amigdas.com

Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?

Hrănește un catelus LabradorDobândirea unui prieten adevărat este întotdeauna un eveniment plin de bucurie pentru toți membrii familiei, așa că trebuie să vă pregătiți în avans. Înainte de a avea un animal de companie, trebuie să cântăriți toate avantajele și dezavantajele, precum și abilitățile și abilitățile dvs., deoarece animalul are nevoie de îngrijire specială.

Pentru hrănirea adecvată a animalului de companie, este necesar să se ia în considerare o serie de nuanțe importante.

Cum să hrăniți un retriever Labrador?

Proprietarii acestei rase se poate lăuda cu Rigiditatea, din moment ce nu are nevoie de un tip special de hrănire, se inteleg bine cu membrii familiei, și chiar mananca alimente, care este utilizat de către proprietari. Se ridică o întrebare logică, este posibil ca animalul să aibă aceeași hrană. Desigur, trebuie să adere la anumite reguli și reglementări pentru a se conforma cu un tratament special, deoarece cainele are nevoie de o dieta echilibrata, bogata in vitamine. Produsele alimentare trebuie să includă o combinație de minerale și vitamine diferite pentru creșterea câinelui.

Cel mai important lucru in hrana un animal de companie - prospețime alimente, în cazul în care mâncarea rămasă în castron, atunci acesta trebuie să fie aruncate sau puse în frigider, astfel încât acesta nu sa deteriorat.

Hrăniți Labradorul cu alimente naturale sau cu alimente uscateEste necesar să înveți cum să pregătești alimente pentru câine în așa fel încât să se păstreze toate substanțele nutritive. În ciuda faptului că există mai multe substanțe nutritive în alimentele crude, totuși este mai bine să oferiți o hrană pentru animale de companie gătite, deoarece produsele brute conțin, de asemenea, viermi și germeni, care pot dăuna corpului câinelui.

În plus, alimentele fierbinți sunt mai bine absorbite, care ajută la prevenirea consecințelor negative ale bolii intestinale.

Oferiți alimente crude animalelor dvs. sau nu, puteți întreba medicul veterinar în prealabil. Doar un specialist poate determina exact ceea ce are nevoie animalul dumneavoastra.

Labrador este o rasă de câine care necesită o cantitate considerabilă de hrană. Pentru a oferi animalului de companie cu energia necesară, trebuie să aveți grijă ca carnea să fie inclusă în regimul alimentar. Este obligatoriu trebuie să fie tratate termic, deoarece în caz contrar riscul de răspândire a agenților patogeni crește. O excepție poate fi carnea de carne de cai, în care nu există microbi chiar în formă brută. În ciuda faptului că carnea este un produs obligatoriu în dieta câinelui, este încă posibilă hrănirea pieselor de câine și sinewy.

Fiecare câine îi place hrana sub diferite forme, unii preferă carnea brută, alții - fierte, deci trebuie să asculți dorințele animalului tău de companie. Gazda trebuie să țină seama de asta înainte de a servi carnea brută, trebuie să fie înghețată în frigider timp de mai multe zile și apoi spălată cu apă clocotită. Aceste acțiuni vor ajuta la distrugerea microbilor din carne. Dar acest lucru nu înseamnă că puteți folosi întotdeauna această metodă, cel mai bine carnea alternativă brută și fiartă, astfel încât animalele de companie să nu aibă probleme.

În ceea ce privește oasele, în acest caz, medicii veterinari nu sunt sfătuiți să le includă în dietă, deoarece câinele din această rasă nu digeră astfel de alimente. Oasele din mâncarea câinelui pot provoca constipație.

Uscate Labrador FoodSe pune problema cum să hrăniți Labradorul. Aici trebuie menționat că peștele nu este un produs mai puțin important, bogat în vitamine. Este necesar să alegeți un pește astfel încât acesta să fie lean și nu conținea multe oase. În orice caz, peștele ar trebui să fie tratat și să scape de oase. Proprietarii pot simți că câinelui trebuie să i se ofere doar carne. Nu uitați de diferitele cereale care conțin minerale și vitamine.

Perfect potrivite pentru aceste cereale:

  • orez;
  • hrișcă;
  • diverse cereale, în care puteți adăuga ulei.

Includeți în dieta de fiert și zdrobit ouă, astfel încât câinele să poată digera produsul.

Această rasă de câini cum ar fi fructele și legumele, care pot fi date sub orice formă. Terciul poate fi variat cu legume, de exemplu, dovleacul conține substanțe utile care împiedică dezvoltarea microbilor în corpul câinelui.

Proprietarii câinilor ar trebui să fie conștienți de asta este mai bine să se abțină de la struguri, deoarece câinele acestei rase nu digeră acest fruct. O dietă de câine cu valoare maximă trebuie să includă apă proaspătă, mai ales dacă câinele este hrănit cu alimente uscate.

