate în sticle cu un volum de 5 cc / cm, 10 cc / cm și 15 cc / cm. Produs sub formă de picături de urechi. Sticla este echipată cu un picurator special sau închis ermetic cu un dop din cauciuc. Perioada de valabilitate a acestui medicament este de 2 ani. Instrucțiunea de utilizare este prezentă.

Indicații pentru utilizare

Ce ajută la otopironolAșa cum am menționat mai devreme, principalul motiv pentru numirea este considerat a fi prezența unui acarian de ureche în urechile unui animal. Aceasta este o boală periculoasă transmisă unui animal sănătos de la pacient. Recunoașteți că boala nu este dificilă. Când un bilet intră în urechea unui câine sau a unei pisici, animalul începe să se simtă mâncărime. Este vorba de reacția unui animal infectat la mușcături și deșeuri de acarieni. Animalul începe să zgâriască urechea, adesea înclinând capul.

La o examinare primară, specialiștii observă o placă murdară în auriculă, dacă este necesar, fac teste de confirmare și prescriu Otophoron Gold sau Oferonol. Avantaj sub formă de picături de urechi.

Otoferonol Gold: instrucțiuni de utilizare

Pentru ambele medicamente, Oferironola Gold și Oferironol Premium, există o serie de reguli obligatorii care ar trebui să ghideze fiecare proprietar al unui câine sau al unei pisici. Instrucțiuni pas-cu-pas pentru utilizarea Oferironol Gold și Oferironol Premium:

 • Înainte de a utiliza medicamentul, este necesar să se pregătească animalul pentru procedură. Petul se calmează, apoi eliberează zona afectată. Din urechi este necesar să se îndepărteze sulful și placa murdară, să se masifice bazele urechilor pentru o mai bună asimilare a preparatului.
 • Sticla trebuie agitată de mai multe ori. Luați animalul în brațe, trageți o ureche mică și picurați 3-5 picături. Trebuie să tratați simultan ambele urechi.
 • Medicamentul trebuie să fie la temperatura camerei. Dacă produsul este rece, este ușor încălzit într-o baie de apă.
 • Trebuie amintit că atunci când medicamentul atinge urechea afectată, animalul poate simți o senzație de arsură. De aceea, de ceva timp animalul va trebui să fie ținut pe mâini pentru a evita scurgerea medicamentului din urechi.

Dacă proprietarul nu are experiență în curățarea urechilor, trebuie să căutați ajutorul unui specialist, deoarece o gazdă neexperimentată poate deteriora timpanul animalului.

Contraindicații și efecte secundare

Ca și în cazul tuturor medicamentelor antimicrobiene, aceste medicamente au contraindicații. Nu administrați medicamente la animale:

 • Utilizarea Otophironolfemeile însărcinate și care alăptează;
 • cu leziuni ale membranei timpanice;
 • slab;
 • care suferă de boli infecțioase;
 • mici pui și pisoi care nu au împlinit vârsta de două luni;

Cu o dozare corectă și corectă, nu s-au găsit efecte secundare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?
Cum să vă curățați sigur urechile acasăCum să vă curățați sigur urechile acasă
Matreata la pisici: cauze si tratamentMatreata la pisici: cauze si tratament
Căști pentru urechi de la otităCăști pentru urechi de la otită
Ureche picături otinum: instrucțiuni de utilizareUreche picături otinum: instrucțiuni de utilizare
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Acarianul acarian la câini, tratamentul acarienilorAcarianul acarian la câini, tratamentul acarienilor
Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizareAnandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
» » Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com