amigdas.com

Terrier cu vulpe cu părul furios: descrierea rasei

Câine câine FoxterrierCâinii din rasa Foxterrier cu părul neted au fost odată crescuți pentru vânătoare de vulpi. Uimitor curajos și are un parfum unic, aceste animale pot fi de fapt, de neegalat de către vânători și prietenie, mintea rapid, devotamentul față de stăpânul său face casa lor și animalele de companie preferate.

Pentru o lungă perioadă de timp buna terrier fox erau indispensabile pentru vânători dogging bursuci, vulpi ratonii, și este, de asemenea, un strajeri bun.

Fată terier fox terrier alb-negru fotografiiAstăzi, acești câini sunt preferați de locuitorii urbani, dar totuși instincte de vânătoare rămân în ele, pe care teriștii de vulpe sunt utilizați pe rozătoare mici, proteine ​​și animale de companie.

Pentru a păstra această rasă într-un apartament nu prezintă probleme speciale, câinele devine un prieten credincios și devotat, este foarte atașat de copii. Fox Terrier amuzant și fermecător este un animal ideal pentru păstrarea casei.

Cum a făcut rasa de Fox Terrier cu părul neted

Rasa acestor câini a apărut pentru prima dată în Anglia. Prima informație despre aceasta datează din a zecea - secolul al XII-lea. Aceste surse descriu vânătoarea de vulpi cu ajutorul Fox Terrier, as curajosi si inteligenti, care au fost crescute special pentru prinderea lor în subteran, precum și bursuc și ratonii.

Un timp mai târziu, alături de acești câini vânează iepuri și rațe sălbatice. lui rasa de vânători cu patru picioare primită datorită scopului său: "Fox" - vulpe, "ter" - pământ. La acea vreme a avut loc formarea rasei Fox Terrier, iar separarea completă de alte specii a avut loc la începutul secolului al XIX-lea. Acest lucru a fost influențat de popularitatea în creștere a vânătorii de vulpi și a fost făcută de oameni din diferite straturi sociale ale populației.

În același timp, a fost organizat un club de fani ai vânătorilor cu patru picioare, iar selecția a continuat. Pentru a imbunatati rasa de caini au fost trecuti cu terrierii englezi, Bull Terrier, Beagles si altii pentru a imbunatati calitatile pozitive ale rasei. În 1876 a apărut prima descriere a Fox Terrier cu părul neted și rasa de câini este deja înrădăcinată ca o specie independentă.

Fox Terrier: descrierea rasei

Terrierul cu vulpe cu părul cu unghiuri diferiteExistă două tipuri de fox terrier: Lână greu și cu păr scurt (sau cu părul fără păr). Ambii reprezentanți au date, comportament și caracter fizic foarte asemănătoare. Câinii au un aspect atractiv și o dimensiune mică. Creșterea masculilor la greabăn nu depășește 40 cm, greutatea până la 8,1 kg. Femelele au o înălțime de 37 cm și cântăresc aproximativ 7,7 kg.

Caracteristicile culorii

Fox terrier cu ochi fin cu alb-roșu pe o plimbareFox Terrier cu ochii fini, respectiv au un strat drept și neted, care aderă puternic la corp. Varietatea acestei acoperiri se distinge prin rigiditatea și densitatea acesteia. Câinele trebuie să fie complet acoperit cu lână, inclusiv abdomenul și coapsele interioare, iar absența în aceste locuri indică necurățenia rasei.

Reprezentantii rascoale ai acestei rase au o matase dense si grosolane, putin prea lungi. Ei au un substrat gros și moale, care este mult mai scurt pe lungimea părului principal. Există mai multe opțiuni pentru colorarea vânătorilor cu patru picioare: alb cu pete roșii, trei culori și alb cu pete negre.

Descrierea datelor externe ale câinilor Fox Terrier:

 1. Terrier de vulpe cu parul neted - aspect expresivCapul cu frunte plată are o formă alungită care se îngustează până la nas. Urechile câinilor sunt foarte plantate, de dimensiuni mici și de formă triunghiulară, agățate în față. În fox-terrier, tranziția de la bot pe frunte este foarte netedă, aproape imperceptibilă.
 2. Ochii sunt mici, întunecate, destul de adânci. Aspectul este foarte inteligent și viu.
 3. Nasul are o culoare neagră, forma și dimensiunea obișnuită.
 4. Falsele puternice, cu rânduri întregi de dinți, muscatura funcționează ca foarfece.
 5. Fox Terrier are un corp proporțional de formă pătrată, cu un gât lung care se extinde la brațul umărului. Toracele este destul de îngust. Spatele câinilor este puternic, datorită căruia animalele pot alerga rapid și să sară bine. Coapsa are o formă convexă.
 6. Picioarele frontale sunt situate aproape una de cealaltă. Picioarele din spate drepte și dispuse pe larg. Au articulații articulate foarte pronunțate. Toate cele patru picioare au dezvoltat musculatura cu labe mici și îngrijite.
 7. Coada acestor câini este legată, dar lungimea este moderată, întotdeauna este fermă.
 8. La câinii din lână netedă, stratul de lână este gros, neted și drept. Are degetele de la picioare mai lungi și mai groase cu lână.
 9. Fox Terriers sunt în mare parte tricolor, dar există reprezentanți albi și bicolori ai acestei rase. Culoarea albă este predominantă pentru ca câinele să fie vizibil în timpul vânătorii și gazda accidentală nu la împușcat.