Alimentele joacă un rol imens în viața câinelui, deci este necesar să îi oferim alimente sănătoase și să ne abținem de alimente afumate, sărate, grase și dulci. Toate aceste produse enumerate pot provoca o boală gravă a câinelui. Alimentele nu trebuie să fie calde sau reci, pentru a nu dăuna câinelui. Mâncarea adecvată și echilibrată poate deveni o garanție a sănătății câinelui dvs.

Cum să hrănești un catel Labrador?

Sfaturi pentru a face o dieta pentru un Retriever LabradorApariția unui mic catel în casa ta nu este doar un eveniment plin de bucurie, ci și un eveniment responsabil, la care trebuie să fii atent. Un mic catelus Labrador necesita ingrijire si atentie deosebita. Este necesar să examinați cu atenție și cu atenție întreaga dietă a catelului. Deci, se pune întrebarea, ce să hrănească copilul, ținând cont de trăsăturile corpului în creștere.

Trebuie menționat faptul că hrănirea în stadiul inițial nu trebuie să difere de cea pe care a avut-o catelul înainte de a apărea în casa ta. O astfel de dietă ar trebui să fie observată timp de câteva săptămâni, adică până când corpul bebelușului devine mai puternic și apoi puteți merge la dieta compusă de noul proprietar. La începutul hrănirii, este necesar să oferiți cățelului un astfel de aliment care conține multe vitamine și minerale.

Cele mai importante produse pentru un catelus sunt cele care conțin o mulțime de proteine:

  • produse lactate;
  • produse din carne;
  • ouă.

Puii mici ar trebui să fie dat carne tocată mărunțită, astfel încât să poată mânca cu ușurință. Pentru un organism în creștere perfect potrivit produse lactate, și anume brânză de vaci și iaurt, care conțin depozite de calciu, care sunt atât de necesare pentru întărirea țesutului osos al bebelușului. În plus, iaurtul are un efect benefic asupra sistemului digestiv al copilului. Un element de neînlocuit al hranei catelului - cereale și cereale diverse, care poate fi suplimentat cu felii de legume.

Hrănește un catelus LabradorRețineți că organismul dumneavoastră catelus nu poate digera porumb și orz perla, asa ca da animalele de companie din aceste boabe de cereale nu este necesară. Bebelușii pot primi legume și fructe crude, acesta va fi un plus util pentru alimentele principale. Nu oferi copiilor mâncare, condimentată cu diferite condimente și sosuri, poate duce la iritații și apariția alergiilor.

Ar trebui să fie evitate și dulciuri din dieta unui catelus ca alimente dulci irita ochii cainelui, utilizarea lor poate duce la faptul că catelul va începe să se rupă ochii.

Respectați dieta potrivită și oferiți doar alimente utile, astfel încât animalul dvs. de companie să devină un câine puternic și sănătos.

Caracteristicile hrănirii unui catelus Labrador

Mulți oameni visează că dețin un animal de companie și preferă câinii, deoarece acest animal, ca nimeni altcineva, nu și-a manifestat afecțiunea și loialitatea față de stăpânii săi. Dacă decizi să te găsești un mic catelus Labrador, trebuie să te pregătești în avans pentru acest eveniment important. Cel mai bine este să cumpărați două boluri care vor fi necesare pentru hrană și apă.

Un castron de apă trebuie să fie întotdeauna curat și plin. În cazul în care catelusul este mic, atunci se va juca cu alimente, astfel încât un castron de alimente poate fi lăsat literalmente timp de 15 minute, apoi curățat.

Este necesar să se respecte regula de 15 minute, care va permite catelului să-și dezvolte disciplina. În cazul în care observați că cățelușul aproape că nu a mâncat nimic, ci a început să se joace cu alimente, atunci este mai bine să scoateți castronul. În timpul meselor, este mai bine să nu convingă catelul să mănânce mai mult, deoarece acest lucru poate deveni un obicei. Nu uitați că este mai bine să construiți un loc convenabil pentru a mânca alimente, astfel încât catelul să se simtă confortabil. Puteți cumpăra un suport pentru boluri, care poate fi schimbat manual în timp ce animalul crește.

De câte ori se hrănește câinele depinde de mărimea și vârsta acestuia. De exemplu, dacă catelul dvs. are vechime de câteva luni, este adesea mai bine să oferiți mâncare de aproximativ 6 ori pe zi. Pe măsură ce câinele crește și se dezvoltă, numărul de ori este scurtat și este suficient ca un câine adult să dea mâncare de două ori pe zi.

Este necesar să ne amintim că este mai bine să nu atingeți câinele după ce a mâncat, deoarece acest lucru poate duce la probleme asociate cu stomacul. De asemenea, hrănirea este frecventă, deci ar trebui să vă abțineți de la aceasta.

Având în vedere aceste sfaturi simple, puteți obține un rezultat excelent în conținutul animalului de companie.

