amigdas.com

French Shepherd: o descriere a rasei

Îngrijirea ciobanilor franceziCiobanescul francez este un caine uimitor si indraznet. Numărul acestei specii este mic, există aproximativ 7 mii de câini din această rasă. Trebuie remarcat faptul că boseronul diferă de ceilalți câini de oaie nu numai pe plan extern, ci și în natură. Ei sunt foarte sigur de sine, astfel că proprietarul unui astfel de câine ar trebui să fie o persoană puternică, pentru că înaintea lui este sarcina de a educa în mod corespunzător fiara indrazneată.

Istoria aspectului rasei

Deja în secolul al XVII-lea pentru prima dată există referiri la rasa franceză de câini de oaie. Cu toate acestea, boceronul ca o specie separată a fost recunoscut numai după două secole și jumătate, și anume în mijlocul secolului al XIX-lea. În acel moment, sarcina principală a acestui câine era protecție și protecția.

Câine ciobănesc francez: descrierea aspectului

Trebuie remarcat faptul că descrierile acestei rase au fost păstrate încă din secolul al XIX-lea. Deci, beauceronul a fost prezentat ca un câine cu o blană scurtă și netedă de blană, urechile tăiate. Și, de asemenea, reprezentanți ai acestei rase ar putea fi foarte des găsiți semne maronii roșii pe membre. În mod remarcabil, faptul că aspectul câinelui nu sa schimbat de atunci. Astfel, câinii moderni francezi de oi sunt câini de talie mare, care au o dezvoltare bine dezvoltată mușchi. Creșterea bărbaților adulți poate fi de 65-70 cm, însă femelele sunt puțin mai mici, creșterea lor poate varia de la 61 la 68 cm.

Care sunt trăsăturile distinctive din exteriorul unei mărgele?

 • Capul câinilor din această rasă are o formă clară.
 • Nasul este întotdeauna negru, iar cleft-ul este absent.
 • Buzele au o pigmentare neagră. Falla însăși este foarte puternică.
 • Ochii sunt ovale în formă. Culoarea irisului poate fi maro închis.
 • Urechile beauceronului nu apasă pe cap. Starea lor naturală este o poziție agățată sau semi-în picioare.
 • Partea toracică este largă și puternică.

Trebuie remarcat faptul că acești câini merg ușor și ușor. Dacă vorbim despre lână, atunci este scurt, și undercoat destul de gros.

Care sunt soiurile de culoare ale unui beaeron?

 • Shepherd-ingrijireCuloarea albastră cu pete și semne de culoare se numește "harlequin". Trebuie remarcat faptul că petele de pe trunchi sunt distribuite uniform. Adesea culoarea dominantă poate fi negru. În plus, în zona toracică poate exista un mic loc alb, această abatere fiind admisă și permisă prin standarde.
 • Culoare neagră cu tans. Este de remarcat faptul că tansurile sunt adesea localizate în apropierea sprâncenelor, pe părțile laterale ale botului, în zona pieptului, sub coadă și, de asemenea, pe labe.

Trebuie remarcat faptul că va fi abaterea de la normă sau viciu să fie luate în considerare:

 • ochi strălucitori;
 • creșterea este mai mică sau mai mare decât în ​​mod normal;
 • urechi în picioare erect;
 • culoare, care diferă de standarde;
 • Dacă există o fisură pe nas.

Ce caracter are un câine?

Câini de pregătireMai întâi de toate, trebuie remarcat faptul că acești câini sunt destul de calm și devotați stăpânului lor. Cu toate acestea, ei sunt foarte precaut să perceapă străini. Câinele trebuie să fie instruit de un profesionist. În sine, acești câini au caracterul de lider, așa că doresc să-i arate în toate privințele în curte. În timpul pregătire antrenorul ar trebui să fie la fel de calm, coerent și ferm posibil. Acești câini sunt suficient de inteligenți, așa că nu vor tolera nedreptate sau umilințe. Trebuie să se acorde atenție faptului că un comportament crud și exigent poate fi chiar periculos. Prin urmare, în tot ceea ce ar trebui să cunoașteți măsura.

Este foarte important să socializați în mod corect câinele. Din moment ce această rasă a fost anterior un câine de pază, ei sunt atenți la străini. În cazul în care casa are un copil, acestea ar trebui să fie introduse cât mai curând posibil. Este foarte important ca câinele să înțeleagă că există un copil în fața lui. Deși sunt prietenoși și le place să joace, dimensiunea lor poate juca o glumă crudă.

