amigdas.com

Efectul alcoolului asupra celulelor sexuale masculine și feminine

Efectul alcoolului asupra celulelor masculineOrice sărbătoare este, în general, însoțită de utilizarea diferitelor băuturi alcoolice. Mulți cred că o cantitate mică de alcool nu va aduce probleme. Cu toate acestea, chiar și o mică utilizare a unei băuturi fierbinți ascunde un mare pericol atât pentru corpul feminin cât și pentru cel masculin. De exemplu, etanolul afectează în mod negativ celulele sexuale, care pot afecta în mod negativ viitorul descendent.

Alcoolul și concepția

Dacă bei alcool în mod necontrolat, atunci e afectează negativ toate organele și sisteme ale corpului masculin și feminin. În opinia multora, dacă o femeie are un copil, atunci numai ea este responsabilă pentru sănătatea fizică și intelectuală a viitorului copilului. Acest lucru este complet greșit. Deși, într-adevăr, atunci când o femeie utilizează alcool în timpul sarcinii, șansele de a avea un copil sănătos sunt foarte reduse, dar nu trebuie uitat că ambii soți au participat la procesul de concepție. Prin urmare, starea de sănătate a bebelușului depinde, de asemenea, de sperma masculină sănătoasă și de calitate.

După cum arată cercetarea, consumul regulat de băuturi alcoolice agravează starea tuturor organelor:

  • ficatul este mărit;
  • schimbările ireversibile au loc în inimă;
  • echilibrul hormonal este rupt.

Astfel de modificări sunt fixate la nivel celular, ca rezultat al modificărilor ADN-ului uman. Este probabil ca un viitor copil să aibă tendința de a consuma băuturi alcoolice la nivelul genelor.

Multe femei care doresc să rămână gravide au adesea o întrebare: este posibil să concepeți un copil de la un soț de băut? Răspunsul este destul de evident: probabilitatea că se va dovedi a fi destul de mare, dar copilul nu poate fi pe deplin.

Efectul alcoolului asupra sistemului reproductiv masculin

Cât de dăunător este alcoolul pentru un bărbatAlcoolul ajută la relaxare, la creșterea libidoului și la ameliorarea stresului. Astfel de momente pot satisface orice om. Dar trebuie amintit că, în doze mari, consumul de alcool afectează în mod negativ calitatea și cantitatea celulelor sexuale masculine.

Alcoolul etilic intră în lichidul seminal cu flux sanguin și efect deprimant asupra spermatozoizilor, ca urmare a faptului că ele devin mai puțin mobile, există anomalii în structura lor (de exemplu, nu există cap sau coadă). Atunci când există un număr mare de spermatozoizi imobili în sperma, sarcina devine imposibilă.

Dacă un om consumă o doză mică de alcool timp îndelungat, aceasta duce la o scădere de 20% a celulelor sexuale. Aceasta reduce, de asemenea, șansele unui bărbat sănătos de recrutare precoce a familiei. Spermatoza se maturează în decurs de 70 până la 75 de zile. Dacă un om bea regulat, atunci nu-i permite corpului să producă celule sexuale sănătoase, iar spermatozoizii inițial cu abateri. Și având în vedere faptul că un bărbat sănătos care nu bea băuturi în spermatozoizi conține aproximativ 30% din celulele patologice, nu este de așteptat nimic bun de la băut.

Este cunoscut că toată lumea Spermatozonul conține 23 de cromozomi. Utilizarea necontrolată a băuturilor alcoolice afectează negativ cromozomii, iar o gena "spartă" poate duce la nașterea unui copil cu anomalii genetice. Dar acest lucru afectează nu numai calitatea celulelor germinale. Există o încălcare a potenței: erecția scade, contactul sexual devine mai scurt, există o ejaculare prematură. Acest lucru duce la faptul că mai târziu, viața sexuală se oprește dacă nu există alcool în sânge. La bărbații care sunt alcoolici cu binge periodică, o erecție nu apare adesea.

Efectul alcoolului asupra sănătății femeilor

Alcoolul afectează sistemul de reproducere feminin mult mai distructiv. La bărbați, celulele sexuale sunt reînnoite în mod regulat, dar la femei stocul de ouă este limitat suma care a fost stabilită în dezvoltarea prenatală. Ovarii protejează în mod fiabil celulele germinale de diverse daune, dar nu sunt capabili să reziste la un solvent atât de puternic ca alcoolul etilic. Alcoolul pătrunde în ou prin membrana ovarului, expunându-i la anumite mutații. Este posibil ca într-o zi gâtul deteriorat să devină impregnat, ducând la consecințe triste.

Consecințele concepției în "intoxicația cu beț"

Efectele alcoolului asupra femeilor și bărbațilorConcepția în stare beată este un fenomen destul de comun. Cum afectează această sarcină? Fuziunea celulelor sexuale feminine și masculine în acest caz este în detrimentul atât copilului viitor, cât și femeii însăși - ea, de exemplu, poate pentru a dezvolta o sarcină ectopică.

Oamenii de stiinta au dovedit ca conceperea unui copil intr-o stare beata este plina de diferite malformatii de dezvoltare la un copil. Ca urmare, pot să apară avort spontan. Utilizarea regulată a băuturilor tari de către o femeie ca rezultat poate duce la faptul că ea nu poate suferi nici o sarcină. Dacă încă rămâne gravidă, trebuie să știți că consumul de alcool în prima jumătate a sarcinii poate declanșa dezvoltarea sindromului de alcool fetal al copilului.

Copiii se pot naște cu astfel de patologii:

  • o față desfigurată;
  • audiere slabă;
  • subdezvoltarea membrelor;
  • deformarea toracelui;
  • întârzierea dezvoltării fizice și mentale;
  • probleme cu vederea.

Astfel, nu este posibil să se determine în prealabil ce cantitate de băuturi alcoolice poate avea un impact negativ asupra copilului viitor. Dacă nu există tărie să se abțină de la consumul de alcool, atunci este de dorit să se abțină de la acesta timp de cel puțin 3 până la 5 luni, că în acest moment sănătatea a fost restaurată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este hormonul lg și pentru ce funcții răspunde bărbaților și femeilorCare este hormonul lg și pentru ce funcții răspunde bărbaților și femeilor
Acid folic: de ce bărbații au nevoie de concepțieAcid folic: de ce bărbații au nevoie de concepție
Alcoolul în alăptareAlcoolul în alăptare
Poate cafeaua să fie însărcinată, cafea la începutul sarcinii?Poate cafeaua să fie însărcinată, cafea la începutul sarcinii?
Este posibilă sarcina după un avort și după ce orăEste posibilă sarcina după un avort și după ce oră
Bere nealcoolică cu alăptareBere nealcoolică cu alăptare
Poate femeile gravide să bea berePoate femeile gravide să bea bere
Femeile însărcinate pot bea bere nealcoolicăFemeile însărcinate pot bea bere nealcoolică
Flemoxin soluteab în timpul sarcinii în primul trimestruFlemoxin soluteab în timpul sarcinii în primul trimestru
Ce este despotismul și despotismul?Ce este despotismul și despotismul?
» » Efectul alcoolului asupra celulelor sexuale masculine și feminine
© 2021 amigdas.com