Descrierea caracterului câinelui

Catelusi amuzanti de fox terrier cu parul neted.Pana in prezent, rasa Fox Terrier cu parul neted foarte popular cu locuitorii din mediul urban, acești câini se simt bine în apartamente de clădiri înalte împreună cu oameni, dar astfel de animale nu se vor potrivi tuturor. Ei au nevoie de un maestru energic și ușor de făcut, posedând răbdare nelimitată, pentru că terrierii vulpești sunt foarte veseli, hiperactivi, mobili și nu se vor plictisi niciodată.

Cu patru picior vânători au suficiente seturi de calități pozitive: energic, atent, rapid și complet neînfricat. Și, de asemenea, sunt foarte curioși, dacă văd ceva nou sau interesant, atunci își pun imediat nasul acolo. Câinii din această rasă sunt destul de inteligenți și inteligenți, au dezvoltat inteligența, dar pot prezenta aceste calități numai după cum este necesar.

Terrier de vulpe cu părul fată - fotografie activă a personajuluiDacă vă decideți să aveți un Fox Terrier în casa dvs., atunci ar trebui să vă amintiți unele dintre caracteristicile personajului său. Acest câine este necesar să acordăm o atenție deosebită, educa-o, altfel ea se va comporta imprevizibil. De exemplu, se poate lăpa cu voce tare, se plimba toată ziua în apartament, îi îmbrăca hainele și le distruge.

Viitorul proprietar încă nu trebuie să uităm că lăturătorii Fox Terrier foarte îndrăgit de săparea pământului. Este necesar să satisfacem această nevoie în timpul plimbărilor, în caz contrar, toți vor săpa la domiciliu - covoare, sol în ghivece de flori, parchet. Trebuie să facem ca acest lucru nu se întâmplă, pentru că dacă educe în mod corespunzător un câine, este sigur de a deveni prietenul tău credincios, capabil să protejeze stăpânul său în toate împrejurările, un paznic bun acasă și o mare companie de jocuri.

Patru picior vânători Perfect pentru toți membrii familiei. Ei vor fi fericiți să se joace cu copiii, să planteze flori pe site sau să curețe cu tine, ci doar să se afle în centrul evenimentelor. Câinii din această rasă sunt, de asemenea, considerați paznici buni, pentru că atunci când se apropie de străini informează imediat despre acest latrat puternic.

Fox Terrier nu se înțelege bine cu alte animale de companie. Deoarece sunt curajoși și impulsivi, se pot lupta cu câini care sunt mult mai mari decât dimensiunea lor. Animale de companie mici pot deveni pentru ei o pradă, așa că în timp ce mersul pe jos un câine trebuie să fie ținuți în lesă, iar în cazul în care casa în care trăiesc mai mult și mai multe animale, atunci trebuie să se acomodeze cu educația vânătorul cu patru picioare.

Vânătorii, la rândul lor, apreciază foarte mult acești câini pentru comunicarea, înțelegerea lor. Fox Terrier sunt foarte ascultători, de exemplu, eliberați imediat jocul prins în prima ordine a proprietarului. Dacă se vor întoarce de la vânătoare, vor fi foarte obosiți, nu se vor plânge niciodată.

Boli și durata de viață a Terrierilor Fox

Rasa acestor câini are o stare excelentă de sănătate, dar există și unele bolile la care sunt expuși Terrierii Fox, este: diabetul, cataracta, epilepsia, surditatea, necroza capului femurului, sindromul postnatal (inflamația sinusurilor nasului și cavității orale). Fox Terrier live cu părul neted, cu vreo 12-15 ani.

