amigdas.com

`Devil mare`: ciclism de viață pește pescar de mare

Fish angler - trăsături de aspectPeștii "caracteristici marine" sau un angler științific european este un reprezentant al familiei de trabucuri. Majoritatea membrilor acestei familii trăiesc în profunzime, unde nu au dușmani naturali, ceea ce face ca acest pește să fie unul dintre reprezentanții coroanei lanțului alimentar în cadrul micului său ecosistem. Numele său a fost dat acestui reprezentant din cauza aspectului extrem de specific și a liniei generale de agresivitate a florei.

apariție

Apariția "liniei maritime" este semnificativ diferită de ceilalți reprezentanți ai clasei de pești radianți, de care aparține acest animal. În general, este posibilă identificarea mai multor caracteristici comune care sunt caracteristice fiecărui pescar:

  • gură mare și puternică, umplută cu dinți ascuțiți pentru a rupe solzii;
  • organism scurt;
  • prezența unui proces fluorescent pe cap;
  • acul în formă de aripioare.

Fish angler trăiește adâncNumele "trăsăturilor marine" ale acestui pește a fost dat din cauza unei impresii generale amenințătoare. În rusă cel mai apropiat idiom este "teribil ca naiba".

Lungimea totală a peștelui este de aproximativ 1,5-2 metri, greutatea - până la 57 de kilograme. Corpul este gol, acoperit cu procesele cutanate, lângă gură există mai multe straturi de piele care se mișcă atunci când animalul se mișcă. Corp negru, maro, rareori albicioasă. Această aparență oferă o "linie de mare" o deghizare excelentă. Creatura este aproape invizibilă în grosimea groasă a algelor și pe partea inferioară neclară.

Procesul de fluorescență al pescarilor

Numele lor a fost primit de către pescarii din cauza prezenței unui proces fluorescent pe cap. Acest organism ocupă un loc extrem de important în mecanismul de activitate vitală, deoarece servește ca momeală pentru hrană. Utilizând aplicația individul îi atrage peștele mic și apoi îl mănâncă. De departe, "caracteristicile marine" este ca un fel de pescar. În habitatul natural, pescarul este aproape invizibil, iar procesul de pe cap serveste ca singura sursa de lumina si punctul vizibil.

În mod direct "tija de pescuit" de pe capul în sine este prima rază a aripii dorsale, deformată și modificată. Durata acestui proces, cunoscută și sub denumirea de ilită, este de până la 25% din lungimea corpului "diavolului". Cazare pe cap îi permite să vâneze cu succes, ademenind cu ajutorul unei iluziuni de pradă directă la gură. Un pescar de mare adâncime este o clasă de pești de raze, dar are puține în comun cu alți reprezentanți ai speciei.

habitat

Pescarii de adâncime au un proces fluorescentHabitatul liniei maritime este apa adâncă, unde acest pește practic nu are dușmani naturali, din cauza căruia populația pescarilor este destul de mare. Pe apa adâncă nu există aproape nici o hrană abundentă, din cauza a ceea ce acești pești s-au adaptat, care au crescut organul fluorescent. Componenta principală a rației animalului este peștele și crustaceele mici. Gura volumetrică permite înghițirea prada, care este mult mai mare decât diavolul însuși.

Un pescar de adâncime poate vâna prin ambuscadă, așteptând pradă în partea de jos. Aripile pectorale puternice, prelungite la capăt, permit pescarului ușor de navigat în partea de jos, iar umbrirea generală a habitatului oferă invizibilitate altor pești. Adâncimea medie de adăpostire a "liniei maritime" este de 300-350 de metri, unii reprezentanți ai familiei trăiesc la o adâncime de 550 de metri.

Pătrunderea în adâncime este larg răspândită în Oceanul Atlantic, de la coasta Islandei până la Marea Guineei. Unii pescari au fost găsiți pe teritoriul zonei de apă a Mării Negre. În general, acest animal preferă ape reci și adânci.

Stilul de viață și reproducerea

Pescarul își petrece cea mai mare parte a vieții sale în căutare de hrană, de vânătoare sau de pe partea de jos a fundului noroios. Peștele poate chiar să sară pe prada sa din cauza unor aripi pectorale puternice. Aceste pești singuri și cheltuiți de cele mai multe ori în afara comunității partenerului sau a cantului. Când vârsta fertilă atinge punctul de reproducere din zona Insulelor Britanice sau Peninsula Iberică, respectiv primăvara și iarna. Reproducerea are loc la adâncimea maximă, uneori ajungând la 2 mii de metri.

Interacțiunea cu omul

Fish angler, poreclit în societate "pește cu lanternă", este un obiect extrem de valoros al industriei pescuitului. Carnea ei dezosată este evaluată în mai multe bucătării lumii, în principal în Franța, unde "linia de mare" este servită cu vin alb ca o farfurie extrem de prestigioasă și de stare. În perioada 2005-2014, nivelul pescuitului comercial al "liniei maritime" a atins volumul maxim. Numărul record al producției de pavaj a fost de 33,2 mii tone. Pescuitul are loc prin traul de fund, care capturează majoritatea persoanelor îngropate în groapă. Liderii în domeniul pescuitului sunt Regatul Unit și Franța.

Aplicarea sa a fost găsită în astfel de industrii:

  • genetica - oamenii de stiinta incearca sa sintetizeze o substanta fluorescenta produsa de bacterii;
  • industria - carne de peste extrem de valoroasă;
  • ihtiologia - pescarul este coroana lanțului alimentar din ecosistemul său.

Potrivit gurmanzilor, carnea "liniei maritime" este destul de dură, dar dezosată și foarte hrănitoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată peștele și peștele?Cum arată peștele și peștele?
Particularități ale vieții peștelui de pește de mareParticularități ale vieții peștelui de pește de mare
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Ce tipuri de pești de râu se găsesc în rezervoarele de apă dulceCe tipuri de pești de râu se găsesc în rezervoarele de apă dulce
Baracuda pește: stilul de viață și valoarea comercialăBaracuda pește: stilul de viață și valoarea comercială
Peștele macrou este diferit de macrouPeștele macrou este diferit de macrou
Tipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristiciTipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristici
» » `Devil mare`: ciclism de viață pește pescar de mare
© 2021 amigdas.com