amigdas.com

Scopul a fost fortificat pentru metal

Găuriți pe metalPas cu pas pentru metal

are o parte de lucru sub forma unei caneluri spiralate cu un număr de joncțiuni cu inel pas cu diametre diferite. Produsul cu această caracteristică de proiectare permite comandantului să determine diametrul orificiului necesar. Efectuați o astfel de unealtă netedă sau pasivă sub forma unui con, ceea ce ne permite să explicăm numele. Conul de foraj pentru metal poate fi un instrument indispensabil în multe cazuri. Poate fi folosit pentru lucrări casnice pe echipamente manuale sau instalat pe mașini industriale.

Caracteristici de design

Muchiile de tăiere ale acestor unelte sunt foarte durabile, ceea ce asigură o capacitate de lucru lungă a sculei. Burghiul conic pentru metal vă permite să compensați costul achiziției unui set de instrumente de diverse diametre. În plus, comandantul economisește timp pentru schimbarea dispozitivului de lucru și poate produce produse cu diametre diferite ale orificiilor atunci când instalează un burghiu.

Burghiul are:

 1. vârf pentru pre-găurire;
 2. ștanțare pentru debavurare;
 3. marginea de tăiere pentru extinderea găurilor.

Domeniul de aplicare

aparițieAcest design de scule permite prelucrarea de mare viteză a metalelor. Calitatea prelucrării nu este redusă atunci când se utilizează o astfel de unealtă, chiar și în cazul utilizării metalelor subțiri.

În plus, versatilitatea acestui echipament face posibilă lucrul cu alte materiale:

 1. gips-carton;
 2. din plastic;
 3. copac;
 4. metal dens;
 5. laminat.

Ca dispozitiv special, puteți lua în considerare vârful său ascuțit. Acest dispozitiv permite excluderea de la utilizarea echipamentelor suplimentare:

 1. instrument de centrare. Utilizat pentru o mai bună penetrare a unui burghiu convențional;
 2. fișier ac. Folosit pentru a manipula marginile găurii;
 3. mașină de rectificat.

Pentru lucrul cu tablă, în proiectarea burghiului sunt prevăzute canale progresive, dispuse în spirală. Ele au dimensiuni diferite, cu o tranziție lină. Un alt scop al acestui design este de a asigura buna funcționare a sculei în timpul funcționării.

Pentru a exclude ascuțirea permanentă a sculei, puteți achiziționa un produs cu pulverizare cu diamant sau titan. Stropirea abrazivă oferă o rezistență suplimentară atunci când echipamentul este utilizat corespunzător. În plus, poate fi folosit un burghiu conic pentru a repara defectele găurilor după ce ați folosit alte unelte.

Selectarea unui exercițiu pas

Atunci când cumpărați un burghiu conic, atenția trebuie acordată culorii sale:

 1. Calitatea scăzută a sculei poate fi indicată prin culoarea sa naturală din oțel gri. Acest parametru indică faptul că nu există tratament termic;
 2. Selectarea burghiuluiCând procesați instrumentul cu abur, acesta va fi negru. Această abordare va crește ușor calitățile sale de lucru;
 3. absența tensiunilor interne de metal poate semnala culoarea aurie a produsului;
 4. Un burghiu cu o culoare aurie luminată a suprafeței indică conținutul de nitrură de titan în metal. Un astfel de instrument este caracterizat printr-o perioadă îndelungată de utilizare și durabilitate.

Metoda de gravare marchează produsul. Prima literă se referă cel mai adesea la materialul din care a fost făcut articolul. Litera "P" indică faptul că scula de găurit este din oțel de scule de mare viteză.

Mai mult, numărul care caracterizează compoziția aliajului este indicat, de exemplu, "M3" este molibden. Clasa de precizie și diametrul sculei sunt de asemenea indicate în marcaj. Adesea, produsele interne cu un diametru de până la 2 mm nu sunt marcate.

În plus, trebuie luată în considerare și diametrul burghiului. Dimensiunea găurilor va depinde de acest parametru. Din alegerea producătorului și a mărcii va depinde de calitatea tehnică a produsului și de costul acestuia.

Dacă echipamentul este necesar pentru producția industrială, unde este necesară o ascuțire repetată, este necesar să alegeți exercițiile corespunzătoare parametrilor GOST. Atunci când cumpărați astfel de echipamente, este mai bine să opriți alegerea produsului din clasa de oțel "HSS", ceea ce înseamnă "viteză mare". În caz contrar, va trebui să fie constant ascuțită.

Burghiera și descrierea acesteiaLa alegerea echipamentului pas cu pas, ar trebui luați în considerare mai mulți parametri, ceea ce va afecta cu siguranță nu numai caracteristicile de funcționare, ci și costul produsului. Prețul produsului, cel mai adesea constă în mărimea diametrului piesei de lucru, tipul de pulverizare, necesitatea de ascuțire în frecvență a sculei.

Dacă luați în considerare politica de prețuri pentru exerciții în exemple, atunci putem spune că produsele cu un diametru mic și o putere redusă vor costa consumatorul într-o sumă de cel mult 500 de ruble. Puteți cumpăra un întreg set de produse de diferite diametre în cantitate de 5 bucăți pentru 1300 de ruble.

Dispozitivele care fac găuri cu un diametru mai mare vor depăși costul de două ori, comparativ cu prima opțiune. Impactul asupra valorii produsului poate fi cunoscut companiei, pe care o produce. Costul unui astfel de instrument poate fi mărit de două până la trei ori. Perforațiile producătorilor de renume mondial pot fi achiziționate pentru 4500-7500 ruble în funcție de diametru.

Când cumpărați un produs, este important să vedeți toată documentația care confirmă calitatea acestuia. În caz contrar, puteți cumpăra un fals pentru o sumă mare, ceea ce, în practică, nu confirmă caracteristicile sale. Dacă aveți toate documentele, puteți cumpăra un set de produse, chiar și cu un cost ridicat. În acest caz, echipamentul va dura o lungă perioadă de timp, va fi fiabil și durabil, versatil în uz.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sunt strunguri pentru metalCum sunt strunguri pentru metal
Decuparea metalelor și a foilor din aliaje diverseDecuparea metalelor și a foilor din aliaje diverse
Tipuri de tăietoare de carbură pentru prelucrarea metalelorTipuri de tăietoare de carbură pentru prelucrarea metalelor
Sfaturi pentru prelucrarea metalelor cu tăietoare din carburăSfaturi pentru prelucrarea metalelor cu tăietoare din carbură
Burghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegereBurghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegere
Ascuțirea unui burghiu pentru metal: parametri, unelte de lucru, sfaturiAscuțirea unui burghiu pentru metal: parametri, unelte de lucru, sfaturi
Scopul și tipurile de burghie pentru metalScopul și tipurile de burghie pentru metal
Aplicarea unui burghiu de forajAplicarea unui burghiu de foraj
Masina de spalat pentru metal: caracteristici si tehnologie de contorizareMasina de spalat pentru metal: caracteristici si tehnologie de contorizare
Caracteristicile și parametrii coroanelor pentru metalCaracteristicile și parametrii coroanelor pentru metal
» » Scopul a fost fortificat pentru metal
© 2021 amigdas.com