Urșii se pot comporta destul de agresiv față de alți câini. Pentru a scăpa de acest lucru, ar trebui să faceți un curs de formare interdisciplinară.

Și, de asemenea, acești câini au nevoie fizică și mentală constantă loturile. Prin urmare, este mai bine să păstrați această rasă într-o casă privată cu o curte mare decât într-un apartament mic. Dacă câinele nu primește sarcina corectă, acesta poate fi plictisit sau iritabil.

Caracteristici de îngrijire și întreținere a Ciobanescului Francez

Mai întâi de toate, trebuie remarcat că aceștia sunt câini nepretențioși. Stoarce-le ar trebui să fie o dată pe săptămână. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra o perie de masaj pentru părul scurt. Deci, nu numai că eliminați excesul de lână, ci și faceți un masaj care va afecta pozitiv circulația sângelui animalul tău de companie.

Ar trebui să se acorde atenție faptului că lâna de boceroni are un miros pronunțat de oaie. Prin urmare, cel mai bine este să păstrați un astfel de câine într-o incintă, deși astfel de câini se simt bine în apartamente, totul depinde de preferințele și capacitățile proprietarului.

Un câine ar trebui încărcat zilnic cu jogging activ și joc. Mai presus de toate, boerons ca a alerga pe teren accidentat.

Cum să hrăniți un beauceron?

Carne slabă pentru un câine

Ciobăneștii francezi nu sunt fascinați în hrană, deci pot fi hrăniți ca o hrană pur naturală și deja dieta pregătită. Alegerea este pentru proprietar.

Dacă vorbim despre alimente naturale, atunci dieta ar trebui să includă în mod necesar slabă carne, uneori puteți da pește de mare fără oase, legume crude sau fierte, precum și porii.

Dacă vorbim de rații gata făcute, atunci ar trebui să cumpărăm numai produse de calitate.

Puii de ciobanesc francez

Trebuie remarcat faptul că acest lucru rasă nu prea frecvente în Rusia. Prin urmare, catelusii unui beauceron nu se gasesc atat de des. Uneori chiar se întâmplă ca proprietarii să-și rezerve catelusii în avans și să aștepte mult timp.

Adesea căței se vând la vârsta de 7 luni. Imediat ce aduceți un nou animal de casă, ar trebui să începeți imediat socializarea acestuia, adică de la primele zile când catelul trebuie să înțeleagă cine este stăpânul acestei case. Este demn de remarcat că acești câini au o evoluție ulterioară, astfel încât devin maturizați doar cu 3 ani.

Bolile posibile

Ca orice alt câine, boceronii pot, de asemenea, răni. Adesea asemenea câini suferi de la:

 • Sheepdog la o recepție cu un medic veterinaratrofia retinei oculare;
 • balonare;
 • retinopatie.

Pentru a evita problemele legate de digestie, ar trebui să alegeți cu atenție dieta câinelui. Trebuie remarcat faptul că acești câini sunt foarte sensibili la medicamente.

În ciuda faptului că acesta este un câine mare, pot avea unele probleme psihologice. Ele pot părea îngrijorate și inhibate. Dacă observați acest lucru pentru animalul dvs. de companie, ar trebui să efectuați imediat corecție.

Ca urmare, trebuie remarcat faptul că, ca atare, nu exista o modalitate specifică pentru câinii francezi de oi. Cu toate acestea, aceasta este o rasă foarte valoroasă și valoarea acesteia este adecvată. Urșii nu sunt numai apărători buni, ci și tovarăși excelenți. În plus, un astfel de câine de oaie are o speranță de viață ridicată, spre deosebire de alte rase de câini de talie mare. În plus, boceroanele servesc adesea în armată și poliție ca niște sânge sau legături. Aceasta este o rasă foarte valoroasă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ciobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruseCiobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruse
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Cel mai mare câine din lume, îngerul păzitor pentru omCel mai mare câine din lume, îngerul păzitor pentru om
Ciobanesc olandez: o descriere a raseiCiobanesc olandez: o descriere a rasei
Rasă de câini de casă asemănătoare unei vulpeRasă de câini de casă asemănătoare unei vulpe
» » French Shepherd: o descriere a rasei
© 2021 amigdas.com