Hrănirea și îngrijirea câinilor

Descrierea îngrijirii

 1. Terrierul de vulpe cu părul lung, adormitFox Terrier aproape nu vărsați, astfel încât părul lor are nevoie de o tunsoare de mai multe ori pe an. În primul rând, acest lucru este necesar pentru confortul și sănătatea câinelui. Puteți învăța singur procedura sau aveți încredere în profesionist. Sunt foarte rar să se spele fox terrierii cu părul vulgar, deoarece capacul lor de lână este capabil de autocurățare.
 2. Urechi de câine ar trebui să le verificați periodic și să le curățați de 1-2 ori pe lună. Dacă dintr-o dată există un miros neplăcut sau fragmente de sulf, trebuie să contactați medicul veterinar.
 3. Terrier cu vulpe cu ochi fin - îngrijire dentarăambreiaje în Terrierii Fox colorate prin mijloace naturale, deoarece câinii sunt foarte activi în timpul plimbărilor. Dar dacă ele cresc în continuare - trebuie să fie cioplite sau subțirate.
 4. Dinții cu animale trebuie curățați în mod regulat, pentru a evita boala parodontală sau depunerea de pietre. Pentru a face acest lucru, puteți folosi folie specială și pastă pentru câini. Să-ți mușam animalul cu oasele sau jucăriile cumpărate la un magazin de animale de companie, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra sănătății dinților.
 5. Deoarece fox terrierii sunt foarte activi, au nevoie de plimbări și exerciții fizice. Ar trebui să lăsați câinele să meargă de 3 ori pe zi timp de o oră, va afecta foarte bine starea de sănătate și bunăstarea animalului dvs. de companie.

Descrierea hrănirii

Hrănindu-i o fotografie de câine terrier cu părul netedO dietă echilibrată este foarte utilă pentru sănătatea câinilor. Fox Terrier poate fi hrănit gata pentru a mânca alimente, Potrivit pentru calitate uscată și bună pentru câinii activi de dimensiuni mici. Spre deosebire de alte specii, vânătorii cu patru picioare pot fi hrăniți și cu alimente naturale, dar Este imposibil să amestecați simultan două tipuri de alimente și să le dați simultan.

Dacă vă hrăniți câinele cu alimente naturale, este necesar ca o mare parte a dietei să fie compusă din carne sau produse din pește pe zi, precum și din legume, cereale și produse lactate. Animale de companie adulte O dată pe săptămână ar trebui să organizați o zi de repaus și le dau doar apă, legume crude, biscuiți.

Este foarte important ca câinele să aibă întotdeauna apă pentru băut, mai ales dacă îl hrăniți cu alimente uscate. Pentru Fox Terriers este important ca dieta lor să includă următoarele produse:

 • Carnea ar trebui să constituie baza dietei, deoarece conține proteine ​​și vitamine esențiale. Cel mai bine este să oferiți carnea de vită, curcan, iepure.
 • Pestele ar trebui administrat de 1-2 ori pe saptamana, in loc de carne. Înainte de a fi hrănit, trebuie să o sudați și să selectați toate oasele.
 • Pentru buna funcționare a tractului gastrointestinal, animalele trebuie să consume fibre. Se găsește în orez și hrișcă, morcovi, morcovi, varză, ierburi diverse. În cereale și mâncăruri de legume, puteți adăuga puțin ulei vegetal.
 • Nu este nevoie să oferiți lapte animalelor adulte, este mai bine să vă oferiți kefirul pentru animale de companie, brânza de vaci, laptele curat sau iaurtul natural.

Capul fox terrier cu părul înalt este mareAr trebui să ne amintim că există asemenea produse care nu ar trebui hrănite de Fox Terriers, ele pot afecta negativ sănătatea lor. Astfel de produse includ:

 • Oase subțiri și tubulare.
 • Totul este dulce.
 • Alimente cu condimente.
 • Carne de porc și alte tipuri de carne grasă.

Puțin despre pregătirea lui Fox Terrier

Fox Terrier pe o lecție în formarePentru a educa și instrui vânătorul cu patru picioare - va avea nevoie de o mulțime de răbdare. În primul rând, este necesar să se obișnuiască animalul la toaleta de pe stradă. Pentru a face acest lucru, trebuie să-l imprimați pentru o plimbare după fiecare masă, și după ce a făcut cazul său să fie sigur de a încuraja o anumită delicatețe.

În nici un caz nu poate fi dus la animal aproximativ, neglijare sau de a folosi pedepsele corporale, ca să-i facă rău. Dacă un câine are o conduită nepotrivită, nu l-au bătut, pentru că timpul de instruire este foarte complicată, iar animalul de companie va fi pur și simplu frică de proprietar.

Începe să antreneze Foksterera poate fi de la trei luni, durata de cursuri ar trebui să fie la început nu mai mult de 10-15 minute. Cel mai bun moment pentru antrenament este înainte de hrănire, astfel încât animalele de companie vor avea un proces de pregătire pozitiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Dachshund Dachshund: întreținere și îngrijireDachshund Dachshund: întreținere și îngrijire
West Terrier White Highland - Descriere Terrier albWest Terrier White Highland - Descriere Terrier alb
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
» » Terrier cu vulpe cu părul furios: descrierea rasei
© 2021 amigdas.com