amigdas.com

Care este viteza maximă pe care o urs poate să o dezvolte în timp ce rulează?

Grizzly Bear - Viteza de rulareCând ne uităm la prădătorii stângaci și stângaci de dimensiuni mari, ei nu înspăimânta prea mult adultul. Un om obișnuit își imaginează fals că această fiară nu poate provoca mari necazuri dacă reușiți să fugi bine. Cu toate acestea, din punct de vedere al vitezei, ursul este aproape inferior leului african, ale cărui capacități sunt cunoscute fiecărui copil.

Viteza unui urs

Ursul cu barbă este un prădător destul de rapid și agil. Mersul său caracteristic se formează datorită unui mod neîmpăcat al mersului: animalul rearanjează mai întâi două labe din față și numai după - spate.

Cât de repede poate alerga ursul brunȘtiința a identificat cel mai rapid urs. Ele au devenit grizzly (de la ursul englez Grizzly), reprezentând un aspect maro. Animalul are capacitatea de a dezvolta o viteză maximă de până la 60 km / h. Totuși, urșii nu își abuzează puterea și se mișcă lent (5-6 km / h). În plus, fiara are o rezistență inumană și, dacă începe să vâneze, nu va renunța la pradă.

Ursul polar, spre deosebire de grizzly, dezvoltă o viteză oarecum mai mică - 40 km / h. (îl puteți compara cu mișcarea pe o bicicletă dintr-un deal înalt). Principalul său avantaj este o abilitate de neegalat de a înota. În acest mediu, cu un urs alb, nimeni nu poate concura.

Regula de comportament când se întâlnește cu un prădător

Călătorește în regiunea taiga, locul unde proprietarul este un urs brun, să fie extrem de atent. (în special în zone cu vizibilitate limitată).

 • Faceți un zgomot mare, cântă cântece, vorbește liber și tare, pentru a sperie animalul.
 • Mutarea în această zonă se recomandă numai împreună cu partenerii. Acest lucru vă permite să vă asigurați că ursul aude un zgomot și evită întâlnirea cu un grup de oameni.
 • Recomandați cu tărie Evitați trecerea prin tufișuri groase, unde se poate ascunde un prădător formidabil.
 • Ursii sunt animale foarte rapideÎncercați să faceți acest lucru, astfel încât vântul să poată transmite mirosul vostru. Dacă ursul te aude, va ocoli persoana.
 • Nu merită pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi în locuri în care mirosul de carne moartă este prezent.
 • Dacă întâlniți cu un animal cu un picior de club, amintiți-vă că este important să nu cedați panicii și să fugiți. Atunci când se întâlnesc imediat stați la fața locului. La fel cum instinctul unei persoane vorbește despre evadare, instinctul unui prădător îi spune despre urmărire. Animalul crede că creatura care se scurge este prada sa, pe care trebuie să o captureze.

Nici un sprinter nu poate fi comparat în ceea ce privește viteza cu grizzly, care accelerează până la 60 km / h. Frica de panică și încercarea de a vă scoate picioarele pot fi fatale pentru tine, mai ales în zona traversată. Regula "Nu fugi!" Este prima și cea mai importantă.

 • Este extrem de lentă abordarea celor apropiați. Ținând mâinile, veți crea o impresie asupra animalului cu puterea mare a părții opuse. Pe un grup de oameni grizzly atac nu îndrăznește.
 • Este necesar ca prădătorul să înțeleagă și să recunoască persoana: utilizați vorbirea, ridicați mâinile. Nu vă speriați dacă animalul se apropie și vă mirosește. Grizzly, care sa sculat pe picioarele posterioare, încearcă să vadă cine este în fața lui. Amenințări în această situație, el nu reprezintă.
 • Încearcă încet să te îndepărtezi de prădător, care va presupune că eviți conflictele. Un număr mare de animale sălbatice părăsesc locul, dacă este clar că un om este în fața lor.
 • Când ursul părăsește locul, nu rămâne aici, deoarece poate opri în apropiere pentru odihnă sau mâncare.

Mărturii utile despre viața oamenilor din cluburi

Animalul trăiește în medie aproximativ 30 de ani. Predator nu este complet frică de om și are multe caracteristici similare.

 • Ursul este o fiară omnivoră. În dieta sa, predomină două treimi din alimentele vegetale. El preferă să consume insecte și pești din iazuri. Uneori, o persoană stângace poate începe să vâneze căprioare sau cerb.
 • La fel ca o persoană, urșii se bazează pe toată zona piciorului. Sunt capabili să stea pe două picioare posterioare și să se miște în această poziție.
 • Ochiul animalului percepe această lume ca fiind colorată.
 • Ursul cu pui - tipuri de urșiMintea lor este capabilă să proiecteze logica primitivă. Ursii au o memorie minunată și o inteligență extraordinară.
 • O persoană și un prădător au multe patologii comune.
 • Animalul a respins cu ușurință atacurile albinelor furioase în detrimentul lânii groase. În natură, este imposibil să găsești dușmani pentru un urs cu un picior.
 • Grizzly poate rula cu o viteză de 60 km / h, iar un urs polar poate atinge o viteză de 40 km / h.

Ce fel de clubfoot există?

Acestea se referă la familia de mamifere și vor fi împărțite într-un grup de prădători. Dacă comparați urși cu alte psposnymi - animalele sunt înzestrate cu o adăugare mai ciudată a corpului.

 • Ursul urs pare ciudat, dar funcționarea lui are o putere fără precedent. Animalul este înzestrat cu un miros ascuțit de miros și un aparat auditiv. El este capabil să miroasă la o distanță de doi kilometri.
 • Congenialul său cu Himalaya este mai liniștită și are un loc alb pe stern. Puiul, născut cu o greutate de 300 de grame, crește în curând la 100-130 kg.
 • cărunt locuiește în principal în Alaska și este considerată cea mai rapidă dintre toate speciile.
 • În ursul tropical live ursul malay, care este diferită prin faptul că nu intră în hibernare. Are un temperament feroce, de dimensiuni mici și foarte îndrăgostit de miere.
 • Piele de baribală are o culoare neagră. Această specie este foarte frecventă în America de Nord. Este înzestrat cu o forță excesivă și poate rula rapid.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ursuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrăneșteUrsuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrănește
Indicatori ai vitezei ghepard, în cazul în care el trăieșteIndicatori ai vitezei ghepard, în cazul în care el trăiește
Leul de animale: unde locuiește, alimentele și urmașiiLeul de animale: unde locuiește, alimentele și urmașii
Ce mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarnaCe mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarna
Ursul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuieșteUrsul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuiește
Cum arata un koala si ce culoare au blana?Cum arata un koala si ce culoare au blana?
Ursul brun siberian - o descriere a unui animal puternicUrsul brun siberian - o descriere a unui animal puternic
Viteza, dezvoltată de un cal: medie și maximăViteza, dezvoltată de un cal: medie și maximă
Cine este mai puternic: un tigru, un urs sau un leu?Cine este mai puternic: un tigru, un urs sau un leu?
Ce animale trăiesc în America de Nord?Ce animale trăiesc în America de Nord?
» » Care este viteza maximă pe care o urs poate să o dezvolte în timp ce rulează?
© 2021 amigdas.com