Labrador`s Food

Pentru a alege în mod corespunzător hrana pentru câine, trebuie să știți niște nuanțe. Mulți se pot întreba de ce cumpărați un câine o mâncare scumpă, atunci când puteți da hrană la domiciliu. De fapt, câinii din această rasă au un mare dezavantaj - apariția frecventă a unei alergii. O alergie poate apărea pe aproape orice produs, deci, dacă vă confruntați cu acest lucru, este mai bine să începeți să dați câinii hrană uscată.

Pentru a alege mâncarea, trebuie să țineți cont de cât de vechi este câinele și cât de mult poate cântări. Hrana uscată trebuie să fie bogată în vitamine, așa că nu alimentați pe hrană uscată pentru animalul dvs. de companie. Este mai bine să îi furnizați alimente naturale decât atunci să cheltuiți bani considerabili pentru tratament și medicamente.

Cele mai bune companii de hrană

Pot hrăni Labradorul numai cu alimente uscate?Cele mai bune companii pentru producția de alimente pentru câini uscate pentru această rasă sunt Royal Canin și Planul Purina Pro. Aceste tipuri uscate de hrană sunt destinate câinilor de diferite categorii de vârstă, inclusiv în componența lor, oferta necesară de minerale și vitamine. Este necesar să respectați o anumită normă și, dacă observați apariția unei alergii la un câine, este mai bine să schimbați fermitatea produsului.

Dacă ați trecut la astfel de produse, este mai bine să nu dați cainelui hrană naturală, deoarece poate provoca alergii și poate sparge echilibrul. Puppies acest aliment poate părea tare și prea uscat, astfel încât să puteți adăuga o mică apă curată.

Toate cele mai importante informații sunt de obicei indicate de producător pe ambalaj, ceea ce este convenabil pentru mulți proprietari care doresc să ia mâncarea necesară.

Cum să hrăniți un Labrador acasă?

Există mai multe modalități de a alimenta un Labrador, hrănirea poate fi:

  • tradiționale, adică produse naturale;
  • care conține în compoziția sa o cantitate semnificativă de nutrienți.

Alegeți o modalitate de a vă hrăni animalul, trebuie să vă bazați pe preferințele animalelor de companie și pe capacitățile dvs. financiare. Mulți proprietari de câini din această rasă sunt interesați de întrebarea cum să-și hrănească animalul de companie acasă.

Există atât de multe produse din care este ușor să gătiți alimente pentru animalul dvs. de companie acasă. La domiciliu, puteți prepara carne slabă, numai fără condimente, sosuri și oase. Dacă vă hrăniți câinele cu alimente de casă, de exemplu carnea brută, atunci este mai bine să oferiți câinelui un medicament de vierme o dată pe lună. Pentru început, trebuie să consultați un medic veterinar care vă va ajuta să găsiți soluția corectă și eficientă. De asemenea, puteți da pește, deoarece conține multe substanțe utile, inclusiv iod și fosfor, care sunt atât de necesare pentru animalele de companie.

Efectuarea unui meniu pentru LabradoriÎn orice caz, este mai ușor să hrăniți un câine acasă și, mai des, este mai util, deoarece puteți găti totul singur. Multe furaje gata preparate sunt adesea făcute din materii prime de calitate slabă, dacă aveți în vedere o variantă economică de hrănire. Și cu auto-gătit, puteți controla calitatea, conținutul de grăsime al produsului. În cazul în care câinele își recapătă greutatea datorită meselor făcute la domiciliu, cel mai bine este să treceți la mese ușoare, să restricționați alimentele grase. În dieta câinilor din această rasă, puteți include și smântână acasă, care poate fi umplută cu ierburi.

Trebuie să vă gândiți cu grijă cât de multe ori veți hrăni animalul de companie și ce fel de mâncare. Nu vă lăsați să vă duceți la masa și nu vă duceți la nimic bun. Labrador îi place să mănânce foarte mult, dar să nu o folosiți prea mult și să oferiți hrana pentru câini ca o gustare. Este necesar să se respecte regimul corect și hrănirea, deoarece determină sănătatea câinelui.

Desigur, nu este un secret faptul că o dietă și o alimentație bine compuse de către proprietar necesită o perioadă considerabilă de timp. Prin urmare, înainte de a avea un câine, trebuie să înțelegeți în mod clar că trebuie să vă petreceți mult timp pe el. Acesta este un pas foarte important, care trebuie pregătit în avans, pentru a nu fi speriat de problemele care au apărut.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruiriiCum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruirii
Câine de apă portugheză - descrierea raseiCâine de apă portugheză - descrierea rasei
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Cum să hrăniți un șobolan decorativ acasăCum să hrăniți un șobolan decorativ acasă
Hedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciulHedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciul
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
» » Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?
© 2021 amigdas.com