amigdas.com

Specii de pești albi și trăsături de capturare a acestora

Specii de pește albPeștii de pește sunt considerați a fi o familie de salmonide. Este un pește alimentar valoros, o boală rară, care trăiesc în râuri și lacuri din Europa, America, Asia de Nord, inclusiv în Oceanul Arctic în apropierea coastei Rusiei.

În natură, există aproximativ patruzeci de specii de albă. Este dificil să le distingi prin caracteristici externe. Este mai ușor să faceți acest lucru în funcție de gust, loc și condiții de viață, perioade de reproducere. Unele subspecii sunt listate în Cartea Roșie Internațională.

Descrierea și speciile de pește alb

Câștigarea unui reprezentant al familiei de ciocniri este dificilă. El nu locuiește în fiecare iaz și preferă numai apă curată și rece. Albășii se întâlnesc bine cu bibanul și cu graylingul. Acest lucru este tipic pentru zonele în care limitele acestor persoane nu se suprapun. În caz contrar, albul se va ocupa cu ușurință de cei care doresc să ocupe teritoriul său.

Similitudinea întregii albume este că au un cap plat mare, o nuanță argintie pe laterale și aripioare negre. Spatele este turnat în culori gri-albastru, dând puțin verde. Femela se deosebește de bărbat de o scară mai mare. La fiecare aspect subspecii pot varia în funcție de condițiile climatice, de temperatură și de habitate.

De la alți pești, albul distinge corpul comprimat în părțile laterale, cântare mici, o gură mică fără dinți pe maxilarul superior. În timp, dinții coboară din întreaga cavitate orală. Peștele nu este osoasă, are doar oase mari. Staminele de branhii în număr de la 15 la 60 au o suprafață zimțată sau netedă.

Puteți combina peștișorul în următoarea listă:

 • Descrierea peștelui albcisco;
 • Peled;
 • Sigiliu comun (cuprinde albășele de Siberian, Chudskoe, apă dulce, europeană, Amur și Volkhov);
 • Roadushka europeană și siberiană;
 • coregon;
 • valaamka;
 • lac alb;
 • Cheer;
 • White Salmon;
 • schokur.

Fiecare sigovogo individual arată diferit, diferit în funcție de masă și dimensiune. Cea mai mare - albășoară Baikal, care poate câștiga greutate de 8 kg și crește la un metru.

Shigov împărțit condiționat în 3 grupe în funcție de metoda de reproducere:

 1. River. Ei își petrec toată viața în râuri și chiar nu-i părăsesc în timpul coptării.
 2. Lacul-râu. Masa este colectată în lacuri, dar pentru înmulțire înotau în râuri adânci.
 3. Lacul. Creșterea și reproducerea are loc în lacuri.

Există un pește care trece, care își petrece cea mai mare parte a vieții sale în adâncurile mării, dar în cursul reproducerii se duce în râuri care curg în mare.

Particularitatea albului, chiar dacă sunt reprezentanți ai familiei de somon, este că carnea lor este albă, fără o nuanță roz sau roșie. Se compune din proteine ​​ușor digerabile și un număr mare de vitamine. Cetățenii nordici folosesc adesea carne de albine pentru prepararea mâncărurilor tradiționale.

Renunțarea și hrănirea peștilor

Începutul reproducerii în albineProba matură sexuală este considerată la vârsta de trei ani. Înmulțirea se efectuează în corpuri de apă dulce, în arte, cu fundul nisipos și în vegetație densă. Apare ouă în toamnă și poate dura până la sfârșitul iernii. În acest caz, temperatura nu trebuie să depășească 5 grade de căldură. Femelele pot produce până la 45 de mii de ouă. Cu cât apa este mai caldă, cu atât apar mai repede.

Se hrănesc cu prăjiturile cu plancton, iar peștii mari mănâncă prăjiți, crustacee, crustacee și mici pești înșiși. Sig așteaptă victima în timp ce se află în groapă. Nu râdeți și semenii lor, mai ales dacă sunt mai mici. Prădătorii de hrană se găsesc peste tot fără dificultate. Soarta caviarului nu le îngrijorează prea mult. Femeia, care părăsește locul de reproducere, nu acoperă cuiburile. Apariția de prăjiți timp de aproximativ 2 luni păstrează turme mari, fără a naviga de pe coastă. Odată ce turma crește, turma se dezintegrează, deoarece persoanele adulte preferă să trăiască și să vâneze singure, adunându-se în timpul reproducerii.

Greutatea individului anual ajunge la 100 g, iar lungimea corpului este de până la 30 cm.

Pescuitul și caracteristicile acestuia

Pescuitul pentru o albă este o activitate interesantă, care, pe lângă plăcere, aduce o pradă foarte valoroasă.

