amigdas.com

Butoks 50: instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului în fiole

Cum să aplicați medicamentulButox 50 este un remediu pentru combaterea insectelor, a animalelor domestice plictisitoare, a animalelor și direct la oameni. Medicamentul se livrează în fiole, cu o capacitate de 1 ml și luptă eficient împotriva insectelor, fără a afecta corpul utilizatorului în ceea ce privește utilizarea corectă și punerea în aplicare a măsurilor de siguranță.

"Butox 50" Acesta a câștigat o popularitate ridicată în rândul utilizatorilor datorită combinării costului redus și a eficienței maxime, ceea ce este atât de necesar pentru proprietarul animalelor. Într-un singur ambalaj, 5 fiole, fiecare având o capacitate de 1 ml.

Medicamentul are un miros specific ușoară, are o culoare galben deschis și are o compoziție similară cu un lichid uleios.

Această instrucțiune vă va permite să faceți un tratament calitativ al animalului pentru a scăpa de paraziți și, de asemenea, să vă protejați pe dvs. și pe animalul dumneavoastră de animale de consecințele negative ale utilizării medicamentului.

Unde este folosit Butox 50?

 • Cu prelucrarea externă a tuturor tipurilor de animale, inclusiv cu blană.
 • La prelucrarea spațiilor, inclusiv a celor rezidențiale, unde sunt ținute animalele.
 • Dacă este necesar, distrugerea tuturor tipurilor de muște, căpușe și purici, sânge, bug-uri și alte insecte.

Pregătirea soluției de lucru

Soluția de lucru a preparatului se face imediat înainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, 1 ml. "Butoks 50" se diluează cu apă rece din robinet, respectând proporțiile, în funcție de tipul de paraziți care trebuie retrași:

 • Utilizarea medicamentuluiPentru a deduce scabie acarieni trebuie să se dizolve o fiolă (1 ml) de medicament pe litru de apă. În derivarea datelor parazitare sunt tratate atât zona afectată cât și o anumită zonă din jurul acesteia. Repetați fiecare săptămână și jumătate.
 • Pentru a deduce spiritele, puricii și șobolanii trebuie să se dizolve prepararea fiolelor în 4 litri de apă. Repetați lunar până la dispariția paraziților.
 • Pentru a scăpa de căpușe dizolva o fiolă "Butoksa 50" în 1,5 litri de apă. Repetați două săptămâni mai târziu, apoi - după cum este necesar.

Butoks 50: instrucțiuni de utilizare

Este destinat medicamentul "Butox 50" Numai pentru tratarea în aer liber a animalelor și a spațiilor, în care sunt ținute animalele. Doza de medicament trebuie calculată pe baza tipului de paraziți care trebuie retrași.

În cazul în care pulverizarea se efectuează în scopul prevenirii, concentrația soluției trebuie crescută.

În primăvara sau toamna, este necesar un tratament regulat (în fiecare săptămână) al animalelor, deoarece aceasta este perioada extrem de periculoasă pentru animale.

Instrucțiuni de control al flăcării

Dacă este necesar să eliminați puricii, Un animal este pulverizat cu o soluție de medicament sau scăldat cu utilizarea sa. De asemenea, este necesar să se trateze camera cu soluția dată, în care trăiește animalul.

Pentru a începe pulverizarea animalului, trebuie să pregătiți trei litri de soluție de lucru. În timpul tratamentului este necesar să se acorde o atenție deosebită părților afectate ale corpului animalului. Stropirea se efectuează în următoarea ordine:

 • urechi;
 • cap;
 • corpul;
 • Coada și zona din jurul anusului;
 • Extremitati.

Cum să utilizați ButoxDupă procedură, este important așteptați până când medicamentul se usucă complet, lăsând animalul să lingă lâna. Nu spălați produsul imediat după tratament sau spray-l pe animal împotriva vântului.

La îmbăierea unui animal într-o soluție, recipientul purificat trebuie umplut cu un mortar gata preparat "Butoksa 50". Este important ca, în timpul scăldării, animalul dvs. de companie să nu sufere de sete, să nu fie bolnav și să nu fie obosit. Procedura este, de asemenea, contraindicată în vreme destul de caldă.