Capturarea de albine începe în primăvara și vara, Când prădătorul merge în căutarea de alimente lângă suprafața apei. Este ușor să detectați animalele adulte în carierele cu curgere inversă și în zilele foarte însorite și calde - pe rupturi. În apropierea țărmului, tinerii se adună, iar peștii mai mari sunt mai aproape de fund. Sigovoe se disting prin natura și obiceiurile lor agresive. În primăvară, acestea sunt mai ușor de prins în locuri unde se adună mici pești în pachete. În timpul iernii, prădătorul supraviețuiește frigului din gropi și acolo trebuie să căutați prada.

Prinderea unui albășor va da un rezultat excelent la începutul primăverii, când ultima gheață începe să coboare. În acest moment, apa are timp să fie saturată cu oxigen și să se încălzească, astfel încât reprezentanții acestei familii vor începe să se ridice la suprafață pentru a-și reface puterea după iarnă. Odată cu apariția din luna mai a recoltării de grayling, iar albinele nu-i deranjează vânătoarea pentru el. O momeală excelentă va servi caviarul.

Pescuitul de pește albDe la mijlocul verii până în septembrie, albul nu prezintă activitate, este greu de interesat, pentru că în această perioadă peștele nu-i lipsește mâncarea.

Cel mai simplu mod de a obține o captură valoroasă este utilizarea unei rețele obișnuite. Dar puteți prinde pestisorul alb și alte unelte.

Foarte adesea se utilizează o bară de pescuit convențională, dar tija nu trebuie să fie mai lungă de 2 m, iar secțiunea transversală a liniei ar trebui să fie de până la 0,25 mm. Pentru lesa, trageți o linie subțire (până la 0,15 mm). În loc de cârlige, pescarii folosesc mormyshki. Poți să trișezi prin legarea unor bile roșii, imitând ouăle. Mormyshki și tija de pescuit plutitoare este de dorit să se folosească la vreme caldă, deoarece pescuitul de iarnă este efectuat în alte moduri.

Puteți prinde prada prin pescuitul zbura, dar înainte de capturare este necesar să fim convinși dacă plecarea insectelor mici a început. Peștele se jură doar pe o zbura uscată sau artificială. Această metodă este populară pentru profesioniști, iar fanii vor prinde pește prin pescuitul acoperișului numai accidental. Puteți folosi și spinning, dar numai vara.

Mișcarea activă va fi datorată bobinei. Folosiți încă Donka, dar numai în perioada de toamnă.

Pentru pescuitul de iarnă, trebuie să selectați tijele de cuie, deoarece sunt capabile să reziste la un pește puternic. Materialul pentru tija poate fi lemnul. Lungimea este de aproximativ 0,4 metri. Nu este necesar un buzunar și o bobină. Rodul în formă seamănă cu bobina, pe care este stocată linia de pescuit (ar trebui să fie rezistentă la îngheț, cu un diametru de 0,17 mm). Metoda de alunecare verticală va funcționa, de asemenea.

Alegerea de utilizare pentru anii șaizeci

Pentru a prinde un albă puteți folosi oricare dintre aceste momeli:

 • praf (cea mai bună opțiune);
 • carne de crustacee;
 • viermi;
 • pe creaturi vii.

Momeala este folosită numai în timpul iernii. În vreme caldă, prădătorul absoarbe tot ce vine. Peck activ va fi după aplicarea unui amestec de marmic și bokoplav.

Proprietăți utile ale cărnii

Beneficiile peștelui albSigma în carnea lor conține multă grăsime și vitamine, normalizând activitatea corpului uman. Ei sunt bine absorbiți. Pestele este considerat foarte valoros în gătit, cosmetologie și medicină. Utilă în special pentru femeile gravide, t. Pentru a. În compoziția cărnii de conținut ridicat de acid folic coregon de iod, vitamina D. ajuta la intarirea imunitatii, ajuta copiii cresc puternic și sănătos.

Cu moderatie medicii recomandă să mănânci acest pește persoanelor cu următoarele afecțiuni:

 • tensiune arterială crescută;
 • varice și blocarea venelor;
 • boli ale glandei tiroide, GIT, sistem nervos;
 • tuberculoza.

Whitefish de pește este foarte gras, dar are un conținut redus de calorii, deci este potrivit pentru persoanele supraponderale. Înainte de consum, peștele trebuie tratat termic pentru a evita contaminarea cu helminți. Shiga este umplute, sărate, marinate, prăjite, fierte, fierte, afumate.

Vânătoarea de albine este un proces fascinant. Dar nu trebuie să uităm că în unele corpuri de apă este interzis să-l prindem. Este necesar să se afle în prealabil dacă pescuitul nu va duce la braconaj.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?
Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Somon de pește în Rusia: râu sau mare?Somon de pește în Rusia: râu sau mare?
Ce animale trăiesc în America de Nord?Ce animale trăiesc în America de Nord?
» » Specii de pești albi și trăsături de capturare a acestora
© 2021 amigdas.com