Tratamentul unui apartament pentru reproducere de albine

Pentru eliminarea bug-urilor de pat este necesar să se prepare o soluție: 1 ml. "Butox 50" și 1 litru de apă. Lichidul finit ar trebui turnat în atomizor sau nebulizator și apoi să se procedeze la procesarea locurilor unde trăiesc paraziții. Astfel de locuri pot fi:

 • saltele;
 • canapele;
 • pat;
 • scaune;
 • Ridurile de covoare;
 • Fisuri în pereți;
 • Plinte.

După tratament, este necesară ventilarea camerei timp de aproximativ două ore. În timpul ventilației, nu este de dorit să stați în interior deoarece medicamentul are un miros neplacut de kerosen.

Cu un număr mare de insecte, tratamentul are loc la fiecare două săptămâni, însă practic o procedură va fi suficientă.

Aplicarea medicamentului pentru pui

Puii, precum și animalele de companie, pot obține paraziți care suge sânge. Păsările de curte de obicei au păduchi de pui, Ele pot fi găsite sub aripile și coada - în locurile preferate pentru păduchi.

Pentru pulverizarea unei păsări, se diluează 1 ml de preparat pe 1 litru de apă. Spray-ul ar trebui să fie urmat de pene, acordând o atenție specială locurilor de congestie mare de paraziți. Pardoseala și pereții din găină, precum și pajiștile, trebuie prelucrate, după care se recomandă înlocuirea acoperișurilor de paie.

Siguranța în lucrul cu Butox 50

În timpul utilizării medicamentului trebuie respectate următoarele măsuri de precauție:

 1. Instrucțiuni speciale de utilizareLa locul de muncă este necesar să se folosească mănuși, ochelari, un aparat respirator, îmbrăcăminte de protecție specială;
 2. După ce ați lucrat cu produsul, trebuie să vă spălați mâinile și toate zonele expuse ale corpului cu săpun;
 3. Nu intrați direct în contact cu substanța cu pielea sau cu mucoasa, intră în stomac sau în căile respiratorii;
 4. Este strict interzisă folosirea simultană a Butoks 50 cu preparate organofosforice;
 5. După pulverizare, animalul nu poate fi călcat timp de încă trei zile.

Măsuri de siguranță pentru pulverizarea animalelor

Așa că soluția absorbită mai repede în pielea animalului, Înainte de pulverizare trebuie spălat bine. După tratament, este important să se limiteze mișcarea capului, pentru a preveni lingerea și, prin urmare, obținerea medicamentului în interiorul corpului.

Tratamentul cu o soluție nu este, de asemenea, supus animalelor slabe și bolnave, iar soluția de pulverizare trebuie neapărat pregătită proaspăt.

Pro și contra lui Butox 50

"Butox 50", precum și toate medicamentele existente, are avantaje și dezavantaje.

Dintre calitățile pozitive ale soluției pot fi identificate:

 • Eficiență ridicată;
 • Nivel scăzut de virulență;
 • Disponibilitatea (costul a 1 ml de fiole în orice farmacie - o medie de 100 de ruble);
 • Excelentă amestecare și dizolvare în apă obișnuită de la robinet.

Dezavantaje ale medicamentului:

 • Miros miros neplăcut;
 • Medicamentul nu poate fi utilizat pe animale a căror vârstă nu a atins șase luni;
 • Rezultatul aplicării apare o zi după pulverizare.

Instrucțiuni suplimentare

Cum se face o soluție corectăLa prelucrarea șeptelului mare, laptele și carnea lor nu vor fi adecvate pentru alimente timp de încă cinci zile după procedură.

Containerul în care a fost amestecat preparatul trebuie decontaminat cu o soluție de 5% sodă calcinată timp de 5-6 ore.

Rămâne de la substanța care a rămas după tratamentul animalului, trebuie neutralizate Soluție 5% de hidroxid de sodiu sau folosiți var cald.

Cu utilizarea corectă a medicamentului și respectarea tuturor instrucțiunilor, puteți să scăpați de paraziți dăunători și să nu dăunați sănătății și sănătății animalelor de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Multiple 4 instrucțiuni pentru pisici: vaccin și utilizarea acestuiaMultiple 4 instrucțiuni pentru pisici: vaccin și utilizarea acestuia
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizarePrasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
» » Butoks 50: instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului în fiole
© 2021 amigdas.com